Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ Λενακο. Οχι τελος Σεπτεμβριου καλε τελος Ιουνιου με αρχες Ιουλιου. Μπηκα προχτες στον 4ο .. απλα δεν ελεγα τπτ ακομα να περασει λιγος καιρος το πρωτο 3μηνο δηλαδη να δεσει. Στην δουλεια δεν εχω πει τπτ κ οι γονεις το μαθανε τα Χριστουγεννα.

Ελεγα για κιλα γιατι με την πρωτη βδομαδα καθυστερησης πρηστηκα σαν μπαλονι δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ χωρις υπερβολες ομως ! Γι αυτο λεω εχασα περσυ 8 κιλα χαμενος κοπος αφου με το που τελειωσα μετα απο 2-3 μεινες εμεινα εγγυος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενάκι τι ευχάριστα νέα διαβάζω!!!! Πολύ χαίρομαι, να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι! Άντε και στερέψαμε από εγκυμονούσες, εσύ και η Ρόζα μόνο στο καφέ μας! Πρόσεχε λίγο παραπάνω τώρα όμως και μην κουράζεσαι τόσο! Γι αυτό και η λιποθυμία, ίσως σχετίζεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τζενάκι!!!!!!!!!!!!! Με το καλό!!!! Εμ για αυτο οι ζαλαδες κοπελια!!!!!!

Οσο για τις διαιτες, η συγκεκριμενη προφανως εχει μειωμενες θερμιδες, αλλα ελαχιστα, ξθριως μου εφτιαξε τον τροπο διατροφης και τον μεταβολισμο, μειωσε λιπαρα κλπ.

Μετα απο οτι θυμαμαι ειχε διαιτολογιο με φουλ θερμιδες και το παρακολουθουσαμε...τι να το κανεις οντως με την καθιστικη ζωη που κανουμε ομως τα ξαναπαιρνεις...

Αχ χαρηκα Τζενιω μπραβο με το καλο! Οποτε ποτε εχεις ΠΗΤ?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπράβο βρε Τζένη!!! καλή εγκυμοσύνη να έχεις! άντε βρε και μας το'κρυβες τόσο καιρό; :cool: Με το καλό εύχομαι!

Σήμερα έχει γενέθλια ο καλός μου. Βάλαμε σε μια μηλόπιτα τα κεράκια και τα σβήσαμε το απόγευμα

Διαφημίσεις

Τζένη συγχαρητήρια!!!! Πολύ χάρηκα!!!

Με το καλό το μωράκι σας!!!:D:D:D

όσο για δίαιτες εγώ έχω να πω ότι είναι να πέσεις σε επαγγελματία διαιοτλόγο που όχι να σου βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι αλλά να είναι τόσο καλός ώστε να σε κάνει να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες!

Σε έναν τέτοιο έπεσα πέρσι και εγώ και οι φίλοι μου και ακόμη τηρω το πρωινο και το βραδυνο του και πολλά δεκατιανά και δεν στερούμαι κάτι γιατί μου αρέσουν αυτά που τρώω!

Και ο τύπος ειναι και στην ιατρική ομάδα διατροφής μεγάλου ποδοσφαιρικού συλλόγου!

Δεν κάνω διαφήμιση, απλά νιώθω πολύ ευτυχής που υπάρχει και μας βοήθησε.:)

Μωροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Κοιλουμπιτσαααααααααααααααααααααααα!!! Αχου μωρέ το Τζενάκι μου η νέα μπαμπουσκίνα του καφε... Πολύ χάρηκα κοριτσάκο μου!

Μάθαμε τι είναι;;; Ανυπομωνώ (και κρυφογελάω χοχοχο)

Έλα να κυλάει η σκυτάλη (αλλά μακρυά από μας γιατί όπως συζητησα με την πρώην συμπεθέρα μου είναι ύπουλα χαριτωμένη η ηλικία των δεύτερων τέκνων μου)

Σήμερα φτιάξαμε κουλουράκια με τα μικρά και πλέον υπάρχουν αλεύρια σε όλη την κουζίνα αλλά είχε πλάκα

Ο καημένος ο γιωργάκος μου ακόμα δουλεια είναι, πάνω που ανάρρωσε τον βλέπω να μου ξανασωριάζεται...

Όντως παιζει πολύ ο βραδινος πυρετος, κι ο Σόζω έκανε πριν λίγο καιρό...

Καλημερα,

Χτες τρεχαε βραδιατικα στο Μητερα γιατι εφημερευε ο ντοκ του Μητσου να τον δει. Ειπε ιωση αλλα δεν την γλιτωσαμε την αντιβιωση μιας κ τα αυτια του ειναι πολυ χαλια κ μας ειπε κ ο λαιμος πολυ ερεθισμενος. Γυρισαμε σπιτι μετα την μια γιατι ψαχναμε εφημερυευον φαρμακειο οπου αφου βρηκαμε μετα απο 2 σχεδον ωρες δεν ειχε την αντιβιωση. Δεν πειραζει ας αρχισει απο σημερα .... Απο τα ξημερωματα αισθανομαι κ εγω ψιλοχαλια ισως με κολλησε εχω πονολαιμο κ λιγο συναχι.

Την σκυταλη την παρεδωσα σχετικα γρηγορα σε μια φιλη μου μην αγχωνεστε!

Φυλο δεν ξερουμε ακομα ισως μας πει την αλλη βδομαδα που θα παμε. Γερο να ειναι με τοσα που συμβαινουν γυρω μας καθε μερα κ οτι να ειναι . Βασικα θα ηθελα να ειναι κοριτσακι αλλα συνηθως οτι θελω βγαινει το αντιθετο κ οτι δεν θελω μου ερχεται .....

Βασικα μεχρι στιγμης μια χαρα πιστευω δεν ειχα αναγουλες κλπ μονο υπνηλια μακαρι να συνεχιστει ετσι.

Λεγκω μην αγχωνεσαι βρε η κουζινα σου θα θυμιζει χιονισμενο τοπιο αφου δεν βλεπουμε χιονι να βλεπουμε λιγο αλευρι.

Εμενα ο Μητσος πηρε χτες μια κοκκινη σφραγιδα μουτζα κ γεμισε τα παντα ολα κοκκινα απο τοιχους ντουλαπια πριζες τι να σας λεω.... Αρρωστος αρρωστος αλλα απο ζημιες απτοητος. Το τι εκανε χτες δεν περιγραφετε. Εχει λαλησει ο αμοιρος γιατι αυτη την βδομαδα φοβαμαι κ δεν τον βγαζω εξω. Ειναι κ ο αντρας μου 2 συνεχομενες βδομαδες απογευμα ερχετε 11 κ κ εχω λαλησει.

(((((Τζενακι))))). Με το καλό βρε κοριτσακι, να πανε ολα τελεια! Χαρηκα παρα πολυ,και μου αρεσε κ ο τροπος που το ειπες, ετσι οπως διαβαζα για τις διαιτες αρχισα να γελάω σαν το χαζο! Και ειχα και ασχημη διαθεση, μετα απο δυσκολες νυχτες και πιο δυσκολο πρωινό.

Μαριλου, να τον χαιρεσαι τον καλό σου και στα γενεθλιά του, αλλα και καθε μερα:wink:!

όσο για δίαιτες εγώ έχω να πω ότι είναι να πέσεις σε επαγγελματία διαιοτλόγο που όχι να σου βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι αλλά να είναι τόσο καλός ώστε να σε κάνει να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες!

Σε έναν τέτοιο έπεσα πέρσι και εγώ και οι φίλοι μου και ακόμη τηρω το πρωινο και το βραδυνο του και πολλά δεκατιανά και δεν στερούμαι κάτι γιατί μου αρέσουν αυτά που τρώω!

Και ο τύπος ειναι και στην ιατρική ομάδα διατροφής μεγάλου ποδοσφαιρικού συλλόγου!

Δεν κάνω διαφήμιση, απλά νιώθω πολύ ευτυχής που υπάρχει και μας βοήθησε.:)

ακριβως ετσι! Υπαρχουν οι διαιτολογοι που λεει η Τζενη που σε περιοριζουν με θερμιδομετρικες διαιτες που το μονο που κανουν ειναι να αναγκαζουν τον αργανισμο σου να αποθηκευσει λιπος με την πρωτη ευκαιρια(με το σταματημα δλδ). Οποτε, αν κανεις τετοια διαιτα, μακροχρονια ειναι πολυ χειροτερα. Υπαρχουν και οι διαιτολογοι που προσπαθουν να σου αλλαξουν διατροφικες συνηθιες ωστε να τρεφεσαι πιο σωστα και να αυξησουν τον μεταβολισμο σου. Τζεν, που ειναι αυτος ο δικος σου? Για δωσε λεπτομεριες...

Διαφημίσεις

Αφροδίτη είναι δυστυχώς στην Αγία Παρασκευή, στην Αγίου Ιωάννου. Έκανα μεγάλο ταξίδι από Δάφνη για να τον δω. Εσένα ίσως σε βολεύει πιο πολύ δεν ξέρω...θα σου στείλω τα στοιχεία του με πμ.

Καλημέρα!!!!

Τζενάκι,με το καλό! Τι όμορφα νέα!!!!

Θα συμφωνήσω με τη Λέγκω, για την απερίγραπτα χαριτωμένη ηλικία των 2ων τέκνων μας...

Η Σοφία εχθές μου έδειχνε τα μωρομάντηλα και μετά τον ποπό της λέγοντας "ποπό μας!" χιχιχιχι

Α! και έχει αρχίσει συστηματικά να κάνει κακά και μερικές φορές τσίσα στο γιογιό...από μόνη της. Γιατί να μην είναι λίιιγο πιο καλοκαίρι να την ξεβρακώσω να τελειώνουμε με τις βρωμοπάνες, γιατί ε?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα σας!

Ευτυχώς με τα νέα της Τζένης ανεβήκαμε λίγο!

Πάντως κι εγώ χθες που πήγα να δω μια φίλη μου στο μαιευτήριο ζήλεψα τα βρεφάκια! Τί ωραία που είναι μικρά μικρά να τα κρατάς στην αγκαλιά σου!

Αλλά με αυτό το σκεπτικό δεν θα κάνουμε άλλη δουλειά, θα γίνεται 1,5 με 2 το ένα παιδί και θα έρχεται το άλλο!

Κουνέλες!

Γι αυτό συγκρατηθείτε όλες! Κομμένο το σεξ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα σας και καλή χρονιά!!!!

Τζενάκι, γελάω ακόμα, τι ωραία που μας το ξεφούρνισες!!!!Με το καλό ρε συ και να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Λοιπόν πρέπει να κάνουμε συλλογή με τρόπους ανακοίνωσης εγκυμοσύνης, γαμώτο έχουμε χάσει και τα προηγούμενα καφέ!!!!

Εμείς είχαμε πάει ταξιδάκι στη Σαλόνικα, καλά περάσαμε, ο σούπερμαν αρρώστησε όμως και δεν πολυβγήκαμε...Χα,χα, ψιλοτζίφος ήταν το ταξιδάκι μας εδώ που τα λέμε, αλλά απ'το ολότελα καλή κι η παναγιώταινα!!!

Μπαίνω λοιπόν να διαβάσω νέα της προάλλες και πέφτω στην κουμπαρούλα μου (νο 1) που εύχεται χρόνια πολλά στο γάτο μου. Καίω αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα και τελικά συνειδητοποιώ ότι γιορτάζει όντως γιατί τον λένε Χουάν Λου (γάτα με ονοματεπώνυμο ) και το Χουάν είναι το Γιάννης ισπανιστί! Καταλαβαίνετε για τη κουμπάρα μιλάμε έτσι;;;; Εγώ εδώ και μερικές μέρες κομπιάζω λιγάκι πριν βρω τα ονόμα τα των ίδιων μου των παιδιών!!! Αλτσχάιμερ;;;;

Που λέτε λοιπόν, ο Χουάν Λου είναι ο μπασίστας των Ojos de brujo και είναι ΘΕΟΣ! Αντιθέτος ο γάτος μου είναι ένα βρωμόγατο που μου κατουράει ότι του έρθει για να μου τη σπάσει και πάντα έρχεται να μου ζητήσει χάδια νιαουρίζοντας ένα δευτερόλεπτο πριν πάρει τον Μάριο ο ύπνος! Μα πως το καταλαβαίνει πείτε μου;;;;;Πάντα, μα πάντα, λίιιιιιγο πριν κλείσει τα ματια του το παιδί ακούγεται το φρικαλέο νιααααααααααααου και μου τον ξυπνάει.....Εϊναι η γάτα του σατανά, αλλά τον αγαπάω το σκατούλη!!!

Σας έπρηξα αρκετά με το γατο-αφιέρωμα;;;;; Μπορώ να επανέλθω και με άλλες συγκλονιστικές ιστορίες!

Λοιπόν πολυαγαπημένα μου κουλουράκια πότε θα κάνουμε καμιά συναντησούλα;;;;;Κανένα Πικιώνη, ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας;;;;; Ε;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...