Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

μα γιατι δεν μπορουμε να κανουμε εντιτ?

εγω ειπα να τα ξαναρχισω τα γαλακτομικα σιγα σιγα για να δω αντιδρασεις

παντως οι σοκολατες και μενα τον πειραζουν πολυ

αυτη τη φορα με τις κοκκινες βλεννες ειχε και κοκκινα σπυρακια στο προσωπο σαν μικρες τελιτσες ,αυτο φανταζομαι θα ειναι απτο σφυξιμο που κανει καθε φορα οταν ενεργειται

Συμφωνω με Αφρο, αλλεργια ειανι τα σπυρακια, δεν παιζει απο σφιξιμο...

κι εμενα το ιδιο εχει.

Λοιπον εγώ εχω το εξης ηλιθιο προβλημα κανει κακα 1 φορα την εβδομαδα οποτε δνε μπορω να ελεγξω την προοδο στο αιμα κλπ....

Εγω αφροδιτη τα ειχα κοψει τα γαλακτοκομικα ειδα βελτιωση, αλλα τωρα στις γιορτες την πατησα με τα κρυμμενα και ολο ελεγα απο αυριο απο αυριο κλπ...

Δεν μου εδωσε τιποτα για την αλλεργια ακομα, ισως θελει να δει πως θα τα παει... Κι εγώ νομιζα με το που θα αναφερω αιμα, οτι θα μου ελεγε να κοψω γαλακτοκομικα, να κανω καμια μαγιερ, να μου δωσει τιποτα, αυτος οομως ειπε μην κανεις κατι ιδιατερο, μονο αν δεις περισσοτερο αιμα...:roll:

Κι εγώ την αναιμία φοβάμαι περισσότερο απο όλα. Γιατι εστω και τοσο λιγο ειναι σαν μια βρυση που σταζει φανταζομαι και δεν μου αρεσει...

Τεσπα, εχω σκοπο να κανω διατια ουτως ή αλλως, θα παω στην Ελινα τη διαιτολογο μου και θα της πω, θελω μια διαιτα για θηλαζουσες, χωρις οσπρια, γαλακτοκομικα, αλατι, μοσχαρι, ξηρους καρπους (θυμαμαι ειχε σαν σνακ αμυγδαλα) χαχαχαχαχα για να δουμε τι θα μου βαλει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γαλατουλα τι την θελεις την διαιτολογο αν κοψεις ολα αυτα μιση θα μεινεις :lol:

οντως μεγαλο ποσοστο στις αλλεργιες ,τι να συμβαινει αραγε αλλα απο που να το πιασουμε το θεμα ,απο το τι ταιζουν τα ζωα ,τι επεξεργασια κανουν μετα και τι βαζουν μεσα ...

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημερα ή μαλλον καλο μεσημερι. Ουφ πολυ δουλεια πάλι...

Α, οντως σας ειχα ξεχασει Ελενη και Ευη. Δυστυχως και παλι το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλο, ειδικα σε σχεση με 3 χρονια πριν που ψαχνομουν με την Δαναη και δεν εβρισκα καμια ομοιοπαθουσα...

Στα γαλακτοκομικά συνήθως εμφανίζονται οι no IgE αλλεργίες, όχι οι άμεσες δηλαδή, που θέλουν καιρό για να δείξουν συμπτώματα. Πρώτη αφορά ακούω για αλλεργία στα γαλακτοκομικά από νεογέννητο. Μήπως εννοείς στην λακτόζη? Αυτό είναι άλλο...:roll:

Δεν ξερω αν ηταν no-IgE ή IgE, αλλα το μωρακι ειχε αιμα στα κακα του γιαυτο του εδιναν και νεοκέιτ. Ηταν στο μαιευτηριο στην εντατικη γιατι ηταν προωρο απο διδυμα θυμαμαι. Λες αν ηταν ηδη δυο μηνες προωρο εκει μεσα? Δεν αποκλείεται...

Κι εγώ την αναιμία φοβάμαι περισσότερο απο όλα. Γιατι εστω και τοσο λιγο ειναι σαν μια βρυση που σταζει φανταζομαι και δεν μου αρεσει...

ισως να ειναι κατι χειροτερο απο την απλη απωλεια αιματος, ειδικα σε σενα που κανει σπανια κακα, χανει κ λιγο αιμα. Απλα η φλεγμονη στο εντερο μπορει να επηρρεαζει την απορροφηση του σιδηρου...

Και εννοειται οτι δεν χρειαζεσαι διαιτολογο. ΑΜα δεν τρως γαλακτοκομια (που παχαινουν απο μονα τους), δεν τρως και αυγα και ξηροκαρπια, κατευθειαν θα χασεις πολλα κιλα, μιας και δεν θα βρισκεις κ πολλα γλυκα που να μην εχουν τιποτα απο αυτα. Καλα δεν συζηταω αμα φτασεις σε σημειο να κοψεις γλουτενες (αχρειαστο να ειναι).

Αντιθετως εγω πρπει να παω σε διαιτολογο. Αυτη που λες ειναι καλη? Θερμιδομετρικες διαιτες προτεινει?

Γεια σας μικρές μου τρουφίτσες... τι χαμπάρια;

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το εορταστικό μου κεφτεδάκο. Εχθες σβήσαμε το κεράκι μαζί με φιλαράκια που δεν έχουν παιδια για να μην το ρισκάρουμε αφού ο γιωργάκος ήταν σε ανάρωση. Πολύ ωραία περάσαμε, έφτιαξα τουρτοκέικ τρενάκι και είχε πλάκα.

Πότε χρόνισε το γαλακτοτσίμπουρό μου... πριν ένα χρόνο έσκασε μύτη το άτομο μπλε μαρέ (από τότε έδειχνε διαθέσεις) και στραπατσαρισμένος λες και μόλις είχε κατέβει απ'το ρίνγκ:rolleyes:

Για αλλεργίες δεν έχω να πω τίποτα αφού έχουμε άτομα που έχουν κάνει διατριβή στο θέμα:) Κοριτσάκια μου κουράγιο, οι πρώτες μέρες της αποχής είναι απελπιστικές ειδικά αν έχετε έρωτα με τα γαλακτοκομικά μετά όμως συνηθίζεις (όχι ότι δεν πανηγυρίζεις όταν ξαναρχιζεις να τρως κανονικά)

Κατα τ'αλλα πρέπει να αρχίσω να χαίρομαι τον γιωργάκο μου πάλι και να μην αφηνομαστε να περνάει ο καιρός γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στη γωνία... και αυτό βέβαια ισχύει για όλες τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε απλά. Φιλός του γιώργου είναι στον ευαγγελισμό και ξεψυχάει απο ξαφνικό εγκεφαλικό.

Αμάν βρε Λέγκω μας συγκινείς κάθε φορά! να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Δηλαδή όλους τους κούκλους σου να χαίρεσαι μικρούς, μεσαίους και μεγάλους!

Οι μη έχοντες παιδιά φίλοι σας νομίζω ότι δεν θα ξαναέρθουν σπίτι σας... μια διάροιες μια πυρετούς, θα παίρνεις τηλέφωνο και θα στο κλείνουν!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Κατα τ'αλλα πρέπει να αρχίσω να χαίρομαι τον γιωργάκο μου πάλι και να μην αφηνομαστε να περνάει ο καιρός γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στη γωνία... και αυτό βέβαια ισχύει για όλες τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε απλά. Φιλός του γιώργου είναι στον ευαγγελισμό και ξεψυχάει απο ξαφνικό εγκεφαλικό.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

πω πω βρε Λέγκω μου νέος άνθρωπος... κρίμα....

πόσο δίκιο έχεις σε αυτό που λες για τους ανθρώπους που αγαπάμε και πως δεν πρέπει να αφήνουμε τις καταστάσεις και τις μικροπαρεξηγήσεις να μας χωλαίνουν.... και μόλις πριν λίγο μάλωσα με τον Μάρκο :?

Αντιθετως εγω πρπει να παω σε διαιτολογο. Αυτη που λες ειναι καλη? Θερμιδομετρικες διαιτες προτεινει?

Είναι πολύ καλή(ετσι μου φανηκε και τα ειχα χασει τοτε τα κιλά) και πολυ ευχαριστος τυπος.

Οχι θερμιδομετρικες(εννοεις αν τρως ο,τι θες βαση συγκεκριμενων θερμιδων?) μια διατροφη σου βγαζει με βαση το προγραμμα σου και τι σου αρεσει αν τρως, και τοτε ειχε υπολογισει και το γεγονος οτι θηλαζα και ηθελα να τα χασω πολυ σταδιακα.

Μου την ειχε συστησει η Ερικα, αν τη θυμαστε και ειανι στη λεωφορο Πεντελης Χαλανδρι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις δεν ξερω αν ειμαστε καλα η οχι.

Ο Μητσος εδω κ δυο μερες εκτος του οτι εχει μυξες κ βηχα κανει καθε βραδυ 3:45 πυρετο το πρωτο βραδυ 38,1 το δευτερο 39. Πολυ περιεργο αν κ το εχει ξανακανει, λεω να παρω παιδιατρο το απογευμα να δω τι θα πει κ αν θα μου δωσει τπτ για το βηχα αν κ ειμαι σιγουρη οπως κ την αλλη φορα μελι θα μου πει .

Εγω χτες σηκωθηκα αποτομα οταν εκανε ο Μητς τον πυρετο κ με φωναζε κ ταβλιαστηκα. Μετα προσπαθησα ξανα να σηκωθω 2 φορες να παω για δουλεια αλλα παλι τα ιδια κ τελικα εκατσα σπιτι.αλλα ολη μερα ετσι ειμουνα μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας. Μετρησα κ πιεση 8 με 5 .....

Kαλημερα...

Τζενούλα περαστικά...και σε σενα και στο Μητσο, πιες χυμους, και φαε και λιγο αλατακια τι να πω εγω προσπαθω να την ριξω την πιεση δεν ξερω να σε συμουλεψω για το αντιθετο...

Αφροδιτη, καλα ντοινγκ με τη διαιτολογο τα ξενυχτια φταινε, εννοουσες αν διενι χημικες κλπ,ε? Δεν ητνα χημικη η δικη μου, φανταζομαι ομως οτι αν καποιος θελει θα μπορει να τον εξυπηρετησει...

Η Ειρηνη, Τζενη τις 2-3 φορες που "αρρωστησε" μονο πυρετο κανει εως 38.5 για ενα βραδυ χωρια αλλα συμπτωματα.Μονο κανα μπουκωμα.,

Δηλ εως τωρα δεν εχει κανει ποτε βηχα, λαιμο, αυτια, ακροαστικα και ακομα ειμαι πρωταρα σε αυτα αν αρρωστησει θα φρικαρω νομιζω! χιχιχιχι

Θα την στειλω οπωσδηποτε σταθμο τηνα νοιξη δεν την παλευει εδω μεσα αλλο το παιδακι και τοτε φατναζομαι θα γνωρισω ολο το φασμα των συμπτωματων!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα!

Η νύχτα μου με 2 λόγια:

Έπεσα στις 11¨30, κοιμήθηκα κατά τις 12. 1 παρά ξυπνάει το χρυσό μου τη βάζω ν φάει και αρχίζει το μουτσούνισμα και μου σπάει τα νεύρα, τη βάζω στο κρεβάτι πιπιλάει το δάχτυλό της μετά από λίγο σχετικά κλάμα μέχρι τις 3.30 και το μάτι ορθάνοιχτο!.... Την παίρνω την ξαναβάζω στο στήθος το ίδιο μουτσούνισμα, τη βάζω στο καρότσι τα ίδια, τελικά την παίρνω στο κρεβάτι και μετά από πολύ σβούρα κοιμόμαστε στις 5 παρά τέταρτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουφ, ουφ και πάλι ουφ! Χίλιες φορές να ξυπνάει κάθε ώρα να τρώει και να κοιμάται! Αυτές οι νυχτερινές αναλαμπές μου τη δίνουν! Τί θέλουν δηλαδή? Να πιπιλάνε το στήθος μέχρι να τους πάρει ο ύπνος?

Πάω να φτιάξω κι άλλο καφέ!

Διαφημίσεις

καλημερα!

τζενη αυτο που επαθες το επαθε κι ο αντρας μου προπαραμονη χριστουγεννων... χτυπησε ομως το κεφαλι του και την εβγαλε μια μερα στο νοσοκομειο για να του κανουν εξετασεις....

σημερα γιορταζει η τατιανα? χρονια της πολλα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα ή καλησπέρα ή οτι καλο τελος παντων... απο το κακο στο χειροτερο με τη δουλειά και παιζουν και τα χιλιαδες σεναρια για τις αλλαγες μας που μας φρικαρουν ολο κ περισσοτερο. Κοντος ωαλμος ομως 3-3 υπογραφεται το νομοσχεδιο!!!

Kαλημερα...

Αφροδιτη, καλα ντοινγκ με τη διαιτολογο τα ξενυχτια φταινε, εννοουσες αν διενι χημικες κλπ,ε? Δεν ητνα χημικη η δικη μου, φανταζομαι ομως οτι αν καποιος θελει θα μπορει να τον εξυπηρετησει...

οχι καλε, μια χαρα κατάλαβες. Γενικα χημικες αλλα και θερμνιδομετρικες δεν ειναι οτι πιο αποτελεσματικο (μακροχρονια), θα ελεγα οτι ειναι και καταστροφικο. Θελω να χασω κιλα αλλα δεν θελω να αλλες χαζες διαιτες... Οι περισσοτεροι διαιτολογοι ομως δινουν διατροφη ωστε να μειωνεις τις θερμιδες που καταναλωνεις πραγμα που σε οδηγει να ξαναπαρεις τα κιλα με το παραπάνω οταν τελειωνεις την διαιτα. Τωρα εκλεισα ραντεβου με μια, θα την δω την Δευτερα να δουμε τι θα μας πει...

Τζενουλα, αρχισες πάλι τα ακροβατικά, ε? Πολυ το ακουω αυτό με το νυχτερινο πυρετο... Και ο γιωργος της Λεγκους το ειχε και ο Θοδωρης νομιζω, ε? Οσο για σενα, αλατακι παραπανω σιγουρα, αλλα και να καθεσαι για λιγο στο κρεβατι κ μετα να σηκωνεσαι, μη το κανεις αποτομα. Και γω το παθαινω πολυ συχνα απο πιτσιρίκα, και πολλες φορες πεφτει κ η πιεση ετσι καθιστη οπως ειμαι. Το καταλαβαινω ομως οταν ερχεται γιατι κανει "τιναγματα" το προσωπό μου κ τρωω κατι αλμυρο, αλλιως σωριαζομαι! Μια μερα ο αντρας μου, μου μετρησε 6 την μεγαλη κ 4 τη μικρη δεν ξερω αν παιζει σε ζωντανο αυτο το νουμερο...

Λεγκουλινακι πολυ δικιο εχεις σε ολα αυτα... Και γω στο ιδιο μουντ ειμαι, διαβαζω και ενα καταπληκτικο βιβλιο για τις ανθρωπινες σχεσεις και με εχει επηρρεασει πολυ.

Λενιτο κουραγιο... δε ξερω τι αλλο να πω. Και γω πολυ δυσκολο βραδυ χτες και εχω αδιεθετησει κιολας και σερνομαι.... ονειρευομαι την ωρα και τη στιγμη που θα ξεραθω για ενα τριωρο σ'ενα κρεβατι χωρις να ακουω κλαμματα γυρω μου!

σας φιλω, παω σπιτι μου!

Αφρο εγω εχω κανει απειρες διαιτες. Ενα εχω καταλαβει . Μετα το τελος καθε διαιτας σιγουρα θα παρεις πισω καποια κιλα γιατι οι διαιτες ολες ειναι με τοσες θερμιδες που δεν μπορεις να τρεφεσαι μια ζωη , βαριεσαι κ κουραζεσαι. Περσυ που εκανα διαιτα με διαιτολογο ειχα παει αφου τελειωσα μετα απο 3 βδομαδες κ καλα να δει πως παω κ μου πεταει το θεικο σιγα σιγα θα παρεις 4-5 κιλα κ εκει θα μεινεις γιατι το σωμα σου δεν ειναι για ποιο κατω κ εκει ειχες μαθει να εισαι γι απολυ καιρο. Κ τσαντιστηκα παρα πολυ γιατι εχασα συνολικα 8 κιλα κ αυτα τα 4-5 που λεει πεδευτηκα 4 μηνες να τα χασω δυσκολευτηκα πολυ. Ας μου το ελεγε απο την αρχη οτι οσο κ να χασω εκει θα σταθεροποιηθω να μην πεδευομαι τσαμπα αλλα τα λεφτα ειναι γλυκα βλεπετε.... Ο καθε ενας μας πιστευω μονος του ξερει τι τον παχαινει κ τι πρπ να περιορισει. Οι διαιτολογοι δινουν συγκεκριμενα φαγητα κ ποσοτητες που δεν αντεχεις να κανεις για καιρο αρα χαμενος κοπος πιστευω. Αν τρως μικροτερες μεριδες περιορισεις τα γλυκα κ κοψεις τσιμπολογηματα δεν εχεις προβληγμα πιστευω. Ποιος μπορει να τρωει μονο κοτοπουλο,ψαρι, μπιφτεκι , κ 1 φορα λαδερο για μια ζωη? Ολα κ ολα 5-6 φαγητα .....

Τεσπα εμενα τσαμπα πηγε ο κοπος μου για διαιτα γιατι τωρα θα τα ξαναπαρω ουτος η αλλως μιας κ επιασα ξωφαλτσα μια σκυταλη .....

ΤΖΕΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

Έτσι στο ξεκάρφωτο τα πετάς????

ΔΙάβαζα, κι εγώ για δίαιτα η Τζένυ θα μας τρελάνει! Να χάσει 8 κιλά και από 40 να πάει 32....

Και μετά τσουπ και μια ωραία σκυτάλη!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!

όλα καλά να πάνε! Να και ένα καλό νέο!

Τέλος Σεπτεμβρίου το καινούργιο μέλος του καφέ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...