Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Για δυνατους λυτες το τεστ σου Λεγκ.

Εγω παντος θα τον επερνα αγκαλια τοσο μας εκμεταλευονται λιγο παραπανω δεν εγινε κ τπτ. Ειναι δυσκολο εκεινη την ωρα πιστευω να σκεφτεις με βαση την λογικη οτι θα το εκμεταλευτει καποια στιγμη ναι αλλα κ παλι εκεινη την ωρα μεσα στον πανικο τι θα κανεις. Το ειχε μια ξαδερφη του Τασου κ η μανα μου που ηταν γειτονισες ακομα το λεει μεχρι κ η γλωσσα της γυριζε κ το εκανε απο πεισμα οταν δεν της κανανε χατηρια. Νομιζω γυρω στα δυομιση το εκοψε αλλα δεν θυμαμαι πως. Θα ρωτησω την μανα της κ θα σου πω.Οτι κ να λεμε τωρα εκεινη την ωρα ποσο ψυχραιμος να εισαι. Καλα πιστευω κανεις μετα κ εχεις την σταση που ειχες πριν το σκηνικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκουλίνι τελικά εγώ δεν έχω καθόλου κότσια και νομίζω αν μου συνεβαινε αυτό που κάνει ο Νικόλας σου θα λιποθυμούσα κι εγώ παρέα! Ιδέα δεν έχω τι μπορείς να κάνεις, δεν εχω ακούσει κάτι παρόμοιο.

Ελίζα περαστικά και σε σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπέρα! Χρόνια Πολλά στον Γιάννη της Ρόζμαρυ και στην Ιωάννα της Αναστασίας! Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας κορίτσια!

Λέγκω μου φαίνεται για το κοινόβιο που λες με τόσες συμμετοχές μάλλον προς πολυκατοικία το βλέπω το οικοδόμημα:lol:

όσο για το θέμα του κρατήματος της αναπνοής νομίζω πως θα συμφωνήσω με την Τζένη στο να τον παίρνεις αγκαλιά για να ηρεμήσει και να επανέλθει. Πιστεύω πως μεγαλώνοντας θα το ξεπεράσει. Ο Ιάσονας δεν έκανε βέβαια τέτοιο κράτημα αλλά όταν έκλαιγε κρατούσε την αναπνοή του, στην αρχή ήταν τρομακτικό μετά το συνηθίσαμε, αλλά το ξεπέρασε μεγαλώνοντας.

κοριτσια καλησπερα!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! επισης να ευχηθω και για τον γιαννακη της ροζαλιτα! χρονια του πολλα κι ευτυχισμενα! επισης να χαιρεστε ολοι τους εορταζοντες σας!

λεγκω και μενα η Ιωαννα κραταει την αναπνοη της οταν κλαει αλλα δεν εχει λιποθυμησει ποτε... την φυσαω δυνατα στο προσωπο και αμεσως παιρνει ανασα... σε εσας δεν πιανει αυτο? παντως αν λιποθυμουσε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα την επαιρνα αγκαλια... υπαρχει ο κινδυνος να χτυπησουν το κεφαλι τους και αυτο ειναι πολυ χειροτερο....

tqj2p3.png vvtJp3.png

xronia sas polla kai kala!!! εορταζοντες και μη!!! :)

legkw τι να πω και εγω τρελο μου ακουγεται ολο αυτο με την αναπνοη και εμενα θα με προβληματιζε.... το "κολπακι" της anastasie μου ακουγεται καλο!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Λοιπον σας προειδοποιώ ακολουθεί σεντόνι, το λεγόμενο και σεντόνι της απαλεψιάς γιαυτό μπορείτε κάλλιστα να το προσπεράσετε.:)

Λοιπόν ξεκινω με το ιατρικό ανακοινωθέν... Ο γιωργάκης μου σε λίγο κλείνει το έβδομο 24ωρο του με πυρετο και ψυχοσωματικά έχει κλατάρει το έρμο ζωντανο. Ο νικόλας σε σύγκρουση με το τραπέζι του σαλονιου μελανιασε και τουμπανιασε το μάγουλό του και σε πτώση απ'το τραπέζι έσκισε το χείλος του από μέσα και ακόμα και τώρα τρεις ώρες μετα φτύνει αίμα το άτομο, όχι κάτι τραγικό αλλά όσο χρειάζεται για να ολοκληρώσει την σέξι βαμπιρίστικη εικόνα του.:rolleyes:

Επίσης κατέληξα στο εξής:

Πρέπει να βγάλουν απ'τα τσιγάρα τις προειδοποιήσεις του υπουργείου υγείας και να τις βάλουν στα παιδια... Τα παιδια βλάπτουν σοβαρα την υγεία και οδηγουν σε πρόωρο θάνατο... Αδυνατίζουν το σπέρμα και καταστρέφουν τη σεξουαλική ζωη... Προκαλουν χρόνια αυπνια!

Σε σχέση με το κράτημα αναπνοής. Στο απλο μελάνιασμα λειτουργεί το φύσημα. Στο σύνδρομο κατακράτησης αναπνοης ή όπως λέγεται αυτό το πράμα το μόνο που μπορείς να κάνεις για να το προλάβεις είναι να τραβήξεις την προσοχή του παιδιου πριν εκνευριστεί. Στα παιδια που το παθαίνουν από φόβο δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Στον νικ επίσης δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι γιατί μπορεί να το κάνει όταν είναι κουρασμένος, όταν χτυπήσει πολύ, όταν τον χτυπήσει κάποιος (βλ. σόζω), όταν τον αφήσω απ'την αγκαλιά... Απλά σκεφτόμουν ότι αν πάει παιδικο και τους το κάνει θα μου τον γυρίσουν πακέτο πίσω και μήπως μπορούσα να τον κάνω να το σταματήσει αλλά μάλλον δεν έχω δουλεια να κάνω και κάθομαι και τρώγομαι με τα ρουχα μου.

Αναστασάκο μου τα έχεις καταφέρει υπέροχα! Μη ξεχνάς ότι μαζί με το σοφούκι είστε οι κολώνες του καφε.;)

Καλημερα !η ωρα ειναι 1 αρα μπορω να ευχηθω χρονια πολλα στο σεξι βαμπιρακι, Λεγκουλινι να τον χαιροσαστε ,με λιγοτερα χτυπηματα ,λιγοτερες λιποθυμιες και περισσοτερο υπνο

καλα σοβαρα ο γιω ακομα πυρετο ?φανταζομαι θα τα χεις δει ολα με εναν αρρωστο και 2 ταλιμπανακια

η Αφροδιτη που ειναι της εχω θεμα ,ο μπεμπης χτυπησε καραμπινατη αλλεργια το σ-κ ,εκανε σε καθε γευμα κοκκινες ολοκληρες βλεννες ,οχι μονο γραμμουλες

το διαφορετικο που εφαγα ηταν μανιταρια σε μια πιτσα φανταζομαι απο κει θα ειναι ε?τα γαλακτομικα τα ειχα ξαναρχισει απο μερες αφου ειχε στρωσει με την διαρροια ,βεβαια δεν τρωω και πολλα ,αν ηταν απο αυτα θα ειχε κανει απο την αρχη ετσι δεν ειναι?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασω, οχι νομιζω ειναι τα γαλακτοκομικά , δεν ειναι ακριβως(απο ο,τι εχω καταλάβει) τα κοβω, στρωνει, τα ξαναρχισω και κανει αλλεργια... Δεν αντιδραει αμεσως, μπορει να τρως για 2 εβδομαδες πχ και στην 3η να το εμφανισει...σαν την τελευταια σταγονα στο ποτηρι.

Μπορει να λεω βλακειες το Αφροδιτάτσι θα μας πει.

Ο παιδίατρος που του ειπα για τις κοκκινες βλεννες (σε συνδυασμο με λιγο κοκκινα μαγουλακια εμενα) μου ειπε να το παρακολουθησω και αν τον βλεπω ιδιαιτερα ανησυχο να κοψω γαλακτοκομικα. Αλλα γενικως ητνα πολυ κουλ(και ειναι ομοιοπαθητικος τοπ κατεχει το θεμα) μου ειπε αν δεις περισσοτερο αιμα μονο κοψτα, για 2 εβδομαδες αρχικα να δουμε...αλλα ειναι πολυ δυσκολο γενικως να τα αποφυγεις ολα , τα περισσοτερα προιοντα εχουν κρυμμενο γαλα μεσα...για αυτο φανταζομαι μου το ειπε...εκτος αν θελει να το παλεψει μονος του ο μπεμπης δεν ξερω...

Εγω καταλαβα οτι τα σοκολατοειδη και οι ξηροι καρποι τον πειραζουν καθως επισης και το κρεμμυδι, Αφροδιτη πολυ χρησιμο αυτο που ειπες να συγκρατεις τι τα πειραζει...

Εχει γενέθλια ο Νικολας?????/

Αχ μωρέ το γλυκούλι μου συγκινηθηκα ρε Ελενη, για ποτε πέρασε ενας χρόνος, σας χθες μου φαινεται που ειμασταν σπιτι σου και τον κρατουσα νεογεννητο στην αγκαλια μου, και μου ελεγες "κανεις πρόβες" που ημουν εγκυος....

Να τον χαίρεστε Λεγκούλι μου , πολυχρονος και να περάσετε ομορφα στα πρωτα του γενέθλια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρονια πολλα στο μπλε υπεργκομενακι, να τα εκατοστησει χωρις λιποθυμιες (χωρις κουτουλιες δεν λέω γιατι απλα δεν παιζει) με λιγοτερο μελοδραμματισμο (αν και ειναι διασκεδαστικό το ομολογω) με πολυ υγεια περισσοτερο υπνο και καθολου υστερια (αυτο το τελέυταιο πάει σε μενα). Λεγκουλιδάκι μας, να τα χαιρεστε τα κουκλακια σας, να γειανετε γρηγορα και να ηρεμισετε ωστε να τα χαρειτε τα υπεροχα πλασματακια σας!

Και μενα μια συγκινισουλα με επιασε, που γεννοβολαγαμε περισυ η μια μετα την αλλη, που ειχαμε μετατρεψει το καφε σε γκαστρο καφε, που θυμηθηκα τους φοβους σου οτι θα γεννουσες με καισαρικη, τωρα βλεπεις ολα τα θκατουλια (πλην μικρου Μαριουκου) να περπατανε σαν νανάκια.... αχ να μαστε καλα να συγκινουμαστε....

Βασσουλα, παιζει να ειναι και τα μανιταρια, δεν ειναι απιθανο, αλλωστε και να τα κοψεις θα ζησεις ανετα και χωρις αυτα, αλλα συμβουλευω, λεω και βροντοφωνω: ΚΟΨΕ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ! Και το λεω τοσο δυνατα να το ακουσει και το γαλατουλι, που καλα κανει και ειναι κουλ, αλλα οσο βλεπεις αιμα- που μπορει πλεον να ειναι συνηθες δεν παυει ομως να μην ειναι φυσιολογικο- καντε κρατει απο τα γαλακτοκομικα μεχρι να ειστε σιγουρες οτι δεν βγαζει αιμα. Οντως για την ωρα μπορει αν ειναι μονο αυτο το συμπτωμα, αλλα η αναιμια σαν συνεπεια παιζει σοβαρη. Με την απλη λογικη το λεω, δεν ειμαι γιατρος.. και με την εμπειρια των ομοιοπαθουσων μαμαδων στο αλλο τοπικ... Γαλατουλι, ο ντοκτορ δεν σου εδωσε τιποτα για την αλλεργια? ΕΜας ο φωσφορος ειχε κανει θαυματα, ειδικα στον Αγγελο ηταν εντυπωσιακη η αλλαγη... Βασσουλα εσυ δεν το σκεφτεσαι για ομοιοπαθητικο?

Σας αφηνω, εχω ανε βουνο δουλειες...

Διαφημίσεις

μα γιατι δεν μπορουμε να κανουμε εντιτ?

εγω ειπα να τα ξαναρχισω τα γαλακτομικα σιγα σιγα για να δω αντιδρασεις

παντως οι σοκολατες και μενα τον πειραζουν πολυ

αυτη τη φορα με τις κοκκινες βλεννες ειχε και κοκκινα σπυρακια στο προσωπο σαν μικρες τελιτσες ,αυτο φανταζομαι θα ειναι απτο σφυξιμο που κανει καθε φορα οταν ενεργειται

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημέρα!!

χρόνια πολλά στον μικρό Νικόλα του καφέ!!! Λεγκούλι, υπομονή, έχει ακόμα κάμποσους τόμους η σειρά "ο μικρός Νικόλας" (έχει και ταινία, την έχεις δεί? :D:D:D )

Άφρο, καλά κάνεις και βροντοφωνάζεις για τα γαλακτοκομικά.... μπορεί να μην πέρασα τέτοιο λούκι, αλλά πάντα κοιτάω τα συστατικά σε ό,τι τρώω..κάτι σαν αντανακλαστικό!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε.

Λεγκουλι χρονια πολλα να το χαιρεσαι το γαλακτοτσιμπουρακι σου κ σου ευχομαι να ερθουν γρηγορα καλθτρες μερες κ προπαντος νυχτες!!

Περαστικα κ στον Γιωργακι, πολλες μερες με πυρετο ρε γμτ εχει παει να κανει τπτ εξετασεις?

Βασω/Αθηνουλα υπομονη με τις αλλεργιες φανταζομαι πολυ πακετο ε?

λεγκω να χαιρεστε το μικρο σας!καθε χαρα και ευτυχια να τον ακολουθει.

περασε κι ολας ενας χρονος.ευχομαι να περασουν αμετρητα χρονια για ολη σας την οικογενεια.φιλια.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...