Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ελενη και εμεις τα ιδια με τον υγραντηρα. Προχτες ειδα κατι σταμπες σαν να εχει στακσει νερο κ νομιζα ηταν απο μια μπλουζα που στεγνωσα στο καλοριφερ. Κ εμεις πριν τις γιορτες που ηχε μπουκωμα ο μητσος τον ειχαμε ολη νυχτα τον εβαζε νομιζω στο 80 ο αντρας μου μαλλον ψηλα ε? Το δωματιο αεριζεται κ εμας καθε μερα .

Βασω περαστικα κ στα δυο! Να μην κολησεις κ εσυ μονο κ τρεχεις κ δεν φτανεις .

Πολυς κοσμος ρε κοριτσια παραπονιεται για τον βηχα σε εξαρση ειναι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια! περαστικά στα παιδάκια που παιδεύονται με τις παλιοιώσεις...

κι εμείς με βήχα ακόμη αλλά αρκετά μειωμένο. άντε πια! πότε θα ηρεμήσουμε να δούμε...

αλήθεια η Λέγκω που βρίσκεται;:roll:

Χρονια πολλααααααα...

Να έχουμε μια υπέροχη χρονια γεματη όμορφες στιγμες!!!

Γεια σας ομορφούλες μου γύρισα κι εγώ...

Πολύ βήχα διαβάζω, έχουν γονατίσει τα παιδακια πάλι. Που θα πάει κουτσα κουτσα θα τον χτίσουμε τον ατσαλένιο απο αντισώματα οργανισμο!

Ελιζάκι μου ελπίζω το επόμενο νέο που θα διαβάσουμε να είναι η καταπληκτική ολοκαίνουργια δουλεια του Νίκου!!!

Χρόνια πολλά στο Βασουλάκι για το ονοματάκι της.

Χιλιόχρονο το Ρηνάκι χωρίς γύψουν μόνο με χαμόγελα και τσαχπινιες :)

Λοιπόν η λύση στο πακέτο που τρώμε είναι μία... το κοινόβιο:tongue: Λοιπον πήγαμε τέσσερις μέρες κιουρκα στο σπίτι φίλου και μείναμε μαζί με άλλα 4-5 φιλαράκια, (ρεμάλια όλοι άνευ δεσμευσεων) και περάσαμε υπέροχα. Πηγαινοερχόντουσαν για δουλεια, μαγειρεύαμε στο τζάκι, βλέπαμε ταινιουλες, παίζαμε επιτραπέζια... Βεβαίως βεβαίως όλο αυτό το ειδιαλιακό τοπίο μου το μάμησαν ολίγον οι ιώσεις... σάββατο πήγαμε και απ'την κυριακη έχω νικόλα και γιώργο να ψήνονται, ο πρώτος με σαραντάρια και ο δεύτερος με τριανταεννιάρια. Μόλις πατήσαμε το τέταρτο 24ωρο και ελπίζω πρώτον να αναρώσουνε γιατί τα έχω παίξει απ'την αυπνία και το τρεχαλιτό και δεύτερον να μην κολλήσουμε οι άλλοι δυο.

Λοιπόν χρειάζομαι ένα διώροφο παλιο με αυλουλα για να φτιάξω το κοινοβιάκι μου:cool:

Ερώτηση πριν πάω για ύπνο... Αναστασία καλό μου παιδι ποτε ερχεσαι;;;

αχ καλη μου!... τζιφος τελικα... χαλασε η δουλεια και μαλλον δεν θα ρθουμε.......:mad: γμτ.. γμτ... γμτ...............

αλλα ψηνω τον αντρα μου για την ανοιξη πλεον να φτιαξει λιγο και ο καιρος....

ελενη αφρο... εσεις θα ανεβαιτε τελικα???? αν ναι ενημερωσετε που και ποτε μηπως μπορεσουμε για κανα διημερο να ρθουμε να βρεθουμε....

επισης εχω να δηλωσω οτι το 2011 μας βρηκε σχετικα καλα.... με λιγες μονο μυξουλες και βηχα ελαχιστο... επισης με την Ιωαννα να τρωει πλεον ολα τα φαγητα!!!!! YESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!! η ραφαελα εχει κοψει τα εντελως αλεσμενα... και επισης οι φετινες διακοπες του παιδικου πηγαν πολυ καλυτερα με τα τρια στο σπιτι! επισης με καναδυο ξυπνηματα μονο το βραδυ....τελικα υπαρχει θεος! και πιστευω οτι στο 2011 ερχονται καλυτερες μερες αδερφες μου!!!

φτου φτου τωρα ελπιζω να μην μας ματιασα που τα ειπα....:lol:

χρονια πολλα στους εορταζοντες και φιλια στα αρρωστα μικρα μετωπακια!...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν χρειάζομαι ένα διώροφο παλιο με αυλουλα για να φτιάξω το κοινοβιάκι μου:cool:

Kαν' το τριώροφο για να χωρέσουμε κι εμείς! Θα στέλνουμε τα παιδιά στα φανάρια να συνεισφέρουν στον κοινοβιακό προϋπολογισμό κι εμείς θα ψήνουμε όλη μέρα στο τζάκι!

Στο κοινόβιο αδελφές μου, στο κοινόβιο!:lol::lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Kαν' το τριώροφο για να χωρέσουμε κι εμείς! Θα στέλνουμε τα παιδιά στα φανάρια να συνεισφέρουν στον κοινοβιακό προϋπολογισμό κι εμείς θα ψήνουμε όλη μέρα στο τζάκι!

Στο κοινόβιο αδελφές μου, στο κοινόβιο!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Λέγκω τι όμορφα!

welcome back!

Γεια σου ωρέ Ρόζα!

Τι κανετε? Λεγκουλι περαστικα!!!

Πηγαμε τριστη σημερα ειχε τελεια μερα, ο μικρος την καταβρηκε στον εργκο, κοιμηθηκε 1 ωρα και ετσι ευχαρηστηθηκαμε βολτες με τη μικρη. Εκανε και πλυ(λυσσαξε) καμαρι με το καπελο ιππασιας χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!!!

Αναστασια, λογικά θα ερθουμε καπου μες στο Φλεβαρη. Δεν εχουμε ακομα συγκεκριμενα πραματα, αλλα οτν θα εχουμε θα το μαθεις απο τις πρωτες!

ΝΑ χαιρεσαι το κοριτσακι σου, πολυχρονο και ευτυχισμενο και καλοφαγο να ειναι!!!

Συμπεθερα, να χαιρεσαι τον γαμπρουλη μου, παντα πανεξυπνος και κουκλος και ευτυχισμενος να ειναι. Με το καλο και το αλλο του αδερφακι!

Μυρτω και συ να χαιρεσαι τον γατο σου!!!

Δεν θυμαμαι αλλον...

Να σας πω, αμα με θελετε στο κοινοβιο, θα πηγαινω εγω για δουλεια (μην εκμεταλευομαστε και τα πιτσιρικια) να ξεπηζω και λιγο. Ευτυχως που εχω τη δουλεια παιδια, 24 ωρες το 24ωρο να ειμαι υπεθυθνη εγω και για τα δυο , γυρναει το μυαλο μου αναποδα... Και εννοειται οτι δεν δινω και την καλυτερη ανατροφη στα παιδια μου, με τετοιο τζαζεμα δεν θα μπορουσα. Και εχεις δικιο λεγκουλινι, γιαυτο την παλευαν καλυτερα παλια και εκαναν και πολλα παιδια, ζησουν ολοι μαζι παππουδια αδερφια κτλ. Και δεν ζουσαν και σε διαμερισμα...

Ενταξει σκαω! Γκρινια Νο 1 για το 2011!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημέρα!

Ροσαλιτακι χρονια πολλα να χαιρεσαι τον Γιαννη σου!

Αναστασακι κ εσυ την Ιωαννα σου πολυχρονη να ειναι!

Ποιον αλλον εχουμε βρε παιδια ξεχασα κανενα? Χρονια πολλα σε ολους για σημερα κ για χτες ...

Εμεις σχετικα καλα , θα δειξει ...

Καλημέρα!

Βήχας, βήχας, βήχας, μύξα,μύξα μύξα, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια....

και από εχθές τρέχει και η δικιά μου μύτη -όχι που θα τη γλίτωνα νόμιζα....

Χρονια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες!!

Και στους Φώτηδες για εχθές!

DPYUp2.png EYukp3.png

Φουουουου που να πρωτοευχηθουμε!

Αναστασάκο μου και Ρόζι να χαίρεστε τα βλαστάρια σας με το όμορφο ονοματάκι.

Λενάκο χρόνια πολλά κι απο δω στο αίσθημα.

Τα ισπανόφωνα γατια γιατί γιορτάζουν καλέ;

Το ιατρικό ανακοινωθεν το δικό μας είναι σχετικά καλό... ο νικόλας από χθες είναι απύρετος ενώ ο γιωργος ξανανεβασε το βράδυ πυρετο. Ο σόζω είχε ένα βηχαλάκι το βράδυ αλλά ελπίζω να είναι τυχαίο. Ο νικόλας όμως είναι πολύ ταλαιπωρημένος, είναι με κομμένα ματάκια και μαυρους κύκλους, κουράζεται πολύ εύκολα και συνέχεια τον πιάνουν τα κλάματα χωρίς εμφανή λόγο. Μάλλον δεν ανάρωσε ακόμα καλα.

Λοιπον τεστ για λύση... ο νικόλας κάνει πολύ συχνά το κράτημα αναπνοής και μερικές φορές χωρίς να τον εχει εκνευρίσει κάποιος επειδή είναι κουρασμένος. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν παίζει να μην πάω να τον πάρω αγκαλια γιατί όταν λιποθυμήσει θα κτυπήσει. Το θέμα είναι ότι αν νοιώθει ότι έτσι πετυχαίνει αυτό που θέλει θα το κάνει πιο συχνα. Μήπως να τον ξαπλώνω; Βέβαια παρόλο που είμαι ψύχραιμη και μετά συνεχίζω ότι έκανα πριν μου είναι κάπως το να τον ξαπλώνω στο πάτωμα όταν γίνεται μπλε γιατί κι ο ίδιος δείχνει να τρομάζει με αυτό που του συμβαίνει.

Ξέρω σας πρήζω με αυτό το σκηνικό αλλά είναι ολίγον κουραστικό να έχεις με το παραμικρό ένα λιπόθυμο άβαταρ:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...