Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλησπέρα σας...

Κλασικά εγώ νυχτερινή ώρα εμφανίζομαι και παλι. Χτες Κυριακή είχαμε το τραπέζι της μπεμπας όπου έγινε ο χαμός. Εξηγουμαι: εδώ στο ρέθυμνο συνηθίζουν να κάνουν ένα τραπέζι στους φίλους και τους συντέκνους οταν σαραντίζει το μωρό. Ε, κάναμε και εμείς λοιπόν το τραπέζι, επιστράτευσα για την περίσταση τη μαμά μου (για να προσέχει τη μπέμπα)....είχα ξετινάξει το θήλαστρο για να έχει η μικρή μου να τρώει το γαλατάκι της μαμάς...και από το μεσημέρι ξεκίνησε το συντεκνοτράπεζο όπου καταναλώθηκαν 3 αμνοερίφια, 2 μωρογουρουνα, αμέτρητα μεζεκλίκια και διάφορα μπινελικοειδή...και ανυπολόγιστη ποσότητα κρασιού και ρακής. Είχαμε και αρκετούς καλλιτέχνες στην παρέα, τουτέστιν ζωντανή μουσική, από κρητικα ως λαϊκά, έντεχνο και ροκιές.... Από εκεί που λέγαμε ότι θα έχουμε περίπου πενήντα άτομα...ήρθαν άλλοι τόσοι, αλλά περάσαμε τόσο καλά που ευχαρίστως θα το ξαναέκανα. Η δε τιμώμενη της ημέρας, ..ήταν υπέρ του δέοντος μέσα στο κλίμα, δε γκρίνιαξε, δεν με ταλαιπώρησε μη σας πω ότι της άρεσε κι όλας. Επίσης, η τιμώμενη γνωστή και ως "το μωρό που δε κοιμάται ποτέ ημέρα"...κοιμήθηκε στις 3 το μεσημέρι την ώρα που φούντωνε το γλέντι.

Γενικώς περάσαμε ωραία αλλά κουραστήκαμε κι όλας πολύ....άντε και στο άλλο με το καλό!!

Σήμερα ανοίγω δώρα και σκέφτομαι να ανοίξω μαγαζί με παιδικά!!! Τι θα τα κάνω τόσα ρούχα οοου μάι γκοντ?

Πώς πάνε τα αρρωστούλικα μωράκια εδώ;; Περαστικά σε όλα εύχομαι. Επίσης ξαναματαευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Φιλούμπες.........

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου ταβλιαστηκατε όλες???

Κλαψψψψ

Μυρτω γιες στο Αρεταιειο γέννησα...βεβαια συνολικα όλες τις ώρες που γεννούσα ήμουν αρχικα στο σπίτι μου, μετα πήγα στο ικεα για να προλαβω να φαω χοτ ντοκ πριν να γεννησω κ να προλαβω να ψωνισω κ το κατιτις μου τρομαρα μου..(ναι όσοι ειχατε δει γυναικα να έχει πονους γεννας πέρυσι το γενναρη στο ικεα εγώ ήμουν.. ναι ναι αυτη η ψηλή, ξανθια κουκλάρα εγώ εγώ!!)

ο καψερος γιουπιος τρελαθηκε οταν του είπα ενω ειχαν ξεκινησει οι πονοι να παμε στο ικέα...!!!

μετα όλο το βραδυ κοιλοπονουσα στο σπίτι κ κλωτσαγα τον αναισθητο να μου συμπαρασταθει...αλλα αυτος που .....καμμια φορά που ξυπναγε έλεγε : να σηκωθω να πάμε στο μαιευτηριο? όχι ακομα του έλεγα εγώ... τελικα πηγαμε την αλλη μερα κατα το μεσημεράκι αλλα δυστυχώς πριν να προλαβω να φαω κατι ωραιοτατες κουτσομουριτσες που είχε παρει η μαμμαμ μου για μενα...κλαψ..

να μην σας τα πολυλογώ η γεννα μου κρατησε περιπου 32 ωρες!!!!!:cool:

χα χα επισης για το σχόλιο περι συμπνοιας!!!!σορυ λελεγκω!!

ή μηπως τσιρλέγκω???????

χιχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Χαλια τα σουτιεν του μαδερκεαρρρρρρρ

δεν μου εφαρμοζουν σωστα...

εχω μικρή περιφερεια κορμου κ μεγαααααααααααλα καπ κ δεν βρισκω...

Αυτο που πηγα να παραγγειλω από το ντιεσοσάιτ δεν υπήρχε διαθεσιμο!!γκρρρρρρρρ

Αφροοοοοοοο ανεβασε συνταγη να τη φτιαξω στη γιορτη του αντρα(άλλη μαιρη παναγιωταρα εδω)

μουτσ μουτσσσσσσσσσσσσ

σας γλυκοφιλώ:tongue:

Na sας ζήσει!!

Προτεινω να τα αλλάξεις με μεγέθη 9 μηνων κ άνω (για τον επόμενο Σεπτεμβρη) γιατί θα σου χρειαζονται τοτε αλλά κανεις δεν θα σου φερνει δώρα κ θα ξεπαραδιαστεις για να φτιαξεις την γκαρνταρομπα της μικράς...

Σπ'ερα!

Σας φάγαμε σας φάγαμε, αν κοιμάται το μεσημέρι και εμένα μετά τις 22 κοιμάται...

Εσυ να ξυπνάς τον Σάκη για συμπαράσταση, χο! Είσαι τέρας ηρεμίας πάντως σε θαυμάζω, εγώ θα είχα πετάξει κανένα από το παράθυρο....

Εφτιαξα ένα μίνιμαλ δέντρο μέσα σε ένα αχανέεεεεεεεεες σαλόνι και κάτι πρέπει να κάνω, είναι κάπως μίζερο, στο παλιό σπίτι ήταν σούπερ, εδώ είναι λιιιιγο λίγο!

Η Άννα πάντω ς περνάει φάση αγάπης ατέρμονης προς εμού, αυτοκόλλητες έχουμε γίνει και είναι σούπερ υπάκουη σε όσα της λέω...

Αυλα χαίρομαι που περάσατε ωραία, τα ρούχα θα τα αλλάξεις με ρούχα μεγαλύτερα (από χρονων και πάνω...)

Λέγκω τόχετε πάντως ένα θεματάκι και στο βελιγράδι σας είχε πιάσει τσιρλιπιτί, έ;;;;

Εχω αρχίσει και δυσκολεύομαι παντως αρκετά, τα πόδια μου πρήζονται και ξεπρήζονται, δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα... Οι τελευταίες μέρες είναι ένα δράμα...Ουφ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόν με αφορμή το post της Αναστασίας κοιτούσα πότε γεννάει το cafe.

Πρώτη λοιπόν έχει σειρά η Τατιάνα

- Τατιάνα σχεδόν 10 μέρες

- Εύη σχεδόν 25 μέρες

- Λέγκω σχεδόν 45μέρες

- Μαρίνα σχεδόν 55 μέρες

- Μυρτώ σχεδόν 73 μέρες

- Χλόη σχεδόν 119 μέρες

Ξεχνάω καμία???

Πάντως σχεδόν κάθε 20 μέρες σχεδόν έχουμε και από μια γέννα!!!

Αχ πολυ μου αρεσει αυτο το καφε!!!

Γεννες, γάμους, μεσα στην καλή χαρά!!

κ συνδρομη να είχε για να συμμετεχεις εγώ θα πλερωνα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

χα χα επισης για το σχόλιο περι συμπνοιας!!!!σορυ λελεγκω!!

ή μηπως τσιρλέγκω???????

χιχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Χαλια τα σουτιεν του μαδερκεαρρρρρρρ

Αφροοοοοοοο ανεβασε συνταγη να τη φτιαξω στη γιορτη του αντρα(άλλη μαιρη παναγιωταρα εδω)

:P:p:p τσιρλεγκω:):):):) νουμερο!!!

Σπ'ερα!

Σας φάγαμε σας φάγαμε, αν κοιμάται το μεσημέρι και εμένα μετά τις 22 κοιμάται...

Εσυ να ξυπνάς τον Σάκη για συμπαράσταση, χο! Είσαι τέρας ηρεμίας πάντως σε θαυμάζω, εγώ θα είχα πετάξει κανένα από το παράθυρο....

Δε με λες, εμενα με κοβεις ηρεμη, να καθομαι στο νέτι στις 12.30 ωρα το βραδυ κ να μην παω για υπνο???? ΑΚομα παει το ποδι μου κομπρεσερ! Υπομονη γλυκουλα μου ποσες μερες μεινανε? Ποσες ωρες? Αχ, τι τραβουμε εμεις οι μάνες και τα (ευ-)κωλοπαιδα δεν τα αναγνωριζουν!!:) ((Σοφια ακομη γελαω με τα ευκολοπαιδα, ε?))

ναι μου τα λεγε και την κοιταζα ετσι::shock: ασε που ειχε πολυ γελιο η περιγραφη!!!! :tongue: εγω θυμαμαι αρχισα να ποναω γρηγορα κι εντονα κ ετσι πηγε....τι ικεα μου λες.....:rolleyes: στο 2ο καλα να 'μαστε θα ειμαι ψυχραιμη παντως -θελω να πιστευω....

αυλα εμεινα!!!!!!!τι γλεντι ηταν αυτο;;;να στε καλα κ να τη χαιροσαστε! αλλαξε τα ρουχα οπως κ δηποτε, για του χρονου στανταρ!!το καλοκαιρι ειχαμε ρουχα που τα φορεσε ΜΙΑ φορα και μερικα καθολου!!!!καθε μερα κ απο αλλο!κ φαντασου οτι ηταν καλοκαιρι και καθε μερα ημασταν εξω, τωρα που ειναι χειμωνας δεν χρειαζονται τοσα πολλα.

αχ κ εγω την πεφτω σιγουλια σιγουλια....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...