Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

Περαστικα Βασω , μακαρι να το περασει ελαφρα. Τι το μελεταγαμε χτες δεν λεγαμε να κερδισεις κανα τζοκερ καλυτερα....

Αθηνουλα μια χαρα ειναι κ ο χαλβας για τουρτα τα παιδακια χαιρονται με απλα πραγματα !

Εγω εγω ξυπνησει με νευρα σημερα κ δεν ηθελα να ερθω γραφειο κακομαθα μια βδομαδα στην αδεια νομιζω ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

Εκτος του οτι νυσταζω (φανταζεστε την συναυλια με βηχα κτλ) εχω και ενα κεφαλι καζανι... Σας εχω πει οτι μισω οτιδηποτε σχετιζεται με μαρκετο-οικομικα θεματα? Και μου δωσαν ενα τετοιο ωραιο αντικειμενο συν των αλλων που ειχα!

Βασσουλα περαστικα στην Στεφανια, μη φοβασαι δεν θα κολλησει ο μπεμπης, θα του δωσεις αντισωματα εσυ πρωτη!

Λοιπον, εκανα μια ερευνα για να δω που να δωσω παιχνιδια μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση.

Εγω θα τα μαζεψω και θα δω ποια απο τις επομενες μερες θα τα παω στο κεντρο βρεφων η μητερα. Μου ειπε οτι δεχονται και ρουχα. Ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι μου.

Οποια τα εχει μαζεμενα και θελει ας μου τα δωσει να παω και τα δικα της.

Επισης υπαρχει και αυτό:

1. Αναρρωτήριο Πεντέλης - Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδιού (πρώην ΠΙΚΠΑ)

Τέρμα Ιπποκράτους

152 36 Π. ΠΕΝΤΕΛΗ

Τηλ.: 2132059800-10

που μου ειπαν οτι δεχονται παιχνιδια. Για ρουχα δεν ρωτησα.

Καλημέρα!!Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!!Πολλή και καλή υπομονή για να αντέξουμε, αυτό πιστεύω βασικά ότι θα χρειαστούμε.

Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες θηλάζουσες.Γέννησε μια φίλη που στις 14/12 έναν μπέμπαρο 4 κιλά περίπου και προσπαθεί να τον θηλάσει.Τις πρώτες μέρες ανέβασε πυρετό (μάλλον για μαστίτιδα το κόβω),πήρε Ceclor, δεν θήλασε για 2-3 μέρες, αλλά οκ.Χτες με πήρε τηλ. και μου λέει ότι ο μπέμπης της πληγώνει τις θηλές και δεν μπορεί να θηλάσει.Δοκίμασε κρέμα της Mustela , ψευδοθηλές, αλλά τίποτα.Της πρότεινα να βγάζει με θήλαστρο (έχει ένα της Medela???Mustela???δεν θυμάμαι μάρκα, της πρότεινα να νοικιάσει νοσοκομειακό),αλλά της είπε ο γυναικολόγος ότι έχει το ένα στήθος της κάποιο θέμα έχει, είναι από πάνω οι αδένες (???:confused:)και δεν μπορεί να βγάλει με θήλαστρο, παρά μόνο με το χέρι (δεν κατάλαβα καλά...).Θέλω πολύ να τη βοηθήσω γιατί πραγματικά θέλει να θηλάσει.Τί έχετε να προτείνετε??????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Τόνια μου,

οι θηλές είναι λογικό να πληγιάζονται κυρίως επειδή είναι η πρώτη φορά που θηλάζει...

να συνεχίζει να βάζει το παιδί, να βάζει την αλοιφή που είναι για αυτό...

Γενικά να αφήνει το στήθος της να στεγνώνει στον αέρα και να δείξει υπομονή! Θα περάσει γρήγορα... Εγώ θυμάμαι είχα πληγιαστεί, δεν έτρεχε αίμα βέβαια αλλά συνήθισα... Επίσης να αλλάζει το παιδί στήθος όταν πονάει πολύ.

Μπες και στο πάρεντς όλο και κάτι θα βρεις!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

τονια βασικα οι θηλες της πως ειναι?επιπεδες ,εισεχουσες ?

το προβλημα το φτιαχνει το μωρο σιγα σιγα ,να θηλαζει οσο μπορει ,το γαλα της να βαζει επανω στην πληγη ειναι οτι καλυτερο

και εγω ειχα πληγωθει στο ενα στηθος ,ειχα σταματησει για 10 μερες επειδη υπεφερα απτο πονο μεχρι να στρωσει και μετα ολα οκ

αλλα δεν χρειαζοταν να σταματησω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Νυσταγμένη καλημερα, ως συνηθως!

Στο σπίτι, εχω τα παιδια με βηχα και ξανα βηχα και την Νελα με πυρετο κ πρησμενο λαιμο. Νοσοκομειο ειναι δεν ειναι σπιτι. Θα παρω τον γοατρο να παω να τα ακουσει σημερα, πολλες μερες βηχας...

Τονια, που ειναι η φιλη σου? Αν μπορει να μιλησει με μια συμβουλο θα ηταν οκ, κυριως για να της φυγουν οι αμφιβολιες που της φορτωσε ο γιατρος. Οι θηλες την πρωτη φορα ειναι ευαισθητες και κανουν πληγες. Το στεγμωμα στον αερα ειναι πολυ σημαντικο, να γινει αμαζονα πες της! και πουρελαν αμα βαλει, παλι πρεπει να το αφησει να στεγνωσει καλα, η υγρασια το κανει πιο ευαισθητο. Ειδικα τα μαξιλαρακια που χρησιμοποιουμε αμα ειναι νωπα χειροτερευουν την κατασταση. Το παιδι να το βαζει συνεχεια στο στηθος και να προσεχει πολυ να πιανει σωστα. Αν δεν πιανει καλα τοσο πιο πολυ πληγωνεται. πρεπει, οταν ανοιξει το στομα το μωρο, να σπρωχνει το μωρο προς τη θηλή ωστε να πιασει οσο περισσοτερο και απο τη άλω γινεται, αν πιανει μονο τη "ρογα" θα την πληγωνει και δεν θα θηλαζει και σωστα. Υπαρχουν και βιντεακια αν δεν εχει καποιον να της δειξει. Εσυ μπορεις να της δειξεις ισως, ε?

Καλημέρα!

Πολύς βήχας και εδώ! Ευτυχώς κοιμήθηκαν λίγο καλύτερα αλλά το πρωί με το που σηκώνονται αρχίζει η συμφωνία!

Δεν θα πάμε στο χωριό, θα μείνουμε εδώ να κάνουμε καμιά βόλτα μια και τις γιορτές δεν τις πολυχαρήκαμε!

Στο μεταξύ με τον υγραντήρα το δωμάτιο των παιδιών έχει αρχίσει και στάζει και βγαίνουν υγρασίες....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελένη και Αφροδίτη περαστικά σας!

Καλά Ελένη πόσο δυνατά τον βάζεις? Και για πόση ώρα? Αφήνεις καθόλου παράθυρο ανοικτό?

Περίεργο μου φαίνεται γιατί εμείς στις γιορτές τον είχαμε κάθε βράδυ για πολλές ώρες στο σπίτι της μαμάς μου που είναι παλιό και με υγρασία αλλά δεν έγινε αυτό που λες...αερίζεις την ημέρα?

καλημερα !περαστικα στα αρρωστουλικα

και η Στεφανια ακομα με διαρροια ,ο πυρετος της επεσε ,εχει και ο μπεμπης διαρροια πυρετο δεν εκανε ομως ακομα τουλαχιστον

βρε παιδια η λεγκ που εξαφανιστηκε?ειναι ολοι τους καλα ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βρε Ελενη ακριβως τα ίδια. Κοιμηθηκαν σχετικα καλύτερα μολις ξυπνανε πολυ βηχα... Αλλιως βηχει η Δαναη ομως, αλλιως ο Αγγελος. Σκεφτομουν να παω να τα ακουσει γιατρος...

Κριμα που δεν θα πατε εκδρομουλα, αλλα χαιρομαι που θα ειστε εδω!!!

Βασσουλα, περαστικα και στον μπεμπη. Το τσιμπησε τελικα... Αντε παλι διαιτα τωρα...

Αφροδιτάκι, εγώ πήρα χθες τον ομοιοπαθητικό και του είπα την κατάσταση και τον ρώτησα αν χρειάζεται να πάω να τους ακούσει. και μου είπε να πάρουν από μια σπόντζια και αν δεν δω βελτίωση να πάω. Ε είδα βελτίωση οπότε δεν θα παώ...

Θυμάσαι το μωράκι της φίλης μου που είχε πυρετό προχθές? Πήγε στο νοσοκομείο τελικά... Αλλά όλα καλά, βγαίνουν σήμερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...