Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εκτός από Ναύπλιο, πού αλλού θα πηγαίνατε ημερήσια εκδρομή με τρίχρονο?

Καλάβρυτα με τον οδοντωτό!

Αν και προτιμώ τη διαδρομή άνοιξη που τα πλατάνια έχουν φύλλωμα και τα νερά ορμή (τέλειες φωτό)

Η εμπειρία με τον οδοντωτό είναι super.

Η περιοχή έχει επίσης τη λίμνη Τσιβλού (με ταβέρνες και ψητά αν θυμάμαι καλά)

και τα σπήλαια των Λιμνών.

Τζιά με καράβι από το Λαύριο.

Η Κέα έχει μια απροσδιόριστη ομορφιά.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλάβρυτα με τον οδοντωτό!

Αν και προτιμώ τη διαδρομή άνοιξη που τα πλατάνια έχουν φύλλωμα και τα νερά ορμή (τέλειες φωτό)

Η εμπειρία με τον οδοντωτό είναι super.

Η περιοχή έχει επίσης τη λίμνη Τσιβλού (με ταβέρνες και ψητά αν θυμάμαι καλά)

και τα σπήλαια των Λιμνών.

ελα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου (εκτός από τη Λίμνη Τσιβλού). Στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων είναι το χωριό μου, τα 'χουμε κάνει όλα (και θα τα ξανακάνουμε πολλές φορές ) :-)

Τζιά με καράβι από το Λαύριο.

Η Κέα έχει μια απροσδιόριστη ομορφιά.

χμμμ.

Και Υδρα/Σπέτσες έχουμε πάει...στα νησιά παίζει ρόλο και ο καιρός φαντάζομαι. Για να δούμε...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

να σας πω εγώ άλλο ένα που σκέφτομαι, μπας και θέλετε να κανονίσουμε καμιά ομαδική εκδρομή: http://www.ranch.gr/v2/ranch/gallery

Εκεί κάνει παιδικές κατασκηνώσεις το ΤΣΜΕΔΕ!

Επίσης κάποιο γνωστοί μας κάναν και τον γάμο τους.

Διαφημίσεις

ελα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου (εκτός από τη Λίμνη Τσιβλού). Στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων είναι το χωριό μου, τα 'χουμε κάνει όλα (και θα τα ξανακάνουμε πολλές φορές ) :-)

Δεν το ήξερα :P:p:p

899667.png226174.png

Αθηνουλα χρονια πολλα να την χαιροσαστε την Ρηνιω σας ! Παντα γερη να ειναι κ καλοτυχη κ γρηγορη αναρρωση! Προσεχε κ τον μπεμπακο πολλες ιωσεις αυτον το καιρο ( κ ποτε δεν ηταν θα μου πειτε).

Βασω εγω πιστευω με το δικιο σου εισαι ετσι . Δεν ειναι κ λιγο αυτο που περασε ο μπεμπακος απο μια ιωση! Ειναι πολυ μικρουλης ακομα κριμα ειναι να ταλαιπωρειτε. Την γνωμη μου την εχω ξαναπει αν εχεις παιδι αρρωστο πρεπει μονος σου να το καταλαβαινεις κ να μην το φερνεις σε επαφη με αλλα παιδακια δεν φταινε τιποτα να κολλησουνε ειδικα αν ειναι νεογεννητα το σκεφτεσαι διπλα δεν περιμενεις να αναγκαστει ο αλλος να σου πει μην ερχεσαι κ στο τελος να παρεξηγηθεις κιολας που σου ειπε ο αλλος μην πας. Αλλα πολλοι δεν το καταλαβαινουν ομως. Εμας εχει τυχει εχουν ερθει με μικρο με γαστρεντεριτιδα κ δεν μας το εχουν πει καν .... Τωρα για μυξες που δεν περνανε ποτε ενταξει δεν τρο συζηταμε καν εγω αναφερομαι σε ιωσεις με πυρετους/διαροιες κλπ.

Ελιζα καλη τυχη στον Νικ !

Ντου Στενη στην Ευβοια ειναι πολυ ομορφα κ κοντα !

Τι κάνετε κορίτσια, επιστρέφουμε όλες σιγά σιγά στην καθημερινότητα? Εμείς ήρεμα περάσαμε, οικογενειακά αλλά όμορφα! Κράτησα το Γιώργο 2 εβδομάδες εκτός σχολείου και ζήσαμε μεγάλες στιγμές βεβαίως βεβαίως αλλα ευτυχώς αποφύγαμε κάποιες ιώσεις νομίζω! Αυτή η παλιίωση με τον τρελό βήχα μας έχει περικυκλώσει βέβαια, αλλά παίζει να είναι αυτή που ηδη πέρασαν τα δικά μου και ειδικά η Μαριαλένα πολύ έντονα σε σημείο που τα ξερνούσε το καυμένο για πολλές μέρες από τα φλέμματα.

Τέσπα, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά! Doo έχω ενθουσιαστεί με το κατάλυμα που ανέβασες! Από τιμές ποιός ξέρει όμως τι παίζει :rolleyes:!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι κάνετε κορίτσια, επιστρέφουμε όλες σιγά σιγά στην καθημερινότητα? Εμείς ήρεμα περάσαμε, οικογενειακά αλλά όμορφα! Κράτησα το Γιώργο 2 εβδομάδες εκτός σχολείου και ζήσαμε μεγάλες στιγμές βεβαίως βεβαίως αλλα ευτυχώς αποφύγαμε κάποιες ιώσεις νομίζω! Αυτή η παλιίωση με τον τρελό βήχα μας έχει περικυκλώσει βέβαια, αλλά παίζει να είναι αυτή που ηδη πέρασαν τα δικά μου και ειδικά η Μαριαλένα πολύ έντονα σε σημείο που τα ξερνούσε το καυμένο για πολλές μέρες από τα φλέμματα.

Τέσπα, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά! Doo έχω ενθουσιαστεί με το κατάλυμα που ανέβασες! Από τιμές ποιός ξέρει όμως τι παίζει :rolleyes:!

Γαλατούλα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να τα εκατοστήσει!

Βάσω μου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει το Τζενάκι! Δεν έχετε περασει και λίγα με το μωρό και κυρίως αφού δεν πάει και το κοριτσάκι σου σταθμό είναι κρίμα να παιρνάτε μεγάλα λούκια από ανευθυνότητα κάποιων! Κι εγώ δεν αναφέρομαι σε λίγο βήχα ή μυξούλες που λίγο πολύ έχουν όλα τα παιδάκια, αλλά σε πυρετό και διάρροια που κολλάνε πανεύκολα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

τι ελεγα οτι προσεχαμε και δεν κολλησαμε τιποτα?

η Στεφανια εχει λιγο πυρετο κ διαρροια

την πρωτοχρονια που ηρθαν παιδακια μετα απο τοσο καιρο σπιτι,κατι θα τσιμπησαμε τελικα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Την γνωμη μου την εχω ξαναπει αν εχεις παιδι αρρωστο πρεπει μονος σου να το καταλαβαινεις κ να μην το φερνεις σε επαφη με αλλα παιδακια δεν φταινε τιποτα να κολλησουνε ε

Eυχαριστώ πολυ για τις ευχές σας κοριτσάκια μου!

Συμφωνω απολυτα με το Τζενιώ και για αυτο δεν εκανα γενεθλια στην Ειρηνη, για να μην κολλησουν τα αλλα παιδακια, που η Ειρηνη δεν εχει τιποτα περαν απο εναν πυρετο που εκανα την Πεμπτη αλλα πρεπει να περασουν καποιες μερες για να ειναι ασφαλης η επαφη...

Τελικα ηρθαν οι παππουδες και η μαμα μου ειχε φτιαξει τυχαια εναν χλβα σιμιγδαλενια σε στρογγυλο σχημα, της εβαλα κι ενα κερακι και βουαλα η τουρτα γενεθλιων χαχαχαχαχαχαχαχα

Βασουλα περαστικα στη Στεφανία, παντως για να το διακωμωδισουμε και λιγο η διαρροις μια χαρα της ηρθε με την δυσκοιλιότητα που εχει....:tongue::tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...