Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχουμε ελπιζω καλυτερη απο την προηγουμενη χωρις πολλες αρρωστιες!

Εμεις πηγαμε χωριο κλασικα περασαμε ησυχα σχετικα , ο Μητσος κατενθουσιαστηκε για αλλη μια φορα κ γυρισαμε χτες αργα το απογευμα. Απο σημερα τα κεφαλια μεσα!

Λεγκ τι κανει ο Θοδωρικος ειναι καλυτερα? καθε μην σου που διαβαζω με πιανει η ψυχη μου ...

Ο Αλεκος ανναρωσε?

Βασουλα χρονια πολλα κ για την γιορτη σου κ για την Στεφανια πολυχρονες να ειστε κ οι δυο κ οτι επιθυμειτε!

Καλη χρονιά με αγάπη και υγεία!!!!

Χτες βράδυ αργά γυρίσαμε από την βορεινή και παγωμένη Ξάνθη, όπου περάσαμε πολύ καλά ξεκουραστήκαμε, κοιμηθήκαμε και κάναμε και βόλτες παρόλο το κρύο που ήταν κοντά στο 0.

Πήγαμε και Ονειρούπολη Δράμας μια μέρα και ήταν πολύ όμορφα!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες που δεν πρόλαβα να ευχηθώ!

Καλημέρα!

Καλή Χρονιά!!!:D

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μικρά και μεγάλα.

Επίστροφή στο γραφείο...

Καλά περάσαμε, αλλά ξεπατωθήκαμε ολιγον με οικογενειακά τραπεζώματα κλπ. του χρόνου πρέπει να πάρουμε τα βουνά μου φαίνεται:rolleyes:

Η υπόλοιπη οικογένεια είναι με τρελλό βήχα, πονόλαιμο και μπούκωμα.Εγώ προς το παρόν την έχω γλιτώσει.

Οκαλός μου αυτή τη στιγμή είναι σε συνέντευξη για δουλειά!!! Έχω φοβερή αγωνία (εμοτικον που τρώει τα νύχια του:tongue:)

DPYUp2.png EYukp3.png

Άντε Ελίζα με το καλό! Να σας μπει με καλά νέα ο καινούργιος χρόνος...

Κι εμείς τρελό βήχα τα πιτσιρίκια... Είναι το χειρότερο πράγμα ο βήχας τελικά...

Είναι ίωση αυτή με βήχα γιατί όλος ο κόσμος την έχει!

Ωραίες εκδρομές Τζεν και Τζένη! Άντε και του χρόνου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αχ, ωραια που πηγατε εκδρομουλες!!! Καλως μας γυρισατε!

Και μενα πολυ βηχα βρε παιδια. Ειδικα ο Αγγελος που στο σημα του κανει και κατι 38αρια που φευγουν μονα τους ομως...Αμα ξανακανει σημερα θα τον παω ντοκτορ που δεν τον ενοχλησα μεχρι τωρα λογω ημερων...

Ελιζα καλη τυχη στον Νικ!

Καλημερα! Σημερα εχει γενεθλια και το Ρηνιω μου, αλλα αναβαλονται γιατι ειανι αρωστουλα, βασικα εκανε εναν πυρετο για λιγες ωρες την Πεμπτη και τερμα, αλλα τωρα εχει ενα μπουκωμα και ειανι ψιλομαραμενο...Ποτε εγινε 3 ετων.....πως περναει ο καιρος....

Φιλια και περαστικα στα βηχαλακια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πάντως πολλοί παιδίατροι έχουν δώσει αντιβιώσεις...

Εγώ Άφρο πήρα το γιατρό μόλις γυρίσαμε από εσάς γιατί έκανε μια τρομερή κρίση ο Αλέκος και άνοιξε και η μύτη του και τον είδαμε με τα αίματα και τρελαθήκαμε(...) και μου είπε και του έδωσα cocus cactus, και τον βοήθησε να κοιμηθεί... Και χθες πάλι τους έδωσα και στους 2.

Χρόνια Πολλά στο Ρηνιώ!!!!!!!

Μεγάλωσε η κοπελούδα! Και βέβαια υποδέχτηκε το 3ο έτος με ψωμαρρώστιες η κακομοιρούλα! Να είναι περαστικό και να προσέξεις το μπεμπούλη Αθηνά...

Ό

A, πολυχρονο το Ειρηνακι μας, η γλυκια κουκλιτσα! Οντως το τεταρτο ετος της ζωης της να ειναι πολυ ευτυχισμενο χωρις αρρωστιες!

Πολυχρονη και η Ναταλίτσα σου Ευη!!! Χριστουγιεννιατικη ειναι κ αυτη...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

με υγεία (και λεφτά :P )

Χρόνια πολλά στο Ρηνάκι!! πολύχρονη!!! και περαστικά της.

Ελίζα καλή τύχη στην συνέντευξη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Εκτός από Ναύπλιο, πού αλλού θα πηγαίνατε ημερήσια εκδρομή με τρίχρονο?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα!

χρονια πολλα στην ομορφη ρηνουλα !να την χαιροσαστε γαλατουλι

ελίζα καλη επιτυχια στον νικο !

βλεπω το 2011 συνεχιζει το εργο του 10 με τις ιωσεις το υποδεχθηκε το καφε

εμεις να χτυπησω ξυλο ειμαστε καλα ,αλλα ειμασταν στη γυαλα ολες αυτες τις μερες ,οποιος ερχοταν του επαιρνα ενα μινι ιστορικο και απτο τηλεφωνο και μετα εδινα το οκ να ρθει ,αχ ποτε θα μου περασει αυτη η υστερια αρχισε να μου την δινω ,εγω δεν ημουν ετσι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Χρόνια Πολλά στο Ρηνάκι μας!!! Γκαλατούλα να τη χαίρεστε την τσούπρα σας! Γερή και χαρούμενη να είναι!

Περαστικά στα αρρωστούλικα.... κι εμείς με βήχα είμαστε, τα κλασικά δηλαδή.... ευτυχώς με το προσπάν που του άρχισα είναι πολύ καλύτερα και κοιμόμαστε το βράδυ. Ξυπνάει μόνο μια φορά με κρίση βήχα.

Ελίζα καλή τύχη για τη συνέντευξη! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...