Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ο Αλέκος βήχει και έκανε και 39!

Αφροδίτη έχει και τα καλά του το ΤΣΜΕΔΕ!

Χρόνια Πολλά στο Μάνο βρε Ρόζυ! Ξεχαστήκαμε!! Με το καλό και το επόμενο ταλιμπάνι!

Αύριο το πρωί λέω να φτιάξω βασιλόπιτα... Αν είναι καλά και ο Αλεκούλος.... Θα έρθει και η Ελένη για λίγο οπότε θα παίζει με τη Φίφη...

Πώπω Λέγκόπουλο τώρα θυμήθηκα ότι με είχες πάρει και σου είπα ότι θα σε έπαιρνα πίσω....

Πώς είναι ο Σοζο?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά σας ρε Ελενάκι τελευταία κι εσείς, τελικά η 1η χρονιά στον παιδικό είναι πολύ δύσκολη από πλευράς ιώσεων σχεδόν για όλα τα παιδάκια. Εγώ έκλεισα με γλυκά για φέτος καμιά διάθεση δεν έχω για βασιλόπιττα εκτός και μου έρθει καμιά αναλαμπή για αύριο, αγοραστή έχει το μενού! Κρίμα να μείνουν και τα ζαχαροπλαστεία χωρίς δουλειά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Και γω χτες σκεφτομουν να κανω σημερα μια μικρη βασιλοπιτα. Ενα κεικ ελεγα να κανω και να βαλω καρυδια κ σταφιδες! Και φυσικά φλουρι! Ολα αυτα τα ελεγα χτες. Μετα μεσολαβησε μια νυχτα χωρις καθολου υπνο με τον αγγελο να κλαιει συνεχως και να μου φτυνει στη μουρη τα παυσιπονα. Καποια στιγμη ηταν και ζεστος αλλα φυσικα δεν καθισε να του βαλω θερμομετρο. Αλλα στις μαχες μας πανω μαλλον καταπιε καμια γουλιτσα ντεπόν κ δροσισε αργοτερα. Τις 4 προηγουμενες μερες (κ νυχτες χειροτερα) ηταν πολυ ζορικος, αλλα αυτο το χτεσινο ηταν το κατι αλλο. Βγαζει σιγουρα τον κατω κυνοδοντα αλλα δεν νομιζω τοση γκρινια να ειναι απο δοντι, εχει τσιμπησει και κατι αλλο, που υποψιαζομαι ωτιτιδα... Ωραια πρωτοχρονια... Εγω τωρα γραφειο... ευτυχως ηρεμα!

Το ωραίο με τις αρρώστιες είναι ότι αρρωσταίνουν Σαββατοκύριακα και στις διακοπές...

Και δεν ξέρω εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τόσο το σχολείο... Και πέρυσι που δεν πήγαινε αρρώσταινε...

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!

Θα τα ξαναπούμε πάλι!

Διαφημίσεις

Καλη χρονιά!! Να ειναι καλα τα παιδάκια μας!

Περάσαμε τέλει,α βασιλόπιτα φυσικά έκανα, να είναι καλά η Τζενούλα, μια πανευκολη και τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεια συνταγη, καθε χρονο σε μελετάω Τζενούλα με καθε μπουκια!

Φετος την εκανα με λεμονι ξυσμοα αντι πορτοκαλι και εγινε ονειρο.

Το φλουρι επεσε στον κενο χωρο... ψησαμε και παϊδάκια στο τζάκι χαμός!

Και του χρόνου να ειμαστε ολοι καλα!

Βασούλα χρόνια πολλά!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Να ΄μαστε καλά, να χαιρόμαστε τις αγάπες μας (μικρές και μεγάλες) και να μας χαίρονται κι αυτοί...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλη χρονια με υγεια και πολλη αγαπη !

ευχαριστω για τις ευχες

χθες εκει που λεγα δεν θα ρθει κανεις για να μην τσιμπησει τιποτα ο μπεμπης ,τελικα ηρθαν φιλαρακια και μαζευτηκαν καμποσα παιδακια και ηταν πολυ ωραια !το φλουρι επεσε στον μπεμπη !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλή μας Χρονιά λοιπόν!

Να έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε ό,τι μας τύχει και να απολαύσουμε τις τέλειες στιγμές που μας περιμένουν!

Βασούλα Χρόνια Πολλά, να τους χαίρεσαι όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...