Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τι είναι τούτα που διαβάζω βρε Λεγκόπουλο; Ήμαρτον με τα πεθερίξ! ανευθυνότητα λέμε! ο Θοδωρίκος πως είναι; του φύγανε τα σπυράκια; περαστικά σας! την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και το νέος έτος θα σας πάει καλύτερα, είμαι σίγουρη!

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια, κι εμείς μύξες και βήχας στάνταρ, δεν αλλάζει το εργάκι. άντε να έχουμε κανένα γκεστ ωτίτιδας ή αμυγδαλίτιδας με πύον :rolleyes:

Χρόνια Πολλά στον Στεφανάκο, Τζεν να τον χαίρεστε τον κούκλο! :D

Χρόνια Πολλά και στη Στεφανία τη μαγουλήθρα!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν πράγματα μπορούμε να πάμε και εδώ

Να δουμε πως μπορούμε να τα μαζέψουμε όλα μαζί και να τα πάμε για να μην κάνουμε εκατό δρομολόγια.

Και ιδού το κέντρο του δημου Καισαριανης http://portal.kessariani.gr/portal/page/portal/Index/%CE%BF%20%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%20%CE%BC%CE%B1%CF%82/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%20%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D%20%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85

Μπραβο λεγκ που τα βρηκες θελω να δωσω και εγω και χθες αυτη την κουβεντα ειχα με μια φιλη μου που εχει και αυτη πολλα ρουχα και παιχνιδια της κορης της

ο Δημ ειπε οτι θα ρωτησει στο κεντρο σε κατι ιατρεια που πανε πολλοι μεταναστες αν βρουμε να δωσουμε και σε αυτους γιατι αυτοι και αν τα εχουν αναγκη

Εγω δινω και στην σπιτονοικοκυρα μου η οποια ειναι της εκκλησιας και μαζευουν και κανουν ιεραποστολες ,τωρα εχει ενα ορφανο μου λεει αγορακι εδω στην περιοχη 1,5 χρονων και μου ζητουσε κανενα παιχνιδι αλλα τα περισσοτερα τωρα πια ειναι τελειως κοριτσιστικα της στεφανιας τι να του παω κουζινικα και κουκλες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Λοιπόν πράγματα μπορούμε να πάμε και εδώ

Να δουμε πως μπορούμε να τα μαζέψουμε όλα μαζί και να τα πάμε για να μην κάνουμε εκατό δρομολόγια.

Και ιδού το κέντρο του δημου Καισαριανης http://portal.kessariani.gr/portal/page/portal/Index/%CE%BF%20%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%20%CE%BC%CE%B1%CF%82/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%20%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D%20%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85

Αυτό το ποστ σου θα το αποθηκεύσω!

Λέγκω μου εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πολύ πιο εύκολη από την φετινή για την γλυκιά οικογένεια σου!

Και φυσικά το ίδιο εύχομαι για όλες μας!

Βασουλίνι εγώ έχω παιχνιδάκια για αγοράκι, άμα είναι πες μου.

Πρέπει να βρω τρόπο πως θα πάω στα διάφορα σημεία τα πράγματα... χμου χμου...

Μόλις επέστρεψε ο γιώργος απ'τη δουλεια και τα πήρε για σουπερ μάρκετ και προσπαθώ να επαναφέρω τον εγκέφαλό μου στη θέση του. Αλι αλι και τρισαλί πως θα περάσει και αυτή η βδομάδα με τους κανίβαλους μόνη σαν το λεμόνι;

Απολογισμός απ'το πρωί μία βαρβάτη μελανια και πρηξιμο στο μα΄γουλο του νικόλα που για πολλοστή φορά έπεσε απ'το τραπεζάκι τους πάνω στην καρέκλα, ένα κομάτι μείον στο μπράτσο του σόζω από δαγκωματιά του νικ και ένα δαγκωμένο χείλος από κουτουλια του σόζω στο στόμα μου. Οι απλές μελανιες δεν μετράνε:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα !

Λεγκ θα τη ρωτησω σημερα και θα σου πω

Σας εχω πει οτι τον ergobaby τον εχω λατρεψει? ο μπεμπης για να κοιμηθει θελει κουνημα και ορθια να πηγαινω περα δωθε ή κουνημα στο καροτσι ,τωρα τον βαζω στον εργκο και σε 5 λεπτα τελειωσε το θεμα και στο δρομο οταν κλαιει ειναι η σωτηρια μου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Αλέκος με βήχα και κόκκινο λαιμό και 37,5 το πρωί...

Ουφ, σε τρεις βδομάδες έχει αρρωστήσει 3 φορές ο κακομοίρης... Παίρνω τον ομοιο να πάμε να τον δει και να μας δώσει κανένα τονωτικό...

Κατά τα άλλα βρήκα και κάτι άλλα μέρη για τα παιχνίδια, και πρέπει να κάνω διανομές! Να δω πότε θα το κάνω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μπονζουρ κυριες μου!

Λενιτο, δεν τον κρατας μερικες μερες απο το σχολειο ωστε να αναρρωσει καλα καλα? Μηπως επειδη δεν προλαβαινει να συνελθει, ξανατσιμπαει ιωσεις.

Τελικα πηρατε δωρα για τα μεγαλα παιδια-ανηψια? Εγω χτες πηρα για τον 7χρονο ανηψιο μου ενα ζευγαρι κυαλια και πολυ μου αρεσε. Τωρα στον ιδιο δεν τα εδωσα ακομα βεβαια για να δω αντιδρασεις. Μαλλον μπακουγκαν ή μπεν τεν περιμενει αλλα τα βρισκω πολυ σιχαμενα (και πανακρινα επισης για αυτο που ειναι). Ειχε και κατι μικροσκοπια που τα συνδέεις στη τιβι, αλλα δεν εχουν τιβι... κριμα γιατι αυτο μου αρεσε πολυ.

Τι εννοείς ότι δεν έχουν τιβι? Αφροδιτάκι δεν πάει σχολείο τώρα, είναι κλειστό... Έχει να πάει από την Πέμπτη. Έκλεισα ραντεβου στον ομοιπαθητικό στις εννιά παρά τέταρτο!!!!

Μίλησα με μια φίλη μου τώρα και μου είπε ότι η κόρη της έκανε πνευμονία και ανησύχησα...

Για τον μεγάλο ανηψιό μου μου είπε ότι θέλει κάτι εξερευνώ και μαθαίνω, κάτι τέτοιο... Θα πάω στο πάμπλικ, έχει ωραία δώρα και κατασκευαστικά.

Για τον Αλέκο θα πάρω πλέι μομπίλ, κανένα κάστρο με ιππότες που θέλει! Ελπίζω να μην καταλήξουν στο στόμα της Φίφης...

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρές μου μοβ βεντάλιες

Όλο το βράδυ βόγγαγε ο καημένος ο σόζω, όλη μέρα σέρνεται, πονάει λέει η κοιλίτσα του, και έχει 37,5-37,8, αλλα δεν έχει διάθεση για τίποτα απλά κάθεται σε μια γωνίτσα και δεν τρώει τίποτα ούτε πίνει. Ότι κι αν είναι ελπίζω να περάσει μέχρι παρασκευή μπας και πάρουμε καμια ανάσα και δουμε καναν άνθρωπο.

Ήρθε και ο πατέρας μου μου άφησε την αδελφουλα μου και έφυγε... κι έτσι για άλλη μια φορα δοκιμάζω με τρόμο την τριτεκνια και μπορω να πω ότι δεν μου ταιριαζει:tongue:

Έκανε και κάτι ακροβατικά το πρωι ο νικόλας και τράβηξε μία κουπα γεμάτη γάλα απ'το τραπέζι που του ήρθε καπελο μαζί με το γαλα. Τώρα τον θηλάζω μπας και κοιμηθεί και μείνω με τα δυο.

Καλημέρα μικρές μου μοβ βεντάλιες

Χαχα!!!!! Μοβ βεντάλιες γιατί???

Περαστικά στο Σοζώ!!!! Μήπως κάνει διάροιες??? Το πέρασε και ο Αλέκος τα Χριστούγενα... Μου τη δίνουν οι ιώσεις!

Επίδομα τριτεκνίας θα πάρεις???

Γεια σας κόρες! Που είστε καλε?

Εγω στο γραφείο και μιας και δεν είχαμε δουλειά ειπα να παω στο ταμείο μου... Έγιναν τα νευρα μου τσαταλια απο το χάλι μας! Το μονο καλο ηταν οτι βρηκα τον Κωστή της Ελίζας εκει με τη γιαγια του! Τελειος και υπομονετικος ο μικρούλης.

Ροζιτα να τον χαιρεσαι τον Μανο σου! Με το καλο το νέο αδερφάκι. Είδες ξεχασαμε να ευχηθουμε στην ωρα μας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...