Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και στην Στεφανία της Βασούλας!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Αφροδίτη και εμείς λόγω ατέλειωτης μύξας προχτες βήχαμε όλο το βράδυ αλλά με προσπαν , υγραντήρα οκ βελτιώθηκε η κατάσταση. Πολύ πίκρα αυτός ο ποταμός μύξας αλλά δεν παραπονιέμαι, υπάρχουν και χειρότερα, μακάρι να έχουμε μόνο αυτά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ ναι, μπραβο βρε Τονια! Βασσουλα να χαιρεσαι το στεφανάκι σου το σγουρομαλλικο κουκλακι σου. Και αυτη να χαιρεται τη μαμα της τον μπαμπατης και τυον αδερφουλη της!

μαρινα, το προσπαν ειναι φυτικο σιρόπι απο κισσο. Βοηθαει να σπανε τα φλεμματα.

Παμε για αφτερ σημερα, ο αγγελος κοιμηθηκε στις 5.30 και ξυονησε στις 9.15. οποτε τωρα κανονίζουμε τις βαρδιες μας!!!!

Χρονια πολλα στην Στεφανουλα και στον Στεφανάκο να χαίρονται τη γιορτούλα τους τα όμορφα ζουζουνακια μας!!!

Λοιπόν εμείς όπως είχα γράψει παρασκευή αρρωστησε ο θοδωρής και ευτυχώς με μαζόξανε και με περιθάλψανε τα φιλαράκια... έκανε και έναν εμετο και πυρετό... τιποτα τραγικο απλά σερνόταν. Μέχρι το απογευμα όμως είχε γεμίσει το πρόσωπο του αιμοραγικά εξανθήματα εκτός όμως τις τελίτσες είχε και αρκετά μεγάλα σαν σπυρια που ήταν κι αυτά αιμοραγικα. Μιλήσαμε με παιδίατρο και μας είπε ότι πρέπει να πάει για εξετάσεις και σίγουρα θα τον κρατήσουν ένα δύο 24ωρα για παρακολούθηση. Και έτσι περάσαμε χριστούγεννα παίδων και κυριακή υπογράψαμε και βγήκαμε αφού οι εξετάσεις οι βασικές ήταν οκ. Ως εδώ καλώς...

Παράλληλα τον νικόλα τον ανέλαβε η φιλτατη πεθερούλα μου... φευγοντας 7,30 το απόγευμα της παρασκευής για παίδων της λέω ότι έχει γάλα μου στην κατάψυξη και κατσικίσιο στο ψυγείο για αν δεν φτάσει. Μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί το παιδι ήταν με δεκα γραμμάρια κατσικίσιο γιατι δεν το έπινε και για κάποιο λόγο δεν του έδωσε δικό μου! Πριν φύγουνε το πρωί του σαββάτου για το σπίτι τους περάσανε μου αφήσανε θηλαστρο και θήλασα και τον μικρό... και φεύγουν για γλυφάδα χωρις να πάρουν ούτε τα δικά μου γάλατα ούτε το κατσικίσιο έχοντας στην γλυφάδα γύρω στα 150 μλ γάλα δικό μου... Τα σπας όλα ή δεν τα σπας το φελέκι μου μέσα;;; Άρα το παιδί απο Σάββατο πρωι μέχρι κυριακή απόγευμα ήπιε 150μλ απο γάλα.

Καμία ανησυχία που το παιδί ήταν χωρίς γάλα, καμία συζήτηση να επιστρέψουν βύρωνα... ο γιώργος λόγω κουρασης και γιατί είναι γονείς του να μου λέει δεν πειράζει και να μην φάει έτσι κι αλλιως είναι χοντρουλης. Η μαμα του στο τηλέφωνο η μόνη της έννοια ήταν να πάρω τηλεφωνο την κόρη της να της ζητήσω συγνώμη που δεν θα πάμε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, εντάξει δεν πειράζει τα ξεχάσαμε, δεν θα βρούμε κατσικίσιο αλλά δεν πειράζει δεν παθάινει τίποτα. Και γω πλέον σάββατο βραδυ έφτασα να θέλω να βάλω τα κλάμματα αλλά και να τα σπάσω όλα απ'τα νεύρα μου... γιαυτό πήρα την μυρτούλα στις δωδεκα παρα το μεσάνυχτο και άρχισα τα μπινελίκια και έστρωσα η μάνα:tongue:.

Διαφημίσεις

Είναι αυτή η πολυαγαπημένη μου πεθερούλα που κούρεψε το Θοδωρίκο την άλλη φορά απροειδοποίητα ε? Να τις χαιρόμαστε βρε τις καλές μας! Και του χρόνου είπαμε...από μακρυά! Αυτό με το αιμοραγικό εξάνθημα το είχε πάθει και ο Γιώργος τότε με τη λοιμώδη και μας κράτησαν ένα 24ωρο μέσα και θα μας κρατούσαν και πολύ περισσότερο δηλαδή αλλά εγώ είχα τη μικρή που ακόμα δεν έτρωγε στερεά και δεν είχα αποθέματα γάλα και υπογράψαμε και εμείς και βγήκαμε. Είναι καλύτερα τώρα το παιδί? Και τι δεν έχουμε να θυμόμαστε μεγαλώνοντας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε συ λεγκιδι ωραια πραματα.... Τι ηταν παλι αυτο με τον μποζωρικο? Εφυγαν τα σπυρακια τωρα? Τι σημαινει αιμοραγικα εξανθηματα και πως τα καταλαβαινεις?

Ωραιοτατα χριστουγεννα περασατε!!! οσο για τη πεθερα τι να πω.... Καλα το μωρο ηταν τοσες ωρες νηστικο? Δεν εκλαιγε? ή απλα του εδιναν αλλα φαγητα κ επειδη δεν επινε γαλα δεν τον προσπάθησαν?

εγω εχω σκοπια... γμτ ουτε που χασμουριεται....

Καλημέρααααα όμορφες... δεν νομίζω να κοιμάται καμία; καλοοοοο!

Τα αιμοραγικά είναι σημάδια που δεν σβήνουν αν τα πατήσεις και ούτε καν ασπρίζουν. Γιαυτό και δεν τα μπερδεύεις ούτε με αιφνίδιο εξάνθημα ή αλλεργία. Δεν γίνεται να μην τα καταλάβεις και ειδικα στον σόζω ήταν σε όλο του το προσωπάκι, είχε πάρα πολλά σαν τελιτσες και αρκετά σαν σπυρια σε μέγεθος.

Τις πρώτες 14 ώρες ούτε φαι δεν έφαγε ο μικρός, μόνο δεκα γραμμαρια κατσικίσιο. Το επόμενο 24ωρο που ξεχάσανε πλέον και το κατσικίσιο γάλα και δεν είχαν γάλα εκεί λημαξε για τα καλα και άρχισε να τρώει τα πάντα απο φρουτα και φαι και κυρίως από ψωμια που τα μπουκωνουν.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!!!!

Κι εγώ παραπονιόμουν για τις διάροιες,....

Βρε Λέγκω, μου τα είπε και η Μυρτώ! Έπρεπε να πάρεις ένα ταξί και να κατέβεις στη Γλυφάδα... Μην το σκέφτεσαι τώρα πάει πέρασε, βγήκε και κάτι καλό από όλη την κατάσταση, έφαγε φαί ο Νικολάκος!

Τώρα πώς είναι το παιδί??

Χρόνια Πολλά στο Στεφανάκο, στη Στεφανία και σε όλους του υπόλοιπουςε εορτάζοντες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

ευχαριστουμε για τις ευχες

Χρονια πολλα σε ολες ,χρονια πολλα στον Στεφανακο και στην φακιτσα που γιορταζε το μισο της ονομα

τι παθατε βρε λεγκουλινι μα και αυτη η πεθερα τελειως γκαου ειναι? καλα αγχος δεν τους επιασε τι θα φαει το παιδακι?

Μαρινακι και η δικη σου δεν παει πισω ,αλλα και η ξυνομουριαση απτα κουνιαδιξ ξερω δεν υποφερεται

Εμεις πολυ ησυχα περασαμε χωρις συγγενεις, μακρυα και αγαπημενοι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τα παιδια μου είναι μια χαρά και κατεδαφίζουν το σπίτι... Τώρα είναι στο ντουλάπι με τα τάπερ και τα πετάνε στον αέρα κι όποιον πάρει ο χάρος. Πριν πήγαινε μπροστά ο σόζω και τραγουδούσε και περπατούσε απο πίσω ο νικολας και ένανε νανανααααα... το κλουβί με τις τρελές :rolleyes:

Για πείτε βρε κοριτσάκια πού να πάρω τηλέφωνο να δώσω τα παλιά παιχνίδια μας????

Έχω μαζέψει 8 σακούλες...

Κι εγώ έχω παλια και καινουργια παιχνίδια και ρουχαλάκια και θέλω να δω τι θα τα κάνω. Τα προηγούμενα τα πήγα στο κέντρο καισαιριανης και μάλλον και τώρα εκεί θα τα πάω αν δεν βρω κάτι άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...