Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τόνια είναι θεααααα χαχαχα

Άντε λενάκο αύριο θα είστε περδίκι! Λογικά κι ο σόζω κάτι τέτοιο έχει.

Ξεκίνησα να κατέβω εξάρχεια να πάρω κανα βιβλίο για δώρα και μπας και πληρωνόμουνα κιόλας αλλά ατύχησα... βασικά έκανα βλακία γιατί απ'το πρωί μου φαινόταν ο σόζω χάλια αλλά ήθελε να πάμε βόλτα. Μέσα στο ταξί όμως άρχισε να βογγάει, να κλαίει και τον πήρε ο ύπνος. Έφτασα κέντρο με δυο παιδιά αγκαλια και χωρίς μονάδες οεοοοοοοοο. Ευτυχώς με πήραν τηλεφωνο οι δυο φίλοι μου και ήρθαν και με μάζεψαν και πήγα και έβαλα τα πιτσιρίκια σπίτι τους για ύπνο.

Έκανε μία εμετό αλλά είναι πολύ πεσμένος και θέλει συνέχεια να κοιμάται. Θαυμα θα περάσουμε λέμε τις γιορτές.:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια Πολλά κοριτσάκια μου!!!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας

και όλους τους αγαπημένους μας! :)

κι εμείς είμαστε μέσα στο πνεύμα των χριστουγεννιάτικων....

ιώσεων...

Ο Ιάσονας έχει τις αμυγδαλές του με πύον, χωρίς πυρετό όμως και με καλή διάθεση και όρεξη, αλλά από ύπνο .... χάλι! Ξυπνάει συνέχεια γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει και κάνει άπνοιες... κάτι λέγαμε για κρεατάκια τις προάλλες, μου φαίνεται πως ήρθε η σειρά μας....

Χρόνια πολλα με υγεια!!! Να ειναι γερά τα παιδάκια μας!!!

Χθες και σημερα φαγαμε πολυ και περάσαμε πολυ ομορφα!

Απο εβδομαδα πηρε αδεια και ο βαγγ και θα μπορεχουμε να κανουμε ο,τι δουλειες εχουμε πιο ανετα!

Σας φιλώ!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας αρρωστες και μη! χρονια πολλα και καλα!

χρονια πολλα και στην Αναστασουλα μας!

Γυρισαμε και μεις, περασαμε σουπερ, βγηκαμε και 2 βραδια, φαγαμε του σκασμου, ειδαμε φιλαρακια,μαθαμε και δυο εγκυμοσυνες που μας χαροποιησαν πολυ και ολα καλα!

Και το αλλο το κουφο? "Μαμα, δεν εχω αξίες..."

σα δεν ντρεπεστε λιγο, να μεγαλωνετε παιδια χωρις αξίες! Απιστευτη η ρηνουλα!!!:D:D:D:D

Oυουουου!!!

I´m back!!!

Άντε, που το'χετε το κόκκινο χαλί, στρώστε το, τι περιμένετε! Τα ροδοπέταλα;;;; Μμμμμμμ, σιγά την υποδοχή! :)

Τι κάνετε καλέ, μου λείψατε!

Εγώ πριν μια βδομάδα περίπου τελείωσα το τρέξιμο και βρήκα βομβαρδισμένο σπίτι, παιδιά που ούτε που με θυμούνταν, παπουδογιαγιάδες που δε θα ξανακάνουν μπέιμπισίτινγκ για κανα χρόνο, η νταντά το'σκασε για την Τουρκιά, ελπίζω να ξαναγυρίσει!

ΟΜΩΣ! Καιρός να ξανασηκώσω την παντιέρα της ακαμάτρας γιατί πολύ μελομακάρονο μου μυρίζει! WHAT´S THIS? που θα έλεγε και ο φίλος μου ο σκέλετον!!!! Σε κριστμας τάουν το μετατρέψατε πάλι το καφενείο! Εγώ πάλι, σε αντίθεση με πέρσι που με είχε πιάσει ένα ύπουλο νέστινγκ ή μια ύπουλη μετάλλαξη ή κάτι άλλο ύπουλο, φέτος δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως, άντε ένα δέντρο στόλισα και αυτό με το ζόρι.

Τώρα ψάχνω τελευταία στιγμή μπας και οργανώσουμε καμιά εκδρομούλα το Σαββατοκύριακο....τς τς τι ξεπεσμός ολοκληρα Χριστούγεννα έχουν μετατραπεί σε ψωροσαββατοκύριακο! Εγώ αν ήμουν Χριστούγεννα θα είχα θιχτεί ανεπανόρθωτα και δε θα εμφανιζόμουν και καθόλου!!!!

Αυτά γλυκιές μου δίπλες, νομίζω όμως ότι όλες λείπετε και δεν υπάρχει καμία για ένα θερμό καλωσόρισμα, μια ζεστή αγκαλιά, ένα τρίψιμο της μύτης βρε αδερφέ!

Μάααααακια!

I LOVE YOU καργα λέμε!!!

Λεγκουιν ο μποζωρικος ειναι γλυκας! Δεν το συζυτω γαι την παρηγορια απο τον μικρουλη!

και η Δαναη βηχει και βηχει και βηχει. Δεν την γλιτωνουμε την κορτιζονη....

Γεια σας μικρά μου λασπομένα μελομακάρονα

Περασαμε εξαιρετικά χαλιααα αλλά δεν πειράζει του χρόνου καλύτερα... επίσης μισώ τα πεθερικά μου, πάλι δεν πειράζει του χρόνου καλύτερα:tongue:

Λεπτομέριες άλλη στιγμή

φιλώ σας πάω να κλωτσοπατηθώ με τα τσογλανάκια μου

Χρόνια πολλά σε όλες κοριτσάκια! Λέγκ συμπάσχω! Μου κουβαλήθηκαν χτες με τα πιτσιρίκια με τρελό βήχα, πυρετό και διάρροια χωρίς φυσικά να μου το έχουν πει και περιμένω αποτελέσματα στα δικά μου ζουζούνια τώρα!Κατά τα άλλα έφεραν χρησιμοποιημένο δώρο για το ένα μου παιδί μόνο (χίλιες φορές να μην είχαν φέρει απολύτως τίποτα, δεν ήταν και αναγκαίο), μαρτύρησαν ότι ο άντρας μου ήταν ο Άγιος Βασίλης, τι άλλο? Α, ναι έκαναν γκριμάτσες για τα φαγητά μου που παιδεύτηκα κάμποσες μέρες να κάνω μαζί με τα πιτσιρίκια και διάφορα όλα! Αυτά όχι τόσο τα πεθερικς αλλά τα κουνιαδίξ! Και του χρόνου ....να μην το ξανακάνουμε το λάθος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα και Χρονια πολλά !!!

Χρονια πολλα και καλα σε ολους , με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ !

Χρονια πολλα στους εορτάζοντες ολων των ημερων , χρονια πολλα σημερα στη Στεφανια μας , να την χαιρεσαι Βασουλι !!!

Τι κανετε ? Μας εχετε λειψει πολυ , μπαινω διαβαζω ποτε ποτε τα νεα σας .

Με αυτα που διαβάζω μαλλον θα νιωσω τυχερη που καναμε μονοι μας γιορτες .

Μας εχει πηξει το χιονι και κυκλοφορουμε με νεο οχημα ...το ελκηθρο , οπου εγω παιζω το ρολο του Ρουντολφ και τραβαω τη φακη που την εχει καταβρει !

Σας φιλώ ολες !

Καλημερα κοπελιες μου! Σας περικαλω μην ξανακουσω για μελομακαρονα, κουραμπιεδες καταϊφια, κουλουρια και οτιδηποτε που εχει ζαχαρη μεσα.... εχω παρει δεν ξερω ποσα κιλα και σιγουρα μου εχει ανεβει κ το ζαχαρο!!!

Τζενακι, πολυχρονος ο Στεφανακος σου, να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις παντα και μακρια απο αλλεργιες πια!

Λαμπρινουλα, σελω και γω χιονια λεμεεεε! Γιορταζε και η φακουλα???? ΕΙτε ναι, ειτε οχι, να την χαιρεσαι!

Η Δαναη βηχει βηχει και ξαναβηχει. Εναν βηχα που δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ξεροβηχας ή λαρυγγιτιδα. Απαισια νυχτα. Πηρε ομοιοπαθητικο, πηρε προσπαν, εκανε εισπνοες, βγηκαμε εξω, βαλαμε υγραντηρα, πηρε κορτιζονη αλλα δυστυχως τιποτα. Ο κλασσικος παιδιατρος ειπε να τη δωσω αταραξ -που φυσικα δεν εδωσα- η ομοιοπαθητικος με εβρισε που εδωσα κορτιζονη, οποτε περιμενω σημερα πια να της δωσω αλλο ομοιοπαθητικο γιατι ταυτοχρονα με την κορτιζονη δεν πιανει. Ουφ δεν ξερω τι να κανω, τα εχω και τα δυο στο σπιτι με την Νελα και δεν μπορω να φυγω απο την δουλεια... Ελπιζω να βελτιωθει!

Επισης εμεις φετος πηγαμε απροσμενα καλα με τα πεθερικά. Ειχαμε προαποφασισει να ειμαστε χαλαροι και να μην εχουμε απαιτησεις και να δεχτουμε τα πραματα οπως ειναι, δεν αλλαζουν πια και οι μερες που ειμαστε μαζι ειναι λιγες. Ετσι περασαμε και μεις και αυτοι καλα. Βεβαια, απο ενα σημειο και μετα μετραγα τις ωρες να φυγουμε, το ομολογω! Τα παιδια το καταευχαριστηθηκαν και ειδικα ο Αγγελος. Μαλιστα δυο βραδια, αφου κοιμησα τα παιδια βγηκαμε εξω. Το δευτερο βεβαια μετα απο μιση ωρα ξαναγυρισα σπιτι μετα απο τηλεφωνημα, αλλα δεν πειραζει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...