Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γειά σου Χλόη! Μαύρα μάτια!!!! Θέλω τα στοιχεία του μαγαζιού, θα έρθω οπωσδήποτε μια από τις μέρες που θα πάω επίσκεψη στη μαμά μου!

Να μου φιλήσεις τη Νεφελάκι, και τον Απόλλωνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε βρε σαν τα χιόνια! καλώς τη Μυρτούλα! άντε μπήκες στο καφέ κι έλαμψε από το σπινθηροβόλο πνεύμα σου! :)

τι γίνεται;

εμείς εδώ στο σπίτι, εγώ μόλις συνήλθα από φοβερό κοιλόπονο λόγω περιόδου, κι ο Ιάσονας είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας αφού τον περιτριγυρίζει μια ίωση να την πω, μια ωτίτιδα... πάντως βηχοβολάει και η μύτη τρέχει...

από γλυκά εγώ κατάφερα να κάνω κουραμπιέδες αλλά μου βγήκανε λιγάκι ωμοί... πάντως τρώγονται... λέω την άλλη εβδομάδα να κάνω μελομακάρονα γιατί μου έφερε η μητέρα μου λίγα για τώρα.

Περαστικά Ελένη!

Χρόνια Πολλά Αναστασάκι!

Γεια σας!

Ανασταζί χρόνια πολλά!

Ελένη περαστικά!

Λέγκω τι τέλεια γλυκά πλάσματα που είναι τα αντράκια σου. Να τα χαίρεσαι καλή μου!

Βάσω, ο Κωστής κοιμόταν μια χαρά από 7 μηνών μέχρι που γεννήθηκε η Σοφία...δεν παρατήρησα να άλλαξε κάτι μετά την επέμβαση, αλλά έτσι κι αλλιώς εμάς το σοβαρό θέμα ήταν μετα αυτιά του. Οπότε ούτε εμείς είμαστε το παράδειγμα που ψάχνεις...

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα από τη χεσμένη...

'Εφυγε η ίωση και άρχισαν οι διάρροιες...Και πέρασα και όλο το πρωί στο ΙΚΑ για να γράψω μια παλιοάδεια...

Και πρέπει να τρώω φρυγανιές και κοτόσυοπες... Ωραία γιορτινά πράγματα...

Τεσπα...

Χρόνια πολλά Αναστάσάκο! Δεν έχουμε κανονίσει πότε θα φύγουμε ακόμα οπότε κανόνισε εσύ και δεν θα λείπουμε τότε...

Ωχ Λενακι την ιδια ιωση με Μητσο μαλλον εχεις. Παρασκευη παραπονιοταν για πονο στην κοιλια ανεβασε το βραδυ ενα 38,5 κ μετα η συνεχεια που εγραψα το πρωι. Μακαρι να μεινεις στο χε@%μο κ να μην προχωρησεις σε εξαγωγες. Περαστικα μωρε Χριστουγεννιατικα. Ευχομαι κ σε μας να μην μας κολλησει ....

Διαφημίσεις

EJmGym7Ag9I

Τελικά δεν μ'αρέσουν οι γιορτές.
Λενάκο πως πάει το χέσιμο; Χεράκι χεράκι με τον Μητσάκο στον αγώνα δρόμου προς τη χέστρα... στο εορταστικό πνεύμα!
Μυρτώωωω τα μπισκοτάκια τι κάνουν; (σε έδωσα χοχο κυρα ακαμάτρα:tongue:)

Λοιπον κοπελιες φευγω κ εγω σιγα σιγα!

Καλα Χριστουγεννα να εχουμε καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα. Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας κ θα τα πουμε του χρονου να λεμε τι μας εφερε ο Αγιος Βασιλης !! χα χα χα

Φιλια πολλα κοριτσακια!

Μυρτούλα καλώς ήρθες!!!

Να σε προϋπαντήσω εγώ με το χέσιμο??? Άρχισε και ο Αλέκος γμτ.... Έκανε 3 φορές την τελευταία ώρα... Και αύριο έχουμε κόσμο... Τί θα τους κάνουμε? Και άντε δεν τους κολλάμε γιατί Χαβιέ και τσουλούφο δεν έχουν τίποτα (ακόμα..) Τον Αλέκο πώς θα τον κρατήσω να μην φάει τα φαγητά και να φάει ριζάκι??? Βλέπουμε μέχρι αύριο...

Έστειλα σμς στον ομοιο μπας και μου πει τίποτα... Χλοάκο πώς πάτε? Το μαγαζί καλά? Είσαι κι εσύ καθόλου? Φιλιά στα κουκλιά!

Καλά Χριστούγενα σε όσες φεύγετε! Να περάσετε τέλεια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ο Νικόλας μου θυμίζει εποχές που βάζαμε ξυπνητήρι στις 3 για να πάμε κλάμπινγκ...

Απίστευτος!

Εμείς στο χωρό της τουαλέτας! Ευτυχώς προλάβαμε με τον Αλεκάκο και βγήκαμε μέχρι το Χαλάνδρι και ψωνίσαμε βιβλιάκια! Έχουμε την εγκυκλοπαίδεια των Δεινοσάυρων τώρα!!!!!!

Πήραμε ομοιοπαθητικό τώρα και ελπίζω να σταματήσουμε...

Χρόνια Πολλά!!!!!!! Υγεία και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Και όλα τα άλλα έρχονται!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τί ομοιοπαθητικό παίρνετε Ελένη για τη διάρροια??Κ ο Κων/νος την περνάει την ίωση, ελαφριά όμως,ευτυχώς,με μερικές εξαγωγές από προχτές βράδυ (έλιωσα όταν μου είπε 'πονάει κοιλίσα'..)και 2 πολύ ελαφριές διάρροιες.Θα χει πρόβλημα άραγε μα κολλήσει κ η ανηψιά μας που θα τους επισκεφτούμε Σαβ/κο???αν είναι να το αναβάλλω,δε φταίει τπτ το παιδάκι....

Τί έπαθα σήμερα η κουλή...με παίρνει ο Χάρης 8 και κ μου λέει άργησε το σχολικό,παίρνω την κοπέλα, της λέω τί έγινε,αργήσατε κ μου λέει ωραιότατα κλείσαμε από σήμερα μέχρι κ την άλλη Παρασκευή.Ρόμπα έγινα,τί θα σκέφτηκε η γυναίκα.....καλά που έχω τη μάνα μου, αλλιώς πού θα το άφηνα το παιδί η μουρλή?????Το χω χάσει τελείως....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...