Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αναστασακι πολυχρονη!

Μαρινα αποθηλασατε ευκολα ?

χα χα Λεγκ το θυμαμαι το μελομακαρονο υπερπαραγωγη

εγω χθες εκανα τη δευτερη δοση ,η πρωτη δοση εξαφανιστηκε σε 2 μερες,

αλλα ειχα ατυχημα φουσκωσε το σιροπι ,χυθηκε πανω στην κεραμικη εστια και εγινε χαλια μετα εγινε και η ψυχολογια μου χαλια και τα νευρα μου ,τα μελομακαρονα κοντεψαν να καουν αλλα τελικα βγηκαν καλυτερα απτην προηγουμενη φορα που τα περιποιηθηκα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Basoyla βραδυνες εμείς παντα,ε?

Μαρίνα πως κι ετσι αποθηλασατε? Μπαμ μπαμ! Αντε μεγάλωσε κι η τοσοδουλα,,,

Εγω κουραμπιεδες φετος εφτιαξα για τον Βαγγ εγω δεν τρελαινομαι πολυ νοστιμοι εγιναν(συνταγη παρλιαρου)

Αναστασία Χρονια πολλα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βάλτε κι εμένα στο γκρουπ των βραδινών! Ο αποθηλασμός έγινε σταδιακά και εύκολα! Από 8 μηνών έτσι κι αλλιώς τη θήλαζα 3-4 φορές τη μέρα μόνο και σταδιακά το μείωσα και έδινα 1 γεύμα δικό μου με μπιμπερο, από 10 μηνών ξεκινήσαμε ξένο σιγά σιγά και από την περασμένη Παρασκευή σταματήσαμε τελείως. Έτσι κι αλλιώς μέχρι το χρόνο ήθελα να αποθηλάσουμε και δε ζοριστήκαμε τόσο με το ξένο γάλα όσο τις φορές που από την αρχή προσπαθούσα να τη μάθω να πίνει με το μπιμπερό.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα τι κανετε?

Αναστασακι χρονι απολλα πολυχρονη να εισαι οτι επιυμεις κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Λενιω περαστικαα!

Στο μετωπο των ιωσεων κ εμεις. Ο Μητσος εκανε το ΣΚ καθε μερα απο μια φορα διαροια κ απο Τριτη πρωι ενω ειχε παει σχολειο δεν ειχε τπτ αρχισε εμετους. Χτες τον κρατησα σπιτι απο το απογευμα κ μετα ειναι καλυτερα κ σημερα παλι σπιτι με το μπαμπα. Ελπιζω να συνελθει εντελως μεχρι αυριο που φευγουμε για χωριο. Παιρνουμε αδεια κ θα κατσουμε εκει μεχρι κ την Πρωτοχρονια.

Μαρινακι τελεια πρεπει να ηταν η εκδρομουλα ε? Μακαρι να πηγαιναμε κ εμεις!! Μπραβο για την τοσοδουλα που δεν δυσκολευτηκε καθολου με τον αποθηλασμο!

Τι εγινε βρε κοριτσια πολυ προκομενες ολες φετος με μελομακαρονα κ κουραμπιεδες παρασυραται ακομα κ την συμπεθερα μου κ μαλιστα εις διπλουν!!! Εγω φετος τιποτα απολυτως!!! Αφου θα κανει η μαδερ στο χωριο μην αρχισουμε κ τρωμε κ απο πολυ πιο πριν κ δεν μας χωραν οι πορτες μετα.

Βασω παλι καλα τις γλιτωσες τις κεραμικες το σιροπι ειναι το πιο επικινδυνο κ μπορει να σπασουν κιολας!

Καλα Λεγκω το περσινο μελομακαρονο σου θα μεινει στην ιστορια μαζι με το υπερβρωμομπισκοτο της κουμπαρας σου!!!!

καλημερα!

ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας!

αποθηλασε η τοσοδουλα ε? μπραβο της....εγω ελεγα να το κανω μεχρι 18 μηνων αλλα δεν το βλεπω.... μετα την ανοιξη θα ξεκινησουμε μαλλον προσπαθεια και βλεπουμε....

οι μικρες παντως αρχισαν να ξαναξυπνουν το βραδυ... για 2-3 μερες κρατησε το ονειρο.....

ααα ελενη και αφροδιτη ξαναρωταω...ποτε θα λειπετε τον ιανουαριο? κανονιστε να ερθω αθηνα και να λειπετε ολες.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

περαστικα στον μητσακο!

εγω ειμαι και βραδυνη και πρωινη ,δεν συγχρονιζονται ποτε ,οταν κοιμαται ο ενας ξυπναει ο αλλος ,το βραδυ ο μπεμπης ξυπνησε στις 2 και δεν ξανακοιμηθηκε αμεσως ,ξυπνησε την στεφανια και μετα τον ξαγρυπνησε εκεινη ,ενας φαυλος κυκλος

και μου περναει απτο μυαλο μηπως το οτι ακομα ξυπναει η Στεφανια τα βραδια μηπως οφειλεται στα κρεατακια της

Ελιζα και Ελενη που ειχαν τα δικα σας κρεατακια και τα βγαλατε,ειχαν ανησυχο υπνο και τωρα ειδατε καμια διαφορα ?

σημερα λεω να κανω χριστουγεννιατικα μπισκοτα του παρλιαρου φαινονται πανευκολα http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=21082&subid=2&pubid=20742756

τζενη να σου πω φοβαμαι μηπως τις τρυπησε γιατι δεν την καθαρισα ακομα τελειως ,εχασα την ξυστρα της και σε ενα μαγαζι που ρωτησα χθες δεν ειχε και θα μου φερει σημερα και εχει κανει ενα βουνο κρουστα

Ουουου... κοιμήθηκε και το δικό μου το σκατολοϊδη, απ'τις 6,30 στο ποδι πάλι σήμερα (και κοιμήθηκε στις 11 παρα). Πότε θα σκαματήσει να ξυπνάει κάθε μία ώρα οεο;;; Ευτυχώς που ο θοδωρής πλέον ξυπνάει μόνο για κατούρημα ή γιατί έχασε το αρκουδι του ή για επιδρομη στο κρεββάτι μας :)

Λοιπόν σε λίγο θα έρθει η φίλη μου η Αριάδνη και θα επιχειρήσουμε το μέλωμα χοχο... για να δουμε τι θα βγάλουμε φέτος!

Βασουλά ζωγράφισες στην κουζίνα... τουλάχιστον τρώγονται, εμένα πέρσι και κ@λο τα έκανα όλα και πεταχτήκανε.

Καλά χθες χαμός και στη δική μας κουζίνα, ο σοζω και ο παναγιωτάκης τα κάνανε όλα μουτη!

Λοιπόν έχω καταλήξει ότι ο σόζω είναι πολύ ευαισθητούλης αλλά δεν δείχνει πολλά πράγματα, είναι πιο εσωτερικός ενώ ο νικόλας είναι κυκλοθυμικό και εκδηλωτικός. Εχθες έφτιαχνε λέγκο ο σόζω και κάποια στιγμή τα πετάει, λέει "δεν κάνω τίποτα ωραίο" και τον πιάσανε τα κλάματα το μωρό μου. Τον είχα αγκαλίτσα και έρχεται ο νικόλας και τον πιάνει αγκαλια και καθόταν και έτριβε το κεφαλάκι του πάνω του... γουρ γουρ μωρε τα μωράκια μου.

Μαρίνα αυτό το διημεράκι μου φαίνεται ονειρεμένο... θελω κι εγώωωωωωωωωωω. Χρειαζόμαστε επειγόντως να βρεθουμε λίγο με το γιωργάκο γιατί έχουμε αφεθεί πολύ γμτ

Καλα τι παθανε ολα χτες. Ο Μητσος χτες κοιμηθηκε νωρις 11 παρα τεταρτο κ ξυπνησε 4:300 κ μεχρι τις 6 ειμασταν στο σαλονι κ χαζευαμε τηλεοραση κ παιζαμε. Παλι καλα γυρισε ο αντρας μου απο την δοευλεια κ ξεγελαστηκε κ κοιμηθηκα κ εγω παλι ως της 7 παρα.Τωρα κουτουλαω παλι στο γραφειο

Καλημέρα από τη χεσμένη...

'Εφυγε η ίωση και άρχισαν οι διάρροιες...Και πέρασα και όλο το πρωί στο ΙΚΑ για να γράψω μια παλιοάδεια...

Και πρέπει να τρώω φρυγανιές και κοτόσυοπες... Ωραία γιορτινά πράγματα...

Τεσπα...

Χρόνια πολλά Αναστάσάκο! Δεν έχουμε κανονίσει πότε θα φύγουμε ακόμα οπότε κανόνισε εσύ και δεν θα λείπουμε τότε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Βασούλα ο Αλέκος έκανε απίστευτους θορύβους στον ύπνο του πριν τα βγάλει αλλά δεν ξυπνούσε... Βέβαια σταμάτησε να ξυπνάει κοντά στα 2,5....

Απ'όταν τα βγαλε και μετά είναι πολύ πιο ήσυχος ο ύπνος του. Αλλά τα ξυπνήματά του δεν είχαν να κάνουν με αυτό... Όμως λένε ότι πολλά παιδάκια ξυπνάνε από τα κρεατάκια τους...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Oυουουου!!!

I´m back!!!

Άντε, που το'χετε το κόκκινο χαλί, στρώστε το, τι περιμένετε! Τα ροδοπέταλα;;;; Μμμμμμμ, σιγά την υποδοχή! :)

Τι κάνετε καλέ, μου λείψατε!

Εγώ πριν μια βδομάδα περίπου τελείωσα το τρέξιμο και βρήκα βομβαρδισμένο σπίτι, παιδιά που ούτε που με θυμούνταν, παπουδογιαγιάδες που δε θα ξανακάνουν μπέιμπισίτινγκ για κανα χρόνο, η νταντά το'σκασε για την Τουρκιά, ελπίζω να ξαναγυρίσει!

ΟΜΩΣ! Καιρός να ξανασηκώσω την παντιέρα της ακαμάτρας γιατί πολύ μελομακάρονο μου μυρίζει! WHAT´S THIS? που θα έλεγε και ο φίλος μου ο σκέλετον!!!! Σε κριστμας τάουν το μετατρέψατε πάλι το καφενείο! Εγώ πάλι, σε αντίθεση με πέρσι που με είχε πιάσει ένα ύπουλο νέστινγκ ή μια ύπουλη μετάλλαξη ή κάτι άλλο ύπουλο, φέτος δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως, άντε ένα δέντρο στόλισα και αυτό με το ζόρι.

Τώρα ψάχνω τελευταία στιγμή μπας και οργανώσουμε καμιά εκδρομούλα το Σαββατοκύριακο....τς τς τι ξεπεσμός ολοκληρα Χριστούγεννα έχουν μετατραπεί σε ψωροσαββατοκύριακο! Εγώ αν ήμουν Χριστούγεννα θα είχα θιχτεί ανεπανόρθωτα και δε θα εμφανιζόμουν και καθόλου!!!!

Αυτά γλυκιές μου δίπλες, νομίζω όμως ότι όλες λείπετε και δεν υπάρχει καμία για ένα θερμό καλωσόρισμα, μια ζεστή αγκαλιά, ένα τρίψιμο της μύτης βρε αδερφέ!

Μάααααακια!

Καλημέρα!

Λεγκωλάκι για να πάρεις λίγο κουράγιο, ο Απολλωνάκος κοιμήθηκε χτες στις 5, προχτες στις 4, και γενικά αν κοιμηθεί ως τις 2 είμαι κι ευχαριστημένη. Τις πρώτες ,ωρες ξυπνάει κάθε 5 λεπτά, και μετά το λιγότερο κάθε ώρα. Επίσης όλη μέρα δεν κοιμάται πάνω από μισή ώρα σύνολο.

Θέλω να γκρινιάξω κι άλλο αλλά δε μ'αφήνει :lol:

Σας φιλώ!

Θέλω κάποια μέρα να κάνω μια συγκεντρωση σπίτι μου, να σας μαζέψω όλες να σας δω επιτέλους! Να δω πως θα τα καταφέρω... :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...