Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα τσούπρες !!!

Δεν υπάρχει το πόσο δουλεύω αυτές τις μέρες, μου την φέρανε ύπουλα και απρογραμμάτιστα, μέχρι την Παρασκευή δε θα σηκώσω κεφάλι... Με την αλλαγή του καιρού κιόλας άρχισε τα κόλπα το ιγμόριό μου και μαζί με τις αναγούλες που δε λένε να φύγουν είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες!

Εντωμεταξύ έχουμε ένα σπίτι κ*λοχανείο και απο αύριο καταφθάνουν φίλοι από εξωτερικά και μετά η αδερφή μου με τα παιδιά τους οποίους και θα φιλοξενήσω και άρα θα πρέπει τουλάχιστον να πλύνω κανα σεντόνι!!!

Θυμήθηκα όμως ξαφνικά ότι σας είχα αφήσει μ' ένα "πάω για αυχενική, τα λέμε..", οπότε μπήκα μια στιγμούλα να σας πω ότι όλα καλά και προχωράμε ακάθεκτοι. :D:D

Σας φιλώ όλες, ελπίζω να είστε υπερτέλεια και να ετοιμάζεστε για χριστουγεννιάτικα χουχουλιάσματα!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!!!!

Τελικά με έριξε... Είμαι σπίτι... Χθες όλη μέρα με πυρετό και πόνους στα κόκαλα και ανακατοσούρες, σήμερα ευτυχώς μόνο αδυναμία...

Ντανσεμάκι φιλιά στο σπόρι!

Πάω να ταβλιαστώ πάλι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρααααα

Λενουλάκο μου περαστικά! Σιγά μη τη γλύτωνες... σου στέλνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.

Τι κάνετε τσούπρες; Ησυχία στο γαλατικό μας χωριό...

Εμείς είχαμε πάει Αργος -Ναύπλιο και περάσαμε πολύ πολύ όμορφα, είδαμε τα φιλαράκια μας και ήταν σουπερ!

Τις γιορτές αυτό που μ'αρέσει είναι που βλέπουμε συνέχεια φιλους και τρώμε τον άμπακο:tongue:

Δανάη ξεκουράσου και λίγο!!!

Λοιπόν έχω καταλήξει ότι τα κορίτσια είναι πιο πνευματώδη... τα αγοράκια μας είναι λίγο αυστραλοπίθηκοι... τουλάχιστον τα δικά μου στάνταρ είναι:D

Σήμερα λέμε να φτιάξουμε με την πρώην συμπεθέρα μου, νυν κομπαρα μου κανα κουλούρι ή κανα μελομακάρονο... άμα ψήνεται καμία να κοπιασει, θα είναι ωραία.

Ο νικόλας πήρε προαγωγή από παρκοκρέββατο στον καναπε και έχει πλάκα γιατί το πρωι σηκώνεται κατεβαίνει απ'τον καναπε και μας φωνάζει να τον μαζέψουμε.

Πω,πω,ερημιά το καφέ...Περαστικά Ελένη, κ μεις όλοι μα όλοι οικογνειακώς με ένα συνάχι είμαστε...Σήμερα γιορτάζει η Αναστασία μας?Αν ναι, Χρόνια πολλά, αναστασάκι, να σε χαίρεται η όμορφη φαμελιά σου..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Σήμερα ή το Πάσχα;;;

Πάλι καλά που μου το θύμησες Τονια μου γιατί γιορτάζει πολύ καλός μου φίλος!

Αναστασία μου αν γιορτάζεις σήμερα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με την υπέροχη οικογενειά σου... αν δεν γιορτάζεις σήμερα, δεν πειράζει οι ευχές ποτέ δεν βλάπτουν

καλησπερα στο ομορφο κι ερημωμενο καφε μας!

ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακια μου.... περαστικα λενακο... αυτο με το συναχι κι εμεις το περασαμε και εμενα ακομα να μου φυγει... σας αφηνω γιατι θηλαζω ταυτοχρονως τις κορουλες μου και γραφω με το ενα χερι μονο...

φιλια!

α και λεγκοπουλακι ! καλη επιτυχια με τα χριστουγεννιατικα γλυκισματα σας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Αναστασία μου χρόνια σου πολλά, να σε χαίρεται η οικογένειά σου κι εσύ αυτούς βεβαίως βεβαίως!

Ελένη δεν τη γλίτωσες τελικά, τουλάχιστον ξεκουράσου όσο μπορείς να έχεις συνέλθει μέχρι τα Χριστούγεννα! Αλήθεια θα πάτε πουθενά?

Εμείς πήγαμε ένα διήμερο οι δυο μας σε ένα χωριό έξω από το Καρπενήσι και μέναμε μέσα στο βουνό σε κάτι σπιτάκια ξύλινα με τζάκι! Ήταν υπέροχα γιατί είχε και χιόνι και το ευχαριστηθήκαμε! Εντομεταξύ καταχρηστικώς γράφω πια στο καφέ αφού αποθηλάσαμε αυτό το διήμερο οριστικά! Είναι καλή η παρέα σας όμως και δεν ξεκολλάω! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε κορίτσια όσο και να το παίζω άνετη ώρες ώρες με τρομαζει πολύ το κράτημα αναπνοης του νικ. Το σάββατο έκανε ένα και πριν λίγο δεύτερο. Ειδικά το τίναγμα που κάνει και ο ήχος που βγάζει πριν λιποθυμίσει είναι άστα να πανε στο διάολο.

Λοιπον κάναμε τα μελομακάρονα και αύριο θα τα μελώσω... μου θύμησε και η φίλτατη πρώην συμπεθέρα μου το τεράστιο μελωμακάρωνο που είχα κάνει πέρσι και είχε προσγειωθεί ατάκτως στα σκουπιδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...