Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

η δικια μου μολις κατουρησε τον πατερα της κ το μπάνιο!!!

Ρε λελέεεεγκκκκκ

περαστικαααααααα!!!

εισαι απίστευτη παρολο το χάλι σου μου απάντησες!!!Μουτσ!!

Ευή απίστευτος ο γιατρός σου.. ο προηγούμενος εννοω....

Φελίνι σε 10 μερες το αργότερο θα εχεις γεννησει ε??

Πω πώ....έχεις κανενα συμπτωμα? τι λέει ο γιατρος μας? κοντευεις??

Νταφ ναι ειμαι γαϊδαρα!!

Με είχε ρωτησει κατι κ δεν σου είχα απαντησει...

Για τον σιδηρο.

Η Λυδια μέχρι 9 μηνών αρνιόταν να ανοιξει στοματακι κ να φαει το οτιδήποτε ήταν με το γάλα της μαμας μονο.

Ο γιατρος είπε να δωσουμε σιδηρο για αυτον το λόγο αλλά εγώ ζήτησα πρωτα να γίνουν εξετασεις.

Οι εξετασεις εδειξαν πως ήταν σε όλα στα κάτω όρια (εντος των οριων όμως...) μου είπε τοτε πως πρεπει να δωσουμε οπωσδήποτε... κ δώσαμε...

περικαλώ την επόμενη φορά που θα κινηματογραφεις να με παρακολουθεις:tongue:

Γιατι δεν ήρθα τότε στη συναντηση?

Επειδή ήταν η αδερφή μου εδώ κ με έτρεχε!!!!

Αναμένω την επόμενη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dsάκι, το είδα το site και το αποθήκευσα για την επόμενη κρίση καταναλωτισμού που θα με πιάσει. Αυτό που πήρες είναι σούπερ, καμιά σχέση με τα ξενερουά σουτιέν θηλασμού του mothercare!

Γιουπιγιάγια! Να σου πω, στο Αρεταίειο γέννησες;

Πρώην συμπεθέρα, κράτα γερά! Η σύμπνοια πάντως αυτής της οικογένειας είναι συγκινητική!!!

Πρώην συμπεθέρα, κράτα γερά! Η σύμπνοια πάντως αυτής της οικογένειας είναι συγκινητική!!!

:lol::lol::lol::lol:

Συγνώμη Λέγκω μου που γελάω, αλλά έγραψε η Μυρτώ μ' αυτή την ατάκα!

Περαστικά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ds όντως τέλειο το σουτιέν που πήρες όπως λέει και η Μυρτώ αυτά από τα mothercare τα έχω κι εγώ σιχαθεί! Μπλιαχ! Εντομεταξύ θέλω να πάρω κι εγώ αυτές τις μέρες αλλά κολλάω να παραγγείλω σουτιέν απο το ίντερνετ γιατί είμα απόλυτα σίγουρη ότι έτσι όπως έχει γίνει το στήθος μου αποκλείεται να πετύχω κάποιο με καλή εφαρμογή! Εδώ στο κατ/μα πάω και δοκιμάζω καμιά 10αριά μέχρι να βρω το κατάλληλο!

Καίγομαι κοριτσάκια, καίγομαι από τις καούρες! Πάω να πιω κανένα χαμομηλάκι και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Dsάκι, το είδα το site και το αποθήκευσα για την επόμενη κρίση καταναλωτισμού που θα με πιάσει. Αυτό που πήρες είναι σούπερ, καμιά σχέση με τα ξενερουά σουτιέν θηλασμού του mothercare!

Γ

Ds όντως τέλειο το σουτιέν που πήρες όπως λέει και η Μυρτώ αυτά από τα mothercare τα έχω κι εγώ σιχαθεί! Μπλιαχ! Εντομεταξύ θέλω να πάρω κι εγώ αυτές τις μέρες αλλά κολλάω να παραγγείλω σουτιέν απο το ίντερνετ γιατί είμα απόλυτα σίγουρη ότι έτσι όπως έχει γίνει το στήθος μου αποκλείεται να πετύχω κάποιο με καλή εφαρμογή! Εδώ στο κατ/μα πάω και δοκιμάζω καμιά 10αριά μέχρι να βρω το κατάλληλο!

καλο ειναι αυτο που πηρα αλλα εχει και πιο ωραια και πιο sexy....;);)

οσο για την εφαρμογη και εγω τη φοβαμαι για αυτο και εκανα και 3 αλλαγες...επειδη ομως εχουν πολυ καλο service και στις αλλαγες τους δε με πειραξε....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

σας διαβαζω αλλα ειναι δυσκολο να γραψω αυτο που θελω την ωρα που το θελω και ετσι ξεχνιεμαι...

παντως ΦΕΛΙΝΗΗΗΗΗΗ... εχω μεινει με την απορια τι ειναι αυτο το σημαντικο που θα γινει αλλα δεν θες να μας το πεις ακομα...μου φαινεται θα πας να γεννησεις και θα μεινουμε με την απορια......

ξερω οτι θυμαμαι χαιρομαι.....

αληθεια πρωτα γεννας εσυ φελινι ή η ευη?

tqj2p3.png vvtJp3.png

βρε λεγκιδιον παααλι νοσοκομεια;;;τι ειστε σεις ωρε παιδια;;;:eek: περαστικα σας γρηγορα να μπορειτε να φατε βρωμομπισκοτα υγιεινοτατα!:P

γιουπιγιεξ κουαξ κουαξ:tongue: μια σου κ μια μου!αφου βρε φιλμαρα την κορακλα σου με τα ναζια της , δε φταιω!! πολυ γλυκο παιδι στο πα;κ επειδη κολλησε κ τη δικια μου "μπαμπα μπαμπαμπαμμαμαμαμα" πολυ την λατρεψα!!

σημερα ετρεχα σαν το βεγγο, το πρωι για τη γοργονα μας, μετα μαγειρεμα-συμμαζεμα-φωτοτυπιες-μαθημα1-μαθημα2 ενδιαμεσα ζβ ερατω και γκρινια ερατω και μολις καθησα!!!:shock: και αυριο σε αντιστοιχη φαση θα ειμαι....θελω διακοπεεεεεεεες!!!!!ειμαι η μαιαιρηηηη η πααναααγιωταραααα!!!:confused::tongue:

ισα που προλαβα να δω το σαιτ που προτεινει η ντιες, εγω να δειτε τι επαθα, διαφημιζα τα σουτιεν του μαδερκερ αλλα βγηκαν χαλια ποιοτητα, ξηλωθηκαν, τρυπησαν...χαλια λεμε. ενω τα γιαγιαδιστικα που ειχα παρει πριν γεννησω μια χαρουλα!!!απαλα και σαν καινουρια...για να δουμε ομως και το σαιτ χμμμ..

στο δικο μου τοκετο δεν τεθηκε θεμα γιατρου , αφενος μου τον ειχαν συστησει απο ευτοκια δλδ εκ των πραγματων ειναι πολυ καλος, αφετερου δεν χρειαστηκε, ΕΥΤΥΧΩΣ πηγαν ολα καλα....:) οταν δε ακουω για καισαρικακηδες κ βιασυνες....τα παιρνωωω!!!τι ειναι ρε φιλε η ζωη του μωρου; η ψυχολογια του; η ταλαιπωρη μανουλα;;;κοψε ραψε πληρωστε;;;;αισχος, αισχος!!!!:twisted:

γι'αυτο και μου εχει μπει μια καλη ιδεα που ελπιζω μελλοντικα να την καταφερω....θα το θελα πολυ να εκπαιδευτω ως βοηθος μητροτητας.....μου ακουγεται πολυ πολυ καλο....:)

peony κ εγω απο αρχες 6ου ειχα....!

μαρινα εκτος απο χαμομηλι να πινεις ξινο νερο φλωρινας ή εστω σουρωτες!! εγω δεν επινα αλλο νερο!

Λοιπόν βάζω μια σειρά για τις γκαστρούλες για να μην ξεχνιόμαστε...

Φελίνι μέχρι 10/12

Εύη μέχρι 25/12

Μετά είναι νομίζω η Τρελέγκω κάπου μέσα στον Ιανουάριο

Μαρίνα μετά

Μυρτώ Φεβρουάριο

Σωστά??? Αν έκανα κανένα λάθος παρακαλώ διορθώστε με...

Ααα Αλέκος πυρετό 38 το απόγευμα και μίξα!!!!!!

Καλό μήνα! Με το καλό να έρθουν τα Χριστουγεννιάτικα μωρά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Οριστε φαγωθηκατε, κοιμαται μονη της, κοιμαται μονη της.... Με φαγατε :tongue::tongue::tongue: Πηγε 11.30 για να κοιμηθει σημερα αφου αναστησαμε τον Αντερσεν και διαβασαμε κ τη βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας. Και μεσα σε ολα ο ερωτας ειχε πεσει νεκρος και ο μικρος αποφασισε να συμπαρασταθει στην αδερφη του. Τα νευρα μου κροσια! Μποριετε να μου πειτε τι θα γινει με αυτο το θεμα? Μηπως να της κοψω τον μεσημεριανο υπνο ή τον εχει περισσοτερη αναγκη? Ειναι φυσιολογικο 2,5 χρονων παιδι να κοιμαται στις 11.30???

ειπε και πηγε να ξαπλωσει....

σμουτς

Λοιπόν με αφορμή το post της Αναστασίας κοιτούσα πότε γεννάει το cafe.

Πρώτη λοιπόν έχει σειρά η Τατιάνα

- Τατιάνα σχεδόν 10 μέρες

- Εύη σχεδόν 25 μέρες

- Λέγκω σχεδόν 45μέρες

- Μαρίνα σχεδόν 55 μέρες

- Μυρτώ σχεδόν 73 μέρες

- Χλόη σχεδόν 119 μέρες

Ξεχνάω καμία???

Πάντως σχεδόν κάθε 20 μέρες σχεδόν έχουμε και από μια γέννα!!!

899667.png226174.png

Φελίνι μέχρι 10/12

Εύη μέχρι 25/12

Μετά είναι νομίζω η Τρελέγκω 14/1

Μαρίνα μετά

Μυρτώ 11/2

εκανα οτι μπορουσα ;)

Φελίνι μέχρι 10/12

Εύη μέχρι 25/12

Μετά είναι νομίζω η Τρελέγκω κάπου μέσα στον Ιανουάριο

Μαρίνα μετά

Μυρτώ Φεβρουάριο

Ααα Αλέκος πυρετό 38 το απόγευμα και μίξα!!!!!!

Καλό μήνα! Με το καλό να έρθουν τα Χριστουγεννιάτικα μωρά!

Μαζί τα γράφαμε???

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...