Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα πιο δύσκολα είναι τα ανήψια μου... Στην κρίσιμη ηλικία των 8 και 10 τί παίρνεις??? Που να μην έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια???

Εμεις στον ανηψιο που ειναι 8 του πηραμε ενα ωραιο επιτραπεζιο , ασχολειται με αυτα.

Μα τί έγινε? Νέκρα εεε?

Αλέκος πάλι πυρετό, αυτή τη φορά συνεχίζει και 2η μέρα. Ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι και ενώ σήμερα το πρωί έδειχνε ότι έφυγε, το μεσημέρι πάλι ανέβασε 39,3. Και αύριο θα πάει ο Άη Βασίλης στο σχολείο του γμτ... Και το χάνει....

Του έστειλε ο νονός του το σώρο του μια πίστα φόρμουλας πολύ ωραία, κανονικά είναι για μεγαλύτερα παιδιά... Να δω που θα την βάλουμ. Προς το παρόν είναι πρώτη μούρη στο σαλόνι. Θα δώσω τα περισσότερα παιχνίδια γιατί δεν πάει άλλο....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

περαστικα στον αλεκούκο, πολυ ταλαιπωρια φετος! Θα χασει και τον αι βασιλη. και μας σημερα παει στο σχολειο. αυριο εχουν τη γιορτη και τριτη βραδυ ή τεταρτη πρωι φευγουμε για Καρδί!

Εγω εχω μαζεψει τα περισσοτερα παιχνιδια και τα εχω στο υπόγειο. Καθε που τα θυμουνται τα φερνουν πανω και παιζουν για μια δυο μερες και μετα τα παρατανε παλι... Ελπιζω φετος να μην γινει παλι χαμος.

θελω τα φωτα σας. αυριο η δαναη θα ντυθει χιονονιφαδα για τη γιορτη του σχολειο και εχουμε ετοιμη τη στολη αλλα δεν εχει παπουτσακια. σκεφτομουν να της παρω ασπρα παντοφλακια ή μπαλαρινες. ξερετε που μπορω να βρω? Επειδη ειναι για μια χρηση δε θελω να σκασω πολλα λεφτα. Να παω τζαμπο λετε, θα εχει? Ουφ χαμος γινεται εκει περα αυτες τις μερες...

χτες η μικρη μας εστειλε, καποια στιγμη της λεγαμε οτι πρεπει να βοηθαει και να μαζευει τα παιχνιδια της. Της μιλαγαμε και οι δυο με εντονο σχετικα υφος γιατι δεν ηθελε, οποτε γυριζει και μας λεει "μακαρι να μην ειχατε παιδια" και μειναμε καγκελο.... Εννοειται οτι ποτε δεν εχει ακουσει τιποτα τετοιο.

Ευτυχως οι εξετασεις της ειναι καλυτερες δλδ η φεριττινη εφτασε στο 11. το απογευμα θα δω την ομοιοπαθητικο!

α, χτες πηαγαμε σουπερ εκδρομουλα στην ιπποκρατειο πολιτεια, ταισαμε τα ελαφακια και τα κουνελια και καταληξαμε σε μια πολυ τιμια παλιακια ταβερνα στα κιουρκα και φαγαμε σουπερ. Ολα αυτα σε αποσταση αναπνοης απο το σπιτι!

Εσεις του ναυπλιου, πως περασατε?

Διαφημίσεις

α, οσο για το καροτσι συμφωνω, θα της αρεσει σιγουρα! θυμαμαι τις μαχες της δαναης με την νεφελη για αυτο το καροτσι...Ε, Χλοίτσα!

παρεπιπτωντως, καλες δουλεις κοριτσαρα με το καταστημα, κριμα που μου εινια τοοσο μακρια. Ειμαι σιγουρη ομως οτι θα παει σουπερ γιατι σου παει πολυ αυτη η δουλεια!

καλημερα!

περαστικα στον Αλεκουκο!`

Αφροδιτη μπορεις να βρεις παντοφλακια ασπρα αλλα το πιθανοτερο να μην ειναι τελειως ασπρο ολο και καποια φιγουρα θα χει πανω,εκτοος και αν την κρυψεις με κανενα ασπρο υφασμα πανω

κανενα αθλητικο ασπρο παπουτσακι δεν εχει ? αν παρεις μια φοδρα ασπρη και το ραψεις μονη σου καπως ωστε να καλυψει το παπουτσι ?ή να παρεις μια μεγαλη αθλητικη καλτσα και το φορεσει πανω απτο παπουτσι αραγε πως θα ειναι?λες να μπορει να περπατησει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μπονζούρ!!!

Μόλις έφτασα... Περίμενα λεωφορείο για 1,5 ώρα και τελικά κατέληξα σε ταξί το οποίο μοιράστηκα με άλλες 2 κοπέλες που γνώρισα στη στάση... Το μόνο καλό από τις απεργίες είναι ότι κάνεις γνωριμίες...

Ο Αλέκος ήταν απύρετος, για να δούμε σήμερα...

Διαφημίσεις

Αφροδίτη απιστευτη η Δαναη... και η ΕΙρηνη σημερα σαςν μεγαλη αποφάνθηκε "μανουλα, το πγιεπει (πρεπει) δεν πγιεπει να υπαρχει" χαχαχαχαχαχαχαχα

Και το αλλο το κουφο? "Μαμα, δεν εχω αξίες..." αχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Απουσία θα σας βάλω! Σήμερα σηκώθηκα λες και ήμουν άρρωστη... Ελπίζω να μην κόλλησα από Αλέκο... Ας μην αρρωστήσω, ας μην αρρωστήσω...

Χλιδή να παίρνεις το μετρό και να έρχεσαι δουλειά σαν άνθρωπος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...