Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ego thw eixa παρει αυτη απο τζαμπο της τεφαλ, http://www.smoby.com/en/roleplay/kitchen/kitchens/liste/cheftronic-tefal

την εχει καταευχαριστηθει, κανει και ηχους κλπ, δες στο αμαζον εχουν προσφορα καποιες τετοιες αν σου αρεσουν...

ειχε μια μιση τιμη αλλα δεν ξερω αν σου αρεσει μου φαινεται οτι εχει πολυ συμπραγκαλο...den th βρισκω τωρα...

genik;otera

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_1_11?url=search-alias%3Dtoys&field-keywords=toy+kitchen&x=0&y=0&sprefix=toy+kitchen

και θυμιζω οτι απο 25 λιρες και πανω εχει δωρεαν μεταφορικα το αμαζον

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τα δωρα δικιο εχετε! Δεν χρειαζεται 2, ποσο μαλλον αφου 3 γεναρη ειναι και τα γενεθλια της και θα παρει και τοτε απο τους συγγενεις κλπ

Μονο φοβαμαι μηπως δεν ερθει εγκαιρως , ελπιζω πως την αλλη εβδομαδα θα ερθει...

Παει και κοιταζει στη μποτα καθε μερα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πρωι πρωι έγινε τις αλαμανιόλας που λέει και ο γιώργος... ο νικ βρήκε μια σφραγίδα και δεν μπορώ να σας περιγράψω πως έγινε... δεν ξέρω πόση ώρα το τρίβαμε το σκατο, καλά μέσα το στόμα του δεν ξεβάφει με τίποτα αφού μου βάφει το βυζί κάθε που θηλάζει:roll: Μετά έπεσε απ'το τραπέζι... τα άκουσε και ο έρμος ο σόζω γιατί δεν καθόταν να ντυθεί και να φάει... πάλι καλά που δεν του ζήτησα να πάει και μόνος του στο σχολείο, είμαι ώρες ώρες...

xa xa ο απιθανος Νικόλας!!! Η Δανάη προχτες πηρε εναν ανεξιτιλο μαυρο μαρκαδορο κ εβαψε τα νυχια της. Ζωχραφιζει εδω κ δυο χρονια, ποτε δεν το ξανακανε αυτο, παρα μονο οταν πηρε στα χερια της τον ανεξιτιλο μαρκαδορο....

Πάντως πολύ μου κακοφαίνεται που δεν έχει δώρο φέτος....
Μα πως, θα παρουμε 500 ευρω μεικτα!!! Ουφ, και πρεπει να δωσω και ενα μισθο στη Νελα... Και δεν συζητω για δωρα κτλ.

Περαστικα στον κολετσομαν βρε λεγκω, βαραια και ανθιυγιεινα πρεπει να παρει ο ανθρωπος...

Βασσουλα, τελειο το mytoyw, εχει απιστευτα πραματα σε πολυ καλες τιμες. Θα προλαβουν να μου τα στειλουν λες? Αθηνα, θελω μεταφρασηηηηηηη!!!

ΕΜας, ντυνεται καθε χρονο ο ερωτας αγιος Βασιλης, απο πριν γεννηθει η Δαναη γιατι ειχαμε τον ανηψιο. Φετος ομως ο ανηψιος μαλλον θα το παρει πρεφα...

Αφροδιτη τι να σου πω λογικα ερχονται σε μια βδομαδα το πολυ ,5 μερες εκαναν και της γαλατουλας νομιζω ,εμενα μου ειχαν ερθει τα ελεφρια σε 5 μερες τα πιο βαρια σε 7 (γιατι ερχονται αναλογα το βαρος και ας ειναι ιδια η παργγελια) αν τα παργγειλεις τωρα μεχρι την πρωτοχρονια εχουμε 12 μερες ,εγω ρισκαρα γιατι ε και τι εγινε να καθυστερησει και κανα 2 μερες ο αι βασιλης

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

καλημερα ή μαλλον καλησπερα πλεον...

εδω και δυο μερες ή μαλλον δυο νυχτες ζω ενα ονειρο... ξερετε εσεις.... δεν το λεω μην το γρουσουζεψω.... :)

για δωρο απο τον αη βασιλη ο δικος μου ζητησε μια βλακεια... την μπαλα του μπακουγκαν... τα ακουει απο τον παιδικο και ερχεται μετα σπιτι και μας κανει μαχη......

ο εξυπνος ο αντρουλης μου του το παρηγγειλε ηδη γιατι λεει οτι το καλυτερο δωρο ειναι αυτο που θελουν...χμμ...τι να πεις.... ολως τυχαιως καποια στιγμη θα χαθουν.... ετσι το κοβω....για τα κοριτσια τι να παρω αραγε? για πειτε οι κοριτσομαμαδες.... σκεφτηκα και εγω για κουζινα αν και προβλεπω να την παιζει πιο πολυ ο στρατος προς το παρον... παντως δευτερο δωρο απο εμας δεν θα παρουν καθοτι εχουν προνοησει ολοι οι υπολοιποι συγγενεις και ολο και κατι θα παρουν...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Λέγκω

Πρωι πρωι έγινε τις αλαμανιόλας που λέει και ο γιώργος... ο νικ βρήκε μια σφραγίδα και δεν μπορώ να σας περιγράψω πως έγινε... δεν ξέρω πόση ώρα το τρίβαμε το σκατο, καλά μέσα το στόμα του δεν ξεβάφει με τίποτα αφού μου βάφει το βυζί κάθε που θηλάζει Μετά έπεσε απ'το τραπέζι... τα άκουσε και ο έρμος ο σόζω γιατί δεν καθόταν να ντυθεί και να φάει... πάλι καλά που δεν του ζήτησα να πάει και μόνος του στο σχολείο, είμαι ώρες ώρες...

xa xa ο απιθανος Νικόλας!!! Η Δανάη προχτες πηρε εναν ανεξιτιλο μαυρο μαρκαδορο κ εβαψε τα νυχια της. Ζωχραφιζει εδω κ δυο χρονια, ποτε δεν το ξανακανε αυτο, παρα μονο οταν πηρε στα χερια της τον ανεξιτιλο μαρκαδορο....

Χαχαχα!!!!!! Και η τσουλούφο το κάνει αυτό με τις σφραγίδες του Αλέκου!!!!!!!!!!! 'Εχει γίνει κόκκινη και πράσινη! Και μετά έβγαζε τη γλώσσα της και στάμπαρε πάνω της!!!! Πολύ μοιάζει το ζευγαράκι!!!! Επίσης η δικιά μου είναι και κότα! Ξυπνάει στο κρεβάτι μας, σηκώνεται άρων άρων, παίρνει το κινητό μου από το κομοδίνο και αρχίζει να περπατάει στο διάδρομο με κατεβασμένο το κεφάλι και το κινητό κάπου στο αυτί και λέει "αμ" "ου" "αι" με τον τόνο που μιλάμε εμείς στο τηλέφωνο! Άχχχ τί μας περιμένει!!!!

Μα πως, θα παρουμε 500 ευρω μεικτα!!! Ουφ, και πρεπει να δωσω και ενα μισθο στη Νελα... Και δεν συζητω για δωρα κτλ.

Τα ίδια και εγώ!!!!! Και δεν θέλω με τίποτα να μειώσω τα λεφτά της Ελένης γιατί μου τη σπάει να μετακυλώ το κόστος....Αυτά που κοροϊδεύουμε και που πολεμάμε! Δεν πειράζει, με τους υπολοίπους της οικογένειας το συμφωνήσαμε δεν έχει δώρα φέτος... μόνο στα παιδιά...

Θα μπω κι εγώ στο mytoys να δω μήπως βρω καμιά σούπερ ντούπερ πίστα!

Άφρο εγώ με το google translator μια χαρά τα καταφέρνω... Άσε που μαθαίνω και γερμανικά!

Τα πιο δύσκολα είναι τα ανήψια μου... Στην κρίσιμη ηλικία των 8 και 10 τί παίρνεις??? Που να μην έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τα πιο δύσκολα είναι τα ανήψια μου... Στην κρίσιμη ηλικία των 8 και 10 τί παίρνεις??? Που να μην έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια???

Πήρα στον βαφτισιμιό μου ετών 10 ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι τα οποία έχουν πέραση πολύ σε αυτήν την ηλικία.

Διαφημίσεις

Κοιτα υπάρχουν εξαιρετικά βιβλία για αυτή την ηλικία αλλά σίγουρα δεν θα γίνεις η αγαπημένη θεία τους... μάλλον μετα θάνατον θα αναγνωριστείς (κρύο;):tongue:

Εγώ παρείγγειλα από mytoys αλλά λέει σε 14-17 μέρες αρα χλωμό να το προλαβαίνουμε.

κοριτσια το μυτουσ εχει πλεον αγγλικα, Mytoys.com

no worries!

Για αμαζον που ειναι δωρεαν τα μεταφορικα σας χαλαει,ε??? ε???

Αλλα αμαζον μαλλον δεν θα φτασουν εγκαιρως. εγω εχω παραγγειλει ακτι απο 9 δεκ, 11 εφυφαν απο εκει και τα περιμενω μαλλον δευτερα.20 θελει 10 μερες τωρα μαλλον λογω φορτου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Έχω πάρει και βιβλία.... Και τα διαβάζουν τα μωρούλια μου... Ιδίως ο μεγάλος! Της μαμάς τους παιδάκια!

Κάτι μου είπε για μια σειρά δημιουργώ και μαθάινω, πρέπει να πεταχτώ στο public να δω αν τα έχει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...