Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Κ ο αντρας μου κατεβηκε στην πορεια αλλα μου ειπε πως ειχε πολυ κοσμο κ γιναν κ επισοδεια ...

εμας για Αγιο Βασιλη εχει κανει παραγγελεια εδω κ κανα μηνα μπορει κ παραπανω. Θελει το σπιτι του μικυ μαους κ τους ηρωες ..Βασικα το πηραμε αλλα ειμαι 100% σιγουρη οτι δνε θα το ευχαριστηθει μια χαζομαρα είναι ..... Κ πηραμε κ ενα παμφθηνο για τους καλικατζαρους ( εθιμο του τοπου μας καλικατζαροι παραμονη χριστουγεννων παραμονη πρωτοχρονιας αγιος βασιλης δωρο κ θα ακουσει τα ξαδερφακια του κ θα ζηλευει γι αυτο πηραμε κατι μικρο) με 10 ευρω το οποιο νομιζω ειναι πολυ καλυτερο ειναι ο ιπποποταμακιας κατι σαν αυτο με τους ψαραδες αν ξερετε που προσπαθουν οι ιποπποταμοι να φανε κατι μπαλακια. Εμενα μου αρεσε. Ε δεν νομιζω να παρουμε κ εμεις αλλο δωρο , δεν ξερω υπερβολη δεν ειναι?

Θα παρει κ απο παππουδες κ θειους νονα αρκετα ειναι .

Τωρα εκτος απο σπιτι ζηταει απο καλικατζαρους καινουριο πατινι με κρανος αλλα επειδη μας κανανε παρατηρηση οι απο πανω μας δεν το πηραμε για να μην ενοχλουμε αυτο που εχει ειναι πλαστικο δεν κανει κ πολυ θορυβο κ μετα της 9 το μαζευουμε αλλα το λεει καθε μερα το ξυλινο τ οπατινι κ φοβαμαι θα απογοητευτει αν δει τον ιποπποταμακια .. δεν ξερω τι να κανω ελεγα να το περναμε για το χωριο που δεν ενοχλει κανεναν ....

Αφροδιτη αυτη η κουζινα στο ΙΚΕΑ ειναι η αγαπημενη μου κ ολα τα συναφη εκει τα κουζινικα. Ανετα επαιζα κ τωρα χωρις υπερβολη κατι φρουτα που εχει εκει κλπ ειναι ολα τα λεφτα. Ψηφιζω αυτη με 1000. Μονο πηγαιντε αυτη την βδομαδα γιατι την επομενη θα γινετε της κακομοιρας στα μαγαζια απο κοσμο ...

Θελω να παρω δωρο κ για τον πατερα μου που γιορταζε αλλα εχω στερεψει απο ιδεες ολο πουκαμισα πουλοβερ. Ουτε εχει κ ανα σπορ να πεις θα του παρεις κατι ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ ο αντρας μου κατεβηκε στην πορεια αλλα μου ειπε πως ειχε πολυ κοσμο κ γιναν κ επισοδεια ...

Είχε πάρα πολύ κόσμο, όχι όπως η 5η μαϊου αλλά και πάλι ήταν πολύ μεγάλη πορεία! Εμάς συλλάβανε έναν πιτσιρικά μέσα στον χαμό και τον πάνε σήμερα με τον τρομονόμο... ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα κι από μένα!

Λεγκ αλήθεια, χτύπα κανένα τηλέφωνο όταν ξαναπάς σε πορεία γιατί ο καλός μου μας έχει πάρει μονότερμα κι είναι ο μόνος που εκπροσωπεί πια την οικογένεια στις πορείες...

Κι εμείς ένα δώρο βέβαια παίρνουμε για τον Ιάσονα, μαζεύει όμως από γιαγιά, νονά, θείο και φίλους. Lego σκέφτομαι να του πάρω που του αρέσουν.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, στις δασκάλες των παιδιών στον παιδικό παίρνετε τίποτα για το καλό; Συνηθίζεται κάτι τέτοιο;

Καλημέρα!

Πολύ μου αρέσει η συζήτηση για δώρα!

Λοιπόν ο Κωστής μου υπαγόρευσε γράμμα για τον Αγιο Βασίλη:

"΄Αγιε Βασίλη,

Θέλω ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο......με μπαταρίες."

(τι άλλο να γράψουμε Κωστή?)

"Και για τη Σοφία ένα βιβλιαράκι"

Η κουζίνα του ΙΚΕΑ μου αρέσει κι εμένα πολύ! Και το είχα σκεφτεί κι εγώ για κοινό δώρο...αλλά η παραγγελία λέει άλλα. Μάλλον θα κρατήσω την ιδέα για τα γενέθλια της Σοφίας, να πάρει κι αυτή μια φορά ένα σπουδαίο δώρο. Τα βρίσκει όλα από τον Κωστή και έχουμε θέμα γιατί δεν θέλει να της τα δίνει, αλλά δεν μπορούμε να τα παίρνουμε και διπλά.

Μαριλένα δεν μου είχε περάσει από τομυαλό να πάρω δώρο για τις δασκάλες.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Ωραάι συζήτηση πιάσατε!!!!

Λοιπόν νομίζω ότι ο Άη βασίλης στον Αλέκο θα φέρει μια πίστα... Ότι και είναι...

Για την Ιφιγένεια δεν ξέρω ακόμα! Ίσως ένα τεράστιο βυζί πιπίλα! Νομίζω θα ενθουσιαστεί!

Τζέν στο μπαμπά πάρε κάλτσες και σώβρακα! Πάντα χρήσιμα!

Στα αμόρε τί θα πάρουμε???

Δηλαδή θα ντυθούμε Αη Βασίληδες? Ή απλά θα αφήσει τα δώρα και δεν θα τον δούμε???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ στη δασκάλα τη μία πήρα τον μαύρο γάτο του τριβιζα και την άλλη ένα παραμύθι με σιντι της τατιάνα ζωγράφου. Φέτος δεν ξέρω ακόμα... πάντως σε βιβλίο θα κινηθώ πάλι.

Στον γιωργάκο θα πάρω γάντια για τη μηχανη που έχουν παγώσει τα γεράκια του και θα βάλω και μέσα κάτι άλλο πιο χουχουλιάρικο που όμως δνε ξέρω ακόμα τι...

Έπεισα τον γιώργο να πάει εδώ δίπλα στο κέντρο υγείας πριν τη δουλεια, γιατί εδώ και μια βδομάδα πονάει τρελά κάτω απ'τα πλευρά και σφαδάζει... πήγε λοιπόν ο καλός σου με κόκκινο νυχάκι απ΄τη σφραγίδα και πονεμένα πλευράκια... θλάσει από κλωτσια λέει χαχαχαχα... τώρα δύο περιπτώσεις ή κανα κλωτσίδι απο μένα στον ύπνο επειδή ροχάλιζε ή απο κανα θοδωράκι. Ρε τον καψερό τον κακοποιουμε συστηματικά. (μπορεί να μην κοιμηθήκαμε το βραδυ αλλά τουλάχιστον κοιμάται τώρα το σκασμένο... ναι λοιπον υπάρχει θεος χοχο)

Είχε πάρα πολύ κόσμο, όχι όπως η 5η μαϊου αλλά και πάλι ήταν πολύ μεγάλη πορεία! Εμάς συλλάβανε έναν πιτσιρικά μέσα στον χαμό και τον πάνε σήμερα με τον τρομονόμο... ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

μακαρι ρε κοπελια!! Με το Παμε πηγες κ εσυ?

Πάντως πολύ μου κακοφαίνεται που δεν έχει δώρο φέτος....

Το αντίθετο βρε μωρό μου θα λεγόταν μαζοχισμός... όλοι οι εργαζόμενοι αυτό το ριμαδοδώρο περιμένανε πάντα για να ξελασπώσουν...

Διαφημίσεις

Ρε τον ρμο το Γιωργο τι τραβαει !! Μου θυμισε εμενα με το νεκρο δοντι απο κουτουλια Μητσου κ τις μελανιες της προηγουμενης βδομαδας στο κουτελο κ κατω απο το ματι !

Για τις δασκαλες στον παιδικο δεν ειχα σκεφτει να παρω κατι εμας ειναι 4 ατομα κ απο οτι εχω καταλαβει ενω τυπικα ειναι χωρισμενα σε 2 τμηματα κ τυπικα ειναι 2-2 ανακατευονται οι δασκαλες γιατι μου λεει γι απραγματα που τους κανει η δασκαλα του αλλου τμηματος κ επισης απο της 2 βοηθητικες (?) κοπελες καποια ωρα εχουν κοινη δασκαλα πχ παει η μια πρωι να ανοιξει κ φευγει λιγο ωνωριτερα κ καθεται αργοτερα η αλλη το απογευμα κ νομιζω ειναι μπερδεμα σε ποιον να πρωτοπαρεις..

Να ντυσω λετε τον αντρα μου Αη βασιλη για το δωρο αλλα που να βρω 2 μετρα στολη , πλακα θα ειχε παντος να ντυθει καποιος αλλα το τζερτζελο ειναι να ειναι κ αλλα παιδακι αμαζι να χαρουμε. Ο Μητσος παντος το δηλωσε εγω κ μπαμπας γιοκ δωρα μονο σε αυτον θα φερει ο Αγιος Βασιλης κ στον αδερφο μου ...

καλημερα!

οντως πολυ ωραια η κουζινα του ικεα αλλα περισσοτερο ενθουσιαζουνιεμενα τα ξυλινα κια λιγοτερο την στεφανια

Αφροδιτη mytoys εχει πολλες κουζινες πλαστικες αλλα ειναι αντιγραφα των αληθινων (miele,bosch) με ηχους και φωτακια οπως οι αληθινες και ειναι πιο οικονομικες ριξε μια ματια http://www.mytoys.de/catalog/search?query=K%C3%BCche+%26+Kaufladen&productsPerPage=20

εγω της ειχα παρει αυτη το καλοκαιρι http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.salido-toys.de/images/Klein_HP9490-1.jpg&imgrefurl=http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Oven-Cooker-Miele-Kitchen-Light-Sound-Toy-/380157076669&usg=__mV301taFPfbSxPHqrdnG42ngYbs=&h=250&w=250&sz=14&hl=el&start=23&zoom=0&um=1&itbs=1&tbnid=ouK_ORFhh-yKVM:&tbnh=111&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Dklein%2Bmiele%2Bkitchen%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dopera%26sa%3DN%26rls%3Den%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

πιο μεγαλη θα της παρω αργοτερα να μεγαλωσει λιγο να μην την βαριεται ευκολα και την διαλυσει

η Στεφανια εχει λιγο καιρο που ανακαλυψε την ντορα και ειναι το μοναδικο παιδικο που βλεπει και μου ελεγε εμενα το σακιδιο μου δεν μιλαει ,θελω ενα σαν της ντορας οποτε ο αι βασιλης το ακουσε και εφερε χθες το σακιδιο της νντορας (βασικα του ντιεγκο ειναι δεν βρηκα της ντορας )

και γω γυρνωντας απτον πειραια της εφερα την ντορα κουκλα γιατι ολο και καποιο παιχνιδακι φερνουμε οταν παμε για ψωνια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γιατι δεν εχουμε εντιν ρε γμτ. Εμας μας ειπαν θα μας βαλουν σημερα το δωρο αλλα αν δεν το δω να μπει δεν το σιγουρευω..... Κ πες φετος το πηραμε απο του χρονου χλωμους μας βλεπω. Εντομεταξυ εδω τους εχει πιασει παλι μιρλα εχουν ξεσκιστει να διωχνουν κοσμο ρε γμτ 5 παλι χτες , να δουμε που θα φτασουμε .....

.... αλλα περισσοτερο ενθουσιαζουν εμενα τα ξυλινα κια λιγοτερο την στεφανια....

Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης.

ή που θα πάρουν το δικό μας καλό γούστο και θα μάθουν να τους αρέσουν τα ξύλινα ή που θα μας τα φέρουν μια και καλή στο κεφάλι να ησυχάσουν:tongue:

(και είναι και βαριά τα άτιμα:mrgreen:)

DPYUp2.png EYukp3.png

Να ντυσω λετε τον αντρα μου Αη βασιλη για το δωρο αλλα που να βρω 2 μετρα στολη , πλακα θα ειχε παντος να ντυθει καποιος αλλα το τζερτζελο ειναι να ειναι κ αλλα παιδακι αμαζι να χαρουμε. Ο Μητσος παντος το δηλωσε εγω κ μπαμπας γιοκ δωρα μονο σε αυτον θα φερει ο Αγιος Βασιλης κ στον αδερφο μου ...

Ναι ναι να το κάνετε !!!

είχε πολύ φάση που το κάναμε και φυσικά είχαμε φωνάξει και παιδάκια φίλων και μείνανε όλα κάγκελο, αγάλματα να κοιτάνε τον Αγιο Βασιλη που μπήκε από την πορτα!!! Είχε πολύ γέλιο!:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...