Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

λοιπον εχουμε και λεμε χρονια πολλα Αννουλα, Χριστιαννα ,Νεφελη, Αντρικο και καλοφωτιστος , Δαναη μικρη και μεγαλη ,Μαρινα

Ελιζα περαστικα !

Μπραβο στο Σοφακι !! η Στεφανια εξακολουθει να τσιτσιδωνεται για να κανει κακα ,εξω να χιονιζει και αυτη εκει να τα πεταει ,εγω κρυωνω και μονο που τη βλεπω

α ρε Λεγκ ποσο σε θαυμαζω δεν μασας τιποτα τρεχεις παντου ,κατεβηκε και ο δημ αλλα μου ειπε οτι δεν ειχε μεγαλη συμμετοχη

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου χλοιτσα !

ηθελα πολυ να ρθω στα εγκαινια αλλα στις 20 δινει ο δημ εξετασεις και μεχρι τοτε δεν μπορει να μας παει πουθενα ,θα περασουμε ομως σιγουρα μια αλλη φορα

Γεια σας τσουπρες. Εγω το μονο που εχω να πω, ειναι στον οροφό μου χτες απεργήσαμε μονο 3 ατομα... Και ειμαστε καμια 25αρια... Βεβαια, ολοι κλαινε με τα νεα μετρα που χανουν τοσα λεφτα.

Μπραβο βρε Ελιζακι για τον Κωστη, πολυ χαρηκα! Και περαστικα και σε σενα, σε νιωθω και μενα πονουσε πολυ χτες η μεση μου αλλα αδιαθετησα σημερα κ ελπίζω να ηταν απο αυτο.

Ο Αγγελος επισης κανει τσισα στη τουαλετα οταν τον βαζω, αλλα πολυ σπανια μου το ζηταει μονος του. Εχει φαει μια πορωση τις τελευταιες μερες με τα νερα, οτι πιασει στα χερια "α πίνω" (=να πλύνω) λεει κ σερνει την καρεκλα στον νεροχυτη. Πλεον εχω κλεισει ολες τις παροχες νερου στο σπιτι μου, θα πνιγει κανενας και δεν θα εχω να του βαλω ενα ποτηρι νερο...

Βρε Λενιτο, δεν ρωτας τον γιατρο για τα σπυρακια? Κανας μυκητας μηπως, να σας δωσει καμια αλοιφουλα.

Χτες εκανα εξετασεις αιματος στη Δαναη και δεν εβρισκε φλεβες και το σκαλιζε και βελαξε απο τον πονο το παιδακι μου. Ας βγουν καλες τουλαχιστον.

τωρα που λεμε για μαγαζι ,χθες πηγα σε ενα παιχνιδαδικο στον πειραια που φερνει φανταστικα παιχνιδια εισαγωγης τα περισσοτερα ,που δεν τα βρισκω αλλου και δεν ηξερα τι να πρωτοδιαλεξω ,πορωθηκα πολυ θα ηθελα να ανοιγα ενα τετοιο μαγαζακι ομως δεν μπορω στο ονομα μου επειδη ειμαι δημ.υπαλληλος

Διαφημίσεις

Aμάν αυτα τα σκαλίσματα για να βρουν αιμα.....και στο Μάνο την τελευταία φορά έτσι κάνανε!! Και φώναζε το παιδάκι μου "Μαμά, πονάω!" και να μην μπορώ να κάνω τίποτα...

Μακάρι να είναι όλα καλά τα αποτελέσματα για την κούκλα νύφη μου!

Και εγώ έκανα αίματος σήμερα... θα τις πάρω την Δευτέρα παρόλο που θα είναι από αύριο έτοιμες, γιατί ο γιατρός μου δεν κάνει αύριο ιατρείο και είναι δύσκολο να τον βρεις...μην έχω κάνα περίεργο αποτέλεσμα και τρελαθώ....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ελίζα μπράβο για τον Κωστή!

Ελένη αυτο το ντυσιμο -γδυσιμο το άρχισε κι εμενα αλλα ενω βολευει καμια φορα τις περισσοτερες φορες μου τη σπαει και θελει συνεχεια μονηηηηηη μουουουουουο και αν δεν τα βαζει σωστα δεν με αφηνει να βοηθαω χαχαχαχαχαχα με αποτελεσμα να κανει 500 ωρες να ντυθει! χαχαχαχα

Για πειτε καμια ιδεα για δωρα τι θα τους παρετε? το δωρο του Αι βασιλη το βρηκα, της πηρα αυτα τα Playmais το αλλα το δικο μας δεν ξερω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμείς δεν πέρνουμε δύο δώρα για τη Μαρίνα...τα χριστούγεννα παίρνει δώρο μόνο από τον Αγιο Βασίλη. Τώρα οι παππούδες της παίρνουν κάτι συνήθως, αλλά μικρούλι, για το καλό.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

αφροδιτη εσεις δεκο ειστε ?σας κοβουν πολλα?

εχεις καθαρο παιδι βρε !:lol:

ουτε που ξερω να σου πω, ειμαστε μια περιεργη κατασταση. Η δικη μου εταιρεια δεν ειναι ουτε ΔΕΚΟ, ουτε εισηγμένη, αλλα ακολουθουμε το μισθολογιο της ΔΕΗ (διοτι δικο μας κανονισμο ντεν εχουμε) η οποια ειναι ΔΕΚΟ και εισηγμένη!!! Εχω την εντυπωση οτι μας επηρρεαζει αυτο που ψηφιστηκε προχτες, αλλα θα στο πω με σιγουρια οταν πληρωθω τον γενναρη. Λογικα εμενα δεν με επηρρεαζει πολυ γιατι δεν εχω μεγαλο μισθο, κατι παλιοι συναδελφοι εχουν φαει μεγαλη ηττα!!!

Ουτε εμεις παιρνουμε δυο δωρα. Ο Αγιος Βασιλης ερχεται την πρωτοχρονια και φερνει το δωρο (συνηθως ερχεται αυτοπροσωπως). Βεβαια παππουδια φιλοισυγγενεις φερνουν κ αλλα πραγματα αλλα μεχρι εκει.

Φετος λεω να τους παρω κοινο δωρο, μια μεγαλη κουζινα με τα κατσαρολικα της, μαλλον αυτη απο τα ΙΚΕΑ, γιατι αυτο το παιχνιδι τους αρεσει πολυ. ΕΙδικα για τον Αγγελο δεν μπορω να σκεφτω τιποτα καλυτερο!!! Ειχα δει και μια πολυ ωραια στο ιματζιναριουμ που ηταν και πιο οικονομικη και ειχε κ πολλα συμπραγαλα αλλα την εχει μονο σε ροζ και μου κακοφαινεται...

μη μένεις στα στερεότυπα Άφρο!!! θα την ευχαριστηθούν και τα δύο παιδιά, είμαι σίγουρη!!

το πολύ πολύ, πάρε αυτοκόλλητα και άλλαξέ την!! :D

μωρε ειναι τελειως ροζ... Ενω η αλλη απο τα ΙΚΕΑ ειναι ξυλινη, πιο ουδετερη. Βεβαια τα αυτοκολλητα ειναι ωραια ιδέα!

Καλημέρα σας!

Είχα μέρες να μάθω νέα σας!

Λέγκω μπράβο που πήγες στην πορεία και πολύ ωραίο βίντεο!

Εγώ να πω την αλήθεια στις τελευταίες απεργίες δεν συμμετείχα γιατί το να κάνεις για 1 μέρα μόνο το θεωρώ λιγάκι κοροϊδία αφού κανέναν δεν πιέζεις έτσι και χάσαμε και ένα σωρό μεροκάματα έτσι για να πούμε ότι κάτι κάναμε. Μια διαρκείας θα ήταν αλλιώς...

Αλλά σκέφτομαι να κατέβω στην επόμενη πορεία γιατί ακόμη ελπίζω...οπότε αν πας και εσύ, χτύπα τηλ ή πμ να πάμε παρέα!:)

Χρόνια πολλά και σε όλα τα παιδάκια που γιόρταζαν!

Είδα και χτες την Μαρίνα στο γυμναστήριο και μου είπε ότι είχανε μπει στο παίδων για την μικρή...τώρα όλα καλά!

Δώρο θα φέρει ο Αγιος Βασίλης ένα ξύλινο τρένο από το site στην Αγγλία το οποίο όμως λόγω χιονιών έχει αργήσει. Αυτές τις μέρες θα το πάρουμε αλλά στο σπίτι μας ηρθε ήδη ο Αγιος Βασιλης με δώρα (ο καλός μου μεταμφιεσμένος) και έδωσε στα παιδάκια των φίλων μας δώρα και ευτυχώς είχαμε προνοήσει και κάτι μικρό σε παζλ για τον Στεφανάκο...τώρα προσπαθήσω να ξαναπείσω τον Νίκο να ντυθεί πάλι για να του δώσει και το τρένο!:tongue:

Και εμείς ένα δώρο του δίνουμε μονο αυτο του Αγιου αλλά λόγω των γιορτών και της γιορτής του έχει μαζέψει και ένα σωρό άλλα...υπερβολές ρε γμτ :(

Καλημέρα κοριτσάρες μου όμορφες

Η Δανάη μας που είναι;;; Ελπίζω να είναι όλα καλά με το σποράκο και απλά να έχει πήξει στη δουλεια.

Επίσης η Κριστίνα ξέρει κανείς τι κάνει;

μωρε ειναι τελειως ροζ... Ενω η αλλη απο τα ΙΚΕΑ ειναι ξυλινη, πιο ουδετερη. Βεβαια τα αυτοκολλητα ειναι ωραια ιδέα!

Πολύ ωραίες και οι δύο Αφροδιτάκο μου... εγώ να σου πω έχω ένα φετιχισμό με τα ξύλινα αλλά μερικές φορές τα πιτσιρίκια έχουν διαφορετικά γούστα. Πάντως ότι και να πάρεις θα το καταευχαριστηθούν.

Και μεις ένα δώρο και για τα δύο θα πάρουμε λογικά. Έχω μπανίσει ένα σιδηρόδρομο lego μια και τα Lego τα παίζουν πολυ αλλά είναι λίγο τσιμπημένος και περιμένουμε να δούμε πρώτα πόσο θα είναι το δώρο χριστουγέννων και μετά βλέπουμε.

Εγώ να πω την αλήθεια στις τελευταίες απεργίες δεν συμμετείχα γιατί το να κάνεις για 1 μέρα μόνο το θεωρώ λιγάκι κοροϊδία αφού κανέναν δεν πιέζεις έτσι και χάσαμε και ένα σωρό μεροκάματα έτσι για να πούμε ότι κάτι κάναμε. Μια διαρκείας θα ήταν αλλιώς...

Να πω ότι δεν έχεις δίκιο ψέμματα θα πω... όπως και αυτό που λέγανε τα κορίτσια ότι πρώτα ψηφίζεται και μετά γίνεται η απεργία... άστα χέστα αλλά δεν γίνεται να κάτσεις με σταυρωμενα χέρια γιατί εκεί είναι που δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

Θα σε παρω μωρο όταν ξανακατέβω (αν και την επόμενη είναι η φορα του γιωργου να κατέβει)... χρειάζομαι μία νταντα για πορείες και καμια βραδινή έξοδο με το αμόρε μου:tongue:

Πρωι πρωι έγινε τις αλαμανιόλας που λέει και ο γιώργος... ο νικ βρήκε μια σφραγίδα και δεν μπορώ να σας περιγράψω πως έγινε... δεν ξέρω πόση ώρα το τρίβαμε το σκατο, καλά μέσα το στόμα του δεν ξεβάφει με τίποτα αφού μου βάφει το βυζί κάθε που θηλάζει:roll: Μετά έπεσε απ'το τραπέζι... τα άκουσε και ο έρμος ο σόζω γιατί δεν καθόταν να ντυθεί και να φάει... πάλι καλά που δεν του ζήτησα να πάει και μόνος του στο σχολείο, είμαι ώρες ώρες...

Ααα ευγενάκο οι παραστάσεις που έκανε τα σκηνικά το μυρτάκι είναι αυτές

http://www.athinorama.gr/theatre/data/performances/?id=10002587

http://www.athinorama.gr/theatre/data/performances/?id=10002376

Πολύ ωραίες παραστάσεις και οι δύο και πολύ ωραίες οι δουλειες τις μυρτώς!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...