Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας βρε κορίτσια! καιρό έχω να μπω να πιω το καφεδάκι μου (σοκολατίτσα τώρα πια!) Γιορτές περάσανε, γενέθλια.... έστω και καθυστερημένα όμως Χρόνια Πολλά στο τρομερό Νικόλα μας, στην Αννούλα του χιονιά και στον Αντρίκο που έγινε κιόλας ενός έτους! Τατιάνα να τον χαίρεστε και να'ναι καλοφώτιστος! :)

Έχω να σας πω κι εγώ όμως ένα φοβερό νέο................................... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΣΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ-ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Πόσο χαρούμενη είμαι δε λέγεται!:D:D:D:D:D:D

Μέχρι τώρα τα τσίσα του τα έκανε όρθιος στην ντουζιέρα, αλλά φαίνεται τώρα που έβαλε κρύο πάγωνε που έβγαζε όλα του τα ρούχα και επιτέλους το πήρε απόφαση καλές μου!!!!! :) :) :)

Άντε καλά Μπαμπούγεννα και η γαλοπούλα ας κάτσει στο λαιμό του Στρος Καν και του Παπακωνσταντίνου!

Χρόνια Πολλά και στη Νεφέλη μας! Χλόη μου να τη χαίρεστε! Με το καλό τα εγκαίνια και καλές δουλειές να έχετε!

Χρόνια Πολλά και στο Μαρινάκι μας! Ντουντούκι να τη χαίρεστε την μπαλαρίνα σας! :)

Διαφημίσεις

Σήμερα το απόγευμα γυρίζοντας κατάκοπη από τη δουλειά να πάω να πάρω παιδιά που ήταν στη μαμά μου και ήμουν κολλημένη στην κίνηση, και χάζευα τα φωτάκια των Χρισατουγέννων, θυμήθηκα τη φωτό της Ντου με το δέντρο που είχε στολίσει οσάν έγκυος και το δεντράκι όταν η Μαρίνα ήταν 1. Και αφού θα ήταν 1 θα έπρεπε κάπου εδώ να είναι τα γενέθλιά της και τέλος πάντων, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΙΝΑ!!!!!!!!!

Να σαι ΄πάντα χαρούμενη και χορευταρού!

Πωπω το χω κάψει!!!!!!

Που να έπαιρνα και τίποτα.....

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα καλημερα!

Ερημωσαμε ε?

Που εισαι βρε Μαριλενακι !! Μπραβο στον Ιασωνα!

Αθηνουλα ολα καλα?

Λενιω πηξιμο ε? Κ εμεις μια απο τα ιδια !!! Πως γινεται να υπαρχει τετοια κριση κ εμεις να εχουμε πηξει στην δουλεια δεν μπορω να το καταλαβω... αλλα τι λεω αφου εχουμε μεινει οι μισοι σχεδον λογικο ειναι .....

Καλημεραααααααααααα... δεν προλαβαίνω πολλα, το μεσημέρι ελπίζω που (αν) κοιμηθούν τα σκατούλια!

Μπράβο στον Ιασωνάκο και στον Αλέκο! :)

Εχθές απείργησε ο γιώργος και κράτησε τα παιδια κι εγώ κατέβηκα στην πορεία... ένα έχω να πω ΠΟΡΩΣΗ! Το ερώτημα είναι απο δω και πέρα τη γινεται

Πάρτε μια γεύση απο χθες μια και δεν είχε ειδήσεις... βέβαια και να είχε σιγα μην έδειχνε αυτά

C3UlRoW7Vds

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ!!!! Είμαι στο όρια του λουμπάγκου...φτού και ξανα φτού!!

...και όλως ξαφνικά η Σοφία άρχισε να μου ζητάει να κάνει κακά και τσίσα στη λεκάνη!!!:shock::shock::cool: Νταξ, όχι πάντα αλλά αρκετές φορές τη μέρα :D

...και γδύνεται μόνη της, όταν πλησιάζει η ώρα για μπάνιο:shock: για να φιλοτιμηθείς να την πας, ενώ ο Κωστής μπαααααα, ουτέ καν προσπαθεί:rolleyes:

και τέλος, αυτιά, μύτες, λαιμοί του Κωστή βρέθηκαν σε άριστη κατάσταση από την ωρλ ΜΟΝΟ με τα ομοιοπαθητικά. Ωτίτιδα ξου, υγρό ξου, φαρυγγίτιδα ξου,μύξες έχουμε λίγες αλλά όχι σπουδαία πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενη:D:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Kαλημέρα!!

Ωραίες οι πορείες!! Και ακόμα καλύτερο το ξύλο που έφαγε ο ξύπνιος ο Χατζηδάκης, που νόμιζε ότι θα έμπαινε στην πορεία και θα τον αγκαλιάζανε κιόλας λες και είναι δικός τους...!!

Μαριλένα, θα έρθει ο καλός σου στην πόλη μας, ή λάθος είδα στις αφίσες?????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...