Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλά και στη Νεφέλη μας λοιπόν!!!!

Η Ρηνιώ εσκισε στο θεατρο της αρεσε πααρα πολυ, πηγ στη σκηνη πρωτη πρωτη να χαιδεψει το μαρκο ολοι κοιτουσαν χαχαχαχα και μετα πηρα ενα σκυλακι και το θηλαζει αχαχαχαχαχαχαχ εκει κι αν κοιτουσαν ολοι...

Ωραια παρασταση απο ο,τι μου ειπε ο Βαγγ....ξετρελαθηκε η μικρη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχαχαχα μου ειπε κι αλλο ο βαγγελης, τους λεει η ηθοποιος ελάτε να τραγουδησουμε τις κραμελίτσες...και πεταγεται η δικια μας δυνατα "χαρια ψηλα, ολα τα τάνωωωωωωωω, την αγάπη πιό πάνωωωωωωωωωωωωω"

αχαχαχαχα χατζηγιαννη σου λεει τι καραμελιτσες τωρα...

Χλόη μου κι εγώ θέλω να σας δώ, και μάλιστα σκεφτόμουν με την Ευη να συναντιόμασταν ολες μαζί, αλλα εσυ τώρα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις με το μαγαζι...

Κρίμα που ειναι μακρυά οταν μεγαλώσουμε λίγο θα σας επισκεφτούμε...Καλες δουλειές να εχετε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και στη Νεφέλη σου Χλόη, ολόκληρη κοπέλα έγινε!!! Γαλατούλα αν της άρεσε ο Μάρκος ο Γατος να την πάτε οπωσδήποτε και στο Μήλα ζάχαρη κανέλα πήγαμε και στα δύο, ο ΓΙώργος εξτασιάστηκε, ρούπι δεν κούνησε, αλλά ειδικά το 2ο μας άρεσε πολύ περισσότερο, ίσως γιατί δεν είχε πάρα πολύ κόσμο και ήταν ήσυχα οπότε το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο περισσότερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

τσα!!!

χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα, για τον Αντρίκο (και για γιορτή και για γενέθλια!).

Εμείς πήγαμε κουκλοθέατρο, στην Χριστουγεννιάτικη παράσταση "ο παπουτσής κι ο καλικαντζαρής", στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη... τον έχω λατρέψει αυτόν τον χώρο! πάντα κοιτώ πότε έχει παραστάσεις για την δική μας ηλικία, γιατί ξέρω ότι είναι πάντα ποιοτικές (τη προηγούμενη φορά είχαμε πάει στη Φεγγαρόσουπα).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στον Αντρίκο!

Χρόνια πολλά στη Νεφέλη!

Γιόρταζε και η Δανάη την Κυριακή? Χρόνια της πολλά!

Το υφασμάτινο καθισματακι το έχω κι εγώ. Το χρησιμοποίησα αρκετά όσο η Σοφία ήταν αρκετά μικρή καικινδύνευε να πέσει από την καρέκλα. Μετά αποφάσισε να βγαίνει με κίνδυνο να φύγει κάτω με τα μούτρα. Είναι πολύ καλό για το έχεις εύκολα παντού μαζί αλλά δεν είναι ανυψωτικό που χρειάζεται για μεγαλύτερο παιδάκι.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ουουουουου... τι φτιανετε;

Χλόη μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Χρόνια του πολλά και πολύ πολύ ευτυχισμένα.

Εχθές περάσαμε σούπερ στη βάφτιση του Αντρίκου και τα παιδιά ξεσαλώσανε με την κόκκινη κλωστή.

Ο νικόλας έχει κάτι ψιλά απο πυρετό σήμερα αλλά είναι λίγο ταλαιπωρημένος...

Ο σόζω περνάει δύο φάσεις... μία είναι ξαναμανα η φάση της απόριψής μου "θέλω τον μπαμπά μου" και δεύτερον ο φόβος του κακού λύκου που θα έρθει... εχθές βραδυ μάλιστα βάλανε με τον πατέρα του και ένα πιάτο με τόνο στον πόρτα του δωματίου ώστε αν ερθει ο λύκος να φάει τον τόνο :rolleyes:... μα τόνο;;; και μάλιστα όπως ήταν με την κονσέρβα... θα έρθει ο λύκος απ'του διαόλου τη μάνα να φάει τόνο και θα πρέπει να κουβαλάει και ανοιχτήρι μαζι:tongue:

καλησπερα!

που ειστε καλε ολες?

Επιασε οικονομικη κριση και το καφε μας μου φαινεται...

λεγκω σου εχω ενα βιβλιο να διαβασετε για τον λυκο...παντως ωραια το αντιμετωπιζετε...

http://www.picturebooks.gr/el/details_en.asp?id=48

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kαλησπέρα!

Χρόνια πολλά στον Αντρίκο! Να τον χαίρεστε Τατιάνα!

Τι έγινε κορίτσια, πού είσαστε;;;;

Λέγκω, να σου στείλω την Ευτυχία που ο κακός λύκος είναι ο αγαπημένος της ήρωας από τα παραμύθια να του κάνει ομοιοπαθητική του Σοζώ να ξεφοβηθεί; Μόλις την ακούσει να ουρλιάζει "Είμαι ο κακόθ λύκοοοοοθθθθθθθ! Ουάαααααααααρρρρρρρ!" θα του φύγει ο φόβος στα σίγουρα!:lol::lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημερα!

Να δω τον λυκο με το ανοιχτηρι να προσπαθει να μπει στο δωματιο του Θοδωρη... και να τον πιάσει και φαγούρα.... Και ναι, νομιζω αμα δει την ευτυχια ως λυκο, θα ξεφοβηθει το παιδακι!

Χλοιτσα, πολυχρονη η κουκλα σου, να την χαιρεστε! Αληθεια πως τα παει με τον μικρο?

Τελεια η βαφτιση του Αντρικου, αψογος και ο ίδιος, η Αννουλα μες στη τρελλη χαρα, και το ζευγος κουκλοι και η δυο!!! Στο τραπεζι ειχαμε και την κόκκινη κλωστη, ετσι εγω ξεχασα την Δαναη τελειως! Πολύ τζαμι!

Ο Αγγελος ήταν συνεχως "να ντω, να ντω" και μαλιστα αφου καποια στιγμη ειδε την κολυμπηθρα με τα λάδια αφου ειχε βγει ο αντρικος φωναζει: "Σούπα". Παει λοιπον, τον μαγειρεψαμε και αυτον!

Α, δεν το ηξερα για την γιορτη της Δαναης, οντως ειδα οτι γιορταζε τη Κυριακη. Να τη χαιρομαστε λοιπον! Αχ, εχει πολυ αγχος αυτο το παιδι, εχω προβληματιστει...

Α, σημερα ψηφιζουν και για τις δικες μας μειωσεις... Και μεις ουτε μια σταση εργασιας!!! Αυριο ομως θα συμμετεχουμε στην απεργια που εχει κανονιστει εδω ακι δυο μηνες για την επομενη του νομοσχεδιου, χμμμ.... Πολυ ψιλο το γαζί που μας πανε βρε παιδια....

Καλημέρα!

Όντως ψιλό γαζί μας δουλεύουν... Σήμερα ήρθα δουλειά με το αυτοκίνητο και θα πηλρώσω και πάρκινγκ... Δηλ, τα λεφτά της μέρας...

Αύριο Απεργία και εμείς μάλλον και την Πέμπτη μια και μάλλον δεν μας υπογράφουν τη Συλλογική Σύμβαση...

Χαμός!

Ο πυρετός του Αλέκου έπεσε, η Φίφη είναι μια χαρά και συνεχίζει τα επεισόδια υστερίας όταν κάτι δεν της πάει και όλα καλα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...