Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλές βόλτες στον Αντρέα!

Αφροδίτη εμάς αυτό το καρεκλάκι μας βόλεψε πάρα πολύ, σε εστιατόρια, καφετέριες, στις διακοπές και στις γιαγιάδες, αλλά το χρησιμοποιούμε εδώ και έναν χρόνο.

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς αυτό; http://www.perithilasmou.gr/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6&category_id=19

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βολευει γενικα ενα τετοιο καρεκλακι, και για το μεγαλυτερο παιδακι οταν το μικροτερο καταλαβει το καρεκλακι φαγητου....

εγω εχω ενα ωσαν της Λεγκους, αυτο

http://www.amazon.co.uk/First-Years-Winnie-Pooh-Booster/dp/B000FCUOLS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1292006276&sr=8-1

to amazon exei dvrean metaforika panv apo 25 lires mexri 12 i 15 dek den uymamai akrivos

eNeap2.pngTSzHp3.png

κοριτσια πηρα μια οδοντοκρεμα για τη μικρη απο τα βιολογικα που ειναι natural herbal extracts, fluoride free kai sodium lauryl sulphate free ειναι ενταξει ωστε να την καταπιει αφου ακομα δεν ξερει να φτυνει???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα!

καλα βρε Λενιτο, σε πιανουν εσενα τα μετρα?????? Χτες που μιλαγαμε δεν σε ρωτησα γιατι ημουν σιγουρη οτι δεν σας αφορα. Τι να πω κουραγιο βρε κοριτσακι... Εμεις τελικα προς το παρον εξαιρουμαστε...

Αφροδίτη εμάς αυτό το καρεκλάκι μας βόλεψε πάρα πολύ, σε εστιατόρια, καφετέριες, στις διακοπές και στις γιαγιάδες, αλλά το χρησιμοποιούμε εδώ και έναν χρόνο.

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς αυτό; http://www.perithilasmou.gr/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6&category_id=19

ναι αυτιο εννοω,αλλα θυμαμαι οτι το ειχαν παρει απο καπου αλλου τα κοριτσια και αν θυμαμαι καλα ηταν πολυ πιο φτηνο, ε λενιτο?

βολευει γενικα ενα τετοιο καρεκλακι, και για το μεγαλυτερο παιδακι οταν το μικροτερο καταλαβει το καρεκλακι φαγητου....

εγω εχω ενα ωσαν της Λεγκους, αυτο

http://www.amazon.co.uk/First-Years-Winnie-Pooh-Booster/dp/B000FCUOLS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1292006276&sr=8-1

to amazon exei dvrean metaforika panv apo 25 lires mexri 12 i 15 dek den uymamai akrivos

α, ωραιο ειναι και αυτο. Αυτο ειναι μονο καθοσμα ε, δεν ειναι και τσαντα για τα πραματα του μωρου? Η μυρτω ειχε ενα τετοιο θυμαμαι που ειναι και τσαντα κ ειχε πει οτι βολευει. που θα το βρω αραγε?

καλο χειμωνα!

Διαφημίσεις

Χιονιααααααααααααααααααααααααααααααα... καλά δεν ήρθαν ακόμα αλλά που θα πάει κάτι θα έρθει κι εδώ! χοχο

Για την ώρα θα ρθουν ρεμαλοφιλαράκια κι ελπίζω να αποκλειστούν εδώ... σουπερ λέμε!

Αύριο βλέπω να πηγαίνουμε στην βάφτιση του Ανδρίκου με έλκηθρο... Τάτι περάσατε σε άλλο level, απο βροχή στα χιόνια:tongue:

Άφρο την τσάντα η Μυρτώ την έχει πάρει απ'το Λητω το κατάστημα;) Αυτό που έβαλε η Αθηνούλα είναι απλά καθησματάκι που είναι πολύ βολικό γιατί το φουσκώνεις όσο χρειάζεται για να φτάνει το παιδί.

φιλω σας

Υ.Γ. Σοφία άσε την μετεκπαίδευση έχουμε χιονοπόλεμο σε λίγο

Καλημέρα!!

Έξω χιόνια!!!!

Ο Στεφανάκος τρελάθηκε και πήγε να τα δει από κοντά!

Και εγώ έχω ίδια με την τσάντα της Αθηνάς και είναι φοβερή αγορά! Πάρα πολύ χρήσιμη για φαγητό έξω.

Καλημερα!

καλα βρε Λενιτο, σε πιανουν εσενα τα μετρα?????? Χτες που μιλαγαμε δεν σε ρωτησα γιατι ημουν σιγουρη οτι δεν σας αφορα. Τι να πω κουραγιο βρε κοριτσακι... Εμεις τελικα προς το παρον εξαιρουμαστε...

ναι αυτιο εννοω,αλλα θυμαμαι οτι το ειχαν παρει απο καπου αλλου τα κοριτσια και αν θυμαμαι καλα ηταν πολυ πιο φτηνο, ε λενιτο?

α, ωραιο ειναι και αυτο. Αυτο ειναι μονο καθοσμα ε, δεν ειναι και τσαντα για τα πραματα του μωρου? Η μυρτω ειχε ενα τετοιο θυμαμαι που ειναι και τσαντα κ ειχε πει οτι βολευει. που θα το βρω αραγε?

καλο χειμωνα!

kleinei san tsanta εχει μπροστα μονο ενα διχτακι, οπου χωραει πχ ενα βιβλιαρακι και σαλιαρες κλπ

Εδω χιονιζει παρα πολυ και το αυτοκινητο μου δεν το ενρισκα το πρωι....:P

eNeap2.pngTSzHp3.png

Υ.Γ. Σοφία άσε την μετεκπαίδευση έχουμε χιονοπόλεμο σε λίγο

gmt, gmt, κι εγώ είμαι Κόρινθο! Στην αυλή σου φαντάζομαι θα το έχει στρώσει τώρα ε; Γμτ, αν ήμουν εκεί θα ερχόμασταν κι εμείς! Ακάλεστοι εννοείται!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Ααααα καλά κρασάαααα... έχασα τις μέρες η χαζή...

Αυτό έβαλα όταν γεννήθηκε

f27p2aZiP48

Χρόνια πολλά λοιπόν στον μικρό μας πρίγκηπα Τατάκι μου να τον χαίρεστε κοριτσάρα μου... Πως πέρασε ένας χρόνος; αστο καλό συγκινήθηκα...

καλησπερα!

τατιανα να τον χαιρεστε τον αντρεα! πολυχρονος!

λοιπον... ετοιμαστε συναντηση! ιανουαριο-φεβρουαριο παιζει να ερθουμε για μια βδομαδα Αθηνα... για μια δουλεια του συζηγου! περιττο να πω οτι σας θελω ολες παρουσες... επισης ελενη και αφρο να μου πειτε ποτε σχεδιαζετε να ανεβαιτε για να μην συμπαισουν οι μερες...

φιλια πολλα και καλη νυχτες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα! Τατιάνα μου να χαίρεσαι στον Αντρικο σου!!! Ο Δεκέμβρης ειναι ο μήνας σας,ετσι?

Καλοφωτιστος να είναι!

Σημενρα εστειλα με τον μπαμπά την Ειρηνουλα μου στο πρωοτο τη θεατρο, στο Μαρκο τον γάτο, αντε να δούμε εντυπώσεις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...