Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Χρόνια πολλά στην Αννούλα και σ' όποια άλλη ερτάζουσα μας βρίσκεται...

Σήμερα τα έχω πάρει άγρια με τον καλό μου αλλά οκ, το μεσημέρι έχουμε την αυχενική και αν είναι όλα καλά πιστεύω θα τον ξανασυμπαθήσω...;)

Βάσω το earl grey είναι απλά γεύση τσαγιού, περγαμόντο και δεν θυμάμαι τί άλλο, κανονικότατο μαύρο τσάι κι αυτό. Αν θες να αποφύγεις την καφεϊνη τελείως χρειάζεσαι πράσινο ή ρόιμπος ή φυσικά βότανα, του βουνού κλπ. Πρόσεχε το φασκόμηλο, αν δεν κάνω λάθος μειώνει την παραγωγή γάλακτος...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Γεια σας όμορφες...

Χρόνια πολλά στο απόλυτο ζουζουνι μας, την γαλάζια λίμνη και στην τραγουδιάρα φακί μας! Τατάκι και Λαμπρινουλα να χαίρεστε τις κοριτσάρες σας!

Νεκραναστήθηκα και είπα να γράψω. Το βράδυ ήμουνα με μια λεκάνη αγκαλια αλλά δεν κατάφερα να κάνω εμετό, τρελή ανακατωσούρα και ζαλάδες αλλά απ'το απόγευμα και μετα ψιλοέστρωσα

Αχ, τι καλά που θα ήταν! Αλλά μόνο στις διακοπές των χριστουγέννων το βλέπω. Προς το παρόν είμαι μόνη σαν το λεμόνι, ο σύζυγος εκτός Αθηνών για σεμινάριο για 3 μέρες, σήμερα το απόγευμα ήμουν 2,5 ολόκληρες ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, πηγαίνοντας και μαζεύοντας και διανέμοντας τα παιδιά στα εξωσχολικά (ταεκβοντό, κολυμβητήριο κλπ), η Ευτυχία μαζί μας πακέτο, στο τέλος μου μιλούσε και όταν της απαντούσα μου έλεγε "δεν μιλάω σ' εσένα μαμά, στον οδηγό του σχολικού!":rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Για αύριο προβλέπεται το ίδιο προγραμματάκι και τα ΠαρασκευοΣΚ τώρα τελευταία τη βγάζω στην εξωτική Κόρινθο για επιμόρφωση!

:lol:Ω ρε μάνα μου... αυτό δεν είναι πίστα, αυτό είναι η ρόδος και το πήδημα μαζί!:rolleyes: Βάστα γερά μητέρα του λόχου!

Μαρη Αθηνά δεν υπάρχει το όνειρο λέμε... και καλα το αντεργκραουν κινέζικο μετακόμιζε, εμείς γιατί δεν πήγαμε αλλού μου λες;;;

Χλόη μου πολύ όμορφη η πρόσκληση... αν δεν φύγουμε στάνταρ θα περάσουμε!

Σήμερα τα έχω πάρει άγρια με τον καλό μου αλλά οκ, το μεσημέρι έχουμε την αυχενική και αν είναι όλα καλά πιστεύω θα τον ξανασυμπαθήσω...;)

Τι σου κανε το κοπρόσκυλο;:tongue: Περιμένουμε νέα απ'την αυχενική (κορίτσι έτσι, δεν θέλω βλακίες)

καλημέεεεεεερα!

έλα να σας βλέπω πρωινές... ενδύο ενδυό ενδυό!!!! γουερ αρ γιου;;;;

ευχαριστούμε για τις ευχές και με την σειρά μου να ευχηθώ στην φακίτσα, την τσαχπινογαργαλιάρα! Εμείς χτες λίγο μουντρούχαλα την βγάλαμε, αλλά οκ τα χαίρομαι τα παιδάκια μου και όταν παίζουν μαζί!

Ααααα κερνάω και περπατόπιτα! ω ναι! είναι καμιά εβδομάδα που κάνει κάτι βηματάκια αλλά χτες συντονίστηκε καλύτερα!

Παω γιατί ουρλιάζει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Άστο πιο πρωινές δεν γίνεται, απ'τις 2 το βραδυ κοιμήθηκε στις 6-7 για μία ώρα... μηδειααααααααααααα.

Τον πάω βόλτα μπας και κουραστεί αλλά χλωμο με την μία ωρίτσα έστρωσε επιδερμίδα το κάααααθαρμα

Διαφημίσεις

Καλημερα ,

Χροινα πολλα κ απο μενα στην φακιτσα μας! λαμπρινη να την χαιρεστε κ του χρονου με αδερφακι!

Ντανσεμακι ολα καλα να πανε με την αυχενικη , πηγες κιολας 4 μηνων σαν χτες μου φαινεται που μας ειπες τα ευχαριστα.

τατιανα καλες βολτες ! περπατοπιτα περπατοπιτα!!

Λεγκω πραγματικα δεν εχω λογια ηρωας ηρωας !!!! ασε με τον υπνο μεγαλο θεμα εμας φαινεται να κοβει κ το μεσημεριανο κ το βραδυ πριν τι; 12 κ παλι δεν κοιμαται ........

Ελενη περαστικα!!

Καλημερα! Και γω απο τις 5 στο ποδι σημερα με ασχημο πρωινο. Τοσο κλαμα με τοσο παραπονο, δεν εχει ξαναριξει η κορη μου, απο τη μια θυμωσα με τις υστεριες της, απο την αλλη στεναχωρηθηκα τοσο πολυ με το παραπονό της. Το χάιλάιτ ηταν οτι δεν ηθελε να παει σχολειο και οταν την ρωτησα το γιατι, μου ειπε "γιατι δεν εισαι εσυ εκει". Με ανησυχει η τοση προσκοληση πια πανω μου, τι του εχω κανει του παιδιου μου? Παιρναμε πολυ χρονο οι δυο μας, της δειχνω συνεχως την αγαπη μου, της μιλαω ανοιχτα, δεν ξερω τι αλλο...

Μετα το πρωινο ματς, πηγα στη πολεοδομια να παρω νουμερακι σαν τα παππουδια του ΙΚΑ, μετα ηρθα δουλεια, μετα ξαναπηγα στη πολεοδομια που ηταν η σειρα μου και τωρα ξανα πισω που στοιβαχτηκαν 4-5 σχεδια για φτιαξιμο. Ευτυχως ειναι Παρασκευή... ΚΑι δεν εχω καταλάβει καλα, μας πιανουν οι νεες μειωσεις ή οχι. Εδω λενε πως οχι, αλλα φοβαμαι πως το λενε για να μην παθουν τπτ...

Λαμπρινουλα, που εισαι συ? χτες σε σκεφτομουν! Να την χαιρεσαι τη φακιτσα σου την ροκού!

Ντανσεμ τι ειδατε?

Τατακι, μπραβο στον περπατητή! Μαζι με την τουρτα θα φαμε και την περπατόπιτα!

Κοριτσακια εσεις που κανατε τις ιντερνετικες αγορες και ειχατε παρει και εκεινο το ωραιο υφασματινο καθισματακι που φοριοταν στις καρεκλες, πειτε μου σας βολεψε? Μου θυμιζετε το σάιτ? θενξ ιν αντβανς!

Με τις υγείες μας!

μας κόψανε άλλο ένα 10%! Άντε και σε μια γερή απόλυση....

Είμαι ψιλοχάλια, άυπνη κι εγώ γιατί και Φίφη άρρωστη και το βράδυ ήθελε όλη την ώρα στο ζβ και δεν κοιμόταν... Άφρο, εγώ ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει αυτό το καρεκλάκι...

Καλά που μου το θύμισες να το βρω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...