Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντομεταξύ όταν κλατάρω εντελώς για να ηρεμίσω πριν εκραγώ τον αφήνω κάτω και προσπαθω να ηρεμήσω... αυτό βέβαια σημαίνει ότι ανοίγει η αυλαία του ηρωδείου! Ο νικόλας κλαίει και ουρλιάζει ταυτόχρονα, πιάνουν και τον θοδωρή τα κλάματα γιατί θεωρεί ότι εγκαταλείπω τον αδελφό του, πιάνει τον νικόλα απ'το κεφάλι και τον σουρνει κλαίγοντας γοερά και οι δύο και λέγοντας του με λυγμους "μην κλαιιιιιιιις αδελφουλι μουουουουου, θα ρθει η μαμαααααααααααααα"... και σερνοντάς τον απ'το κεφάλι μού τον φέρνει και μου λέει "πααααρτον αγκαλίτσαααααα" :rolleyes:

Εντάξει, οι περιγραφές σου δεν παίζονται! Πρέπει να γράψεις όπωσδήποτε, ένα μπλογκ ίσως, μια νουβέλα, κάτι, οτιδήποτε! :D

Αχ μωρέ τα γλυκούλια μου, δεν είναι υπέροχα όταν είναι έτσι δεμένα;

Άρα όποια θέλει και όποτε θέλει έρχεται σπίτι για να την παλέψουμε αδελφές μου!!!

Αχ, τι καλά που θα ήταν! Αλλά μόνο στις διακοπές των χριστουγέννων το βλέπω. Προς το παρόν είμαι μόνη σαν το λεμόνι, ο σύζυγος εκτός Αθηνών για σεμινάριο για 3 μέρες, σήμερα το απόγευμα ήμουν 2,5 ολόκληρες ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, πηγαίνοντας και μαζεύοντας και διανέμοντας τα παιδιά στα εξωσχολικά (ταεκβοντό, κολυμβητήριο κλπ), η Ευτυχία μαζί μας πακέτο, στο τέλος μου μιλούσε και όταν της απαντούσα μου έλεγε "δεν μιλάω σ' εσένα μαμά, στον οδηγό του σχολικού!":rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Για αύριο προβλέπεται το ίδιο προγραμματάκι και τα ΠαρασκευοΣΚ τώρα τελευταία τη βγάζω στην εξωτική Κόρινθο για επιμόρφωση!

Ουφ!

Τραγουδάκι επειγόντως!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα!

ωραια μερα για βολτα σημερα

και γω την θαυμαζω τη Μυρτουλα που ειναι τοσο δημιουργικο ατομο ,μπραβο της που τα προλαβαινει ολα και μαθηματα και δουλεια και σκηνικα

Αφροδιτη τωρα θα σε ζαλισω το ξερω αλλα οπως θα τα βρισκω θα σε ρωταω τωρα πινω καθε μερα αντι για καφε τσαι early grey και το απογευμα καμια φορα του βουνου ,τι ξερεις γιαυτα το μαυρο επειδη εχει καφεινη το φοβαμαι λιγο τι λες?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Βασούλα, έχει σχέση ο καφές με τις αλλεργίες?

Πάντως, το μαύρο τσάι έχει πολύ-πολύ μικρότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη (τεΐνη) απ' ότι ο καφές κυρίως λόγω διαφορετικής αραίωσης. Και στην ομοιοπαθητική που απαγορεύεται ο καφές το μαυρό τσάι μια χαρά επιτρέπεται. Αν σου αρεσει πάντως το Earl Grey και θέλεις να αποφύγεις το μαύρο, υπάρχει και σε πράσινο.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κανετε?

Ωχχχ Βασουλα κ Γκαλατουλα υπομονη με τις αλλεργιες!!!! Πολλες περικοπες στην διατροφη φανταζομαι ε? Δεν ξερω αν βοηθαω αλλα ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι στα Ν1 αλλεργιογονα τροφιμα ειναι γαλα,ξηροι καρποι, μελι,φραουλα,ροδακινο ( το ξερω εκτος εποχης),κ πορτοκαλι νομιζω , σοκολατα κ δεν ξερω αν ξεχναω κατι. Εγω στο Μητσο ειχα παρατηρησει μεχρι το χρονο κ κατι τον πειραζε πολυ εβγαζε εξανθηματα οταν επινα φρεσκο χυμο πορτοκαλι .

Σαν την νηστεια περιπου την βλεπω την αποχη , μονο που εχει μεσα κρεας.

Alo! Oyf κι εγώ τα εχω μπλεξει με τις αλλεργιες αλλα δεν μασαμε! Εγω προς το παρον κοβω ξηροκαρπια και σοκολατες, τα γαλακτοκομικα τα εχω περιορισει πολυ, αν δεν δω βελτιωση θα τα κοψω κι αυτα.

Εγω εχω και με το αλατι περιορισμο...

Λεγκουλι σε ειδα στον υπνο μου ρε συ!!! Ακου σαικο ονειρο, κανονιζαμε να βγουμε λεει εσυ , εγω και η Βασούλα μπουα χαχαχαχαχαχα 23.30 λεει θα ειχαμε ραντεβου, ξανα μπουαχ αχαχαχαχαχα ο πεινασμενος...

Και τελικα δεν βγηκαμε γιατι ενα κινεζικο αντεργκραουντ εντελως μπαρ ειχε λεει μετακομιση! χαχαχαχαχαχαχαχα ουτε στα ονειρα δεν μας θελει!!!!

Ενιγουεη ελπιζω να εισαι καλα, και ξεχασα να σου πω για το Θοδωρικο αν το ψαχνετε Γερμανια ο,τι χρειαστειτε για μεταφραση εδω ειμαστε!!!!

Ροζι, συγχαρητηρια για τις ψειρες τι τραβας κι εσυ!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και βεβαίως να χαίρομαι τον μουρμουράκο, κιοφτεδάκο, γαλακτοτσίμπουρο, πιθικι, νικόλα μου

Τα πιο γλυκά λογάκια!! :)

καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες μας (χωρίς πολλές διακοπές ;) )

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημερα!

Βασσοπυλα, δεν εχω ακουσει τιποτα για τα τσαγια και αλλεργιες, απλα νομιζω οτι το πιο καλο απο ολα ειναι το πρασινο τσαι που εχει τη λιγοτερη καφεινη και ειναι αντιοξειδωτικό. Γαλατουλα, καλυεταρ για λιγο κοψε τελειως και τα γαλακτοκομικα! Κοριτσακια καλο κουραγια με τις βρωμοαλλεργιες.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...