Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δεσποινα δεν το γνωρίζω αυτό...και σου είπα λάθος της green people ειναι αυτη που πήραμε.

Φαντάζομαι θα μπορείς να βρεις αυτές τις εταιρείες σε μαγαζιά με βιολογικά, υγιεινή διατροφή κλπ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νυσταγμενη καλημερα και απο μενα! Η Δαναη βηχει σαν πνιγμενο σκυλι και ο αγγελος αναπνει μονο απο το στομα. Και φυσικα γιαυτο τον λόγο δεν κλεισαμε ματι χτες βραδυ!

Τα καλο ειναι οτι ειχα παει θεατρο πριν το ξενυχτι μου και περασα σουπερ. Ειδα την παρασταση της κουμπαρουλα μου και για μια ακομη φορα τη θαυμασα!

Α, μιλησα με τη Μαρια Κ.. Ερχεται σημερα αθηνα και ειπαμε μπας και κανονίσουμε καμια συναντηση. Για πειτε καμια ιδεα βρε παιδια! Αν ειναι για καθημερινη να παμε μαλλον καπου μεσα, αλλιως για Σαββατο. Κυριακη δεν μπορουμε αρκετες απο μας!

Εχετε καμια ιδεα?

Καλημέρα!

Εμείς χθες πήγαμε σε ένα παιδικό πάρτυ, δευτεριάτικο ναι το ξέρω...

Η φίφη μεγάλο νούμερο! Με ένα κεφτέ ή σαντουιτσάκι στο χέρι και να πηγαινοέρχεται σε όλο το σπίτι.... ήρθε και ο Άη Βασίλης και τρόμαξε πολύ γέλιο... Τη νύχτα βέβαια 2 ωρίτσες ξύπνια! Ή που έβλεπε στον ύπνο της τον Άη Βασίλη και δεν ήθελε να κοιμηθεί ή έιχε υπερένταση...

Για Σάββατο απόγευμα στον παιδότοπο στο Χαλάνδρι που είναι σαν σπίτι??

Τί λέτε? Γιατί το πρωί έλεγα να στολίσω το δέντρο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα !

και εγω δεν εκλεισα ματι μιας και η στεφανια στριφογυριζε και κλαιγοντας ολο το βραδυ ...μα ποτε θα φτιαξει αυτος ο υπνος της σερι κοιμαται πλεον μονο αν ειναι πολυ κουρασμενη και πεσει σε ληθαργο και αυτο οχι παντα

εγω νιωθω οτι νια ιωσουλα την εχω τσιμπησει ,ποναει ο λαιμος και ολα τα κοκκαλα

Αφροδιτη ερχεται το μαρακι ? γμτ παλι δεν θα το δω , προς το παρον αποφευγω τις μαζωξεις ειδικα σε κλειστο χωρο

και να σε ρωτησω μιας και σε πετυχα ειδα στο θεμα με τις αλλεργιες οτι η αλλεργια της δαναης ειχε εμφανιστει με διαρροια οταν ηταν 3μηνων?

επειδη κραταει ακομα η διαρροια το ψαχνω λιγο μηπως εχει αλλεργια γιατι ολο αυτο το διαστημα ετρωγα ολο σοκολατενια γλυκα ,επινα καφεδες και στο νοσοκομειο οταν ξεκινησε η διαρροια ειχα δει μια μερα κοκκινες τριχουλες

σε ποσο διαστημα καθαριζω απτα γαλακτομικα και πρεπει να τα κοψω ολα για να δω αποτελεσμα δηλ και σε τροφιμα που περιεχουν μικρη ποσοτητα ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γεια σου ρε γαλατουλα με τις αγορες σου!

Λενιτο εισαι νουμερο!

epang, πρωτον, η ζηλεια ειναι κατι πολυ φυσιολογικό, ειναι συναισθημα που πρεπει να εχουμε μας βοηθαει να γινουμε καλύτεροι. Ασχημο θα ηταν να βλεπεις κατι που σου αρεσει και να λες εμενα δεν μου αρεσει ή δεν το θέλεις ποσο μαλλον να προσπαθεις να βρεις ελαττωματα πανω του... Εσυ θες να γινεις σαν αυτους ή να χασουν αυτοι αυτο που εχουν? Δευτερον γιατι αναρρωτιεσαι αν πρεπει να κανετε παρεα ή οχι μαζι τους? Νιωθεις καλα μαζι της ή οχι? Εισαι ο εαυτός σου? Αν οχι δεν καταλαβαινω γιατι βρισκεστε... Αυτοι, αφου επιδιωκουν να βρισκεστε σημαινει οτι θελουν να ειναι μαζι σας, δεν τους πιεζει κατι, ε? Και αφου λες οτι ειναι φιλοι σας γιατι δεν της λες πως νιωθεις? Τους εχεις πει ποτε ποσο τους θαυμαζεις και τους ζηλευεις (οχι τους φθονεις)? Ισως αυτο σε κανει να μην νιωθεις ασχημα απέναντί τους.

Προσωπικα οσες φορες εχω νιωσει κατι παρομοιο μετα αναρρωτιεμαι αν η ευτυχια-επιτυχια αυτων ειναι που με κανει να νιωσω αβολα ή η δικη μου δυστυχια-ανικανότητα? ή μηπως ειμαι ανικανοποιητη με αυτα που εχω και δεν εχω δεχτει τον εαυτο μου , την πραγματηκότητά μου κτλ κτλ....

Αυτα ειχα να πω. Δεν θα σου στοιχισω πολλα, ασε 50 ευρω και φυγε:tongue::tongue:

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα! Το έχω συζητήσει με τη φίλη μου και μου είπε ότι και εκείνοι βλέπουν σε εμάς πράγματα (όχι υλικά) που θαυμάζουν και αισθάνονται ωραία που τα μοιραζόμαστε. Τώρα τη δική μου κόμπλα και το δικό μου ανικανοποίητο, τα ψάχνω....

Ευχαριστώ για τη γνώμη σου και όσο για τα 50 γράφτα !! θα στα δώσω όταν μαζευτούν περισσότερα και από άλλες ψυχο-καλύψεις. :lol:

Διαφημίσεις

και να σε ρωτησω μιας και σε πετυχα ειδα στο θεμα με τις αλλεργιες οτι η αλλεργια της δαναης ειχε εμφανιστει με διαρροια οταν ηταν 3μηνων?

επειδη κραταει ακομα η διαρροια το ψαχνω λιγο μηπως εχει αλλεργια γιατι ολο αυτο το διαστημα ετρωγα ολο σοκολατενια γλυκα ,επινα καφεδες και στο νοσοκομειο οταν ξεκινησε η διαρροια ειχα δει μια μερα κοκκινες τριχουλες

σε ποσο διαστημα καθαριζω απτα γαλακτομικα και πρεπει να τα κοψω ολα για να δω αποτελεσμα δηλ και σε τροφιμα που περιεχουν μικρη ποσοτητα ?

Ax βρε Βασσουλα, γιαυτο σου ειχα πει πριν λιγες μερες να αποφυγεις τα γαλακτοκομικα... σε αυτη τη ηλικια ειχε ξεκινησει και δυστυχως ειχε επηρρεασει μια αντιβιωση που ειχε παρει. Απλα δεν ηθελα να σε τρομαξω κ δεν στο ειπα... Αν ειδες και κλωστουλες επιβαλλεται η αποχη σου απο τα γαλακτοκομικα (προσοχη και στα κρυμμενα). Το μεγιστο διαστημα για να καθαρισεις ειναι 4 εβδομαδες, αλλα συνηθως φαινονται πιο πριν τα αποτελεσματα. δυστυχως εχει γινει πολυ συνηθισμενο το φαινομενο πλεον, ποιος ξερει τι σκ#τα εχουν παθει πια τα γαλακτοκομικά.

φιλακια πολλα στη μουριτσα του μπεμπούλη.

ωχ ωχ αφροδιτη τετοια πες μου και ειμαι τοσο γλυκατζου και επιρρεπης αντε να δω πως θα τα καταφερω...εκτος απο γαλακτομικα τι αλλο πρεπει να κοψω? ξηρους καρπους πχ?μελι?χρειαζομαι σεμιναριο να διαβασω το τοπικ λες τα γραφετε ολα αυτα εκει?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

ναι στο τοπικ τα λεει όλα, αλλα μιλαει και για πολυ βαριες περιπτωσεις οποτε μην αγχωνεσαι!

Για αρχη αποχη απο ολα τα γαλακτοκομικα σοκολατες και ολα τα παραγωγα τους. Προσοχη σε οτι συσκευασμενο αγορασμενο απο εξω στα συστατικα του να μην εχει καζεινη, λακτοζη κ δεν ξερω γω ποια αλλη πρωτεινη γαλακτος. Α, και ψωμια απο τον φουρνο σου να προσεξεις, συνηθως ολο κ κατι βαζουν. Στη θεση σου θα εκοβα και τα ξηροκαρπια. Αν δεν δεις βελτιωση τοτε προχωρας παρακατω. Εκτος αν προτιμας τα τα κοψεις ολα και να εισαγεις σιγα σιγα, αλλα προσωπικα το βρισκω λιγο δυσκολο. Πολλα παιδια μονο με τα γαλακτοκομικα συνερχονατι (δες λεγκω, μυρτουλα κ.α.)

Μην σε αγχωνει, φαινεται δυσκολα αλλα πιστεψε με μπορεις να φας απειρα πραματα, σιγα σιγα θα τα ανακαλυπτει.

oute μπιτερ δεν επιτρεπεται??? ουφ κι εμενα ξανα φουντωσαν τα μαγουλακια του σαν αη βασιλης ειναι κοκκινος κοκκινος, αλλα αιμα δεν ξαναειδα(μπορει αν μην φαινεται κιολας ομως,ε?)

Το ταχίνι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεεεεεεεεεεεεεερες!!!

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν, γιόρταζαν και θα γιορτάσουν, έτσι για να ξεμπερδεύουμε!!!!

Χτες πήγαμε και είδαμε πρεμιέρα Μυρτώς, τέλεια ήταν, είναι ταλεντάρα η φιλενάδα μας, είχα πολύυυυυυυυυυυ καιρό να πάω θέατρο και το καταευχαριστήθηκα! Όταν γύρισα, ανοίγω πόρτα και ακούω σμουτς σμουτς σμουτς... πάλι σμουτς σμουτς σμουτς... πάω βλέπω Άννα κοιμάται στο διπλό... σμουτς σμουτς σμουτς.. πλησιάζω καναπέ και νόμιζα ότι ο Μικέλε έδινε φιλιά στον μικρό, σκέφτομαι απομέσα μου πωπω πρέπει να έκλαιγε πολύ για να τον πνίγει στα φιλιά έτσι ο μικέλε... και αντικρύζω το στεφάνι μου να ροχαλίζει στον καναπέ και ο μικρός δίπλα του ημικαθιστός, μπιμπερό στα χέρια να πίνει γάλα αγνώστου προέλευσης και να παίζει με την θηλή..σμουτς σμουτς σμουτς... ωραίαααααααααα! εννοείται ότι μου φύγανε και οι τύψεις αστραπιαίως!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα σας!!!

Κοριιτσια ασχετο λιγο το μηνυμα μου αλλα εφαγα τον τοπο και δεν τα βρισκω.

Αν δεν κανω λαθος καποια στιγμη λεγατε για καποια μπισκοτακια βρωμης...(βρωμομπισκοτακια)

Αν θυμαμαι καλα ηταν στο παλιο καφε?

Τεσπα ..μηπως καποια κοπελα τα εχει γραμμενα να μου τα δωσει?

Ευχαριστω!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ax τον γλυκουλη τον Ανδρεα! Τι αψογος που ειναι!!!

Αθηνα, καμια σοκολατα δεν επιτρεπεται, ειναι απο υψηλα αλλεργιογονα... Υπομονη μωρε, το καλο με αυτη τη διατροφη ειναι οτι χανις κιλα γιατι δεν τρως και πολλα γλυκα (χωρις σοκολατα, χωρις ξηροκαρπια, χωρις γαλακτοκομικα μονο ο χαλβας ο σιμιγδαλενιος μενει). Το ταχινι, δεν ξερω τι να σου πω, ξερω κοπελες που ειχαν προβλημα αποδεδειγμενο με το σουσαμι...

Βασσουλα, επισης αν δεις οτι κατι τον πειραζει το κοβεις. Το να κρατας ημερολογιο βοηθαει πολυ!

Xaxaxaxa Τατιάνα αψογος ο Αντρίκος!!!!

Μυρτώ συγχαρητήρια, παλι καλα που ειδα τον προηγουμενο χειμωνα αρκετο θεατρο 3-4 παραστασεις γιατι τωρα θα αργησω πολυυυ

Αχ αφροδιτη μουουουο δεν το ηξερα για τις σοκολατες τρωω παρα πολυ η γαιδουρα!!!!!!

κομμενες!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...