Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ήταν ψηλά το παιδί και παρόλο που υπολόγιζε ότι μετά από 2ώρες θα είχαμε τελεία διαστολή

είπε σε μένα και τον άντρα μου ότι φοβάται ότι θα χρειαστεί να τραβήξει το παιδί (εννοώντας βεντούζα).

Αλλά όλα αυτά στις 4 και κάτι το απόγευμα. Μου είπε ότι θα με αφήσει άλλη μια ώρα μήπως και έχουμε καμιά αλλαγή και στις 5 με έβαλε για καισαρική.

Όπως καταλαβαίνεις...

Οι άλλες 3 ώρες σήμαιναν ότι έπρεπε να κάτσει εκεί και θα έχανε τα ραντεβού του στο ιατρείο του, και ήδη με περίμενε από το πρωί...

α, τώρα το είδα αυτό! Κι εγώ κάπως έτσι.

Το μωρό ήταν ψηλά, είχα κλείσει τις 40 εβδομάδες, και μπήκα με πρόκληση. Ύστερα από δύο ώρες πόνων (στις οποίες η μαία μου η Αντωνία μου κρατούσε το χέρι συνέχεια και έκανε όλες τις αναπνοές μαζί μου) είχα διαστολή 1 :confused:. Αν ήταν άλλος σιγά μην με περίμενε. Κι όμως, γέννησα φυσιολογικά μετά από οχτώμισυ ώρες :D

μετά τις δύο ώρες πόνων έκανα επισκληρείδιο εννοείται:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ αν δεν είχα αυτόν τον γιατρό σε καισαρική θα κατέληγα πιθανότατα

Επιμένω κι εγώ ξανά σε αυτό!! (και ας μην τον έχω γιατρό)

Ο Γκριμπίζης είναι μεγάλος γιατρός!!

Έχω ακούσει για δύσκολες περιπτώσεις που τις φέρνει σε πέρας!

Έχω δυο φίλες γιατρούς που τον έχουν γιατρό.

899667.png226174.png

Φελίνι θα σε παρακολουθώ στενά!!!

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση... αλλά δεν την παίρνω αγκαλιά, πάει στο κρεβάτι της πίνει γάλα διαβάζουμε κανά βιβλίο και την παίρνει ο ύπνος αναλόγως μπορεί αμέσως, μπορεί και στο μισάωρο...

Τωρα προσπαθουμε να κοψουμε λιγο το βζζζ αλλα μετα απο ενα ποτηρι γαλα φρεσκο καθεται κ ποση ωρα στο βζζζ. Ενω ζηταει το γαλα του ποτηριου θελει κ μετα μαμα!

Και εγώ έτσι ξεκίνησα Τζενάκο αλλά σιγά σιγά μειώθηκε το γάλα μου, αύξανα την δόση στο μπιμπερό (ή δωστου 2ο ποτήρι) και μετά βζ και θα δεις... Την ημέρα είναι δύσκολο αλλά δοκίμασε και να τον μπουκώνουν πριν γυρίσεις στο σπίτι με κάτι, να είναι χορτάτος, μην ξεντύνεσαι μπροστά του (εγώ και το παλτό μου έβγαζα απεξω)και μόλις φτάνεις απόσπασε του την προσοχή με κάτι άλλο, βόλτες έξω κλπ, αυτά που σουγραψε και το Λενιώ...

Μέρες Φελίνιους!!!

Παιρνει ινοχέπ 0,45 μια φορά την ημέρα...

προφανως η γιατρος της είπε για 24ωρο για να τη σπρωξει στο ραντεβού....

Αν ξέρεις να μου προτεινεις και καμμια ψαγμενη μαια στο λητώ μπας κ τη βοηθησει την αδερφή μου...κ στη γεννα κ στο θηλασμο...μερσώ

Οπότε αρκούν 12 ώρες, όλα τα άλλα μλκ είναι... Αν κάνει επισκληρίδιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερα την μαία...

Εγώ δεν είχα μαία, αλλά οι μαίες στο Λητώ ήταν ευγενέστατες και πολύ καλές όλες τους... Και με βοήθησαν πολύ :)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας!!! χαίρομαι που περάσατε καλά στη μάζωξη! σίγουρα τώρα που γίνονται πολλές εκδηλώσεις τα Χριστούγεννα μπορούμε να βρεθούμε ξανά....

Εύη δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που το'χεις ψάξει τόσο πολύ και τελικά πας για φτ! Εύχομαι κοπέλα μου να πάνε όλα καλά και να πάρουμε δύναμη και οι υπόλοιπες που έχουμε κάνει καισαρική!

Τζενούλα όλα θα φτιάξουν με τον καιρό, ο Δημητράκης μεγαλώνοντας θα αλλάξει συνήθειες, θα δεις... Κι ο Ιάσονας ξυπνούσε συνεχώς τα βράδια και είχα απελπιστεί κι εγώ, αλλά από την ώρα που έκλεισε τα δύο (και αργότερα) κοιμάται μια χαρά! μόνο αν έχει κάποιο πρόβλημα (π.χ. τον ταλαιπωρούσαν οι τραπεζίτες, του βγήκαν οι δυο κάτω και περιμένουμε και τους από πάνω) ξυπνάει τώρα πια το βράδυ. Δεν κοιμάται βέβαια μόνος του, αλλά που θα πάει θα γίνει κι αυτό... Επίσης για τον αποθηλασμό, έχουν δίκιο τα κορίτσια πρέπει πρώτα να το πάρεις απόφαση εσύ και να κόψεις πρώτα τους ημερήσιους διάσπαρτους θηλασμούς. Υπομονή!

Μπράβο και στη δεσποινίδα (απ'ότι ακούω) Δανάη που κοιμάται μόνη της και αφήνει και λίγο space στη μαμά και τον μπαμπά!

Τατιανή μου αφού η Αννούλα έκανε την πρόοδό της, κοιμάται στο κρεβατάκι της, σιγά-σιγά θα κοιμάται και μόνη της, δεν την φοβάμαι!

Περαστικά γρήγορα στα παιδάκια που συνεχίζουν με τον πυρετό και στο Σοφάκι που έκανε την πρώτη της "βουτιά"

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα.

Σήμερα κάναμε την πρώτη εξέταση αίματος!!!! Κυρία η κορούλα μου, ένα Α έκανε μόνο. ;)

Βλέπω πιάσατε κουβέντα για τοκετούς. Λοιπόν εγώ είχα έναν υπέροχο φυσιολογικό τοκετό και χωρίς επισκλειρίδιο!!!! Με πιάσανε οι πόνοι από το σπίτι και πήγα στο μαιευτήριο μετά από 16 ώρες και με διαστολή 2, αλλά γέννησα σε λιγότερο από 1 ώρα. Την επόμενη φορά δα δοκιμάσω χωρίς τεχνικούς πόνους και παυσίπονο.... οι αναπνοές είναι το παν και.... ψυχραιμίαααα. :D

IxBZp3.png

Εγώ γέννησα μετά από 10 ώρες περίπου (8μμ-6.30πμ) χωρίς ωκυτοκίνη, με επισκληρίδιο και έλιωσα και στον ύπνο. Κατά τις 6 ξύπνησα τον Χασ, για να σπρώξουμε :tongue::tongue::rolleyes:

Με 4 σπρωξιές βγήκε η Αννούλα...

Από το 5 διαστολή στο 10 ο δρόμος είναι γρήγορος... Αν δεν προχωράει συνήθως κάπου υπάρχει κόλλημα. Αν δεν υπάρχει όλοι οι γιατροί ξεγεννάνε φυσιολογικά. Αν κάπου κολλήσει το θέμα τότε εξαρτάται από τον γιατρό (σημαντικός παράγοντας), τις συνθήκες, το μωρό αν είναι καλά, την ώρα (!), τα κέφια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας μικρές μου τυρόπιτες... σας μιλάει το παράρτημα του Ευαγγελισμού:rolleyes:

Εχθές κατά τις 7 το απόγευμα μας έπιασε συγχρονισμένα το στομάχι μας με το γιωργάκη και είμαστε εκτοτε μια ωραία ατμόσφαιρα... Δεν μπορώ να πω έχουμε ταυτιστεί πλήρως σαν ζευγάρι αν και στην προκειμένη δεν είναι πολύ καλο;).

Γιουπιγιάγια μου, δεν είμαι σίγουρη ότι θυμάμαι τις ερωτήσεις γιατί είμαι λίγο ερειπιο. Δεν υπάρχει περιορισμός στα κιλά μια και αυξομειώνεται ανάλογα και επίσης υπάρχει έξτρα μαξιλαράκι επένδυση για τα βρέφη. Ο Θοδωράκης μια χαρά κοιμότανε. Ξέχασα να απαντήσω κάτι; Σούπερ πάντως και το μέι τάι που είδες.

Άσχετο... Ντιεσάκι σε είδα στον ελάχιστο ταραγμένο ύπνο μου σήμερα το βράδυ, κάπου ανάμεσα στις βόλτες στο μπάνιο και στο δωμάτιο του θοδωράκου που ήταν πολύ ανήσυχος.

Ααα επίσης ο σπόρος μου είναι 2200 και ζωηρός ζωηρός. :D

Ελιζάκι, δώσε ένα φιλί τεράστιο στο ομορφο Σοφάκι και ένα στην μαμά της που πρέπει να έπαθε ένα μίνι καρδιακό επεισόδιο.

Δεν προλαβαίνω να γράψω τίποτ'αλλο πάω μια βόλτα τουαλέτα, τρέχουμε τώρα λέμεεεεεεεεεεε

Δεν σου το επιτρέψανε?

Μα πως???

Κάτσε να δεις πώς μου το είχε πει..Δε μπορώ εγώ να σνεργαστώ με μία μαία που δεν έχω ξαναδεί και αυτή να κάνει του κεφαλιού της και να επεμβαίνει! (Πού να επεμβαίνει, τι θέλει να πει ο ποιητής άλλο θέμα!). Γι αυτό τελικά τον χαιρέτησα ΄και τελικά είχα τη μαία μου μαζί που με βοήθησε πάρα πολύ και διάλεξα έναν άλλο γιατρό που περίμενε και 3 μέρες μετά την ΠΗΤ να σπάσουν τα νερά φυσιολογικά! Ο πρώτος μου έλεγε κι εμένα από τις 37 ότι είναι ψηλά το παιδί, δεν έχω προυποθ΄σεις κλπ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Α, εντάξει Λεγκώπουλο έχετε τώρα πια και εμπειρία από Ευαγγελισμό βρε! Σας έχει μείνει και κανένα νοσοκομείο? Γιατί εμένα μου μυρίζει ότι κολλήσατε από Θοδωρίκο? Δεν έλεγες ότι έκανε εμετούς τις προάλλες?Εμείς κάπως έτσι την πατήσαμε! Ευτυχώς έχει και ένα μικρό WC το σπίτι γιατί αλλιώς...θα τρέχαμε στο γείτονα! Να δεις πώς φεύγουν τα κιλάκια τώρα...Τα δικά μου ξαναήρθαν βέβαια αλλά Ο.Κ.!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α, εντάξει Λεγκώπουλο έχετε τώρα πια και εμπειρία από Ευαγγελισμό βρε! Σας έχει μείνει και κανένα νοσοκομείο? Γιατί εμένα μου μυρίζει ότι κολλήσατε από Θοδωρίκο? Δεν έλεγες ότι έκανε εμετούς τις προάλλες?Εμείς κάπως έτσι την πατήσαμε! Ευτυχώς έχει και ένα μικρό WC το σπίτι γιατί αλλιώς...θα τρέχαμε στο γείτονα! Να δεις πώς φεύγουν τα κιλάκια τώρα...Τα δικά μου ξαναήρθαν βέβαια αλλά Ο.Κ.!

Καλά εννοείται πως κολήσαμε απ'το Θοδωρή... κι αυτός μάλλον κόλλησε απ'το Παίδων τις προάλλες.

Μη φανταστείς κι εγώ σ'αυτό ελπίζω μπας και χάσουμε καλα κιλάκι αλλά την περνάμε ελαφριά, εσάς σας είχε ξετινάξει απ'οτι θυμάμαι!:cool:

Κάτσε να δεις πώς μου το είχε πει..Δε μπορώ εγώ να σνεργαστώ με μία μαία που δεν έχω ξαναδεί και αυτή να κάνει του κεφαλιού της και να επεμβαίνει! (Πού να επεμβαίνει, τι θέλει να πει ο ποιητής άλλο θέμα!). Γι αυτό τελικά τον χαιρέτησα ΄και τελικά είχα τη μαία μου μαζί που με βοήθησε πάρα πολύ και διάλεξα έναν άλλο γιατρό που περίμενε και 3 μέρες μετά την ΠΗΤ να σπάσουν τα νερά φυσιολογικά! Ο πρώτος μου έλεγε κι εμένα από τις 37 ότι είναι ψηλά το παιδί, δεν έχω προυποθ΄σεις κλπ!

Σοφή επιλογή να αλλάξεις γιατρό!

Κι εγώ το ίδο θα έκανα!!!

899667.png226174.png

Γεια σας μικρές μου τυρόπιτες... σας μιλάει το παράρτημα του Ευαγγελισμού:rolleyes:

Εχθές κατά τις 7 το απόγευμα μας έπιασε συγχρονισμένα το στομάχι μας με το γιωργάκη και είμαστε εκτοτε μια ωραία ατμόσφαιρα... Δεν μπορώ να πω έχουμε ταυτιστεί πλήρως σαν ζευγάρι αν και στην προκειμένη δεν είναι πολύ καλο;).

Άσχετο... Ντιεσάκι σε είδα στον ελάχιστο ταραγμένο ύπνο μου σήμερα το βράδυ, κάπου ανάμεσα στις βόλτες στο μπάνιο και στο δωμάτιο του θοδωράκου που ήταν πολύ ανήσυχος.

Ααα επίσης ο σπόρος μου είναι 2200 και ζωηρός ζωηρός. :D

Δεν προλαβαίνω να γράψω τίποτ'αλλο πάω μια βόλτα τουαλέτα, τρέχουμε τώρα λέμεεεεεεεεεεε

περαστικουλια σας...!!!!!!!:(:(

ελπιζω να με ειδες κουκλα,αδυνατη,θεα τελος παντων.....lolololololol:D:D:D

αληθεια ποια απο ολες γενναει πρωτα γιατι εχω ξεχασει τα tickerakia σας.....νομιζω πως μια απο εσας ειναι στην 38+....εεεεε?????

τρεξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μη μας κατουρησεις...οπως η κορη μου με το που της βγαζω την πανα τωρα τελευταια τστστστστστστστσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αλλαζω και 3 σελτεδακια τη μερα στην αλλαξιερα........

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...