Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Να τον χαίρεστε τον μικρούλη σας Λεγκούλι και εσύ Τζενάκι τον καλό σου! Χτες στολίσαμε κι αρχίζουμε να μπαίνουμε σε Χριστουγεννιάτικο mood! Πήγαμε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γουδί, δε μου άρεσε καθόλου, πολύ εμπορικό.

Εμεις ειχαμε παει περσυ κ δεν με ενθουσιασε καθολου! Πιο ζεστο το περιμενα ... Σαν να πας σε κλασικο λουναπαρκ πλας οι παγκοι με τα γλυκα ... Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαμε φετος .... Οντος καθαρα εμπορικο κ τιποτα αλλο !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αν και μεσημεριασε!

Χρόνια πολλά σε Φρύνη και Βασσουλα αν και καθυστερημενα! Ντουντουκα να χαιρεσαι τη Μαρινα και τον ερωτα!

λεγκουλινι πολυχρονος ο κουκλος σου, να ειναι παντα γελαστος και παιχνιδιαρης.

Τζεν και Ελιζα να χαιρεστε τους ερωτες επισης!

Πολυ στραβη μερα σημερα και δεν γουσταρω καθολου αυτη τη "στροφη". Ας ελπισουμε οτι ειναι παροδικό. μαλλον πληρωνω την αμαρτια να κοιμηθω 6 ωρες σερι τη νυχτα....

Χρόνια Πολλά στο μικρό Νικόλα!

Χρόνια Πολλά στο Νίκο της Ευγενίας, της Μαρίας και σε όποιον άλλο ξεχνάω!

Να τους χαίρεστε!

Και ιδιαίτερα το μικρό ταλιμπανάκι Νο 2!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλησπέρα!!!

Πωπω ο Δεκέμβρης είναι γεμάτος γιορτες.

Φρυνάκο μου και Βασούλα μου πολύχρονες και γελαστές!

Χρόνια πολλά στο Μαρινάκι, πολύχρονο και ευτυχισμένο πάντα. Μαράκι να χαίρεσαι την κοπελούδα σου και τον έρωτά σου!!!

Ευγενάκο, Ελίζα να χαίρεστε τους υπεργκόμενους σας :)

Και βεβαίως να χαίρομαι τον μουρμουράκο, κιοφτεδάκο, γαλακτοτσίμπουρο, πιθικι, νικόλα μου

Διαφημίσεις

Να τους χαίρεστε!

Και ιδιαίτερα το μικρό ταλιμπανάκι Νο 2!

Που είσαι ρε Σοφούκι; Δεν μου στέλνεις την Ευτυχία το απόγευμα; Ο νικόλας ειδικά χωρίς κόσμο στο σπίτι ή χωρίς βόλτες δεν την παλεύει καθόλου, κλαίει ασταμάτητα μέχρι να βγούμε έξω ή μέχρι να έρθει κόσμος. Δεν παλεύεται το άτομο. Εντομεταξύ όταν κλατάρω εντελώς για να ηρεμίσω πριν εκραγώ τον αφήνω κάτω και προσπαθω να ηρεμήσω... αυτό βέβαια σημαίνει ότι ανοίγει η αυλαία του ηρωδείου! Ο νικόλας κλαίει και ουρλιάζει ταυτόχρονα, πιάνουν και τον θοδωρή τα κλάματα γιατί θεωρεί ότι εγκαταλείπω τον αδελφό του, πιάνει τον νικόλα απ'το κεφάλι και τον σουρνει κλαίγοντας γοερά και οι δύο και λέγοντας του με λυγμους "μην κλαιιιιιιιις αδελφουλι μουουουουου, θα ρθει η μαμαααααααααααααα"... και σερνοντάς τον απ'το κεφάλι μού τον φέρνει και μου λέει "πααααρτον αγκαλίτσαααααα" :rolleyes: Και φυσικά με πιάνουν τύψεις και καταλήγουμε σε έναν φαύλο κύκλο.

Άρα όποια θέλει και όποτε θέλει έρχεται σπίτι για να την παλέψουμε αδελφές μου!!!

Χρόνια πολλά και χαρούμενα στη Βάσω, τη Φρύνη, το Μαρινάκι, τον Νικόλα και τους συζύγους που γιορτάζουν!

Έκανα χτες μια παραγγελία από M&co έχει πολύ ωραία ρούχα, ελπίζω μόνο να είναι εντάξει τα νούμερα

Κορίτσια, σας έχασα πάλι... Δεν τολμάω να κάτσω στον υπολογιστή και αρχίζει το πρήξιμο ο Μάνος να του βάλω το Μαναμανα από τα μάπετς.....με έχει πρήξει! Το βράδυ που θα κοιμηθούν ξαπλώνω γιατί η πλάτη μου υποφέρεια από τα σκυψήματα...

Νεά από ψείρες... Βάλαμε οικογενειακώς το Paradix και ηρεμίσαμε! Μιλάμε, έβγαλα τις άπειρες ψείρες από τα κεφάλια μας!!! Που κρυβόντουσαν τόσες...το βράδυ που ξεψειριστήκαμε έβλεπα και στον ύπνο μου μετά ψείρες! Θα επαναλάβω στις 10 μέρες, όπως λένε και οι οδηγίες...αλλά δεν θα βάλω και σε μένα... μπορεί να βάλω κάνα μαλακτικό να τα καλοχτενίσω πάλι μήπως έχει γλιτώσει καμία... έχω και λίγη φαγούρα ακόμα, αλλά μάλλον είναι ξηροδερμία γιατί είναι σε συγκεκριμένα σημεία. Μπορεί να βάλω και ελαιόλαδο που μου είπανε γιατί με το ξύδι δεν είδα καμία διαφορά.

Αυτά τα νέα μας! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Χρόνια πολλά και στους Νικολήδες!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

xronia polla

legkw στο μικρο σου , jen στο amore και οποιος αλλος εχει να τους χαιρεστε!!! :-)

πηγε εχτες ο Σ να παρει οδοντοκρεμα για τη μικρη απο το φαρμακειο και τους ειπε οτι τη θελουμε για παιδακι 22 μηνων που δεν ξερει ακομα να φτυνει και του εδωσε μια παιδικη οδντοκρεμα για ανω των τριων ετων με 1000ppm fl :-/ ta neyra moy...

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χρονια πολλά στο μικρό ΝΙκόλα μας, και στους μεγάλους!

Ντι ες μην τσαντιζεσαι γι ααυτα, εγω καθε φορα που παει σουπερμαρκετ ο δικος μου τα μισα ειανι λάθος χαχαχαχαχαχαχα

Πηγαμε τελικα την εκδρομη μας και περάσαμε τέλεια!!! Πηγαμε τρίκαλα κορινθιας σε εναν χλιδατο ξενωνα, με τζακι μεσα, ο μικρος ηταν αψογος, αυτο το παιδακι ειναι τοσο βολικο μη το ματιασω, φαγαμε το κρυο της αρκουδας, εξτριμ σπορ το μικρο, η Ειρηνη στους παππουδες οποτε ηρεμησαμε αρκετα....

Αν πατε παντως πειτε μου να σας που που θα μεινετα και που θα φατε... ειανι τελεια αποδραση μονο 140 χλμ απο ΑΘηνα σκερτες 2 ωρες στο πολυ χαλαρο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

xronia polla

legkw στο μικρο σου , jen στο amore και οποιος αλλος εχει να τους χαιρεστε!!! :-)

πηγε εχτες ο Σ να παρει οδοντοκρεμα για τη μικρη απο το φαρμακειο και τους ειπε οτι τη θελουμε για παιδακι 22 μηνων που δεν ξερει ακομα να φτυνει και του εδωσε μια παιδικη οδντοκρεμα για ανω των τριων ετων με 1000ppm fl :-/ ta neyra moy...

εμείς έχουμε την earth friendly γευση πορτοκάλι που δεν θέλει φτυσιμο την πηραμε απο το babykind.co.uk

Aθηνά τέλεια απόδραση, έχετε πολύ ωραία πράγματα εδώ για αππδράσεις σε διάφορα μέρη αλλά τα ξεχνάω...όταν με το καλό τα καταφέρουμε θα επιστρέψω με απορίες!

Τζενάκι είναι πολύ συγκινητικό....

Όντως! Συγχαρητήρια στο Μητσάκο, και σε σένα για 28 μήνες θηλασμού!

Χρόνια πολλά στο Νικόλα! Λεγκώπουλο να τον χαίρεσαι. Ευγενία και Μαράκι να χαίρεστε τους καλούς σας. Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους!!

Καληνύχτα κοριτσάρες!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ντι ες μην τσαντιζεσαι γι ααυτα, εγω καθε φορα που παει σουπερμαρκετ ο δικος μου τα μισα ειανι λάθος χαχαχαχαχαχαχα

μπα στη συγκεκριμενη περιπτωση τα πηρα με τη φαρμακοποιό γιατι τα ειχα γραψει αναλυτικα σε ενα χαρτακι (οδοντοκρεμα για παιδι που δεν ξερει ακομα να φτυνει ηλικια 22 μηνων)...τοοοοοσο χαζη?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: και λεει του Σ "ααα παιδικη δηλαδη..." :rolleyes::rolleyes::rolleyes:για γελια ειναι!!! ;);)

εμείς έχουμε την earth friendly γευση πορτοκάλι που δεν θέλει φτυσιμο την πηραμε απο το babykind.co.uk

δεν υπαρχει καμια που να μπορω να βρω εδω σε φαρμακεια ή κατι τετοιο??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...