Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου γαλατουλα !:lol:το ριξες παλι στις ιντερνετικες αγορες ε?σου χω δουλεια ,που θα βρω αυτο το παιχνιδι http://www.fischertip.de/ ?εχει φαει κολλημα η στεφανια αλλα πολυ περισσοτερο εγω :lol:ειναι το μονο που δσεν βαριεμαι να παιζω μαζι της ,το βρισκω εδω αλλα καταναλωνουμε παρα πολυ και λεω μηπως το βρουμε φθηνοτερα

να το εχετε υποψιν παντως ολες ειναι δημιουργικο και πολυ ευχαριστο και ειναι οικολογικο απο πατατα φτιαγμενο οποτε δεν υπαρχει προβλημα αν το φανε τα πιτσιρικια ακους λεγκ????

επισης ωραιο και κυριως τα αγορακια θα ξετρελαθουν με αυτο http://www.mikapatoys.gr/index.php?PAG=b77RUY0zJSv4sl4P γιατι εχει το σφυρι

epang δεν υπαρχουν "περιπου ιδανικα " ζευγαρια .......υπαρχουν ιδανικα :lol:

ουτε ιδανικα υπαρχουν οποτε χαλαρωσε και απολαυσε την παρεα σου αν περνας καλα και νιωσε και τυχερη που εχεις δοτικους φιλους χωρις να περιμενουν ανταποδωση γιατι υπαρχει κια το χειροτερο να μην ξερουν τι εχουν και να ειναι σπαγγοι και μιζεροι

εγω παλι παθαινω καταθλιψη γιατι δεν βλεπω ιδανικα ζευγαρια αλλα ζευγαρια που τους χτυπαει την πορτα η οικονομικη κριση ,την δευτερα απολυεται η κολλητη μου γιατι κλεινει η εταιρια που δουλευε και μαζι με αυτη πολυς κοσμος

ο μπεμπης γυρνα μπρουμυτα ,φτιαχνω μπρουμυτοπιτααααα:tongue:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αν πάρετε τα πατατοκεφτεδάκια θέλω κι εγώ! Γιατί με την πλαστελίνη το πάτωμα γίνεται πουά και δεν έχω αξιωθεί να πάρω ένα πλαστικό να βάλω κάτω...

Βάσσω μπρουμυτόπιτα!!!! Φαντάσου τί θα φτιάξουμε στην εφηβεία!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χαχαχα! Αθηνά, όλα καλά με τη χύτρα, (το τσέκαρα γιατί κι εγώ ψάχνω, η δικιά μου χάνει νερά) αλλά αυτό το "dishwasher safe, except handle" δεν είναι λίγο περίεργο; Πρέπει δηλαδή να αφαιρέσεις το χερούλι για να τη βάλεις πλυντήριο;; Δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν μια ταχύτητος με αφαιρούμενο χερούλι...

Βάσω, αυτό που ψάχνεις το είχα βρει κάποια στιγμή νομίζω στο mytoys.de, αλλά δεν είμαι σίγουρη...

Επίσης μια που λέμε για αγορές, βρήκα ένα μαγαζί με αθλητικά στα Μελίσσια (τύπου intersport, έχει ρούχα και παπούτσια κλπ.) το οποίο τα έχει όλα -50% γιατί κλείνει τέλος του χρόνου. Πήρα και για μένα και για τη Σεμέλη και σκοπεύω να πάω και τον Τάσο μια βόλτα. Είναι πάνω στον κεντρικό και λέγεται Αθλομανία.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

αχ μπραβο ντανσεμ εισαι θεα!

και να φανταστεις εκει κοιταξα πρωτα αλλα τα εψαχνα ficher tip και δεν εβγαζε τιποτα ,συμφαιρει παντως γιατι τα 250 τα απλα (μονο πατατακια μεσα ) εχουν 7 ευρω αλλα τα 500 αναλογα τα επιπλεον υλικα (σκοινια ,ξυλακια ) εχουν 17-18 ευρω

Eπειδή λέτε για αγορές να σας πω για ένα φοβερό site με ξύλινα παιχνίδια σε πολύ καλές τιμές http://www.woodentoysonline.co.uk

Έκανα παραγγελία ξύλινο τρενάκι και την περιμένω πως και πως...προς το παρόν λόγω χιονιών όμως κόλλησε...:(

Βάσω χρόνια πολλά! Άντε και περπατόπιτα σύντομα!;)

κοριτσια ευχαριστω !

Ευγενια ωραιο ειναι! τι μεταφορικα εχει? αν και εχει εδω ενα μαγαζι με ξυλινα και κανει 30% εκπτωση ,η φαρμα που ειδα βγαινει περιπου το ιδιο

η Στεφανια δεν συμπαθει ιδιιτερα τα ξυλινα, οτι της εχω παρει δεν το επαιξε πολυ ,τωρα περναει φαση δημιουργικοτητας γιαυτο κοιταω για κατασκευες

Βάσσω μπρουμυτόπιτα!!!! Φαντάσου τί θα φτιάξουμε στην εφηβεία!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αφροδιτάκι τι κάνει η Δανάη και ο Αγγελίνος? Πωπω, πόσο καιρό έχω να σας δω? φιλάκια και στις δικές σας μουρίτσες!!

Βασούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ¨

Ήρθε η μαμά μου να κρατήσει τον Απόλλωνα. Πάω να βάψω τα μαλλιά μου. :D

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλες σας!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα! Αθηνά, όλα καλά με τη χύτρα, (το τσέκαρα γιατί κι εγώ ψάχνω, η δικιά μου χάνει νερά) αλλά αυτό το "dishwasher safe, except handle" δεν είναι λίγο περίεργο; Πρέπει δηλαδή να αφαιρέσεις το χερούλι για να τη βάλεις πλυντήριο;; Δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν μια ταχύτητος με αφαιρούμενο χερούλι...

Βάσω, αυτό που ψάχνεις το είχα βρει κάποια στιγμή νομίζω στο mytoys.de, αλλά δεν είμαι σίγουρη...

Επίσης μια που λέμε για αγορές, βρήκα ένα μαγαζί με αθλητικά στα Μελίσσια (τύπου intersport, έχει ρούχα και παπούτσια κλπ.) το οποίο τα έχει όλα -50% γιατί κλείνει τέλος του χρόνου. Πήρα και για μένα και για τη Σεμέλη και σκοπεύω να πάω και τον Τάσο μια βόλτα. Είναι πάνω στον κεντρικό και λέγεται Αθλομανία.

Εμενα δεν με προβληματισε, λεω ΟΚ βγαινει και μπανεοι δεν εχω ιδεα εξαλλου απο χυτρες... θα παω στην παρουσιαση εδω στο Χαλανδρι να την δω απο κοντα να ρωτησω και καποια αλλα που θελω και αλλιως θα παρω την τεφάλ φαινεται εξισου καλη.

Βασούλα Χρόνια πολλά και καλά!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

κοριτσια ευχαριστω !

Ευγενια ωραιο ειναι! τι μεταφορικα εχει? αν και εχει εδω ενα μαγαζι με ξυλινα και κανει 30% εκπτωση ,η φαρμα που ειδα βγαινει περιπου το ιδιο

η Στεφανια δεν συμπαθει ιδιιτερα τα ξυλινα, οτι της εχω παρει δεν το επαιξε πολυ ,τωρα περναει φαση δημιουργικοτητας γιαυτο κοιταω για κατασκευες

12 λίρες! από τα φθηνότερα που βρήκα!

αυτό που έβαλες εσυ στη Καλλιθέα έχει τέλειες κρεμάστρες αλλά δεν γράφει τιμές (μονο αν γίνεις μέλος τις βλέπεις) :(

χελοου γκερλς!!!

τα ξυλινα παιχνιδια ειναι τελεια εχω παρει διαφορα για δωρα σε αλλα παιδακια απο την plantoys και τρελαινομαι, εγω θελω να παιζω με αυτα;););)

ειναι λιγο ακριβουτσικα βεβαια :rolleyes::rolleyes:

επισης ειδα οτι μιλαγατε σε προηγουμενες σελιδες για πλυσιμο δοντιων και οδοντοκρεμες....εγω νομιζα πως μεχρι να μπορει να φτυσει το παιδι δεν βαζουμε καθολου οδοντοκρεμα και ετσι της τα εκανα ως τωρα απλα με νερακι :oops: ειναι πολυ κακο??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αυτό που έβαλες εσυ στη Καλλιθέα έχει τέλειες κρεμάστρες αλλά δεν γράφει τιμές (μονο αν γίνεις μέλος τις βλέπεις) :(

αυτο το εβαλα τυχαια για να δειξω τα matador και κατα συμπτωση εχει την ιδια ονομασια με το μαγαζι που ειπα πιο πανω οτι εχει εκπτωση 30% στα ξυλινα και ειναι εδω στη γειτονια μου,προφανως το εχουν οι ιδιοι οποτε μπορω να παω να τους ρωτησω και οτι θελω να μου το φερουν

πες μου ποιες κρεμαστρες θελεις να ρωτησω τιμη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...