Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ξεχασα τα χρονια πολλα...

χρονια πολλα λοιπον στον αντρικο μας και στην τζενουλα!

καλα τατιανα..τι να πω... χαιρομαι για πρωτη φορα που δεν εκανα τελικα στο σπιτι μου τζακι... χαχα! :)

επισης προς το παρον ξεχναμε το θεμα του αποθηλασμου... μολις ανακαλυψα οτι η ραφαελα εχει βγαλει εναν τραπεζιτη ενω στην ιωαννα εχουν σκασει 3 μαζι.... τρελλα βραδυα θα εχουμε παλι.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά στον Αντρίκο και στη Τζένη!!

Αθηνά, εγώ έμαθα στα 25 μου ότι το μπροστινό μου δόντι που είναι ολίγον τί κιτρινουλί ήταν νεκρό από τα 6-7 μου που το είχα χτυπήσει στα συγκρουόμενα! Ήταν το μόνο καινούριο που είχα προλάβει να βγάλω, το κοπάνησα και μετά πέρασε. Η οδοντίατρος μου είπε ότι θα έπρεπε να έχει κάνει απόστημα κλπ., όλα αυτά που είπε και σ΄εσάς, αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτα τέτοιο μέχρι και τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί να συμβεί στη μικρή στα λίγα χρόνια μέχρι να το αλλάξει, αφού δεν έχει ενόχληση...

Όσο για το θέμα της συζήτησης με τα παιδιά για τους ξένους, εγώ αυτό που της κάνω από μικρή είναι να της λέω ότι οι αγάπες (φιλιά, αγκαλιές κλπ.) γίνονται ΜΟΝΟ όταν θέλουν και οι 2, και ότι το "δε θέλω" μετράει πιο πολύ από το "θέλω" σ' αυτά τα πράγματα. Και φροντίζω πάντα όταν της λέω να της δώσω φιλάκι ή να τη ζουλήξω και μου λέει όχι (πολύ συχνά συμβαίνει αυτό, μάλλον γιατί όλην την ώρα θέλω φιλιά:tongue:) να μην της λέω ποτέ έλα μωρέ, μόνο ένα και τέτοια. Όσο δελεαστικό κι αν είναι της λέω πάντα οκ, μόνο αμα θες θα σου δώσω. Αυτό και ότι της λέω από μικρή ότι όταν είμαστε έξω πρέπει πάντα να μπορεί να με δει και να την δω για να μη χαθούμε, κι αν νομίζει ότι χάθηκε να βρει μια μαμά με παιδάκια και να της το πει με το όνομά της. Πιστεύω ότι αν της μάθαινα βοήθεια και τέτοια θα της προκαλούσα ανησυχία, αλλά βέβαια κάθε παιδί είναι διαφορετικό.

Αύριο έχω γνωριμία με καινούριο γιατρό, για να δούμε...

Δανάη, πολύ σωστό αυτό με τις αγκαλιές, της το λέω κι εγώ και επισης και με τα χτυπηματα, αν και δεν χτυπαει της υπενθυμιζω οτι δεν ειναι σωστο να χτυπαμε και να μας χτυπουν, και να μην το δεχεται απο κανέναν.(μια μερα ειχε ρωτησει ουτε για πλακα? μα που τα ακουν αυτα????)4

Το βοηθεια, βοηθεια μονη της το επινοησε! χαχαχαχαχα ειανι ντραμα κουίν καπου θα το ξεσηκωσε, εγω της εμαθα να λεει το ονομα και την περιοχη...

Για το δοντι κι εγώ πιστευω οτι δεν θα εχουμε προβλημα!

Για το Vbac θα σου προτεινα την Αριστη, εκτός αν θες να γεννησεις σε δημοσιο. Να θυμασαι οτι η ψυχολογια παίζει τεραστιο ρολο να εισαι πολυ χαλαρη...και καμια γιογκα θα βοηθουσε... Καλη επιτυχια αυριοσ το ραντεβου

ο,τι χρειαστεις ρωτα το εχω ψαξει αρκετα....

Τατιανααααααααααααα εμπρος στο δρομο που χαραξε ο αντρικος....καλά αφού δεν0 επαθε τιποτα χαλαλι το χάος.

Και θελει λεει να "γαψει και να κανει τη ζουλεια της" και η Ειρηνη

δτδδδτυδτυδτςττφ τυυφ7φ6υφτττττττττττττφτφτγτγτγ7γ7τγτγ γτ γχ γ χγγ

ενταξει, λεει αυταειχε να πει, καλημερες!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Sorry αν σας χαλάω την εύθυμη διάθεση αλλά εγραψα το θέμα στο forum του άλλου Partents και απάντηση δεν πήρα, αλλά για εμένα το θέμα είναι καυτό. Γι'αυτό δώστε μου καμια γνώμη....

Νοιώθω άσχημα γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει να ζηλεύω !!!!! ένα φιλικό μας ζευγάρι. Τους βλέπω πολύ όμορφους, νέους, αγαπημένους και ευτυχισμένους σαν οικογένεια, με τα όμορφα παιδάκια τους, στο όμορφο σπιτάκι τους, με πολύ καλό επίπεδο ζωής, σχεδόν ιδανικούς. Οι ίδιοι δεν νομίζω να αισθάνονται πόσο τυχεροί και ευτυχισμένοι είναι, λόγο της καθημερινότητας και της συνήθειας, αλλά εγώ που τους βλέπω απ'έξω καταλαβαίνω την ευτυχία τους.

Αισθάνομαι άσχημα που δεν τους μοιάζουμε, νομίζω ότι δεν είμαστε αντάξιοί τους και έχω κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι τους. Εκείνοι συνέχεια μας καλούν σπίτι τους, μας περιποιούνται πολύ, κάνουν πολλά δώρα στο παιδί μας και από εμάς δεν ζητάνε τίποτα, ούτε καν ανταπόδωση !! Η κατάσταση αυτή με έχει κάνει να ντρέπομαι όταν τους βλέπω και να αποφεύγω τις συναντήσεις μας γιατί φοβάμαι μην μου βγεί περίεργα αυτό που αισθάνομαι. Αφου είναι φίλοι θα έπρεπε μόνο να χαίρομαι με την ευτυχία τους και με την ευκαιρία που έχω να βλέπω και κάτι καλό αφού όλα γύρω μας είναι λίγο ως πολύ χάλια και να μην ζηλεύω καθόλου. Θέλω να είναι καλά και να δίνουν το καλό παράδειγμα οικογένειας, αλλά εμείς οι τόσο συνηθισμένοι άνθρωποι, τι σχέση μπορούμε να έχουμε με αυτούς τους περίπου ιδανικούς ανθρώπους ???? Ο άντρας μου για να μην νοιώσει το ίδιο με μένα και για να μην του βγει ανταγωνισμός, τους βρίσκει ψιλο-ελαττώματα, τύπου : "είναι βαρετοί", και αποφεύγει και αυτός τις συναντήσιες. Μήπως έχετε καμία συμβουλή ?

Εμ....εδω γραφουν μαμαδες που θηλαζουν, θηλασαν ή θα θηλασουν, οποτε οι συμβουλες ειναι για το θηλασμο σε αφθονία! Τι να σου πω βρε κοπελιά, η μονη συμβουλη που εχω να σου δώσω ειανι να τους κανεις δώρο για τα Χριστούγεννα ενα ματάκι! χαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν χρειαζεται παντως να νιώθεις κατώτερη κανενος αυτο φανταζομαι το ξερεις ηδη, δεν καταλαβαίνω το ποστ σου γενικότερα δεν νομιζω οτι μπορει να σε συμβουλεψει κανεις κατι περισσοτερο απο ο,τι ηδη εχεςι σκεφτει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Επισης εχω να σας πω οτι το αμαζον εχει τα παμπερς παμφθηνα 50% [περιπου διαφορά και δωρεαν μεταφορικα λογω εορτων

πχ 2 κουτια τζαμπο 23 ευρω! http://www.amazon.co.uk/WMF-Stainless-Perfect-Pressure-Cooker/dp/B000UAOJ2A/ref=pd_sim_kh_6

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Kaλημέρα κοριτσάκια! Ελπίζω να μη με έχετε ξεχάσει που μπαίνω τόσο σπάνια :oops:.

Μου λείπετε πολύ, αλλά ο Λίνος μου δε μ'αφήνει να γράψω. (Τώρα γράφω με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο τον κρατάω απ΄τη μπλούζα και χορεύει με τη Νεφέλη).

Χρόνια πολλά στον Αντρικο και στη Τζενη!!

epang, η συμβουλή μου είναι να μη ζηλεύεις αλλους ανθρώπους γιατί ποτέ δεν ξέρεις τα πολύ προσωπικά τους προβλήματα τι μπορεί να περνάνε ή να έχουν περάσει, ή τι τους περιμένει στ μέλλον. Προσπάθησε να εστιάσεις στα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σου, και σιγα σιγά να διορθόσεις αυτά που δε σου αρέσουν. Μη χάσεις καλούς φίλους που δε βρίσκονται εύκολα. 'Αλλωστε για να σας κάνει παρέα αυτό το "ιδανικό" ζευγάρι, πρέπει να είστε κι εσείς καλοί άνθρωποι, κι αν δε μπορείτε να προσφέρετε υλικά, προσφέρετε την παρέα σας, κι αυτό δεν είναι καθόλου λίγο!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Γεια σου ρε γαλατουλα με τις αγορες σου!

Λενιτο εισαι νουμερο!

epang, πρωτον, η ζηλεια ειναι κατι πολυ φυσιολογικό, ειναι συναισθημα που πρεπει να εχουμε μας βοηθαει να γινουμε καλύτεροι. Ασχημο θα ηταν να βλεπεις κατι που σου αρεσει και να λες εμενα δεν μου αρεσει ή δεν το θέλεις ποσο μαλλον να προσπαθεις να βρεις ελαττωματα πανω του... Εσυ θες να γινεις σαν αυτους ή να χασουν αυτοι αυτο που εχουν? Δευτερον γιατι αναρρωτιεσαι αν πρεπει να κανετε παρεα ή οχι μαζι τους? Νιωθεις καλα μαζι της ή οχι? Εισαι ο εαυτός σου? Αν οχι δεν καταλαβαινω γιατι βρισκεστε... Αυτοι, αφου επιδιωκουν να βρισκεστε σημαινει οτι θελουν να ειναι μαζι σας, δεν τους πιεζει κατι, ε? Και αφου λες οτι ειναι φιλοι σας γιατι δεν της λες πως νιωθεις? Τους εχεις πει ποτε ποσο τους θαυμαζεις και τους ζηλευεις (οχι τους φθονεις)? Ισως αυτο σε κανει να μην νιωθεις ασχημα απέναντί τους.

Προσωπικα οσες φορες εχω νιωσει κατι παρομοιο μετα αναρρωτιεμαι αν η ευτυχια-επιτυχια αυτων ειναι που με κανει να νιωσω αβολα ή η δικη μου δυστυχια-ανικανότητα? ή μηπως ειμαι ανικανοποιητη με αυτα που εχω και δεν εχω δεχτει τον εαυτο μου , την πραγματηκότητά μου κτλ κτλ....

Αυτα ειχα να πω. Δεν θα σου στοιχισω πολλα, ασε 50 ευρω και φυγε:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...