Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χρόνια πολλά στον Αντρίκο!

το είχα στο μυαλό μου όλη μέρα χθες και τελικά το ξέχασα...

Τι περίεργο!

Χρόνια Πολλά και στο Τζενάκι! Πάντα χαμογελαστή και να χαίρεσαι τον κύριο Παραμυθά!

Ερώτηση προς κοριτσομάνες. Σπιθουράκια στο πιπί της Φίφης...

Εκτός από κρέμα, τί κάνω? Από τώρα μου άρχισε τις αλητείες....

Πλυσεις με χαμομηλι, το ειχα κι εγώ πριν λιγο καιρο και αυτο ειπε ο γιατρος. Και η καλεντουλα ν=βοηθαει σιγουρα.

Χρόνια πολλά στον Αντρέα και την Τζένη;

Αθηνά και Αφροδίτη, επειδή έχω μαμά οδοντίατρο, οι οδηγίες είναι να πλένουμε τα βρεφικά δοντάκια μόλις αυτά βγουν, από το πρώτο δόντι. Είναι πολύ σημαντικό, ακόμα και αν το παιδί αντιστέκεται, πρέπει να τα πλένουμε. Και η Σοφία έκλαιγε τον πρώτο καιρό, τώρα φέρνει μόνη της την οδοντόβουρτσα και κάνει ότι τα πλένει και ανοίγει το στόμα να της τα πλύνω κι εγώ.

Χρησιμοποιούμε οδοντόκρεμα 250ppmF ποσότητα όσο μισή φακή και όταν το παιδί μπορέσει να φτύνει κανονικά, οδοντόκρεμα 1000ppmF. Οι συχνοί νυχτερινοί θηλασμοί, το να αποκοιμιέται με μπιμπερό, η ζάχαρη, το ψωμί, οι ριζογκοφρέτες και γενικά ό,τι κολλάει στα δόντια μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα.

Παλαντιν κι εγώ το εκανα αυτο και απο πολυ μικρη ηξερε να χρησιμοποιει την οδοντοβουρτσα, απο 1 ετους ξετελενοταν, επισης παντα τ απλενει καθε μερα και 2 φορες τη μερα...γλυκα δεν της δινω πολλα και γενικως τα προσεχω πολυ τα δοντια,,,και παρολαυτα...:roll:

Για το φθορια δεν εχω ακουσει καλα λογια, εμεις χρησιμοποιουμε μια οδοντοκρεμα της βελεντα, χωρις φθοριο...λετε για αυτο να χαλανε?

Η οδοντιατρος ειπε οτι μεχρι τα 2,5-3 αρκει και το βουρτσισμα με νερο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά στον Αντρίκο και στη Τζένη!!

Αθηνά, εγώ έμαθα στα 25 μου ότι το μπροστινό μου δόντι που είναι ολίγον τί κιτρινουλί ήταν νεκρό από τα 6-7 μου που το είχα χτυπήσει στα συγκρουόμενα! Ήταν το μόνο καινούριο που είχα προλάβει να βγάλω, το κοπάνησα και μετά πέρασε. Η οδοντίατρος μου είπε ότι θα έπρεπε να έχει κάνει απόστημα κλπ., όλα αυτά που είπε και σ΄εσάς, αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτα τέτοιο μέχρι και τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί να συμβεί στη μικρή στα λίγα χρόνια μέχρι να το αλλάξει, αφού δεν έχει ενόχληση...

Όσο για το θέμα της συζήτησης με τα παιδιά για τους ξένους, εγώ αυτό που της κάνω από μικρή είναι να της λέω ότι οι αγάπες (φιλιά, αγκαλιές κλπ.) γίνονται ΜΟΝΟ όταν θέλουν και οι 2, και ότι το "δε θέλω" μετράει πιο πολύ από το "θέλω" σ' αυτά τα πράγματα. Και φροντίζω πάντα όταν της λέω να της δώσω φιλάκι ή να τη ζουλήξω και μου λέει όχι (πολύ συχνά συμβαίνει αυτό, μάλλον γιατί όλην την ώρα θέλω φιλιά:tongue:) να μην της λέω ποτέ έλα μωρέ, μόνο ένα και τέτοια. Όσο δελεαστικό κι αν είναι της λέω πάντα οκ, μόνο αμα θες θα σου δώσω. Αυτό και ότι της λέω από μικρή ότι όταν είμαστε έξω πρέπει πάντα να μπορεί να με δει και να την δω για να μη χαθούμε, κι αν νομίζει ότι χάθηκε να βρει μια μαμά με παιδάκια και να της το πει με το όνομά της. Πιστεύω ότι αν της μάθαινα βοήθεια και τέτοια θα της προκαλούσα ανησυχία, αλλά βέβαια κάθε παιδί είναι διαφορετικό.

Αύριο έχω γνωριμία με καινούριο γιατρό, για να δούμε...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλησπερα!

και η Στεφανια ειχε βγαλει αυτα τα σπυρακια φυγαν σε 1-2 μερες με την κρεμα

καλα διαβαζω την γαλατουλα και νιωθω τελειως αχρηστη μανα δεν εχω κανει κανενα τσεκ απ ,ουτε οδοντιατρικο ελεγχο ουτε οφθαλμιατρο ουτε τιποτα ..

εσεις τα εχετε κανει ?

τζενη ο δημ λεει μαλλον απτην αντιβιωση ειναι ,για την διαρροια ειναι ενα φαρμακο αλλα δεν θελει να το δωσουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Νόμιζα ότι είχα βρει, αλλά μετά έμπλεξε λίγο το πράγμα.. Αυτός που θα πάω άυριο πάντως αποδεδειγμένα κάνει vbac, θα δούμε τί θα μου πει. Λογικά τίποτα, αφού το αν γίνεται στην κάθε περίπτωση αποφασίζεται προς το τέλος της εγκυμοσύνης.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Είπα να σας πω ένα βιαστικό γεια! Έχω μέρες να μπω να σας διαβάσω και τώρα σας μισοδιάβασα! Περαστικά στα αρρωστούλικα! Εμείς καλα είμαστε, αν εξαιρέσεις ότι έχουν ψείρες 3 στους 4... αλλά θα το παλέψουμε, αρκεί να βρούμε το σκεύασμα που θέλουμε σε φαρμακείο...αύριο πιστεύω θα λυθεί το θέμα!

Καληνύχτα κούκλες! Ελπίζω να καταφέρω να ξαναμπώ σύντομα! φιλιά!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα!

Ελενη και η Δαναη ειχε βγαλει σπυρακια στην ηλικια που ειναι τωρα η Φιφη. Πλυσιμο με χαμομήλι ή/και με φυσιολογικο ορο μου ειχε πει η γιατρος. Φυγαν μετα απο λιγες μερες.

Συμπεθερα, ψειρες ειχαμε κολλησει και μεις το καλοκαιρι (και ευτυχως εμειναν μονο σε μας) και τους ειχα πλυνει με ενα σαμπουαν, και ενω φαινοταν οτι ξεμπερδεψανε μετα απο καμποσες μερες ξαναεμφανιστηκαν!!!Τοτε η αδερφη μου, μου ειπε να βαλουμε βαζελινη απο το βραδυ κ να τα πλυνω την αλλη μερα! Οι ψειρες εξαφανιστηκαν για τα καλα, μαζι και τα αυγα τους, αλλα μενει μια λιγδα στα μαλλια που κανει 3-4 μερες να φυγει οσα λουσιματα και να κανεις.

Νυσταζω απιστευτα, ο Αγγελος με χορεψε παλι...

καλημερα!

θυμαστε που σας ελεγα για βραδυνο αποθηλασμο?

ε λοιπον προχθες περασα ενα βραδυ χαλια.... η μια ξυπνουσε την αλλη....

παραιτηθηκα λοιπον απο την προσπαθεια...

και χθες.... η ραφαελα που ξυπνουσε συνεχως κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 7μιση το πρωι! ΑΛΛΑ η ιωαννα που ξυπνουσε κανα δυο φορες ξυπνουσε χθες ανα 1μιση με 2 ωρες..... ουφ... τελικα μαλλον δεν προκειται να κοιμηθω ποτε.... παντως παλι καλα θηλαζε λιγο και ξανακοιμοταν αμεσως.....

τωρα για οδοντοκρεμα που λετε κι εγω χρησιμοποιω αυτη της weleda... λετε τωρα που εκλεισε τα 3 να του παρω καμια που να εχει και λιγο φθοριο? palladin η μαμα σου ποια θα μας προτινε? παντως αν και το ξεπλενει το στομα του πριν απο αυτο εχω καταλαβει οτι καταπινει και λιγο....μαλλον του αρεσει η γευση... :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές και χρόνια πολλά και στην Τζένη, πολύχρονη, και γεμάτη ευτυχία!!!

Χτες με έπιασε υστερία, έκανα τρελή τρεχάλα για να προλάβω κάποια πράγματα, γυρνάω σπίτι, μαγειρεύω, ταίζω Ανδρέα, παίρνω Άννα, τρώμε και εμείς και το απόγευμα είχαμε κάλεσμα σε μιας συμμαθήτριας το σπίτι, οπότε της λέω παίξε με τον Αντρίκο, θα πλύνω πιάτα και μετά θα ετοιμαστούμε να πάμε...ΟΚ; οκ!

Δεν πέρασαν 10 λεπτά... και ακούω Άννα "μαμάαααα κοίτα τί έχει στο στόμα του" και βλέπω την Άννα μαύρη σαν κάρβουνο παντού... πρόσωπο, μαλλιά, ρούχα, και άφηνε και ίχνη στο πάτωμα... 1ο εγκεφαλικό... τρέχω να δω τί έχει ο Αντρέας στο στόμα του και τον βλέπω μούρη μαύρη σαν νεγράκι, όλοκληρος φυσικά γκριζωπός και μασούλαγε ένα καρβουνάκι!!!! τα παλιόπαιδα είχανε μπει στο τζάκι, ο Ανδρέας κυλιότανε μέσα στα κάρβουνα και τα κάνανε όλα μέσα στην στάχτη, βουνά από στάχτη στο χαλί, στο πάτωμα, στα παιχνίδια τους, πάνω τους ... 2-3ο και 4ο εγκεφαλικό μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τεσπά μια ώρα καθάριζα τα παιδιά και το σπίτι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μια πολυ γρήγορη καλημέρα γιατί έχουν πάρει τα οπίσθια μας φωτιά αλλα έπρεπε να σας περιγράψω το πρωινό μας μέχρι τώρα που κοιμήθηκε ο νικολας.

Εννοείται πως το βράδυ δεν έχουμε κλείσει μάτι και επίσης ότι ο νικόλας αυτές τις μέρες σχεδόν όσες ώρες είναι ξύπνιος ή κλαίει ή γκρινιάζει εκτός αν είμαστε σε άλλο σπίτι ή έξω. Μέσα στον πρωινό χαμό να ετοιμαστεί ο σόζω να κάνουμε ένα έρμο μπάνιο, να ξεχέσουμε κλπ... χύθηκε ο γαλλικός γιατί δεν είχαμε βάλει την κανάτα (1ο σφουγγάρισμα), πήγε ο νικ και τρόμπαρε στη λαδούσα και γέμισε όλη η κουζίνα λάδια (2ο σφουγγ), χύθηκε ο ελληνικός (3ο σφουγγ), πήγε να αδειάσει ο γιώργος απ'τον τενεκέ στη λαδούσα το λάδι και χύθηκε στο πάτωμα (4ο σφουγγ)... και τέλος καθώς έκανε μπάνιο ο κολετσομαν έκανε ένα εξαιρετικό αεροπλανικό με κινήσεις που θα ζήλευε ο νουρέγιεφ έφυγε η γκουμούτσα το σαπουνι εξφεντονίστηκε και πήρε σβάρνα ότι βρήκε μπροστά του (καλαθάκι τουαλέτας, καθισματάκι σόζω κλπ)... αυτό ήταν που τον αποτελείωσε, νομίζω ότι θέλει να πάρει τα βουνα!

Εμένα μου δώσανε χθες ένα βιβλίο να σελιδοποιήσω και είναι ένα ξελάσπωμα.

Ωχ ξέχασα να γράψω τις ηλεκτρονικές μου ευχές...

Χρονια πολλά και καθυστερημένα στον αγαπησιάρη Αντρίκο τον όμορφο που λέει συνέχεια κοιταααααααααααα!

Χρόνια πολλά στο Τζενάκι μας... άλλος ένας χρόνος επιτυχίες κοριτσάκι μου πολλοί ακόμα μπροστά. (ήθελα να σε πάρω χθες αλλά ήταν απελπιστική η κατάσταση και ξεχάστηκα... θα επανορθώσω σήμερα!)

Δεν πέρασαν 10 λεπτά... και ακούω Άννα "μαμάαααα κοίτα τί έχει στο στόμα του" και βλέπω την Άννα μαύρη σαν κάρβουνο παντού... πρόσωπο, μαλλιά, ρούχα, και άφηνε και ίχνη στο πάτωμα... 1ο εγκεφαλικό... τρέχω να δω τί έχει ο Αντρέας στο στόμα του και τον βλέπω μούρη μαύρη σαν νεγράκι, όλοκληρος φυσικά γκριζωπός και μασούλαγε ένα καρβουνάκι!!!! τα παλιόπαιδα είχανε μπει στο τζάκι, ο Ανδρέας κυλιότανε μέσα στα κάρβουνα και τα κάνανε όλα μέσα στην στάχτη, βουνά από στάχτη στο χαλί, στο πάτωμα, στα παιχνίδια τους, πάνω τους ... 2-3ο και 4ο εγκεφαλικό μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τεσπά μια ώρα καθάριζα τα παιδιά και το σπίτι...

χαχαχαχαχαχα... μεταξύ μας δεν μπορω να καταλαβω πως και δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα :tongue: Καμια φωτό έβγαλες;;;

διωχτε με δεν θα προλαβω λεμεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...