Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

απο τη σοκολατα μονο αλλα ποσο πια τρωνε? (καφε και κοκκινο κρασι και τσαι τα αποκλειω χαχαχαχαχα )

xa xa xa γελαω μονη μου πρωι πρωι !!!! μην το λες μην το λες ποτε δεν ξερεις τοσα εχουνε δει τα ματια μας ...

Καλημερα !!!

μαρινακι περαστικαααα, ησυχασε ο Γιωργακης κ πηρε σειρα η τοσοδουλα φετος ε? Υπομονη κ ολα καλα θα πανε! Να σου πω την λοιμωξη την επαθε απο πυρετο/ιωση?

Τατη χρονια πολλα να το χαιρεσαι το αντρακι σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

Χα χα των καταχρήσεων λοιπον το Ειρηνακι!!!

Τη διευθυνση κ το ονομα καλα κανεις κ της το λες νομιζω! Οσο για τα υπολοιπα δεν ξερω... Αμα τυχει στη κουβεντα μπορει να της πω κ γω κατι, αλλα οχι να ξεκινησω κουβεντα επι τουτου. Οταν μεγαλωσει λιγο, ίσως.

Εδω μπολικη δουλεια... ενας χαμος γινεται συνεχεια...

Φιλια πολλα!

Α, χρονια πολλα στον υπεροχο, τεραστιο, πανεμορφο Αντρικο μας! Να τον χαιρεστε Τατη!

Περαστικα στην Τοσοδουλα!

Λεγκουιν, που εισαι εσυ? Ιδια επεμβαση πρεπει αν ειναι?

καλημερα!

χρονια πολλα στον αντρικο !

καλα γελαω ακομα με αυτα που μαθαινει η αθηνα στην ειρηνη ,εισαι παλιαβαρια :lol: ή εγω ειμαι αφασια σαν την συμπεθερα μου

παντως καποτε ειχα πετυχει μια εκπομπη που ελεγε για αυτα και αν θυμαμαι καλα πρεπει να τα μαθαινουμε απο μια ηλικια και μετα (νομιζω 3-4 ) για να μην τους προκαλεσουμε ξενοφοβια

λεγκω θα σου τηλ να σου δωσω το τηλεφωνο του ντοκ

για βραδυνο αποθηλασμο εγω ειμαι η πλεον ανικανη να δωσω συμβουλη μιας και αυτος ηταν ο τελευταιος που κοψαμε και με χιλια ζορια

α ρε μαρινακι λοιμωξη ?περαστικα !

εμεις συνεχιζουμε το χ#σιμο διαρκειας και τωρα μου χει μπει στο μυαλο οτι δεν τρωει καλα ,δεν κανει μεγαλα γευματα ,οταν τρωει τον πιανει το χ#σιμο ,ψιλοποναει και τα παραταει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Τι ποιος, γιορταζει το Τζενακι???? Πολυχρονη κοριτσαρα, να πραγματοποιηθουν οι καλύτερες ευχες σου!!!

Βασσουλα δοκιμασε να περιορίσεις τα γαλακτοκομικα, θα τον βοηθησει πολυ.

Axaxaxaxa ρε Βασω το τελειως αντιθετο προβλημα εχω, 8 μερες να δουμε τα...στολιδια του! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπον τα νεα απο την οδοντιατρο μου καναν την καρδια περιβολι....

Ολα τα μαυρακια που εχει ειανι οντως χρωστικες, δεν ειναι τερηδονα, και φευγυν με καθαρισμο, που ομως η Ειρηνη δεν καθοταν να της κανει(φοβαται τον θορυβο , ετσι φοβαται ακι το πιστολακι, την ηλεκτρικη σκουπα κλπ))

ΟΜΩΣ....μου ηρθε κερμαιδα, γιατι το δοντι που ειχε σπασει ελαχιστα μια γωνιτσα, εχει νεκρωθει λεει και σιγα σιγα θα αλλαζει χρωμα και θα πρεπει να δουμε μηπως κανει αποστημα στο ουλο να το προσεχουμε συνεχεια....

και το κορυφαιο εχει τερηδονα αναμεσα στα 2 μπροστινα, ο,τι φοβομουν [περισσοτερο και δεν ηθελα ποτε να συμβει...ελπιζω μεχρι να τα αλλαξει τα δοντια να μην εχει αυτο το απαισιο γκριζο χρωμα στα δοντακια της...

Ειπε να την ξαναπαμε σε 6 μηνες κοινως ενα τσεκ της εκανε και σκασαμε τσαμπα 50 ευρω(εγω δεν ειχα παει) αυτο και οτι περιμενανε μιση ωρα λεει(ειμασταν πρωτο ραντεβου αλλα αργησε αν ερθει) δεν μου εκανε πολυ καλη εντυπωση... κατα τα αλλ πηρε ενα πληρες ιστορικο...

Α! ειπε να πλενουμε τα δοντια με τα το πρωινο ακι το βραυ, αλλα μετα το πρωινο οπωσδηποτε, αλλα αν τα παιδακια τρωνε σοτν παιδικο σταθμο αυτο ειναι χλωμο!

Και η ζαχαρη που καταναλωνει η ΕΙρηνη προερχεται απο τα κορν φλεικς(οταν δεν αγοραζω κατι βιολογικα που εχουν χυμο μηλου και ειναι ωραια)

Και πιστευω στην τερηδονα συνεβαλε καταλυτικα και ο θηλασμος, εως 2 ετων να θηλαζει συνεχεια ιδιως τη νυχτα....το μονο αρνητικο..

Τεσπα σεντονακι και παλι εγραψα, θα τα αλλαξει να μου πειτε αλλα με στεναχωρησε ιδιως το δοντακι που νεκρωθηκε, αμαν τοσο ευαισθητα ειναι πια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και το ριμαρκ του Βαγγου, ...ειχε κιτρινα δοντια, ενω ειναι εξειδικευμενη στην λευκανση!

Ε, αμαν του λεω τι σε νοιαζει αυτο μπορι να καπνιζει η γυναικα!

εδω πηγαμε συστημενοι

http://www.pedodontist.gr/

eNeap2.pngTSzHp3.png

χρόνια πολλά στον Αντρίκο!

το είχα στο μυαλό μου όλη μέρα χθες και τελικά το ξέχασα...

Τι περίεργο!

Χρόνια Πολλά και στο Τζενάκι! Πάντα χαμογελαστή και να χαίρεσαι τον κύριο Παραμυθά!

Ερώτηση προς κοριτσομάνες. Σπιθουράκια στο πιπί της Φίφης...

Εκτός από κρέμα, τί κάνω? Από τώρα μου άρχισε τις αλητείες....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια να ειστε καλα να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Αθηνα εμενα μου νεκρωσε το μπροστινο δοντι απο κουτουλια του Μητσου κ κατεληξα να κανω 3-4 φορες απονευρωση κ μετα σφραγισμα......

Με αγχωσες με τα δοντια κ σκεφτομαι να παω κ εγω το Μητσους γιατι ολο κ καν αγλυκακι θα φαει κ πρωινο τρωει στο παιδικο κ δεν πλενει δοντια κ πολλες φορες εχει τυχει κ κοιμαται χωρις να πλυνει δοντια .... αχρηστη μανα θα μου πεις.

Λενιω εγω κοριτσομανα δεν ειμαι αλλα λεω μηπως ειναι συγκαμα η απο την πανα? Εμενα εβγαζε Μητσους οταν ζεσταινοταν πολυ με πανα κ γι αυτο την εκοψε κιολας γιατι εβγαζε σπυρακια τον τρωγανε κ νευριαζε.

βασω επειδη ο μικρος θηλαζει περιορισε κ εσυ τις τροφες που ειναι κατα τις διαροιας μπας κ δεις προκοπη, λεω εγω τωρα αφου ολα περνανε απο γαλα. Τρωγε στεγνα οχι πολλα γαλακτοκομικα κ απο φρουτα μονο μηλο κ μπανανα. Ο Δημητρης τι λεει για ολα αυτα ειναι μερες τωρα που ειναι ετσι. Ο μητσος παντος εστρωσε την 10η μερα η 12η που επεσε ο πυρετος κ αρχισε κ ετρωγε !!! Α ρε Λεγκω με τα μηλα σου !!!!!!!

χρόνια πολλά στον Αντρίκο!

το είχα στο μυαλό μου όλη μέρα χθες και τελικά το ξέχασα...

Τι περίεργο!

Χρόνια Πολλά και στο Τζενάκι! Πάντα χαμογελαστή και να χαίρεσαι τον κύριο Παραμυθά!

Ερώτηση προς κοριτσομάνες. Σπιθουράκια στο πιπί της Φίφης...

Εκτός από κρέμα, τί κάνω? Από τώρα μου άρχισε τις αλητείες....

Πιθανότατα ειναι μύκητες από την υγρασία της πάνας. Τα είχαμε και εμείς. Έβαζα κηραλοιφες καλεντουλας ή καλεντουλα badger balm ή οτιδήποτε έχει βάση το λάδι για να απομονώνετε η υγρασία από τα τσίσα.

Τζένη χρόνια πολλά! Γενέθλια η γιορτή? Αλήθεια από που βγαίνει το Τζένη?

Τζενάκι να τα εκατοστήσεις! Έγινες κι εσύ σοφότερη κατά ένα χρόνο!

Βασουλίνι κι εμένα τώρα που πίνει η μικρή αντιβίωση κάνει πολύ νερουλά κακάκια!

Γαλατούλα σας είπε ότι η τερηδόνα προκαλείται από τα συχνά γεύματα? Μάλλον πρέπει να τον πάω κι εγώ παιδοοδοντίατρο γιατί σπάνια καταφέρνουμε να πλύνουμε δοντάκια, δε θέλει με τίποτα!

Εμείς ακόμα δεν είμαστε καλά, το μικράκι μου έχει πέσει κάτω από τα 7.500 κιλά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Χρόνια πολλά στον Αντρέα και την Τζένη;

Αθηνά και Αφροδίτη, επειδή έχω μαμά οδοντίατρο, οι οδηγίες είναι να πλένουμε τα βρεφικά δοντάκια μόλις αυτά βγουν, από το πρώτο δόντι. Είναι πολύ σημαντικό, ακόμα και αν το παιδί αντιστέκεται, πρέπει να τα πλένουμε. Και η Σοφία έκλαιγε τον πρώτο καιρό, τώρα φέρνει μόνη της την οδοντόβουρτσα και κάνει ότι τα πλένει και ανοίγει το στόμα να της τα πλύνω κι εγώ.

Χρησιμοποιούμε οδοντόκρεμα 250ppmF ποσότητα όσο μισή φακή και όταν το παιδί μπορέσει να φτύνει κανονικά, οδοντόκρεμα 1000ppmF. Οι συχνοί νυχτερινοί θηλασμοί, το να αποκοιμιέται με μπιμπερό, η ζάχαρη, το ψωμί, οι ριζογκοφρέτες και γενικά ό,τι κολλάει στα δόντια μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα.

Και εμείς αυτά είχαμε διαβάσει και το ίδιο μας είχε πει η τότε παιδίατρος. Οπότ από πριν κλείσει χρόνο του τα καθάριζα με κάτι υγρά ειδικά μαντηλάκια και εδώ και πολύ καιρό έχουμε παιδική οδοντόβουρτσα (ήδη έχουμε χαλάσει μια) με την οποία καθαρίζει (ντεμέκ) τα δόντια του μόνος στο μπάνιο. Το κακό είναι ότι θέλει να το κάνει μόνος του και όλη μέρα. Αν μας δει να το κάνουμε χτυπιέται μέχρι να του δώσουμε και αυτού τη δική του. :roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...