Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα τι κανετε?

Βασω κ εμας ο Μητσος με την πνευμονια που του δινανε αντιβιωση φανταζομαι ισχυρη κ πολυ συχνα ειχε πολλες διαροιες κ γι αμερες κ μας το ειχαν πει κ οι γιατροι πως ηταν απο αυτο γιατι δεν ετρωγε τπτ αλλο εκτος βζ. Υπομονη λιγες μερες θα περασει.

Μαρινακαι κουραγιο ρε κοπελια να δουμε ποτε θα ησυχασετε κ εσεις! Πολυ ταλαιπωρια ρε γμτ! Μακαρι να τελειωσει εδω ...

Λεγκω η απεργια πεινας του Νικολα ελειξε η ακομα ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όμορφες...

Πήγαμε στο γιατρό και πήραμε και επισήμως το πόρισμα, τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο την πρώτη φορά που απέτυχε αλλά πρέπει οποσδηποτε να ξανακάνει επέμβαση... άρα ξεκινάμε το τουρνε στους γιατρους :rolleyes:

Βασω λέμε να ξεκινήσουμε απ'το γιατρο που μας προτίνατε... Πως είναι ο μικρούλης σημερα;

Μαρίνα η τοσοδούλα καλύτερα;

Λεγκω η απεργια πεινας του Νικολα ελειξε η ακομα ?

Όχι καλέ αυτό του έλειπε... σταμάτησε την προηγούμενη τετάρτη ή πέμπτη δεν θυμάμαι. Ξαναέγινε ένα γνήσιο γαλακτοτσίμπουρο... ο κερατάς εκτός απ'το βυζι τα μοναδικά που τρώει είναι τα απογευματινά, γιαουρτι,τραχανα και μουσλι, ούτε λόγος για φρουτα και μεσημεριανό, τα ίδια με τον σόζω.

Βρε Αναστασία μου γιατί και τα τρία σίδηρο και βιταμίνες; Ο στρατος δεν τρώει καλά; Πως και κάνατε και στα τρία εξετάσεις;

η ραφαελα αν και τρωει κανονικα ηταν κι αυτη χαμηλα (οχι τοσο οσο η ιωαννα...)

ο στρατος αν και μεσα στις φυσιολογικες τιμες ηταν αρκετα οριακα προς τα κατω και ειπαμε να παρει για ενισχυση.... κυριως μηπως και γλιτωσουμε και καμια ιωσουλα τωρα που μπαινει ο χειμωνας....κανα διμηνο αυτα... μετα ο στρατος δεν θα παρει αλλο καθολου και οι μικρες βλεποντας και κανοντας....με αιματολογο που μιλησε η γιατρος μας ειπε οτι η φεριτινη πρεπει να παει πανω απο 12 για να το σταματησουμε....

βασικα το θεμα ειναι οτι κληρονομησαν σιδηροπενικη αναιμια απο εμενα και παιζει να εχουν και στιγμα τα κοριτσια....( ετσι ισχυριζεται ο αιματολογος και μαλιστα λεει οτι και εγω το εχω το στιγμα αν και η ηλεκτροφορηση που ειχα κανει στην εγκυμοσυνη ηταν κανονικη...)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα! Λεγκω μου καλα ειμαστε, σχετικα, εγω νιωθω σνα κατι να με περιτριγυριζει ελπιζω να μην με ριξει... Η πιεση καλη προς το παρον αν και το βραδυ που ξυπναω για τον μικρο εχω κάτι περιεργες εξαψεις...

Η Ειρηνη ειανι αγγελουδι ηρεμησει κατα πολυ, και σημερα θα την παει ο βαγγελης παιδοδοντιατρο ετσι για τσεκ απ, και βασικα ειδα κι ενα μαυρακι σε ενα δοντι της.

Την μαθαινω το εξης τελευταια να μυ πειτε γνωμες, οτι αν ερθει ενας ξενος και της δινει σοκολατες κλπ πει οχι, ευχαριστω και να μην παιρνει ποτε, και το κανουμε σαν παιχνιδι και οσο και να επιμενω δεν την παιρνει!

Επισης την εμαθα να λεει το ονοματεπωνυμο και οτι μενει Χαλανδρι αν χαθει εμαθε παπαγαλι και λεε

"βοησια, βοησεια, εχω χασει! Με λενε Ειηνη και μενω χαλατσι!" χαχαχαχα Μαλλον για Γαλατσι θα ψαξκουν

Μηπως ειμαι υπερβολικαη και την κανω καχυποπτη και ακαταδεκτη?

Αναστασια κουραγιοα με τον αποθηλασμο της νυχτας ειναι λιγο ζορικο αλλα πραγματικα μετα ανταμοιβεσαι... ξεκιμησε το γιατι θα εχει πισωγυρισματα και θελει χρονο, εγω ειδα τεραστια διαφορα στον υπνο της οταν εκοψα τα πολλα βραδυνα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας τσούπρες!

Αποθηλασμό διαβάζω... Μμμ με ενδιαφέρει...

Αθηνούλα και ο Αλέκος έχει μαυράκια σε ένα δόντι... Σαν στίγματα είναι... Πρέπει να τον πάω κι εγώ στον οδοντο να δούμε...

Λέγκιτο μου, φιλάκια πολλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

γεια σας κούκλες!

ησυχία στο καφέ μας...

Αναστασάκι δες εδώ για τον νυχτερινό αποθηλασμό. Το είχε βάλει η Παλλαντιν παλιότερα. Εμένα με βοήθησε.

http://drjaygordon.com/attachment/sleeppattern.html

DPYUp2.png EYukp3.png

Ο Νικ οντος κοπι πειστ Σοζω ειναι! Λεγκ υπομονη κ ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα κ οσο το δυνατον ανωδυνα γινεται....

Αθηνοααααα !!!!!!!! Τι σκεφτεσαι καλο μου μην της κανεις πλυση εγκεφαλου με αυτα μορε απο τωρα ολη μερα μαζι σου ειναι σπιτι που να χαθει? Ισως κ εγω να ειμαι λιγο αφασια παλι δεν ξερω τι να πω ..... Αλλα οπως κ να χει στο Γαλατσι εχει μια αδυναμια!

Αναστασια εγω με το βραδινο αποθηλασμο δεν εφαρμοσα καποια μεθοδο ( ετσι νομιζω τουλαχιστον) ειχαμε φτασει σε σημειο να κοιμαται με στηθος κ μετα αν μυριζε κ ξυπνουσε ριχνοταν παλι. Κ επειδη δοκιμαζοντας να ελαττωσω καποιους γυριζε αναποδα κ θηλαζε περισσοτερο ενα βραδυ του ειπα η μαμα δεν εχει αλλο γαλα καιει κ αυτο ηταν. Τον πηραμε αγκαλια κ κοιμηθηκαμε μαζι κ δεν ζητησε. Αυτο εγινε 3-4 μερες ακομα κ μετα ελεγε μονος του καιει βυζακι κ ακομα το λεει δεν εχει αλλο γαλα βυζακι μου. Αλλα κ παλι ο Μητσος ειχε κλεισει τα 2 μιλαγε καταλαβαινε τωρα τι να πω . Παντος σε πολλες περιπτωσεις οπως εμενα το βραδινο το ειχε περισσοτερο σαν πιπιλα ξυπναγε κ πιπιλιζε ...

αθηνα πες καμια ιδεα για τον νυχτερινο αποθηλασμο.... πειραζει αν αποκοιμιεται στο στηθος στο τελευταιο γευμα?

οχι δεν πειραζει εγώ ετσι την κοιμιζα, μετα ακολουθησα τη μεθοδο που γραφει η Ελιζα. Ομως κοιμομουν μαζι της ετσι? δηλ οταν ηθελε να ξαναθηλασει κι αρχισε τ κλαματα την ειχα αγκαλιτσα τη χαιδευα της ελεγα παραμυθακια να ξεχαστει, δεν την εβαζα στο κρεβατι της...

βεβαια και πριν κοιμοταν μαζι μου, εσενα αν εχουν συνηθισει στα κρεβατακια τους μαλλον δεν θα εχεις προβλημα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ελενη, αν ειναι σαν στιγμτακι πολλα μικρα μαζι συνηθως δεν ειναι τερηδονα αλλα χρωστικες που φευγουν με τον καθαρισμο...που σκατα τις βρισκουν τις χρωστικες μπορεις να μου πεις?

απο τη σοκολατα μονο αλλα ποσο πια τρωνε? (καφε και κοκκινο κρασι και τσαι τα αποκλειω χαχαχαχαχα )

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γιατι δεν μπορω να κανω εντιτ μου λετε? Θα σας πω εντυπωσεις οταν γυρισουν, ολη μερα παιζαμε τη Γιολάντα

(ετσι λενε τη γιατρο) αν ειναι καλη Ελεν θα στη συστησω ειναι πολυ κοντα στο υψος του νομισματοκοποειου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Βασουλίνι πώς πάτε, έφτιαξαν καθόλου τα κακάκια σας?

Εμένα άρχισε να ξεσπάει η μικρή με αντιβίωση γιατί έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού, 4η μέρα με πυρετό και είχε αρχίσε να έχει ακροαστικά! Τέσπα θα περάσει κι αυτό, φέτος που έχω ηρεμήσει με το Γιώργο και τις ιώσεις άρχισε εκείνη!

Για νυχτερινό αποθηλασμό ιδέα δεν έχω, εμείς μετά τον 3ο-4ο μήνα σταμάτησε να θηλάζει μόνη της το βράδυ, δηλαδή θήλαζε στις 12 και μετά κατά τις 7 το πρωί, κάποια στιγμή που ψιλοξυπνούσε πάλι της έβαζα πιπίλα και κοιμόταν!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...