Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααα και καλή εύκολη βδομάδα να έχουμε!

Αργότερα θα ξεκλέψω χρόνο να διαβάσω τα νέα σας και να σας πω τα δικά μας... πολλά φιλιά στις μουριτσες και στις `φουσκομένες κοιλίτσες ;)

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη βδομαδα!

Εμεις πηγαμε χωριο το ΣΚ ειχε υπεροχο χωριο κ ο Μητσος ξετρελαθηκε. Πηρε κ ο πατερας μου κατσικακια κ εξτασιαστηκε ολη μερα παιζαν κυνηγητο τα ξεπατωσε ταζωντανα δεν ξεκολαγε απο εκει με τιποτα! Εκανε κ πρωτη επισημη σε γηπεδο πηγε με τον πατερα του κ παιξαν μπαλα πριν τον αγωνα κ ολη μερα αυτο λεει κ για τα κατσικια !!!!

Χμμ όλες στην τρεχάλα εεε;

Ωραία περάσατε Τζενάκο :)

Η προηγούμενη βδομάδα πέρασε με τις μισές μέρες ο νικόλας να μην τρώει τίποτα μόνο να πίνει νερό και εγώ να είμαι με θήλαστρο για να την παλέψω... και με ψάξιμο στο ίντερνετ και σε γνωστούς για να δουμε τι θα κάνουμε με σόζω.

Κατα τ'αλλα ο γιωργάκος δουλεύει τρελά και έχει κλατάρει ο καψερός, εγώ για να την παλέψω παίρνω τα μικρά και κόβω βόλτες στον εξοτικό βύρωνα.

Ωρες ώρες με πιάνει μια μοναξια άλλο πράμα... πάλι καλά έρχεται την καταλληλη στιγμή το σκ χοχο

φιλώ σας!!!

Λέγκοπουλάκι μου εγώ λέω να ενώσουμε τις μοναξιές μας και να οργανώνουμε καθημερινά μαζώματα και σε σπίτια τώρα που νυχτώνει νωρίς!

Προσφέρομαι!:wink:

Και εγω προσφερομαι! Ειναι πολυ καλη ιδεα!

Καλημέρα κι από μένα! Λεγκουλίν μήπως βρέθηκε η κόρη μου με το γιο σου την προηγούμενη εβδομάδα γιατί έχουν τα ίδια συμπτώματα? Μύξες, βήχα, πυρετό, τρελούς εμετούς και αφαγία! Μέσα σε όλα εδώ και 3 εβδομάδες είχαμε ξεκινήσει να ελαττώνουμε πολύ τα γεύματα για να αποθηλάσουμε και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου για να αυξηθει η παραγωγή αφού μόνο να θηλάζει θέλει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

λεγκ τελικα ειναι σιγουρο οτι απετυχε?για γιατρο καταληξατε καπου?

α ρε μαρινακι και εσεις πολυ ταλαιπωρια περαστικα

τζενη φανταζομαι τι θα τραβηξαν τα ερμα τα ζωντανα :lol:

Εμας μας περασαν οι μυξες αλλα μας εμεινε η διαρροια ,μαλλον απο την αντιβιωση που πηρε το ειχε απτο νοσοκομειο ,μας εχει καταχ#σει μιλαμε ολη την ωρα δεν προλαβαινω να τον αλλαζω και πρεπει να τον κοβει η κοιλιτσα του

κατα τ΄αλλα ωραιες μερες ειχε και την βγαλαμε και εμεις στις κουνιες

αθηνουλα εσεις τι κανετε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γεια σας κορίτσια! Επιστρέψαμε από παιδίατρο, 1η φορά που η μικρή έχει κάτι που δε φαίνεται να περνάει στο πόδι ως συνήθως, έχει λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού που επηρεάζει και πεπτικό, δε θέλει να φάει απολύτως τίποτα και τελικά ξεκίνησε αντιβίωση! Ειρωνία, τελικά και τα δύο παιδιά, παρόλο που φέτος πέρασαν πιο χαλαρά μικρές ιωσούλες πήραν ταυτόχρονα σχεδόν αντιβίωση για διαφορετικούς λόγους! Εξακολουθώ βέβαια να λέω ότι φέτος μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, τώρα άρχισαν τα δύσκολα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μέσα κορίτσια για τα μαζέματα!!!

Ρε Βασούλι ο μικρός έχει τόση διάροια; Πωπω τον καψερό... να τον έχεις συνέχεια στο βυζί για να παιρνει δυνάμεις. Η Στεφανία πως είναι;

Αθηνάκο μου εσεις πως είστε;

Καλημέρα κι από μένα! Λεγκουλίν μήπως βρέθηκε η κόρη μου με το γιο σου την προηγούμενη εβδομάδα γιατί έχουν τα ίδια συμπτώματα? Μύξες, βήχα, πυρετό, τρελούς εμετούς και αφαγία! Μέσα σε όλα εδώ και 3 εβδομάδες είχαμε ξεκινήσει να ελαττώνουμε πολύ τα γεύματα για να αποθηλάσουμε και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου για να αυξηθει η παραγωγή αφού μόνο να θηλάζει θέλει!

Μπααα καμία σχέση καλέ... εμένα μάλλον για απεργία έμοιαζε γιατί ούτε συνάχι, ούτε βήχα ούτε εμετούς είχε. Και άσε που εσένα θηλάζει ενώ εμένα με το ζορι ένα δύο θηλασμούς στο 24ωρο έκανε το σκασμένο:rolleyes:

Περαστικά στην ομορφούλα σου... και ελπίζω να μην κολήσει κι ο γιωργάκος. Αλήθεια δουλειά πότε ξεκινάς; Θα την στείλεις παιδικό;

καλησπερα τσουπρες!

τι κανετε?

λεγκω τελικα απετυχε το χειρουργειο ε?? ουφ τι κριμα... μεγαλη ταλαιπωρια το καημενουλι.... και για σας ακομα μεγαλυτερη...

εμεις τελικα και οι τρεις με σιδηρο και βιταμινες... ας ειναι.. τι να κανουμε...

για δωστε ιδεες ρε κοριτσια για υγιεινα σνακ τωρα που αρχισε να τρωει καπως η ιωαννα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...