Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Μια ερώτηση σφήνα.

Αφροδίτη μου, θελω τα φώτα σου.

Ο μικρος κανει τελευταια κακά 1 φορά την εβδομάδα... πολυ ταλαιπωρια για ολους μας αλλα ΟΚ μεχρι και 10 μερες ειναι φυσιολογικο λεει ο ντοκ.'

Ομως χθες στη μεγάλη εξοδο...ειδα καφε βλεννίτσες...

Το μονο διαφορετικο που εφαγα ητνα καρυδια, αλλα και παλι δεν ξερω τι μπορει να τον πειραξε, αφου και γαλακτοκομικα ισως να εγαφα παραπανω και να τον ερεθισαν

Θσως και τα φαρμακα για την πιεση?

Τι μου προτεινεις να κανω/κοψω ?

Επισης στα μαγουλακια του εχει σνα μπιμπικακια και ειναι λιγο κοκκινα αλλα οχι αγριο δερμα, δεν φαινεται να ειναι εκζεμα...

xmm, μπορει να ηταν και τελειως τυχαιο, αν και το ταυτοχρονο κοκκινισμα δειχνει οτι κατι τον ενοχλησε! Δεν ειναι αναγκη να φτασει να γινει εκζεμα. Τα καρυδια ειναι σουπερ ντουπερ αλλεργιογονα, και να τα κοψεις για λιγο καιρό δεν θα σε χαλασει πολυ φανταζομαι, οποτε μην τα τρως κ δες πως θα παει. Αν δεις επιδεινωση ή και αιμα,κόψε τα γαλακτοκομικα. Μην αγχωνεσαι, απλα εχε τον νου σου. Γαλακτοκομικα γενικα καταναλώνεις πολλα?

ΜΕ την πίεση πως εισαι? Τα φαρμακα ειναι σιγουρα οκ για το παιδί? Γιατι ετσι λέγανε κ σε μενα για τα ουτροτζεσταν αλλα τελικά μια χαρα περίοδος ηρθε στη Δανάη...

Υγραντηρα απο που θα παρω;Τον βαζετε οταν βηχουν ή και για το μπουκωμα;

Μπορεις κ απο το ιντερνετ, αλλα για συντομια, θα βρεις σιγουρα στα φαρμακεια. Και οταν βηχουν κανει καλο (βλεπεις άμεσα τα αποτελέσματα) αλλα κ στο πολυ μπουκωμα τα βοηθαει να αναπνευσουν καλύτερα.

Ο Αγγελος δεν φαινεται και πολυ αρρωστος, ωρες βρες ειναι λιγο ζεστος, αλλα οχι σπουδαια πραματα (δεν καθεται να τον θερμομετρήσω) και εχει μπούκωμα, αλλα ειναι ζωηρος σαν αγριοκάτσικο και ευδιάθετος. Θα δουμε πως θα παει σημερα... Ή την περνάει ελαφρια ή ειναι οι κάτω κυνοδοντες που μας εχουν πρηξει...

οι κίτρινες μύξες σημαίνουν ότι πήζουν και ότι το κρύωμα είναι στα τελιώματα.. είναι οι καλύτερες μύξες, αλλά βγαίνουν δύσκολα :D

καλό αυτό, αλλά τώρα άρχισαν να γίνονται άχρωμες, ντόινκ!

Καλημέρα σας!

Πήγαμε στην ντοκ χθες, καλά είναι είναι ερεθισμένος ο λαιμός του και έχει και ένα ασπράκι... Ο Χαβιέ προχθες είχε δει 3...

Ο πυρετός έχει πέσει οπότε ιωσούλα είναι μάλλον!

Η Φίφη καλά, στα καλά καθούμενα σηκώνεται και κάνει βόλτες στο σπίτι! Το κοιτάει αφ' υψηλού....

Περαστικά σε όλους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

εντάξει μπορείτε να με πείτε άκαρδη μάνα αλλά εγώ την έστειλα την Άννα με βήχα και μύξες (κιτρινωπές) στον παιδικό, αν είχα και την Άννα εδώ θα πήδαγα από το παράθυρο...

που σας κάθησε βρε Λενίτο ότι μπορεί να ήταν οστρακιά;

οι κίτρινες μύξες ντουντούκι είναι σημάδι βακτηριακής επιμόλυνσης, δεν σημαίνει ότι είναι στα τελειώματα μπορεί να είναι και τα ξεκινήματα...

συνήθως ξαναασπρίζουν οι μύξες πριν τελειώσει εντελώς το κρύωμα (και τότε είναι που λέμε παει πέρασε και τότε την ξαναρπάζουν αμέσως..)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα!

xmm, μπορει να ηταν και τελειως τυχαιο, αν και το ταυτοχρονο κοκκινισμα δειχνει οτι κατι τον ενοχλησε! Δεν ειναι αναγκη να φτασει να γινει εκζεμα. Τα καρυδια ειναι σουπερ ντουπερ αλλεργιογονα, και να τα κοψεις για λιγο καιρό δεν θα σε χαλασει πολυ φανταζομαι, οποτε μην τα τρως κ δες πως θα παει. Αν δεις επιδεινωση ή και αιμα,κόψε τα γαλακτοκομικα. Μην αγχωνεσαι, απλα εχε τον νου σου. Γαλακτοκομικα γενικα καταναλώνεις πολλα?

ΜΕ την πίεση πως εισαι? Τα φαρμακα ειναι σιγουρα οκ για το παιδί? Γιατι ετσι λέγανε κ σε μενα για τα ουτροτζεσταν αλλα τελικά μια χαρα περίοδος ηρθε στη Δανάη...

Αφροδίτη μου σε ευχαριστω! Μακαρι να ειναι τυχαιο... γαλακτοκομικα περισσοτερο σοκολατες και τυρια, οχι τοσο γαλα, αλλα τωρα τα εχω μειωσει λογω πιεσης τρωω μονο ανθοτυρο.

Επειδη κανει τοσες μερες να κανει κακα ειναι δυσκολο να θυμηθω τι εφαγα και τι μπορει να τον πειραξε! Καρυδια δεν ξανατρωω θα μειωσω και τα γαλακτοκομικα και βλεπουμε.

Τα φαρμακα για την πιεση τα βγαζει 0 ρισκ ασφαλες για το παιδι και το θηλασμο και δεν προτεινει καν εναλλακτικη οποτε ειμαστε Οκ εξαλλου αυριο τα σταμταω και ελπιζω να μην χρειαστω ξανα...

Για τη Δαναη επαθα πλακα με τα ουτρογκεσταν....επαιρνες στην εγκυμοσυνη με τον Αγγελο?

galat μέχρι να απαντήσει η Αφροδίτη να πω την γνώμη μου; Η συχνότητα των κακακίων δεν μας απασχολεί καθόλου. Μας απασχολεί μόνο το αν πονάει/ζορίζεται για να τα κάνει και το χρώμα/υφή τους.

Λογικά πρέπει να τον ενόχλησαν τα καρύδια, οι ξηροί καρποί είναι αλλεργιογόνοι γενικά. Καλύτερα κόψε τους προσωρινά και βλέπουμε.

Τα φάρμακα για την πίεση τα τσέκαρες στο e-lactancia για τυχόν παρενέργειες;

Παλαντινιο μου σε ευχαριστω θα τους κοψω!

Τα κακα εχουν κουσταρδι χρωμα και ειναι παχυρευστα(μπαρντον πρωι πρωι) αλλα οτι ζοριζεται, ζοριζεται...και 2-3 μερες πριν...

Βαρος παιρνει λααααου λαααου αλλα νορμαλ και γενικως φαινεται ροδαλος.

Θα κοψω αρχικα του ξηρους καρπους και βλεπουμε (παντως οταν ηταν μικροτερος εκει με τα πονακια που εχουν νομιζω οτι τα γαλακτοκομικα του εφερναν αερια και πονακια...μαλλον τον ενοχλουν για να δουμε)

Για υγραντηρες κλπ, φρυνη εσενα θα σου χρειαστει και εμ το 2ο μωρακι, εγω προς το παρον, που δεν αναβουμε θερμανση και δεν ξερω τι θα γινει, βαζω ωραστο νερο σε ενα κατσαρολακια και σταζω 4-5 σταγονες ευκαλυτπο αιθεριο ελαιο , οχι καθε μερα οποτε το θυμαμαι το προτεινε ο παιδιατρος εναλλακτικα του υγραντηρα

Κι εμενα ο μικρος ρουθουνιζει αλλα δεν εχει ξυξουλες οι βλεννες αυτες ειναι πιο βαθεια, θα την βοηθησει πολυ ο υγραντηρας

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα! Βλέπω οι ιώσεις χτυπήσανε! εμείς είμαστε με άσπρες μύξες οπότε στα τελειώματα όπως λέει και η doc! :)

γμτ Λέγκω μου πραγματικά τι να πω.... στενοχωριέμαι πολύ.... ελπίζω να βρείτε σύντομα κάποιον γιατρό υπεύθυνο, να σας ενημερώσει σωστά και επιτέλους ο Θοδωρίκος να μας μαμήσει όλους! :D

Αααα ξέχασα!

Έχω ερωτήσεις για τα ομοιοπαθητικά... Ελίζα Μαριλού ή όποια ξέρει ας δώσει τα φώτα της...

Όταν π.χ. δίνουμε κάτι για πυρετό, το ξαν αδίνουμε την επόμενη μέρα αν δεν πέσει ο πυρετός? Υπάρχει περίπτωση να μην δρα έπειδή παίρνει και άλλο αντιπυρετικό?

Έχω πολλές ερωτήσεις και δεν μπορώ να παίρνω συνέχεια τηλέφωνο... Και ποια η διαφορά της δυναμοποίησης? Όσο πιο μικρό το νούμερο τόσο πιο δυνατό???

Ξέρετε κανένα βιβλίο να μου πείτε να ξεστραβωθώ???

Ελένη η γιατρός μου έχει πει πως ομοιοπαθητικό δίνουμε στον πυρετό όταν το παιδί κάνει βέβαια πάνω από 39 και είναι κόκκινο. Και ναι μπορούμε να δώσουμε ταυτόχρονα και αντιπυρετικό.

Η ισχυρή δυναμοποίηση των ομοιοπαθητικών δεν έχει να κάνει με την ποσότητα του συστατικού (ορυκτού ή φυσικού). Μάλλον όσο ισχυρότερη είναι η δυναμοποίηση (200CH, 1Μ, 10Μ) τόσο λιγότερη είναι η ποσότητα του ομοιοπαθητικού γιατί έτσι, όταν είναι πολύ μικρό, μπορεί να εισβάλει ευκολότερα στα κύταρα του οργανισμού και να μην αντιμετωπισθεί ως εισβολέας από τον οργανισμό, οπότε και θα δράσει άμεσα. Ο Ιάσονας είχε πάρει μια φορά ένα 10Μ (είχε ωτίτιδα και αμυγδαλίτιδα) από την ίδια μέρα παρουσίασε πολύ μεγάλη βελτίωση και στην υγεία του αλλά και στη φυσική και συναισθηματική του κατάσταση.

Θα παω να παρω υγραντηρα,φαινεται οτι θα χρειαστει..

Η Ελιζα ειναι μπουκωμενη,κακοκεφη και τωρα το βραδυ ανεβασε και πυρετο...ουφφφ...

Αφορδιτη,λες τοτε με την περιοδο της Δαναης να ηταν απο τα utrogestan?Την θυμαμαι την ιστορια,τι αγχος ειχες τραβηξει...

Περαστικα σε ολα τα παιδακια...

Η Λεγκω τι γινεται;εχουμε κανενα νεο;

Καλημέρα!

Τα κακα εχουν κουσταρδι χρωμα και ειναι παχυρευστα(μπαρντον πρωι πρωι) αλλα οτι ζοριζεται, ζοριζεται...και 2-3 μερες πριν...

να φανταστώ οτι ειναι κατι ανάμεσα απο μουσταρδί κ κουραδί?:-P:tongue:

Αφορδιτη,λες τοτε με την περιοδο της Δαναης να ηταν απο τα utrogestan?Την θυμαμαι την ιστορια,τι αγχος ειχες τραβηξει...
ειχα παρει ουτροτζεσταν οταν ημουν εγκυος στον Αγγελο και η Δαναη θηλαζε ακόμη. Οταν τα σταματησα μετα απο λιγες μερες η Δαναη ειχε την περιοδο. Το ειχαμε ψαξει απο παντού (χειρουργους, παιδογυναικολογους, κολπικες εξετασεις, υπερηχους κ δεν θυμαμαι τι άλλο), δεν βρέθηκε απολυτως τιποτε αλλο στη Δαναη, ολοι κατεληξαν οτι εφταιγαν τα ουτρογκεσταν παρα που λεγανε οτι δεν περνανε στο γαλα... Ακομη κ η γυναικολογος απο την ξανθη που ειναι συμβουλος ειχε συμφωνησει... Και γω γιαυτο εχω πειστεί, μιας και δεν παρουσιασε τιποτα αλλο ξανα.

Πολυ δυσκολη μερα χτες στη δουλεια, δυσκολα ξεκίνησε κ η σημερινη μερα με ζηλειες στο σπιτι κ με π@δ@μα στη δουλεια....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

επιτέλους Παρασκευή...χτες ο μικρός στούκαρε σε γωνία επίπλου και έσκισε λίγο το ματοτσίνορο,ευτυχώς δεν χρειάστηκε ράμματα, στούμπηξε μύτη, κ μελάνιασε το ματάκι του από κάτω...όμορφα....έχει ένα βήχα, σαν τρακτέρ κάνει ρε γμτ...τί να τον δώσω?

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!

να φανταστώ οτι ειναι κατι ανάμεσα απο μουσταρδί κ κουραδί?:-P:tongue:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λατρευω αφρο!!!! Το νεο λοιπον χρωμα λανσαριστηκε!

Τονια περαστικά στον μικρο , δεν ξερω για τον βηχα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θυμαμαι Αφρο το τρεξιμο σε χιλιους γιατρους τοτε...

Στην Ελιζα κι εγω ειχα παρει λιγα utrogestan,τωρα ευτυχως καθολου.

Μαμα μια,περαστικα και σε εσας.Για τον βηχα,να τον ακουσει ο γιατρος καλυτερα.

Κι εμεις με δεκατα ειμαστε και πολυ μπουκωμενη μυτη...

Η Λεγκω τι γινεται;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...