Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αααα ξέχασα!

Έχω ερωτήσεις για τα ομοιοπαθητικά... Ελίζα Μαριλού ή όποια ξέρει ας δώσει τα φώτα της...

Όταν π.χ. δίνουμε κάτι για πυρετό, το ξαν αδίνουμε την επόμενη μέρα αν δεν πέσει ο πυρετός? Υπάρχει περίπτωση να μην δρα έπειδή παίρνει και άλλο αντιπυρετικό?

Έχω πολλές ερωτήσεις και δεν μπορώ να παίρνω συνέχεια τηλέφωνο... Και ποια η διαφορά της δυναμοποίησης? Όσο πιο μικρό το νούμερο τόσο πιο δυνατό???

Ξέρετε κανένα βιβλίο να μου πείτε να ξεστραβωθώ???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μικρή αδερφή μου ειναι ιχθύς και είναι απίστευτα ζηλιάρα....απίστευτα όμως... ακόμα τώρα! Και είναι ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου απ΄ότι λένε. Επίσης αεροβατούν λίγο... είναι λίγο στην κοσμάρα τους με λίγα λόγια! Καμία σχέση με ρεαλισμό, με λογική, με σκέψη πριν την πράξη... Και επειδή είμαι το άκρο αντίθετο θα είχα ένα θεματάκι με το να έιχα κόρη έτσι. Τα αγόρια πάλι ιχθύς είναι λίγο πιο δυναμικά και λίγο πιο λογικά. Ο αδερφός μου είναι και έχουμε καταπληκτική σχέση.΄ Τώρα μπορεί όλα αυτά να ειναι μπαρούφες... ποιος ξέρει! Θα δείξει!

:shock:

αυτά είναι σαν να τα έγραψα εγώ!!!!:-D

Αααα ξέχασα!

Έχω ερωτήσεις για τα ομοιοπαθητικά... Ελίζα Μαριλού ή όποια ξέρει ας δώσει τα φώτα της...

Όταν π.χ. δίνουμε κάτι για πυρετό, το ξαν αδίνουμε την επόμενη μέρα αν δεν πέσει ο πυρετός? Υπάρχει περίπτωση να μην δρα έπειδή παίρνει και άλλο αντιπυρετικό?

Έχω πολλές ερωτήσεις και δεν μπορώ να παίρνω συνέχεια τηλέφωνο... Και ποια η διαφορά της δυναμοποίησης? Όσο πιο μικρό το νούμερο τόσο πιο δυνατό???

Ξέρετε κανένα βιβλίο να μου πείτε να ξεστραβωθώ???

Όσο πιο μικρό το νούμερο τόσο πιο αδύνατο.

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι όλα κατά περίπτωση. Δεν υπάρχουν κανόνες, ακολουθείς τον γιατρό σου.

Καλημέρα!

Ελένη ένα καλό κείμενο για την ομοιοπαθητική εδώ

http://www.vithoulkas.com/content/view/42/54/lang,el/

Γενικά πάντως, αν δεν γίνεσαι καλά, ξαναπαίρνεις το γιατρό και του περιγράφεις ακριβώς την εξέλιξη για να σου πει πως να συνεχίσεις. Έχουν σημασία ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! πχ για την ωτίτιδα με ρωτησε ποιο αυτί δεξί ή αριστερό...Οι ομοιοπαθητικοί ξέρουν μόνο ότι έτσι γίνεται. Αν δεν ξανατηλεφωνήσεις μάλλον θεωρούν ότι έγινες καλά ή τα παράτησες.

Φρύνη, είμαστε ερασιτέχνες στις ελιές. Έχουμε πολλα δέντρα αλλα μαζεύουμε όσα μπορουμε...Τουλάχιστον ξέρουμε ότι δεν παίζουν φυτοφάρμακα και το λάδι μας συνήθως είναι πολύ καλό.Για τις θερμοκρασίες δεν ξέρω...

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλησπερα κοπελιες τι κανετε?

Ελιτσες βλεπω.. Δυσκολες στο μαζεμα ειδικα αν εχει κακο καιρο πολυ παιδεμα.

Εχουν κ οι γονεις μου παλια καναμε αρκετο λαδακι γυρω στον τονο καθε χρονο αλλα απο το τελευταιο χιονι κ μετα πριν 4-5 χρονια αν θυμαμαι καλα ισα για το σπιτι βγαζουμε καθε χρονο ( ειμαστε κ 4 σπιτια βεβαια) αλλα τουλαχιστον ξερουμε τι τρωμε γιατι κ παραπανω να καναμε απο τιμη να το πουλησει παραγωγος στον εμπορα ειναι ξεφτιλα μονο σε σπιτι αν δωσεις εχει καλη τιμη αλλα κ παλι πρπ να το δωσεις μαζεμενο να φανει.

Διαφημίσεις

Αφροδιτούλι!!!!!!! ησύχασα λίγο που είστε μόνο με βήχα... Φιλάκια στα αγαπημένα μαγουλάκια σας!

α, ασε τα φιλια τελικα γιατι μαλλον θα σας κολλησουμε!:(

Αγγελος με πυρετο!!!

Γκουχ γκουχ... όχι δεν είμαι διακριτική, κρυωμένη είμαι...

Και ο Ανδρέας, και η Άννα και ο Μικέλε... ωραία που περνάμε! Βγήκαν οι υγραντήρες, τα οτρισαλίν, οι οροί, μπήκε και επισήμως ο χειμώνας!!!

Να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον 'Αγγελο και την Φιφή;;;; Να πω και ας με βρίσετε...

Και περαστικά επίσης σε όλο το καφέ, ξεκίνησαμε πανηγυρικά την χειμερινή σεζόν!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Υπάρχει τελικά κανένα σπίτι χωρίς άρρωστο αυτές τις μέρες? εμείς παρόλο που έχουμε το ΓΙώργο ακόμα με αντιβίωση, άρχισε να βήχει πολύ! Μια ομορφιά, άντε έρχονται Χριστουγεννα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μια ερώτηση σφήνα.

Αφροδίτη μου, θελω τα φώτα σου.

Ο μικρος κανει τελευταια κακά 1 φορά την εβδομάδα... πολυ ταλαιπωρια για ολους μας αλλα ΟΚ μεχρι και 10 μερες ειναι φυσιολογικο λεει ο ντοκ.'

Ομως χθες στη μεγάλη εξοδο...ειδα καφε βλεννίτσες...

Το μονο διαφορετικο που εφαγα ητνα καρυδια, αλλα και παλι δεν ξερω τι μπορει να τον πειραξε, αφου και γαλακτοκομικα ισως να εγαφα παραπανω και να τον ερεθισαν

Θσως και τα φαρμακα για την πιεση?

Τι μου προτεινεις να κανω/κοψω ?

Επισης στα μαγουλακια του εχει σνα μπιμπικακια και ειναι λιγο κοκκινα αλλα οχι αγριο δερμα, δεν φαινεται να ειναι εκζεμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

]Μια ερώτηση σφήνα.

Αφροδίτη μου, θελω τα φώτα σου.

Ο μικρος κανει τελευταια κακά 1 φορά την εβδομάδα... πολυ ταλαιπωρια για ολους μας αλλα ΟΚ μεχρι και 10 μερες ειναι φυσιολογικο λεει ο ντοκ.'

Ομως χθες στη μεγάλη εξοδο...ειδα καφε βλεννίτσες...

Το μονο διαφορετικο που εφαγα ητνα καρυδια, αλλα και παλι δεν ξερω τι μπορει να τον πειραξε, αφου και γαλακτοκομικα ισως να εγαφα παραπανω και να τον ερεθισαν

Θσως και τα φαρμακα για την πιεση?

Τι μου προτεινεις να κανω/κοψω ?

Επισης στα μαγουλακια του εχει σνα μπιμπικακια και ειναι λιγο κοκκινα τα μαγουλακια αλλα οχι αγριο δερμα, δεν φαινεται να ειναι εκζεμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λέγκω αντιγράφω και εδώ:

Λέγκω, αρχικά μην βγάζεις με το θήλαστρο μόνον όταν δεν αντέχεις άλλο, βγάζε συχνά (όσο είναι δυνατόν με δυο ζιζάνια στο σπίτι) για να διατηρείς την παραγωγή σε ψηλά επίπεδα. Αλλιώς μετά θα αρνείται γιατί δεν θα βρίσκει γάλα

Στερεές τρώει ή τις αρνείται κι αυτές;

Πάρε και μια σύμβουλο τηλέφωνο, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν σκεφτώ κάτι θα επανέλθω

galat μέχρι να απαντήσει η Αφροδίτη να πω την γνώμη μου; Η συχνότητα των κακακίων δεν μας απασχολεί καθόλου. Μας απασχολεί μόνο το αν πονάει/ζορίζεται για να τα κάνει και το χρώμα/υφή τους.

Λογικά πρέπει να τον ενόχλησαν τα καρύδια, οι ξηροί καρποί είναι αλλεργιογόνοι γενικά. Καλύτερα κόψε τους προσωρινά και βλέπουμε.

Τα φάρμακα για την πίεση τα τσέκαρες στο e-lactancia για τυχόν παρενέργειες;

Ποιο παιδακι ειπαμε ΔΕΝ ειναι αρρωστο;;;

Απαπααα τι κακο ειναι αυτο...

Εμεις εχουμε μπουκωμα στην μυτη και τρελο ροχαλητο το βραδυ.Μυξες καθολου...να δουμε πως θα εξελιχθει...

Γμτ κι ειχα σκοπο να κατεβω Θεσνικη αυριο αλλά εφαγα ακυρο...

Φελινι που εισαι;Πως ειναι τα μικρα σου;

Υγραντηρα απο που θα παρω;Τον βαζετε οταν βηχουν ή και για το μπουκωμα;

καλημερα!

εμεις γλιτωσαμε αυτη τη φορα την ωτιτιδα αλλα μας χτυπησε η επιπεφυκιτιδα....!

φυσικα μυξες και βηχας συνεχιζουν ακαθεκτα....κρατησα και δυο μερες τον στρατο στο σπιτι τα πρωινα και ηρθα στα ορια μου παλι....ευτυχως απο σημερα παλι επιστροφη στην καθημερινοτητα...

περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια μας!

τατηηη! σαν τα χιονια.... ( στο φατσο στελνε μου οτι μπορεις...επισης χρειαζομαι επειγοντως εκεινο το τριφυλι...μηπως το εχεις να μου το στειλεις???αχαχαχ.....) κοριτσια τελος το οφ τοπικ!....

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημέρα!

Και η Σοφία έχει από χτες βράδυ λίγο βήχα και πολλές μύξες, οι οποίες είναι κίτρινες, ενώ όλες τις προηγούμενες φορές ήταν άχρωμες, σαν νερό ας πούμε. Τι σημαίνουν οι κίτρινες, ίωση;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...