Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βρε Τζενάκι μου κι εγώ κουράστηκα μόνο που το διάβασα! Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να μην ξαναγκρινιάξω εγώ για τα ξυπνήματα! Τώρα που κοντεύει 2 ο Μητσάκος και σιγά-σιγά θα περάσει ένα διάστημα από την ταλαιπωρία του νοσοκομείου νομίζω κι εγώ ότι με συζήτηση θα καταφέρετε ίσως να ξεκινήσετε με μείωση των ημερήσιων θηλασμών.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω ότι στα ιδιωτικά νοσοκομεία μπορεί να πάει οποιαδήποτε μαία, στα δημοσία όμως...Το θέμα και στο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι να δεχτεί ο γιατρός να συνεργαστεί με μαία της δικής σου επιλογής. Εμένα ο 1ος γιατρός μου το είχε αποκλείσει αυτό! Να άλλος ένα λόγος που τον σούταρα τελευταία στιγμή!

mGKop3.png60Jvp3.png

εγω γενικα ημουν πολυ "ψαρωμενη"και δεν το εψαξα οσο επρεπε

Ούτε κι εγώ το έψαξα τόσο πολύ στην πρώτη εγκυμοσύνη,

γι αυτό και κατέληξα με καισαρική...

Έδειξα απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό,

γιατί ανήκε στον στενό φιλικό κύκλο της οικογένειας του άντρα μου

και δεν περίμενα ποτέ να κάνει "π@#$#ια" και όταν ήξερε πολύ καλά τι ήθελα!!

Τώρα όμως ξέρω ότι δεν μπορώ να στηριχτώ ούτε στον άντρα μου

γιατί με βρίσκει υπερβολική σε αυτά που ζητάω και το γιατρο τον βρίσκει αυθεντία!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Α ναι... εσυ εισαι με τα νταρκ γούστα!!!!!!

οχι ρε ντιεσιδιο μαυρο μαρσιπο στο ροζουλι μου μπεμπόνιιιιιιιιιιιι!!

(τελικα κ στους μαρσιπους σουργελο είμαι!!!!)

LOLOLOLOLOLOLOL

ειμαι της αποψης πως αν μπορεις να το υποστηριξεις το πολυχρωμο και το "παρδαλουλι";) , δειχνει τελεια....εγω ΔΕΝ μπορω οποτε γινομαι DARK.....;):D;):D

οσο για τις μαιες, και εγω ξερω πως πρεπει να συμφωνει και ο γιατρος και συνηθως αυτοι που εχουν δικες τους μαιες δε συμφωνουν......

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Το θέμα και στο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι να δεχτεί ο γιατρός να συνεργαστεί με μαία της δικής σου επιλογής.

Γιατί???

Για να μην έρθει και ανοίξει τα μάτια στην κοπέλα ότι μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά ενώ αυτός μπορεί να ετοιμάζει καισαρική??

Για να μην του φέρνουν αντιρρήσεις??

Οκ, δεν θέλει να συνεργαστεί???

Μια χαρά, έχω το δικαίωμα να έχω έναν συνοδό??? Αυτή θα είναι η μαία μου!!

ας περιοριστω στου Λητώ λοιπόν??

Όχι, θα το έψαχνα!!!

http://www.eutokia.gr

επικοινώνήστε μαζί τους, ίσως να μπορούν να σας κατατοπίσουν καλύτερα.

899667.png226174.png

Ούτε κι εγώ το έψαξα τόσο πολύ στην πρώτη εγκυμοσύνη,

γι αυτό και κατέληξα με καισαρική...

Έδειξα απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό,

γιατί ανήκε στον στενό φιλικό κύκλο της οικογένειας του άντρα μου

και δεν περίμενα ποτέ να κάνει "π@#$#ια" και όταν ήξερε πολύ καλά τι ήθελα!!

Τώρα όμως ξέρω ότι δεν μπορώ να στηριχτώ ούτε στον άντρα μου

γιατί με βρίσκει υπερβολική σε αυτά που ζητάω και το γιατρο τον βρίσκει αυθεντία!!!

και εγω καπως ετσι επεσα στην παγιδα.......:(:(:(δεν ηταν τοοοσο γνωστος ο γιατρος αλλα τον ειχαν πολλες κοπελες του οικογενειακου και φιλικου περιβαλλοντος οποτε....τον ειχα παρατησει και στο παρελθον για κατι τελευταια στιγμη και δεν ηθελα να τον παρατησω παλι,πραγμα που σκεφτομουν πολυ σοβαρα μετα τον 7ο μηνα......:(

και του ειχα συζητησει ανοιχτα (στον 5ο μηνα) οτι εχω ακουσει πως ειστε της "καισαρικης" και μου ειχε πει τοτε: "ποιος τα λεει αυτα, καμια σχεση και εδω θα εισαι να τα δουμε στο τοκετο αν θα γινει καισαρικη μην ανησυχεις" κτλ.....

ΜΠΟΥΡΔΕΣ

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γιατί???

Για να μην έρθει και ανοίξει τα μάτια στην κοπέλα ότι μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά ενώ αυτός μπορεί να ετοιμάζει καισαρική??

τσαμπουκα θελει η υποθεση......αλλα εγω δεν ειμαι και πολυ του συγκεκριμενου sport....;)δυστυχως.......:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Ήταν ψηλά το παιδί και παρόλο που υπολόγιζε ότι μετά από 2ώρες θα είχαμε τελεία διαστολή

είπε σε μένα και τον άντρα μου ότι φοβάται ότι θα χρειαστεί να τραβήξει το παιδί (εννοώντας βεντούζα).

Αλλά όλα αυτά στις 4 και κάτι το απόγευμα. Μου είπε ότι θα με αφήσει άλλη μια ώρα μήπως και έχουμε καμιά αλλαγή και στις 5 με έβαλε για καισαρική.

Όπως καταλαβαίνεις...

Οι άλλες 3 ώρες σήμαιναν ότι έπρεπε να κάτσει εκεί και θα έχανε τα ραντεβού του στο ιατρείο του, και ήδη με περίμενε από το πρωί...

899667.png226174.png

Γιατί???

Αχ Ευάκι κι εγώ θεωρούσα αυτονόητο ότι μπορώ να έχω τη δική μου και έφαγα φόλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ, τι να πω. Το θέμα των καισαρικών όπως και του θηλασμού στην Ελλάδα είναι πονεμένο. Κι εγώ αν δεν είχα αυτόν τον γιατρό σε καισαρική θα κατέληγα πιθανότατα

Με πονάει που μιλάτε για καισαρική γιατί και εγώ ομοιοπαθουσα είμαι.

Αλλά είμαι σίγουρη πως η γιατρός δεν το έκανε χωρίς λόγο καθότι ειχα ισιχακή προβολή και η γιατρός ειναι πολύ φαν του φυσιολογικού τοκετού. Ακόμη και αυτή δεν χάρηκε που θα μου έκανε καισαρική. :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...