Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι Φρύνη πάει στον παιδικό ο Αλέκος... Και η Φίφη στο σπίτι με την Ελένη και στις 2 έρχεται και ο Αλέκος..

Το στρεπ τεστ το έχει ξανακάνει ο Άλεκ και ήταν θετικό το καλοκαίρι. Είχε στρεπτόκοκο δηλαδή... Αλλά όντως είχε 40 + πυρετό. Από το στόμα παίρνουν υγρό από το λαιμό...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ, ακούω για αρρωστούλικα!! Μακριά, μακριά να φύγουν οι αρρώστιες!!

Λέγκω, τι να πω... υπομονή και ψάξτε το όπως σίγουρα έχετε σκοπό να κάνετε!

Ελένη, δεν έχει οστρακιά, έτσι? Γιατί θυμάμαι στην οστρακιά ότι είχε αρχικά σύμπτωμα ασπράκια στο στόμα... αλλά μάλλον στην γλώσσα, δεν θυμάμαι καλά...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Και τον στρεπτοκοκκο μπορει να τον περασει καποιος πολλες φορες;

Ελεν,η Ελενη ειναι η κοπελα που ειχες και στον Αλεκο ε;

Αχχ..κι εγω πολυ αγχωνομαι για την μερα που θα γυρισω στην δουλεια...τι θα κανω την μικρουλα...θα δουμε ως τοτε,εχουμε πολυ καιρο βεβαια.

Διαφημίσεις

Η οστρακιά όμως βγάζει κοκκινίλες στο πρόσωπο, ειδικά γύρω από το στόμα...

Εγώ κανονικά έχω ΠΗΤ 19 Μαρτίου, αλλά αρχές με βλέπω να με βάζει για καισαρική πάλι, γιατί συνήθως μόλις μπω στον 9ο αρχίζουν οι τρανσαμινάσες τρελούς ρυθμούς ανόδου... Και ένα ακόμα θετικό που είναι αγόρι, είναι ότι δεν θα κάνω κορίτσι και ψαράκι, γιατί έχω κακή εμπειρία στο θέμα...

Φρύνη, καλά, αγχώνεσαι για το τι θα γίνει σε ένα χρόνο και κάτι????????? Θα με τρελάνεις????? Χαλάρωσε και απόλαυσε το δώρο που έχεις να μπορείς να κάτσεις ένα χρόνο μετά τη γέννα και μετά βλέπεις!

Κι εγω εχω ΠΗΤ 17-3!!

Θα το τραβηξω οσο πιο πολυ μπορω,μεχρι να με πιασουν πονοι ισως(οπως και την αλλη φορα).Δεν θελω να βγει απο την κοιλια πριν θελησει αυτο!!

Ροζα γιατι τι εχουν τα κοριτσαι ιχθυς;

(ασε που εγω ουτε ιδεα εχω απο ζωδια,ουτε και τα πιστευω να πω την αληθεια...ο ΓΙω παλι,δεν θελει ουτε να ακουει,του σηκωνεται η τριχα!!)

Η μικρή αδερφή μου ειναι ιχθύς και είναι απίστευτα ζηλιάρα....απίστευτα όμως... ακόμα τώρα! Και είναι ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου απ΄ότι λένε. Επίσης αεροβατούν λίγο... είναι λίγο στην κοσμάρα τους με λίγα λόγια! Καμία σχέση με ρεαλισμό, με λογική, με σκέψη πριν την πράξη... Και επειδή είμαι το άκρο αντίθετο θα είχα ένα θεματάκι με το να έιχα κόρη έτσι. Τα αγόρια πάλι ιχθύς είναι λίγο πιο δυναμικά και λίγο πιο λογικά. Ο αδερφός μου είναι και έχουμε καταπληκτική σχέση.΄ Τώρα μπορεί όλα αυτά να ειναι μπαρούφες... ποιος ξέρει! Θα δείξει!

Διαφημίσεις

Στην άκρη του μυαλού σου να το έχεις! Στο κέντρο μην το έχεις είναι το πρόβλημα!:tongue:

Όλα καλά θα πάνε και θα την βρεις την άκρη όπως όλοι τελικά! Και εγώ αγχώνομαι συνέχεια για το τι θα κάνω αν αρρωσταίνουν, αν έχουν απεργία τα σχολεία, αν έχουν γιορτή, αν αν αν.... και πολύ σωστά μου είπε ένα πελάτης πατέρας, την παραπάνω ατάκα... όλοι την βρίσκουν την άκρη, επώδυνα ή ανώδυνα... Εγώ σκέφτομαι επειδή το καλοκαίρι δεν έχουμε ιδιαίτερη δουλειά, ειδικά τέτοια που να μπορώ αν βοηθήσω, να πάρω μία άνευ αποδοχών για 2 μήνες να γυρίσω Σεπτέμβρη, αλλά δεν το έχω πει ακόμα σε κανένα... θα δούμε..

γεια σας κορασιδες.... ξενυχτατε κι εσεις????

βλεπω πιασατε κουβεντα για δουλειες και ζωδια!

εγω γυριζω στη δολεια τη δευτερα

....

εχω φτιαξει ενα τσαντακι με θηλαστρα...παγοκυστες....οινοπνευματα κτλ συνεργα.... και κανω προπονηση για το πως βγαζουν γαλα γρηγορα και αποτελεσματικα!!!!!!!!! χαχαχαχα

οι γυναικες υχθιες ειναι αρκετα ανταγωνιστικες (οχι απαραιτητα ζηλιαρες) αλλα ειναι πολυ καλες για τον εαυτο τους!!!! εγω θα ηθελα να εχω ενα παιδι που να προστατευεται!!! ειναι και καλες φιλες!!! η κολητη μου ειναι υχθης...

εμενα η μπεμπαρα μου ειναι λιονταρινα με σκορπιο.,....τι να πω???/??

Καλημερα!

Ειχα καιρο να σας διαβασω και βλεπω ολο ευχαριστα.... Ρε συ Λεγκουιν, πως ειναι ο Μποζωρικος? Συνηλθε? Τι σας ειπε ο γιατρος για το πρηξιμο τωρα μετα απο τοσες μέρες?

Λενιτο, η οστρακια βγαζει και σημαδακια, ειτε στο προσωπο ειτε στο σωμα. Δεν ειναι τραγικο, αντιβιωση παίρνει κ για αυτό, απλα καποιες μερες ειναι κολλητικό.

Εμενα και τα δυο μου εχουν βηχα, το καθενα με το δικο του ρυθμό. Στη δαναη της δινω προσπαν, κανω δεν κανω καλα δεν ξερω...Μαλλον θα τηλεφωνησω στον γιατρο γιατι ειναι η τεταρτη μερα που ταλαιπωριεται. Βεβαια τη νυχτα ειναι το χειροτερο, περα τον υγραντηρα, τη μερα ειναι σχεδον καλα. Ουφ βαριεμαι...

Περισσοτερο απο όλα ομως βαριεμαι το αγχος και τον φοβο που εχει σπαρθει με τα χρεη μας, με την ανεργια μας, με τη χωρα μας. Σιχαθηκα πια... Σιχαθηκα τις λυσεις, το συστημα τα ολα. άει σιχτιρ... ΚΑι την υποτιθεμενη κριση που εκανα μια βολτα χτες στα μαγαζια και μονο πεσμενες τιμες δεν ειδα...

Ενιγουέι, εγω περασα σουπερ τις προηγουμενες μερες, ειχα αδεια, εκανα δουλιτσες , εκανα βολτες, ψωνισα για να ενισχυσω και τη αγορα και το κρατος μας και εκανα και ενα μινι χανιμουν με τον ερωτα μιας και δεν ημασταν σε καλη φαση καιτο χρειαζομασταν!

Σας φιλω γλυκα!

καλημερα!

βρωμοιωσεις και εμεις με βηχα ειμαστε

πως ειναι ο Νικολακης τρωει ?λεγκουλιν κανε καμια αντληση για να μην σου μειωθει ,εμενα μου ειχε μειωθει πολυ θυμασαι που δεν εβρεχε καθολου πανες την επομενη μερα

ο θοδωρουλης πως ειναι?

περαστικα στον αλεκουκο ,αληθεια ελενη τι κανεις για να μην κολλαει η φιφη οταν εχει ιωση ο αλεκος?

φρυνη και ροζι ψαρακια εχετε?μια χαρα ειναι τα ψαρακια μας ,μητσος 5/3, η στεφανια 14/3 και βγηκαν πολυ ευαισθητουλικα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα σας!!!!!!

Φρύνη θα τα βολέψεις όλα θα δείς! Βέβαια εγώ είμαι τυχερή γιατί η Ελένη είναι πολύ καλή αλλά εντάξει νομίζω ότι κι εγώ για κείνην... Δεν μιλάει και πολλά ελληνικά οπότε δεν μπλέκουμε! Τα απαραίτητα! Και τα παιδιά την λατρεύουν! Η Φίφη βέβαια έχει ένα θεματάκι ακόμα όταν φεύγω αλλά είναι η ηλικία! Χθες η τσούπρα έκανε βόλτες περπατώντας μέσα στο σπίτι! Έχει μια χαρά και υπερηφάνεια! Γελάει μόνη της!

Βασούλα τίποτα δεν κάνω για να μην κολλήσει... Προσπαθούμε να λέμε του Αλέκου να μην πηγαίνει κοντά της όταν είναι άρρωστος και λέει εντάξει... Και μετά πάει της δίνει φιλάκια και ρωτάει κόλλησε τώρα???

Αφροδιτούλι!!!!!!! ησύχασα λίγο που είστε μόνο με βήχα... Φιλάκια στα αγαπημένα μαγουλάκια σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...