Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα μιλαγανε τα ταλιμπανακια μαλλον!!!

Εμενα πολλες φορες ο Μητσος το αφηνει ανοιχτο κ με περνουν κ νομιζουν οτι μιλαω

Ε ναι γιατί είναι αδύνατον να μιλάς στο τηλ. πάνω από 20 δευτερόλεπτα από το σπίτι.....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα και ερωτηση... ο μικρός έχει ιωσούλα με όλο το σετάκι, αυτάκι, λαιμουδάκι, μυτούλα, λίγο πυρετούλι και πολύ γκρίνια... ως εδώ καλά... απ'τις 8 εχθές το βράδυ έχει θηλάσει μία φορά και αυτή ληψη... μάλλον λαιμός πονάει;

Καλημέρα!

Λέγκω, ίσως ο λαιμός του είναι.... Παρόλα αυτά βάζε τον συχνά να πίνει...

Και ο Αλέκος χθες 39! Αφροδίτη εσείς είστε καλά? Ελπίζω να μην σας κόλλησε τίποτα...

Κορίτσια αρχίσανε τα όργανα... Ακούγεται ότι θα κλείσει η εταιρεία που μας έχει προσλάβει και καθώς τα τροϊκάνια δεν δέχονται μετατάξεις ζήτω που καήκαμε! Ωραία Χριστούγενα θα κάνουμε!

Να δω πώς θα τρέξει το ΕΣΠΑ...

Λεγκω εγω εχω παρατησρησει πως οταν ο Μητσος εχει ιωση δεν εχιε καθολου ορεξη να φαει κ να πιει οτιδηποτε. Κ ο ντοκ μου ειχε πει που τον ειχα ρωτησει να μην ανησυχω κ οτι ειναι λογικο να τους κοβεται η ορεξη στην ιωση. Προπσπαθησε οπως ειπε κ η Ελενη να τον βαζεις συχαν κ ας πινει εστω κ λιγο .

Ελενακι μακαρι να μην γινει αυτο πραγματικα στο ευχομαι!!! Κ εμεις το καλοκαιρι ημασταν σε αυτη την φαση αλλα προς στιγμης το γλιτωσαμε. Ειναι πολυ ψυχοφθορο να ξερεις πως απο στιγμη σε στιγμη μπορει να χασεις την δουλεια σου. Πολυ δυσκολα τα πραγματα ρε γμτ τι θα απογινουμε? Κ εδω αρχισαν δειλα δειλα καποιες απολυσεις δεν ξερω αν ακολουθησουν κ αλλες μακαρι οχι. Για την πρωινη δουλεια την βασικη λες ε?

Ναι για τη βασική λέω...

Ευτυχώς εγώ έχω και τις άλλες δουλειές.... Οι υπόλοιποι όμως είναι η μόνη τους δουλειά!

Και πολλοί άντρες! Τί να πω δεν ξέρω! Κωλοκράτος!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ο Θοδωρίκος ταλαιπωρείται διαβάζω....ΦΤΟΥ!!! και ξανα ΦΤΟΥ!!!! Περαστικά βρε Λεγκάκι και στον Θοδωρή και στο Νικολάκο!

Περαστικά και στον Αλέκο!

Και σε όποιον ξεχνάω.

Λενίτο ωραία νέα πρωί, πρωί...

Εμείς γυρίσαμε από Πήλιο (εγώ και η Σοφία) όπου μαζέψαμε ελιές και περάσαμε σούπερ με σούπερ καιρό. Ο Κωστής με το Νίκο είναι αυτή τη στιγμή στο ελαιοτριβείο και θα επιστρέψουν βραδάκι με φρέσκο λαδάκι!!

Ο Κωστής ΔΕΝ πήρε την αντιβίωση αλλά από το Σάββατο είναι καλά. Μόνο που του έχει μεινει υγρό και είναι ξανά κουφός. Για να δούμε...Μαριλενάκι όποτε ευκαιρήσεις στείλε μου στοιχεία για την ΩΡΛ-ομοιοπαθητικό που έλεγες.

Για τα σουτιέν που κουβεντιάζατε, κι εγώ ψηφίζω μια βόλτα στα Η&Μ.

DPYUp2.png EYukp3.png

Ελιζα!Και ο Γιωργος με τον μπαμπα μου ειναι στο ελαιοτριβειο αυτη τη στιγμη!!

Ποσες ελιες εχετε;Σε τι θερμοκρασια βγαζετε το λαδι;

Ελεν περαστικα στον Αλεκουκο!

Λεγκολιν,περαστικα στον μικρο.Περα απο τον λαιμο,προφανως δεν πειναει.Στερεες τρωει τπτ;

Με γεια την αναδιοργάνωση του καφέ!

Αλέκος με ασπράκια στο λαιμό του.... Και πονάει όταν πίνει... Λέγκω λες να έχουν την ίδια ίωση? Ο ομοιοπαθητικός μας είπε για στρεπ τεστ η συμβατική είπε τίποτε ακόμα γιατί δεν έχει 40 πυρετό αλλά 39. Οπότε περιμένουμε να δούμε αύριο...

Στο μεταξύ εγώ γύρισα στις 8 από τη δουλειά και νομίζω ότι δεν τους είδα καθόλου....

Ελεν πως γινεται αυτο το τεστ;

Ο Αλεκ παει παιδικο;Η μικρη σπιτι με κοπελα;

Λεγκολιν μην στεναχωριεσαι που δεν τρωει.Αν ειναι πολυ μπουκωμενος λογικο,μπορει να ανακατευεται κιολας.Αφου πινει νερο,ειναι οκ!

Για το θηλαστρο τι σκεφτεσαι;Να κανεις καμια αντληση επειδη δεν θηλαζει;

Αν νιωθεις οτι πρηζεσαι κανε καμια για λιγα λεπτακια!

Αντε περαστικουλια σε ολα τα παιδακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...