Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκω ((()))...νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά και σύντομα θα βγάλετε άκρη. Αχ το μικρούλι μου το Θοδωρίκο!

Στην Τσιβλού πήγαμε παλιά και ήταν τέλεια!

Χτες πήγαμε το πρωί να ταΐσουμε τα παπάκια στο πάρκο Τρίτση και ο μικρός ξετρελάθηκε! Πιο πέρα από την λίμνη στην οποία μαζεύονται οι πάντες, στους λόφους και τα λιβάδια είναι πανέμορφα! Είδαμε και τον ιππικό με τα αλογάκια και τα γαιδουράκια!

Να το κανονίσουμε καμιά μέρα για πικ νικ!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσιακια μου κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Τι διαβαζω παλι , Λεγκουλι ευχομαι να βγαλετε ακρη κ να σταματησει να ταλαιπωρειται ο Σοζωρικος! Ψαχτητε οσο καλυτερα μπορειτε γιατι ειδαμε τελικα πως μια απλη επεμβαση ρουτινας δεν ειναι κ τοσο απλο κ ειναι κριμα να ταπαιπωρειστε ολοι ετσι ρε γμτ. Αλλα κ πως να ψαχτεις δεν ξερεις ρε γμτ τπολυ δυσκολο.... Δεν ξερεις τελικα ποιον να εμπιστευτεις κ τι να κανεις. Κανεις παντα αυτο που θεωρεις καλυτερο για το παιδι κ παλι κατι γινετε. Εχουμε ολοι μας τον γκαντεμομαγνητη μου φαινεται κ πεφτουμε στο 1%... Ολα καλα να πανε ...

Αθηνουλα μου γλυκια υπομονη κ να προσεχεια πανω απο ολα τον ευατο σου. Προσεξε αυτη την ατσιγμη το θεμα της πιεσης σου μιας κ ολα τα υπολοιπα εχουν καταληξει μερος της καθημερινης ρουτινας για μας!!! Ευχομαι ολα να τελιωσουν εδω κ οτι χρειαστεις μην διστασεις. Οπως ειπαν κ τα κοριτσια αυτες τις μερες που θα κανεις την θεραπεια κ γενικα καλο ειναι να κοψεις το αλατι. Εμενα που ειχε παρουσταστει το προβλημα πριν την γεννα με ειχε η γυναικολογος κ για 2 μηνες μετα χωρις αλατια μεχρι να ξανακανω εξετασεις κ να δουμε πως ειναι ολα καλα.....

Εμεις χτες πηγαμε στο Αττικο κ ειδαμε εκτος απο τα ζωα την παρασταση με τα δελφινια. Ειναι πραγματικα ενα θεαμα υπεροχο που αξιζει να το δειτε. Το μονο δυσαρεστο ειναι οτι ειναι πανακριβα ρε γμτ... 15 ευρω εισοδος το ατομο κ 3 τα δελφινια. Παλι καλα ο μικρος ειναι κατω απο 3 χρονων κ δεν πληρωνει ακομα εισητηριο αλλα οπως κ να το κανεις πανακριβα ειναι..

Αχ... βρε Λεγκουλι....

Μακαρι να κανετε λέθος...ρε γμτ τι ταλαιπωρια ο ερμος, και ειανι τοσο βολικο παιδάκι....

Ο,τι χρειαστείτε σε μετάφραση γερμανικών παντως μην διαστάσεις τηλ στον Βαγγο!

Θα του πω οταν γυρίσει να κανει μια μινι ερευνα για το που κανουν εξειδικευμενα τετοιτες επεμβάσεις...

Εγω με την πιεση το προσεχω, παιρνω φαρμακο τωρα, αλατι κομενο εννοειται και θελει και περπατημα...

Το σπιτι μοιαζει αδειο χωρις τη μπουμπουλινα μου αλλα καλυτερα που πηγε στη γιαγια, γιατι ο μικρςο πολυ ανησυχος ολο το βραδυ ετρωγε... κι ελεγα οι θα ξεκουραστω χαχαχαχ

Μαρίνα, περαστικα στον γιωργακη σου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα, καλή βδομάδα, χωρίς αρρώστιες, αναποδιές και στραβώματα...ξου,ξου γκαντεμομαγνήτη.....

Βρε Λέγκω, τί ταλαιπωρία το παιδάκι σου....τόσο μικρό και να τραβιέται έτσι...μακάρι, αν χρειαστεί και άλλη επέμβαση, να είναι η τελευταία και να μην ξαναταλαιπωρηθεί το παδάκι..πω,πω θα χει πάθει φοβία το καημένο...Του Κων/νου μια φορά του πήραν αίμα (μας άκουσε όλη η Πάτρα)και από τότε ούτε από μακριά να βλέπει νοσοκομείο κ άσπρη μπλούζα...πόσο μάλλον ο Θοδωρής...

Από την άλλη η Αθηνά...ρε κορίτσια, τί να πω, με τόσα που αντιμετωπίζετε και πάλι έχετε το κουράγιο να μπαίνετε εδώ,να τα λέτε, να είστε θετικές κ να δίνετε κουράγιο κ στις άλλες...σας βγάζω το καπέλο...εγώ νιώθω ότι πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό, εντελώς άχρηστη κ ανίκανη να χειριστώ τα δύσκολα....περαστικά Αθηνά, να προσέχεις...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τόνια,,αχαχαχα εγώ θετικός ανθρωπος? Να πω η Λεγκώ , να πω ναι!

Εγω ειμαι χεζιαρα, ε που μπαινω περισσοτερο για παρηγορια μπαινω!

Ευχαριστω παντως πολυ για τα καλα σας λογια ειναι βαλσαμο.

Σας βαζω μερικά ενδιαφεροντα λινκ για φυσικη ενθσχυση των παιδακίων σας τον χειμωνα

http://www.vita.gr/html/ent/433/ent.2433.asp

http://www.goodlifeshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=39&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=1

http://www.himalayadirect.com/shopexd.asp?id=6&source2=SE001

Einai ayta poy moy pροτεινε ο παιδιατρος, πιστευω το πιο ευκολο ειανι το γκριπφροτ, το σιροπι δεν ξερω αν εχει ωραία γευση να το πινουν

Η εχινακεια ειανι σουπερ επισης επαιρνα παλια και εδεν εχω αρρωστησει χρονια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Λεγκολιν,με ενα γιατρο εχετε μιλησει ως τωρα;Παρτε σβαρνα τους γιατρους και δειτε και για εξωτερικο οπωσδηποτε.

Πως ειναι τωρα ο Θοδωρης;αχ...πολυ στεναχωριεμαι που ποναν τα παιδακια...

Αθηνα για πες για την πιεση,ειχες παντα;Ο Γιωργος εχει και τωρα λεω να ψαξω Θεσνικη,γιατι εδω ο καρδιολογος του ειπε οτι ειναι οκ γιατι εινα και αθλητης αλλά εγω δεν πειθομαι...εχει και ο μπαμπας του βεβαια πιεση,αλλά 33 χρονων,πρωι πρωι 15 πιεση;;;

Βασουλα πηγατε τελικα βολτα;Ο μικρος ειναι οκ;Η Στεφανια;

Εγω ειμαι μια χαρα,εχω αναρρωτικη την οποια παιρνω με νυχια και με δοντια στην κυριολεξια γιατι εχουν ζορισει πολυ τα πραγματα και στα νοσοκομεια δεν δινουν με τπτ.

Παλλαντιν,η Ελίζα δεν κοιματα μεσημερι απο 20 μηνων περιπου,κοιμαται 12 ωρες και ειναι ξυπνια αλλες τοσες!Και μας εχει βολεψει κι εμας μια χαρα αυτο το προγραμμα!

Προχθες η γαστρα εγινε καταπληκτικη και εξαφανιστηκε σε χρονο ρεκορ παρολο που ηταν κρεας 2 κιλα και κατι.Εβαλα αρνι,χοιρινο και λιγο μοσαρι και εγινε σουπερ.Τελικα αυτη η πηλινη η γαστρα με εχει σωσει,μαγειρευει τα παντα τελεια.Και δεν θελει και κοπο,ετοιμη σε 10 λεπτα,την φουρνιζεις και περιμενεις!

Φρύνη όχι δεν ειχα πιεση, εκανα πίεση λογχείας, στην ΕΙρηνη κρατησε μετά τη γεννα 20 μερες και μετά ητνα φυσιολογικη...

Το ιδιο επαθα και τον μπεμπη στη λογχεια εξαφανιστηκε αλλα τωρα μετα απο 2 μηνες επανηλθε...

Ο καρδιολογος λεει οτι στο 95% των περιπτωσεων ειναι ιδιοπαθης δηλ απλα τη δημιουργει ο οργανισμός και δεν προερχεται απο κατι οργανικο.

Ομως οταν προκειται για νεους ανθρωπους καλο ειανι να γινεται ενας ελεγχος παραιτερω γιατι ειανι ασυνηθιστο.

Εμενα ειπε οτι ισως λογω στρες, ισως και λογω λογχειας(ανα και μετα 3 μηνες λεει ειανι οριακο και ξεφευγει απο λογχεια)

και αν δεν ρυθμιστει και τωρα θα κανω εξετασεςι αιματος(ουρια κρεατινινη)

μετα κοιτας νεφρα-επινεφριδια-υπερηχο καρδιας.

Αλλα ολα αυτα εφοσον δεν ρυθμιστει.

Εγω θα ελεγα μιας και ειναι νεος να το κοιταξετα, παντως η υπερταση δν ειανι γενικα κατι ανησυχιτικο, και μου ειπε δεν ειναι καν παθηση απο μονη της,παρα μονο αν την αφηνεις αρυθμιστη για μεγαλα χρονιακ διαστηματα, δηλ να μην το εχεις καταλαβει...

Το πρωι η πιεση ειναι ανεβασμενη παντως μετά στη διαρκεια της μερας πεφτει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Όχι ρε γμτ, τί νέα είναι τώρα αυτά;; Ρε συ Λεγκ, δεν ήθελα να ανακατευτώ γιατί λέω έχουν το γιατρό τους αλλά ξέρω έναν παιδοχειρουργό στο παίδων που θεωρείται πολύ καλός, είναι μπαμπάς μιας φίλης (θα την ξέρει κι ο Χριστόφορος) και εγχείρησε στην περιοχή και τον ανηψιό μου, όχι για υποσπαδία στους όρχεις αλλά πήγαν όλα καλά με την πρώτη. Τες παν, δεν ξέρω, μπορεί να έχετε πάει σε 50, μπορεί και να έχετε ήδη περάσει κι απ' αυτόν και να μην σας έκανε, αλλά αν σας ενδιαφέρει λέγεται Μαυρίδης, μπορώ να σου στείλω λεπτομέρειες. Μήπως βρε παιδί μου το δει το παιδάκι κι έχει να σας πει τίποτα πιο συγκεκριμένο τουλάχιστον, ξέρω εγώ...

Και Αθηνά, κι εσένα αν σ' ενδιαφέρει η μητέρα μου πηγαίνει για την πίεσή της σ' εναν πολύ καλό ομοιοπαθητικό καρδιολόγο ο οποίος την έχει βοηθήσει πολύ και γλίτωσε τα εφ' όρου ζωής χάπια. Μπορώ να τη ρωτήσω στοιχεία και να σου πω.

Πωπω, σαν μάνατζερ γιατρών ακούγομαι, σόρι κορίτσια και καλημέρα!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Γεια χαρά απ'το ισοπεδωμένο σπίτι... ο νικόλας φλεγόμενος αλλά αεικίνητος και ο θοδωρής με μυθικές διαστάσεις (λόγω μόλυνσης) πουλι να έχει αφηνιάσει.

Δανάη μου στείλε τα στοιχεία αν μπορείς... η αλήθεια είναι ότι έχουμε μία λίστα από τουλάχιστον έξι κορυφαίους γιατρούς που έχουν όλο επιτυχίες... το προβλημα όμως είναι το εξής ότι δεν έχει σημασία το να είναι καλός παιδοχειρούργος απλά αλλά να είναι καλός παιδοχειρούργος με μεγάλη εμπειρία συγκεκριμένα στις υποσπαδίες! Πρέπει να τους βάλουμε στη σειρά και να ξεκινήσουμε να κλείνουμε ραντεβου.

Αυτή τη στιγμή αυτό που μας καίει είναι να μας πουν αν όντως είναι σε χειρότερη κατάσταση απ'οτι πριν και μετά για το επόμενο άμεσο διάστημα να δούμε πως μπορούμε ψυχολογικά να βοηθήσουμε τον σοζω.

Απο κει και πέρα η περίπτωση μας δεν έχει να κάνει με καμία γκαντεμιά... αρχικά έχει να κάνει με τις γαμωορμόνες, τα γαμωφυτοφάρμακα που έχουμε φάει με το τσουβάλι και τα γαμωαπορυπαντικά... και στη συνέχεια έχει να κάνει με το ότι δεν είναι μια απλή επεμβασούλα (αμυγδαλές, φίμωση κλπ) όπως μας την παρουσιάσαν αλλά μια επεμβαση που θέλει πολύ εμπειρία και προσοχή.

Κι απ'την άλλη, μεταξύ μας, ιδιαίτερη γκαντεμόσκονη δεν έχουμε... όλες έχουμε υγιέστατα παιδάκια που μέχρι στιγμής δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα τόσο σοβαρό και άλυτο πρόβλημα... και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε.;)

Διαφημίσεις

Λενιώ,

πού είσαι?? Σε έπαιρνα το πρωί...

Κουράγιο! Και θα φτιάξει πρώτο πουλί ο Σοζο!!!!!!!! Θα μας γ$$&ει όλους κάποια μέρα!

Ας δούμε τί θα πουν οι γιατροί και μετά βλέπουμε!

Δανάη συνέχισε να μας λες για τους γιατρούς! Άχρηστοι να είναι αλλά να ξέρουμε τί θα χρειαστούμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να σου πω ρε Λενιω κατι αμεσα να ηρεμισει ο Σοζω μπορει να γινει? Καποια θεραπεια κατι? Κ αν ειναι να γινει κ 3ο χειρουργιο παλι θα πρεπει να περασε μεγαλο διαστημα?

galat περαστικά, άκου την dansem, αυτές οι μυστήριες ιδιοπαθείς παθήσεις συνήθως βελτιώνονται με ομοιοπαθητική!

Λέγκω κουράγιο, σε λίγο καιρό θα τα θυμάστε όλα αυτά σαν έναν κακό εφιάλτη που πέρασε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...