Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

φρυνι πως παει η εγκυμοσυνη?εχεις αναρρωτικη τωρα ?

τι εβαλες στην γαστρα?

λεγκουλι ωραια ιδεα εχετε ,που ειναι αυτη η λιμνη?

παλλαντιν μου εχουν πει οτι της τριουμφ ειναι καλα τα σουτιεν θηλασμου ,δεν τα εχω δοκιμασει ,δεν ηξερα καν οτι βγαζει τετοια και θελω και γω να παρω γιατι του μαδερ που ειχα παρει δεν μου πολυαρεσουν

μιας και εχει καλη μερα λεω να τον βγαλω βολτα τον μπεμπη λετε να βιαζομαι ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

φρυνι πως παει η εγκυμοσυνη?εχεις αναρρωτικη τωρα ?

τι εβαλες στην γαστρα?

λεγκουλι ωραια ιδεα εχετε ,που ειναι αυτη η λιμνη?

παλλαντιν μου εχουν πει οτι της τριουμφ ειναι καλα τα σουτιεν θηλασμου ,δεν τα εχω δοκιμασει ,δεν ηξερα καν οτι βγαζει τετοια και θελω και γω να παρω γιατι του μαδερ που ειχα παρει δεν μου πολυαρεσουν

μιας και εχει καλη μερα λεω να τον βγαλω βολτα τον μπεμπη λετε να βιαζομαι ?

Καλες βολτες Βασω! Εγω δεν νομιζω πως βιαεσαι εχει τοσο ωραια μετρα αρκει μην πας καπου που εχει πολυκοσμια κλειστο χωρο κλπ που ουτος η αλλος παντα τα προσεχεις! Τριουμφ ειχα παρει κ εγω κ εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη πολυ μαλακο κ ανετο κ παρα πολυ οικονομικο! Με ειχε βολεψει περισσοτερο απο το αλλο που ειχα παρει πανακριβο απο Λητω ( το οποιο ομως να πουμε κ την αληθει σαν σχεδιο εμφανισιακα ηταν πιο ομορφο)...

Περαστικά στη Δανάη!!!! Την καημένη!! Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα!

Περαστικά στα αρρωστούλικα!!

Βάσω, καλώς επιστρέψατε σπιτάκι σας!! Περαστικά και αγύριστα!!!

Καλά περπατήματα στην Ιφιγένεια!!!:)

Μπράβο στην μαγουλού!!!

Αααα ξεχαστηκα... Ροζιιιιιιι με το καλό κι ο νέος όμορφος! Όντως στο δρόμο που χάραξε η Σοφία... το νου σου :)

Τι? Να ανησυχώ λέτε??? Μπα! Εμείς και 4ο να κάνουμε αν με αφήσει ο γιατρός μου μετά από 3 καισαρικές, πράγμα χλωμό, πάλι αγόρι θα κάνουμε!!!

Ο Χαβιέ μαγειρεύει τις γκουρμεδιές του....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Εκανα 3 ειδων κρεας στην γαστρα,για να δουμε πως θα γινει!

Περιμενω να ξυπνησει η Ελιζα και να παμε!

Η Ελίζα κοιμάται ως τις 9 και μετά κοιμάται και μεσημέρι;

Το κρέας βάζω στοίχημα ότι έγινε τέλειο!

Όντως φαίνονται συμπαθητικά,

http://www.triumph.com/gr/el/3723.html

http://www.triumph.com/gr/el/3720.html

λέω να τα δοκιμάσω με πρώτη ευκαιρία, ελπίζω στη γειτονιά μου να τα φέρνουν

Παλιά και εγώ της τριούμφ είχα πάρει για θηλασμό κάτι βαμβακερά. Με είχαν σώσει με την ζέστη του καλοκαιριού. Και αυτό το πρώτο όμως είναι πολύ σούπερ!! Να δω και εγώ... θα το βρω? Και ειδικά μαύρο, που δεν έχω κανένα...

Διαφημίσεις

Mmm ayta του Η&Μ φαίνονται καλά και πολυ οικονομικά! Λεω κι εγώ να παρω κανενα γιατι τα 2 που εχω απο Ειρηνη εχουν παλιώσει και ενα τρίτο δν το πολυ βολευομαι!

http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=DAM_MAM_UND&shoptype=S

Θυμαστε για τον πονοκεφαλο μου? Πηγα καρδιολογο τελικά, ειχα 17 πιεση και 12 η μικρή...

ΟΥφ νομιζα οτι το ξεπερασα αυτο, 2 μηνες δεν ειχα καθολου πιεση και τωρα παλι τα ιδια...

Πηρα μια αγωγη για 7 μερες και αν επιμεινει το ψαχνουμε περαιτερω...

Σημειωτεον η αγωγη μειωνει το γαλα, ο μικρος θα ειναι τσιμπυρι, ο Βαγγελης θα λειπει Κυπρο, οι γονεις μου εκτος, και η Ειρηνη θα φρικαρει...και ολα αυτα τωρα που εγω εχω πιεση και νιωθω χαλια...

Ολο αναποδιες μου τυχαινουν ρε γμτ...τη μια πλυμμηριζουμε απο το θερμοσιφωνα, την αλλη μενω με το αυτοκινητο στη Λ. Πεντέλης, τη μια ο γυψος, ουφφφ ξου ξου ξου κυρα μαγισσα αλεπου, που λεει και ενα παιδικο τραγουδακι...

Οπως καταλαβατε η εκδρομη ακυρωθηκε, αλοιμονο...τολμησα να κανω και τετοια σχεδια που πας κοπελια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θυμαστε για τον πονοκεφαλο μου? Πηγα καρδιολογο τελικά, ειχα 17 πιεση και 12 η μικρή...

Ωχ, περαστικά!! Να προσέχεις! Και υπομονή για τις δύσκολες μέρες που ίσως έρθουν, αν και που ξέρεις, μπορεί όλα να κυλήσουν ομαλά!! Θινκ ποσιτιβ!

Αθηνάκο μου το σημαντικό και αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το θέμα της πίεσης... όλα τα άλλα είναι στην ημερίσια διάταξη κοριτσάκι μου(τουλάχιστον τη δική σου ημερίσια διάταξη:tongue:) Είναι ο νόμος του μέρφι όταν πάει κάτι στραβά να πηγαίνουν και όλα τα άλλα. Για τη βοήθεια μη μασάς, θα τα καταφέρεις άψογα... η λύση είναι μία και είναι δοκιμασμένη... βόλτες βόλτες βόλτες και... βόλτες! Μικρός στο μάρσιπο, ρήνα απ'το χεράκι και τσάρκα πικιώνη... επίσης βαράς τηλεφωνάκι σε φιλαράκια (εκτός από τα άλλα που έχεις... έχεις και τα ωραιότατα τηλεφωνάκια μας) και κανονίζεις μαζέματα (σε έξω χώρο είναι πιο ασφαλές για τον μικρό). Ο κακός καιρός δεν είναι πρόβλημα απλα βάζεις κανα σκουφί παραπάνω.

Εμείς πήγαμε την βόλτα και ήταν πάρα πολύ όμορφα, θα βάλω φωτό κάποια στιγμή... αλλά μας βγήκε λίγο ξινό. Ο θοδωρίκος από χθες τρελό τσούξιμο, πόνο, το πουλάκι του πολύ πρησμένο και μύριζε... πλακώσαμε αντιβιώσεις, νερά, αλοιφές, πλυσίματα και περιμένουμε. Κατα τ'αλλα η επέμβαση δεν παίζει να έχει πετύχει... για την ακρίβεια όλα δείχνουν ότι είναι χειρότερα από πριν... φαίνεται σα να έχουν ανοίξει πολλές τρύπες. Πλέον δεν μου βγαίνει να λεω για μια απλή επέμβαση ρουτίνας που σου πλασάρουν οι γιατροί γιατί είναι κοροϊδία... όπως δείχνουν τα πράγματα ο θοδωρής θα κάνει τουλάχιστον τέσσερα χειρουργία σύνολο, που σημαίνει πόνο, ψυχολογικό ζόρι και εντέλει δεν ξέρω, είναι σίγουρο ότι αυτό το πράγμα θα διορθωθεί; Γιατί όλοι οι γιατροί σου λένε για πέντε τοις εκατό αποτυχία, απο παντού μαθαίνεις ότι ο τάδε γιατρός μόνο επιτυχημένες επεμβάσεις υποσπαδίας κάνει... και μέχρι στιγμής όπου ακούμε για παιδάκι με υποσπαδία, ακούμε για τουλάχιστον δύο χειρουργία και όχι από έναν γιατρο, αρα πως σκατά βγαίνει το γαμωποσοστό;;; Όλοι οι γιατροί μόνο επιτυχημένες επεμβάσεις κάνουν... και τότε όλα αυτά τα παιδια με τα απανωτά χειρουργία ποιος τα χειρουργεί ο μπακάλης;

Ο γιώργος σε ξένα σάιτ έχει διαβάσει για απανωτα χειρουργία και για περιπτώσεις που αχρηστεύτηκε ο ασθενης εντελως... φαντάζομαι ότι είναι μια τραβηγμένη περίπτωση αλλά όταν σου μιλάνε για απλή επέμβαση ρουτίνας κι εσύ ανακαλύπτεις ότι μόνο τέτοια δεν είναι;

Πρήξιμο εε; αλλά επειδή είναι φρικαρισμένος ο γιώργος δεν θέλω να του τα λέω για να μην τον τσιτώνω περισσότερο κι ετσι την πληρώνετε εσείς...

Καλά κάνεις και μας τα λες Λέγκω, να ξεσπάς εδώ!!

Τι να πω, ρε γμτ, κρίμα την ταλαιπωρία! Και πραγματικά τα ποσοστά που τα βρίσκουν? Μακάρι να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για τον Θοδωρίκο ή αν όχι ό,τι κάνει από εδώ και μπρος να είναι 100% επιτυχημένο!! Υπομονή σε σας τους γονείς και προσπαθήστε και εσείς να μην βλέπετε τα χειρότερα, γιατί υπάρχουν και τα καλύτερα! (εύκολο να το λες βέβαια, δύσκολο να το κάνεις, αλλά τέλος πάντων...)

Legolin, μήπως να το έψαχνες και στο εξωτερικό?

το καταλαβαίνω ότι θα κοστίσει πολλά, αλλά ψάχτε το. Ψάχτε το όσο καλύτερα μπορείτε.

Βασούλι, καλωσήρθατε σπίτι σας και πάντα να είστε υγιείς όλοι σας από δω και πέρα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Legolin, μήπως να το έψαχνες και στο εξωτερικό?

το καταλαβαίνω ότι θα κοστίσει πολλά, αλλά ψάχτε το. Ψάχτε το όσο καλύτερα μπορείτε.

Βασούλι, καλωσήρθατε σπίτι σας και πάντα να είστε υγιείς όλοι σας από δω και πέρα!

Για εξωτερικό θα το κοιτάξουμε ντουντουκι μου... γερμανία και ιταλία που έχουμε ακούσει πιο συγκεκριμένα.

Με μια μαμα που μίλησα που το παιδί της είχε πιο βαρια μορφή και έκανε δέκα χειρουργία μου είπε απο αυτό που της περιέγραψα οτι ο θοδωράκης μάλλον έχει κάνει ολικη διασπαση τραύματος... αν έχει συμβεί αυτό είναι χειρότερα απ'οτι πριν χειρουργηθεί.

καλησπερα !

οχι ρε γμτ παλι ο θοδωρουλης ...μακαρι να κανετε λαθος και να ειναι αλλιως τα πραγματα ,πολυ ταλαιπωρια το καημενο

και τωρα που το λες τον τελευταιο καιρο ακουω για αποτυχιες σε επεμβασεις "ρουτινας "

((Αθηνουλα ))τα ειπαμε απτο τηλεφωνο μην στενοχωριεσαι και αγχωνεσαι οτι χρειαστεις ειμαστε εδω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Άντε ρε Λεγκουλίνι τι διαβάζω?Πολύ στενοχωρήθηκα, είναι δυνατόν αντί για καλύτερα να έγινε χειρότερα το παιδί? Εντομεταξύ πόσο πρέπει χρονικά να απέχουν τα χειρουργεία μεταξύ τους? Και τις δύο φορές το Θοδωράκο τον χειρούργησε ο ίδιος γιατρός? Εύχομαι το θέμα να λυθεί γρήγορα, ταλαιπωρείται πολύ το παιδάκι γμτ!

Γαλατούλα, πρόσεξέ το το θεματάκι με την πίεση, όσο μπορείς απέφυγε και το αλάτι. Θα λείψει μέρες ο καλός σου?

Εμείς σήμερα κουβαληθήκαμε και πάλι στη ΩΡΛ γιατί παρά την αντιβίωση ο Γιώργος ακόμα λέει ότι πονάει. Τον βρήκε καλύτερα αλλά με υγρό και παίζει να μην ακούει καλά και για αυτό να λέει ότι πονάει. Τέσπα αυτό δεν είναι τίποτα, θα περάσει.

mGKop3.png60Jvp3.png

B63I9X6rMlo&feature=related

Ακούστε ή μάλλον διαβάστε έναν Χατζιδάκι.
Πονάει πολύ η ρημάδα η ωτίτιδα... πολύ μικρή είχα πάθει και ακόμα θυμάμαι που χοροπήδαγα απ'τον πόνο. Περαστικά στα μικράκια με τα βουλωμένα αυτακια.
Ο νικολάκος κάτι έχει αρπάξει ή ίσως κανα δόντι ποιος ξέρει έκανε πριν ένα 38, όχι τίποτα ιδιαίτερο... τώρα έπεσε μόνο του.

legkw ευχομαι ολα να πανε καλα στο τελος!! ταλαιπωρια που περναει και ο μικρος και εσεις μαζι του φυσικα!

πολυ στενοχωρηθηκα!! μακαρι να μην ειναι τοσο ασχημα οσο φοβασαι....

καλο κουραγιο !!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...