Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ωραια, μεχρι να γραψω εγω, τα ειπατε όλα!

ο υγραντηρας βοηθαει τοσο πολυ ε;Χμμμ...μαλλον πρεπει να παρω κι εγω...γιατι εμεις εχουμε και το τζακι που προφανως ξηραινει την ατμοσφαιρα παραπανω.
μπορεις να αφηνεις και λιγο ανοιχτο το παράθυρο απο το δωμάτιό της, να μπαινει φρεσκος αέρας. Βοηθάει επισης πολυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Το πρωινό ιατρικό ανακοινωθεν:

Ο Κωστής με 37,2 χωρίς αντιπυρετικά. Κοιμήθηκε καλά το βράδυ, δεν πονάει, το αυτί εξακολουθεί να τρέχει. Αλλά...θεόκουφος!!!:rolleyes:

Η Σοφία ξύπνησε στη 1 από το βήχα, έβγαλε και 1 φλέμμα και μετά δεν μπορούσε να ξανκοιμηθεί. Την πήραμε στο κρεβάτι μας και έτσι δεν κοιμήθηκε κανείς:lol: από το στριφογύρισμα και το βήχα. Άνοιξα και το παράθυρο μπας και...αλλά πολύ μικρή η βελτίωση:( Ίδωμεν...

Τόσο κακό είναι το αέριους? η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα την ομοιοπαθητικό για τη Σοφία

καλά μιλάμε υπάρχει ταύτιση απόψεων των μεγάλων γιατρών....:rolleyes:

Ελίζα καλύτερα ενημέρωσε το γιατρό σου...

Εμένα πάντως αυτό μου το είχε πει η ωρυλά, πως μπορεί να τρέξει υγρό από το αυτί και να μην ανησυχήσω...

Λοιπόν επειδή τον είδε ο παιδίατρος εχθές, είχε κάνει απόστημα στο αυτί και γι' αυτό πονούσε τόσο πολύ. Τώρα έσπασε και γι' αυτό τρέχει. Εκτονώνεται η κατάσταση.

Ελίζα δεν κάνει να τα δίνεις τα ομοιοπαθητικά ούτε καν με ανοξείδωτο σιδερένιο κουτάλι γιατι απενεργοποιούνται! Πόσο μάλλον να τα φυλάς σε σιδερένιο κουτί! Δεν ξέρω αλλά ρώτα και την γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.

Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει και κάνω ομοιοπαθητική χρόοοοονια!

Πάντως, τα φάρμακα μέσα στο μεταλλικό κουτί είναι στα κουτάκια-μπουκαλάκια τους και δεν έρχονται σε επαφή με το μέταλλο. Απλά είναι καλά κλεισμένα και προφυλαγμένα από φως και ακτινοβολίες που τα επηρεάζουν.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα σας! Πραγματικά κορίτσια έχω μάθει απίστευτα πράγματα εδώ μαζί σας και έχω ξεστραβωθεί πολύ! Ιδέα δεν είχα για ομοιοπαθητική! Εμείς ξεκινήσαμε από χτες βράδυ αντιβίωση αφού όλοι οι γιατροί συμφώνησαν έτσι, κι ας μην έκανε καθόλου πυρετό από προχτές που χτύπησε ένα 39αρι, λίγο μόνο μου έλεγε ότι πονάει! Τέσπα, άντε να περάσει κι αυτό!

Πάντως aerius και η δική μας κλασσική παιδίατρος παρόλο που ο ΓΙώργος έχει περάσει φάσεις που έχει λυσσάξει στο βήχα, 1 φορά νομίζω μου έχει δώσει, παράθυρο ανοιχτό άντε καμιά εισπνοή μου έχει πει. Από τότε όμως που έκανε ο Γιώργος τη θεραπεία της ομοιοπαθητικής τον έπιασε πολύ λιγότερο βήχας και πήραμε ένα φυτικό σιρόπι που είπε ο ομοιοπαθητικός κι όλα καλά! Οι μύξες βέβαια και στα δύο ζουζούνια ποτάμι!

Ελίζα περαστικά και στα δύο, αυτό το ότι δεν ακούει το παιδί είναι αναμενώμενο? Να ξέρω τι μας περιμένει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αλο τι κανετε/

εγω δεν την παλευω σημερα εχω πολυ δουλεια κ απιστευτω πονοκεφαλο. Δεν υποφερεται με ιτποτα ..... πηρα ντεπον αλλα καμια βεπτιωση...

Λεγκω κ μενα ο Μητσος τρωει κολληματα με αυτη την Χαιντι ( εγω δεν ηξερα οτι υπαρχει τωρα την εμαθα ) κ τον φιλο της το βεντερ κ αναρωτιεμαι αυτο τελικα ειναι αγοριστικο η κοριτσιστικο παιδικο?

Ωραια εσενα θα σπαει βιτρινες στο κεντρο εμενα θα ειναι στην πλατεια Συνταγματος κ θα κανει σκειτμπορνυ! Να τον βλεπατε προχτες να σπασετε στο γελιο δεν ειχα μηχανη μαζι ρε γμτ να τραβηξω φωτο. Εξω στην πλατεια με τ πατινι κ φορουσε φορμα κ κουκουλα. ειχε πολυ πλακα ενα μικροσκοπικο σκατουλακι .....

Επισης εχει αρχισει κ κανει παραγγελιες για φαγητα κ γλυκα κ δεν μου αρεσει ειχα τον μονιμα γκαστρωμενο τασο απεκτησα κ δευτερο. Την Δευτερα ηθελε ρυζογαλο εφτιαξα, Τριτη αρακα φαγαμε αρακα χτες αρων αρων γαλακτομπουρεκο. Ποσο να αντεξεις με τοσα γλυκα σπιτι .....αμαν πια πολυ απαιτητικος μου βγηκε ( Ωχ τα διαβαζει κ η Βασω κ δεν θα τον θελει για γαμπρο .....)

βασουλα κ απο δω καλως ηρθατε σπιτι κ ευχομαι ολα να τελιωσουν εδω. Με την Στεφανια ολα καλα?

Οι αρρωστιες πως πανε ? εμεις ησυχασαμε λίγο αλλα η μύξα παραμένει .... που θα παει θα φύγει κ αυτη .....

εγω δεν την παλευω σημερα εχω πολυ δουλεια κ απιστευτω πονοκεφαλο. Δεν υποφερεται με ιτποτα ..... πηρα ντεπον αλλα καμια βεπτιωση...

βρε Τζενούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα .... εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με ημικρανίες οι οποίες δεν περνάνε με τίποτα. Κρατάνε 1 με 2 μέρες και όταν παίρνω ντεπόν απλά σκεπάζεται ο πόνος και ακόμη τον αισθάνομαι. Όταν περνάει η επήρεια του ντεπόν επανέρχεται...

αυτό όμως αντιμετωπίζεται άμεσα με την ομοιοπαθητική την οποία άρχισα (και για αυτό το λόγο). Στην αρχή βέβαια με γ@#$$σε στον πονοκέφαλο αλλά έχω δει φοβερή βελτίωση. Γιατί δεν δοκιμάζεις;

Διαφημίσεις

βρε Τζενούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα .... εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με ημικρανίες οι οποίες δεν περνάνε με τίποτα. Κρατάνε 1 με 2 μέρες και όταν παίρνω ντεπόν απλά σκεπάζεται ο πόνος και ακόμη τον αισθάνομαι. Όταν περνάει η επήρεια του ντεπόν επανέρχεται...

αυτό όμως αντιμετωπίζεται άμεσα με την ομοιοπαθητική την οποία άρχισα (και για αυτό το λόγο). Στην αρχή βέβαια με γ@#$$σε στον πονοκέφαλο αλλά έχω δει φοβερή βελτίωση. Γιατί δεν δοκιμάζεις;

Ααα ενδιαφερον!! Για δωσε μου πληροφοριες σχετικα οταν μπορεσεις γιατι υποφερω πολυ συχνα απο πονοκεφαλους-ημικρανιες κ δεν παλευεται αυτη η κατασταση.

http://www.nursingbra-shop.co.uk

Αυτό το σάιτ το ξέρετε, έχετε παραγγείλει τίποτα; Σκέφτομαι να παραγγείλω σουτιέν γιατί οι τιμές είναι αρκετά καλύτερες από την Ελλάδα, αλλά γμτ το σουτιέν είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις πάνω σου, το μέγεθος, το στρώσιμο κλπ

Αθηνά την εχινακεια σου ειπε να την δινεις οταν εινα αρρωστη η μικρη ή οταν γενικα κυκλοφορουν πολλες ιωσεις;Θα παρεις;

Καλεεε,ξεχασα!!Καλο δρομο να εχει η Ιφιγενουλα!!Ελεν στειλε περπατοπιτα παρακαλω σε εγκυουλες αμεσα!!

Nai, moy eipe otan kykloforoyn oi pollew ivseiw , gia enisxysh toy anosopoihtikoy.

Απο οομοιοπαθητικη δεν ξερω τιποτα, η φαρμακοποιος ειπε οχι κοντα σε εντονες οσμες, σε πολλη ζεστη η πολυ κρύο κλπ Και οτι δεν ληγυον... εγω πηρα μερικα για εκτακτες περιπτωσεις.

η Ειρηνη δεν εχει κανει ποτε βηχα, οποτε δεν ξερω να προτεινω κατι...αλλα η ξηρη ατμοσφαιρα οντως ειναι μπελάς...

Τζενη αυτη τη στιγμη υποφερω απο πονοκεφαλο, ουτε να μιλησω δεν μπορω...

Ουφ...σας φιλω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αυτό το σάιτ το ξέρετε, έχετε παραγγείλει τίποτα; Σκέφτομαι να παραγγείλω σουτιέν γιατί οι τιμές είναι αρκετά καλύτερες από την Ελλάδα, αλλά γμτ το σουτιέν είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις πάνω σου, το μέγεθος, το στρώσιμο κλπ

Palladin, δεν το ξέρω το συγκεκριμένο site, αλλά αν σε βολεύει στα H&M στο τμήμα εγκυμοσύνης έχουν φέρει σουτιέν θηλασμού από οργανικό βαμβάκι σε πολύ καλές τιμές (13-14 ευρώ). 2-3 σχέδια είναι μόνο, αλλά είναι αρκετά άνετα και ομορφούτσικα και μπορείς να τα δοκιμάσεις. Εγώ πήρα ήδη ένα, γιατί όλα τα παλιά μου τα έχω δώσει στην κολλητή μου και θ' αργήσω να τα πάρω πίσω...

Επίσης πολύ άνετα και πρακτικά είναι αυτά που έχει το La Redoute, ούτε εκεί δοκιμάζεις βέβαια, αλλά στον κατάλογο έχει πολύ αναλυτικά πως να μετρηθείς, εμένα προσωπικά μου έκαναν ακριβώς.

Εντιτ: Μαριλένα ευχαριστώ για το τηλέφωνο, τώρα είδα το πμ. Θα το κρατήσω, κι ελπίζω να μη χρειαστεί...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ουφ... Πολλά για βήχες, αρρώστιες μύξες, κτλ!

Ο Χαβιέ μαγειρεύει τις γκουρμεδιές του, εγώ μόλις έκατσα και νιώθω κομμάτια... Πολύ κούραση και πολλή δουλειά τελευταία!

Χαζεύω Σσσσσάκη!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

οντως πολυ βηχας-μυξα ακουγεται...

και εμεις με αυτα τα συπτωματα ειμαστε και ευχομαι να μην επιδεινωθουν....

παντως μεχρι στιγμης ολα πολυ στο ποδι τα περασαμε.... ευχομαι φετος να ναι καπως ετσι τα πραγματα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

59po-Vh8GdA&NR=1

Ο τύπος που λέει και το guitar... πολύ ωραίος είναι.
Ποιον σάκη βλέπεις εσύ μαρηηηηη;
Εγώ έφτιαξα κιοφτέδες γιατί λέμε αύριο να πάμε για πικνικι λίμνη Τσιβλου... υπερβολη;:tongue: Δυομιση ωριτσες δρόμος!
Βλέπω επανήλθαμε στις πολυαγαπημένες συζητήσεις για τις μύξες... όταν θα αρχίσουμε πάλι να συζητάμε και για σκατούλες θα ξαναβρούμε τον παλιο καλό εαυτο μας:cool:
Οι γκαστρούλες μας τι φτιάνουν;

http://www.nursingbra-shop.co.uk

και εγω οταν πηρα απο ενα καταστημα (www.figleaves.com) online τελικα δεν το βολευτηκα και το αλλαξα και τρεις φορες...:rolleyes::rolleyes: μαλλον δε θα το ξαναπατουσα, για σουτιεν, γιατι πραγματι πρεπει να σε βολεψει απο πολλες πλευρες....;) εκτος αν ξερεις καποια μαρκα που σε βολευει και παρεις αυτην ;)

εμεις τελικα πηγαμε κεντρο την τεταρτη, βρεθηκαμε συνταγμα με την αδερφουλιτσα και μετα πηγαμε βολτα μοναστηρακι και θησειο για φαι, μετα παλι λιγο βολτα και υστερα γκαζι για καφε..ωραια ηταν. ευτυχως σταθηκαμε τυχερες....:)

ελπιζω να ειστε καλα....

:):):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Palladin, δεν το ξέρω το συγκεκριμένο site, αλλά αν σε βολεύει στα H&M στο τμήμα εγκυμοσύνης έχουν φέρει σουτιέν θηλασμού από οργανικό βαμβάκι σε πολύ καλές τιμές (13-14 ευρώ). 2-3 σχέδια είναι μόνο, αλλά είναι αρκετά άνετα και ομορφούτσικα και μπορείς να τα δοκιμάσεις. Εγώ πήρα ήδη ένα, γιατί όλα τα παλιά μου τα έχω δώσει στην κολλητή μου και θ' αργήσω να τα πάρω πίσω...

Επίσης πολύ άνετα και πρακτικά είναι αυτά που έχει το La Redoute, ούτε εκεί δοκιμάζεις βέβαια, αλλά στον κατάλογο έχει πολύ αναλυτικά πως να μετρηθείς, εμένα προσωπικά μου έκαναν ακριβώς.

ευχαριστώ, μπήκα και είδα τα σχέδια, μου άρεσαν και οι τιμές τους είναι όντως πολύ καλές! Στον καλό μου όμως δεν άρεσαν και τοσο και θέλει να πάρω αυτό http://www.nursingbra-shop.co.uk/ShowDetails.asp?id=199

Τι να κάνουμε, στο θέμα σουτιεν η γνώμη των αντρών μετράει:-P

Καλημερα!

Λεγκω καλα να περασετε στο πικ νικ!!

Που ειναι αυτη η λιμνη;Δεν εχω ιδεα!

Σημερα εμεις μαζευουμε τις ελιες!

Εκανα 3 ειδων κρεας στην γαστρα,για να δουμε πως θα γινει!

Περιμενω να ξυπνησει η Ελιζα και να παμε!

Τζενακι παραγγελνει ο Μητσος γαλακτομπουρεκο;;Χαχαχα!!!Φοβερος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...