Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βασουλίνι όλα τελείωσαν καλά κοριτσάκι μου... με πολλές αγκαλίτσες και φιλιά θα τα αφήσετε σύντομα πίσω! Το Στεφανάκι τι έλεγε όταν γυρίσατε;

Αχ ας με μαζέψει κάποιος απ'τα σουφλέ... φαντασου να τα είχα πετύχει κιόλας τι θα γινότανε!

Ο γιωργάκος μου είναι εξοδούχος σήμερα :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!

Γυρισαμε επιτελους στο σπιτακι μας !

ο μπεμπακος ειναι καλα , συνεχιζει την αντιβιωση εχει ακομα λιγο βηχα και ειναι ανησυχος αλλα τα δυσκολα περασαν,ταλαιπωρηθηκε πολυ και εμεις ανησυχησαμε γιατι ενω ολες οι εξετασεις εβγαιναν καλες η κλινικη του εικονα ηταν πολυ ασχημη και αυτο ανησυχουσε τους γιατρους και εμας, δεν ετρωγε δεν αντιδρουσε και βογγαγε, αλλα τελος καλο ολα καλα !

τωρα με εχει πιασει μια ψυχωση μην ξανακολλησει τιποτα

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και κυριως για την συμπαρασταση με τα τηλεφωνηματα σας, με συγκινησατε θκατουλες

εντωμεταξυ αυτη η ιωση μας εριξε ολους κατω ,εγω ειχα πυρετο την μερα που καναμε την εισαγωγη και μετα εκανε ο δημ και η μανα μου και η στεφανια ειναι ακομα μπουκωμενη

και το κερασακι στην τουρτα ,το βραδυ που εκανε τον πυρετο ο μπεμπης εσπασε το θερμομετρο και μες τον πανικο μας,ο δημ τα μαζεψε τα πολλα με χαρτι αλλα με γυμνα χερια και εγω εβαλα την ηλεκτρικη για τυχον μικρα κομματακια και μετα διαβασα οτι ειναι οτι χειροτερο και πρεπει να την πεταξω

αληθεια το χει ψαξει καμια ?πρεπει να την πεταξω ?

δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας ελπιζω να ειστε καλα

Γεια σου ΒΑΣΩ,ευχομαι υγεια σε ολου σας.Εγω ξερω οτι πρεπει να πεταξεις την σακουλα της σκουπας και οχι ολοκληρη την σκουπα.Το ειχα ψαξει καποια στιγμη που μου ειχε τυχει.

Ρε γμτ σε απόγνωση με έχει φτάσει ο νικόλας είναι αδύνατον να τα βγάλω πέρα μαζί του. Καθημερινά κάθομαι και θυμίζω στον εαυτό μου γιατί δεν πρέπει να σταματήσω τον θηλασμό γιατί δεν πρέπει να εφαρμοσω το κοιμίσου παιδί μου γιατί δεν πρέπει να πάρω τα βουνά

Καλησπερα κοριτσακια!

Λεγκολιν,πολυ γελασα με την εφοδο των κανακαρηδων σου στο Πολυτεχνειο!!χαχα!!

Παντως και ο Νικολας ακολουθει τα χναρια του Θοδωρη ετσι;;

Τα παιδακια σας οταν εχουν μυξες και βηχα τον βραδυ ξυπνουν και βηχουν ασταματητα;Κανουν εμετο απο την βηχα;

Αφρο,ειπες για λαρυγγιτιδα..Τι σας δινει ο ντοκ;

Εμεις περασαμε 2 ιωσεις,μια τον Σεπτεμβρη και 1 τον Οκτωβρη,και στις 2 ενω ολη μερα την παλευε καλα,με μυξες και λιγο βηχα,το βραδυ στον υπνο, την επιανε βηχας ενοχλητικος πολυ και αναγκαστικα την πηγα γιατρο,γιατι την λυπομουν που ταλαιπωριοταν ετσι.Και τις 2 φορες μας ειπε λαρυγγιτισα και μας εδωσε soldesanil.

Σημειωτεον,οτι εδω δεν υπαρχει ομοιοπαθητικος παιδιατρος δυστυχως.

Βασω περαστικα κι αγυριστα να ειναι για τον μικρουλι σου!

Και η Ελιζα 3 μηνων ακριβως ειχε αρρωστησει απο ιωση που κολλησε απο την μαμα μου,της ειχε κανει βρογχιολιτιδα κι ειχαμε παρει αερολιν.ουφφφ...ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω...

Αθηνά την εχινακεια σου ειπε να την δινεις οταν εινα αρρωστη η μικρη ή οταν γενικα κυκλοφορουν πολλες ιωσεις;Θα παρεις;

Καλεεε,ξεχασα!!Καλο δρομο να εχει η Ιφιγενουλα!!Ελεν στειλε περπατοπιτα παρακαλω σε εγκυουλες αμεσα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Τα νέα του Κωστή είναι ότι έκανε 39αρια σημερα και το αυτί του τρέχει (αυτό θεωρείται καλό και σταμάτησε ο πόνος). Τον είδε ο παιδίατρος (κλασσικός), διέγνωσε ωτίτιδα + λαρυγγίτιδα, έγραψε την αντιβίωσή του και φυσικά εγώ στο καπάκι πήρα την ομοιοπαθητικό. Μου είπε τα δικά της και βασικά συνεχίζουμε ομοιοπαθητικά και είμαστε ον-λάιν για την εξέλιξη και με την αντιβίωση παραμάσχαλα μπας και τελικά χρειαστεί. Θα φύγουμε και ΣΚ τρομάρα μας.:mrgreen: Τώρα παντως είναι με 37,8 χωρίς αντιπυρετικό από το μεσημέρι στις 4 και το αυτί τρέχει συνεχώς...

Αα! Και η Σοφία βήχει, βήχει, βήχει και βήχει. Της έδωσε αέριους.

Πηρα και μερικα ομοιοπαθητικα για να υπαρχουν στο φαρμακειο δεν εχω ιδεα τι ειναι, αλλα ημερομηνια ληξης δεν εχουν κι ετσι θα οργανωθω σιγα σιγα...

Σύμφωνα με τον φαρμακοποιό μου που είναι σούπερ, τα φυλάς σε μεταλλικό κουτί και είναι οκ για την επόμενη 10ετία:wink:

Συγνώμη ρε κορίτσια που σας ζαλίζω πάλι με το θέμα μου αλλά είστε οι μόνες που ξέρω κι ασχολούνται με ομοιοπαθητική, οπότε τα φώτα σας. Μόλις μίλησα με τον ομοιοπαθητικό, συμφωνεί κι αυτός να πάρει ο μικρός την αντιβίωση και είπε μόνο αφου περάσει του παιδιού η ωτίτιδα να μιλήσουμε. Σας έχει τύχει ποτέ να προτείνει ο ομοιοπαθητικός αντιβίωση?
Κι εμάς στην πρώτη ωτίτιδα είχε συμφωνησει με την αντιβίωση. Νομίζω βασικά γιατί ο Κωστής πονούσε πολύ.

Τα παιδακια σας οταν εχουν μυξες και βηχα τον βραδυ ξυπνουν και βηχουν ασταματητα;Κανουν εμετο απο την βηχα;

Η Σοφία εχθές έβηχε ~30' μέχρι που τελικά έβγαλε 1 φλέμμα -μόνο τότε ξύπνησε:shock:

Για την εχινάκια, μπορείς να δίνεις και προληπτικά αλλά όχι συνεχεια -θυμάμαι κάτι σαν 10 μέρες / μήνα.

Πάντως γενικά στα παιδιά αποφεύγουμε να δίνουμε οτιδήποτε αν δεν συντρέχει λόγος.

Καληνύχτα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Ελίζα δεν κάνει να τα δίνεις τα ομοιοπαθητικά ούτε καν με ανοξείδωτο σιδερένιο κουτάλι γιατι απενεργοποιούνται! Πόσο μάλλον να τα φυλάς σε σιδερένιο κουτί! Δεν ξέρω αλλά ρώτα και την γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.

Γεια σας!

Τα νέα του Κωστή είναι ότι έκανε 39αρια σημερα και το αυτί του τρέχει (αυτό θεωρείται καλό και σταμάτησε ο πόνος). Τον είδε ο παιδίατρος (κλασσικός), διέγνωσε ωτίτιδα + λαρυγγίτιδα, έγραψε την αντιβίωσή του και φυσικά εγώ στο καπάκι πήρα την ομοιοπαθητικό. Μου είπε τα δικά της και βασικά συνεχίζουμε ομοιοπαθητικά και είμαστε ον-λάιν για την εξέλιξη και με την αντιβίωση παραμάσχαλα μπας και τελικά χρειαστεί. Θα φύγουμε και ΣΚ τρομάρα μας.:mrgreen: Τώρα παντως είναι με 37,8 χωρίς αντιπυρετικό από το μεσημέρι στις 4 και το αυτί τρέχει συνεχώς...

Ελιζα οταν το καλοκαιρι το αυτι του νικολα σταματησε να πονα και αρχισε να τρεχει ηταν ρηξη τυμπανου που δεν ήταν καλό.

καλημερα!!

Ελιζα περαστικα στα αρρωστουλικα σου.

Το αεριους το εδωσες στην μικρη;Ειναι αντισταμινικο.Η μικρη δεν εχει ιωση;Ειναι αλλεργικος ο βηχας;

Που να βγαλεις παντως ακρη με τους γιατρους...ο καθενας τα δικα τους...

Κάθε τόσο πηγαίνει ένας παιδίατρος στον παιδικό και εξετάζει τα παιδια... σχεδόν όλες τις φορές βρήκε στον θοδωρή λοίμωξη του άνω αναπνευστικού και να δώσουμε αέριους. Ευτυχώς ο δικός μας ο παιδίατρος δίνει φάρμακα μόνο όταν κρίνεται εντελώς απαραίτητο.

Ελιζάκι υγραντήρα δοκίμασες; Για τον βήχα είναι μεγάλη ανακάλυψη

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Καλώς τη Βασούλα μας! Περαστικά κι αγύριστα να είναι κοριτσάκι!

Τα παιδακια σας οταν εχουν μυξες και βηχα τον βραδυ ξυπνουν και βηχουν ασταματητα;Κανουν εμετο απο την βηχα;[/QUOTΕ]

O Ιάσονας έχει συνεχόμενο βήχα και με το ζόρι φτύνει φλέμα. Παλιότερα πάντως από τον βήχα έκανε πάντα εμετό. Αυτό είναι καλό πάντως γιατί βγαίνουν τα πολλά-πολλά φλέματα που εμποδίζουν την αναπνοή.

Ελίζα δεν κάνει να τα δίνεις τα ομοιοπαθητικά ούτε καν με ανοξείδωτο σιδερένιο κουτάλι γιατι απενεργοποιούνται! Πόσο μάλλον να τα φυλάς σε σιδερένιο κουτί! Δεν ξέρω αλλά ρώτα και την γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.

Εγώ πάντως που έχω ρωτήσει τον ομοιοπαθητικό μου αλλά και την παιδίατρο μου είπαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και που το άκουσα...

Ελίζα όντως το ότι τρέχει υγρό από το αυτί του Κωστή είναι πολύ καλό. και ότι κάνει πυρετό επίσης. Ξεσπάει. Περαστικά σας! Να δεις μέχρι αύριο θα είναι περδίκι!

Καλά, Λεγκολίν πολύ διασκέδασα με τη χθεσινή σου περιγραφή... καλά έτσι όπως τα γράφεις φαίνεται πως διασκεδάζετε πολύ κι εσείς:-P

Ο Ιάσονας χθες μου ζητούσε τσάντα με ροδάκια... τι να θέλει να κουβαλάει μέσα άραγε? :lol:

Ελιζα οταν το καλοκαιρι το αυτι του νικολα σταματησε να πονα και αρχισε να τρεχει ηταν ρηξη τυμπανου που δεν ήταν καλό.
Ελίζα όντως το ότι τρέχει υγρό από το αυτί του Κωστή είναι πολύ καλό. και ότι κάνει πυρετό επίσης. Ξεσπάει. Περαστικά σας! Να δεις μέχρι αύριο θα είναι περδίκι!

καλά μιλάμε υπάρχει ταύτιση απόψεων των μεγάλων γιατρών....:rolleyes:

Ελίζα καλύτερα ενημέρωσε το γιατρό σου...

Εμένα πάντως αυτό μου το είχε πει η ωρυλά, πως μπορεί να τρέξει υγρό από το αυτί και να μην ανησυχήσω...

Καλημερα

Το σκηνικό με την ωτίτιδα/πόνο στην πλάτη μου θύμισε το εξής :πριν κανά μήνα ο Κων/νος ξύπνησε από το μεσημεριανό ύπνο κουτσαίνοντας.Τον πήγα στο παίδων καλού κακού, μην έχει στραμπουλήξει/σπάσει τπτ, μιας κ είναι κ αγριοκάτσικο, βγάλαμε ακτινογραφίες (δυστυχώς), δεν έδειξαν τπτ(ευτυχώς), αλλά του πήραν κ αίμα για να δουν κ κάτι άλλο:υπάρχει λέει περίπτωση αν είχε περάσει κάποια ίωση/λοίμωξη πρόσφατα να έχει "πειράξει" μυικό σύστημα...είναι ο δείκτης CPK, αν δεν κάνω λάθος.Ευτυχώς δεν ήταν ανησυχητικά ανεβασμένος, μετά από 2 μέρες τον πήγα τον ξαναείδαν και μου είπαν οκ. Της κουμπάρας μου το παιδί σε κάποια φάση είχε τρομερούς πόνους στα πόδια, σε σημείο να μην μπορεί να περπατήσει, τον πήγε νοσοκομείο και τον κράτησαν 5 μέρες και του έπαιρναν αίμα τακτικά για να ελέγχουν αυτόν τον δείκτη, ο οποίος ήταν πολύ ανεβασμένος...Τί να πω ρε γμτ,δεν ξέρω, από πού να φυλαχτείς.....

Τα παιδιακια επειδη μεγαλωνουν ταχυτατα, εχουν συχνα πυκνα πονους στο μυικό τους συστημα. Αν δεις κ υποφερεις δωσε παυσιπονο και αν περασει κ φυγει τελειωσες. Αν επανελθει ο πονος μετα το παυσιπονο ή δεν περασει τοτε ψαξτο παραπαερα και πήγαινε σε γιατρους. Εννοειται οτι αν το πας σε γιατρο κ ειδικα οχι στον δικο σου αλλα σε εξωτερικα ιατρεια θα του κανουν οτι εξεταση τους ερθει για να ειναι καλυμενοι οτι δεν εχει κατι το παιδι. Ο ανηψιος μου παραπονιεται για πονο πισω απο τα γονατα και η Δαναη για πονους στη μεση-πλατη. Το εχει κανει πολλες φορες μεχρι τωρα, αλλα ποτε συνεχομενα και προσωπικά δεν εχω καταλαβει τι εχει προηγηθει και το κανει. Μου φαινεται οτι συμβαινει τυχαια. Και συμβαινει πιο συχνα οτα ειναι κουρασμενη. Μια φορα πονουσε τοσο πολυ που πηρε κ ντεπον, αλλα μετα δεν ξαναπαραπονεθηκε.

Συγνώμη ρε κορίτσια που σας ζαλίζω πάλι με το θέμα μου αλλά είστε οι μόνες που ξέρω κι ασχολούνται με ομοιοπαθητική, οπότε τα φώτα σας. Μόλις μίλησα με τον ομοιοπαθητικό, συμφωνεί κι αυτός να πάρει ο μικρός την αντιβίωση και είπε μόνο αφου περάσει του παιδιού η ωτίτιδα να μιλήσουμε. Σας έχει τύχει ποτέ να προτείνει ο ομοιοπαθητικός αντιβίωση?

και μας, ειχε ουρολοιμωξη η μικρη και μας εδωσε αντιβιωση χωρις δευτερη κουβεντα. Οταν την ειχα ρωτησει μου ειπε οτι δεν ληγουν τα φαρμακα κ δεν μου ειπε τιποτα για την αποθηκευσή τους...

Αφρο,ειπες για λαρυγγιτιδα..Τι σας δινει ο ντοκ;

ο κλασσικος μας δινει και μας σολντεζαλιλ δλδ κορτιζονη, αλλα πλεον τον γραφω κανονικα γιατι το εχει ψωμοτυρι... Οταν την πιανει κριση βηχα, κανω κατι απο τα παρακάτω:

βαζω υγραντυρα,

την τυλιγω καλα και βγαινουμε στο μπαλκονι,

της βαζω ορο στη μυτη (κανει δουλεια!)

της δινω ομοιοπαθητικη καψουλα (δεν μου ερχεται πως τη λενε αυτη τη στιγμη)

αμα δεν βγαλω ακρη με αυτα σκεφτομαι να της κανω κανενα αερολιν

τελος θα δωσω κορτιζονη που η π@τανα εχει αμεσα αποτελεσματα.

Συνηθως ξεμπερδευουμε κανα πενταλεπτο μετα τον ορο ή με την καψουλα

και δεν φτανουμε στη κοτριζονη, πλεον. Δυστυχως ομως δε γουστερει καθολου να της βαζω ορο και ετσι δυσκολευει η ζωη μας κ η δικη μας και των γειτονων μες στη νυχτα!

Βρε Ελιζα, γιατι αεριους η μικρη? Δεν ειχε τιποτα ομοιοπαθητικο για τον βηχα? Εστω καμια εισπνοή?

πωπω σεντονι....

Καλημέρα!

Περαστικά στα παιδάκια που ταλαιπωριούνται με ωτίτιδες, πυρετούς, βήχες κλπ. Ξου ξου οι αρρώστιες!

Βάσω καλώς επιστρέψατε στο σπίτι σας, καλή ανάρρωση!

Ελένη μπράβο στην Ιφι και καλές βόλτες! Και καθυστερημένα χρόνια πολλά!

Φρύνη το τζάκι ξηραίνει πολύ την ατμόσφαιρα. Να φανταστείς, τα δικά μου ρούχα αν δεν τα βάλω στεγνωτήριο και τα απλώσω στο σπίτι κάνουν τουλάχιστον 2 μέρες να στεγνώσουν, λόγω της υγρασίας, ενώ της μαμάς μου που έχει τζάκι στεγνώνουν σε μιισή μέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...