Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω ρε μάνα μου τη βλέπω τη Φίφη στις πορείες πρώτη μούρη να συμπαραστέκεται στο γκομενάκι! Τώρα εξηγείται γιατί η Μυρτώ δεν σε θέλει πια για συμπεθέρα...

Αλλά χαλάλι! τέτοια παιδιά πού θα βρει αλλού???

Και ο Αλέκος πάντως λέει τέτοια ωραία του στυλ θα σε σκοτώσω με το πιστόλι μου! και πώς έγινε και άκουσε το Χαβιέ να μου λέει για το σούπερ ντούπερ πιστόλι του για το βάψιμο και έχει λυσσάξει να το πάρει!!!!!

Αγόρια! Ενώ η Φίφη θα μου ζητάει καμιά τσάντα.... Μπρρρρ προτιμώ όπλα!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Έφτιαξα σε σόζω σουφλέ σοκολάτας και τα έχω λιανίσει! Ο θοδωρής έφαγε τρεις κουταλιές κι εγώ τρία σουφλέ!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωρά μας! Και εμένα έχουν τσιμπίσει από κάτι αλλά τίποτα φοβερό μόνο που τα βράδια κόβουμε βόλτες από δωμάτιο σε δωμάτιο... πλέον ο καθόλου ύπνος δεν νομίζω ότι εκπλήσει ή συγκινεί κανεναν.

Κατσαφά, το νου σου ρεμάλι να φτιάξεις περπατόπιτα! Καλές τρεχάλες πίσω απ'την Ίφι!!! Είδες βρε έρως; Μαζί με το γκομενάκι της κάνει τα πρώτα βήματα:mrgreen:

Πωπω κι εγώ πόνεσα με τη σαβούρα της Δανάης... φιλί στο μαγουλάκι.

Εμείς εδώ βάζουμε στοιχήματα πιο παιδί θα πάμε πρωτα στο κατ... εκτός απ'το νικόλα που σκαρφαλώνει και χώνεται στα πιο απίθανα σημεία (και συνήθως σβηνώνει καθότι είναι και ντολμάς) ο σόζω κάνει πράγματα που δεν τα έκανε ούτε μωρό... δηλαδή ανάβει το φούρνο, τραβάει καλωδια κλπ Επίσης περνάει λεκτική επιθετικότητα "να πάρουμε τη μαμά να τη σκοτώσουμε και να την πετάξουμε στα σκουπίδια" "θα σε βάλω φυλακή και θα σε σκοτώσω"... φαντάζομαι απ'τον παιδικό τα έχει ξεσηκώσει γιατί τηλεόραση δεν βλέπει, άντε καμια χάιντι στο τσακιρ κέφι... βέβαια η αλήθεια είναι ότι η χάιντι κι εμένα μου βγάζει έναν εκνευρισμό και θέλω να την μπουφλίσω αλλά να την σκοτώσω σε καμία περίπτωση...

Τις προάλλες πήγαμε πολυτεχνείο και ήταν λές και μπουκάρανε τσούρμο οννεδίτες:rolleyes: έσκιζε αφίσες, έπερνε τις καρέκλες τις έριχνε κάτω και τις έσουρνε και όλα αυτά κάτω απ'τις πολεμικές ιαχές του νικολάκη που είχε πορωθεί τρελά με τον αδελφό του. Δεν ήξερα που να κρυφτώ. Βέβαια πολύ τον παινεύανε και του λέγανε ότι θα κάνει εξαιρετικά μπάχαλα όταν μεγαλώσει αλλά αυτό δεν με παρηγορεί ιδιαιτέρως...

Φοβερός!!!:D

Τι ώρα πήγατε? Και εγώ πήγα κατά τις 11 και βολόδερνα μόνη μου...κρίμα να μην σας πετύχω!

Αγόρια! Ενώ η Φίφη θα μου ζητάει καμιά τσάντα.... Μπρρρρ προτιμώ όπλα!!!!

Είδες τι άνθρωπος είσαι; το παρεξηγείς χωρίς λόγο το κοριτσι... τσαντά πλάτης θέλει... για τις πετρες... πως θα κατέβει στις πορείες; :lol:

Φοβερός!!!:D

Τι ώρα πήγατε? Και εγώ πήγα κατά τις 11 και βολόδερνα μόνη μου...κρίμα να μην σας πετύχω!

Τα πήγα Τρίτη απογευμα... α μωρε αν το ήξερα ότι θα πήγαινες το πρωί θα ξανακατέβαινα

Διαφημίσεις

Κοπελιές σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Κι εγώ αναρωτήθηκα γιατί μας έστειλε κατευθείαν σε ΩΡΛ, μάλλον επειδή εκείνη δε θέλει να συνταγογραφεί αντιβίωση όταν δεν είναι απόλυτα σίγουρη ότι χρειάζεται και από πλευράς κλασσικής ιατρικής μας έδωσε ό,τι υπάρχει εκτός αντιβίωσης, αφήστε που τελικά τα αυτιά του ΓΙώργου ήταν τίγκα στο κερί και έκανε 10' να τα ξεβουλώσει *ήταν κύριος ο μικρός μο*και μετά έκανε τη διάγνωση, δε μπορούσε να δει και πολλά!

Όπως καταλάβατε βιάστηκα και το πήγα σε παιδο ΩΡΛ και συγκεκριμένα πήγα στο Ιατρικό που ξέρω και το δρόμο γιατί δεν είμαι και καμιά οδηγάρα! Τώρα όμως το μετάνιωσα που δεν πήρα πρώτα τον ομοιοπαθητικό, λέω να τον πάρω το απόγευμα αφού έτσι κι αλλιώς την αντιβίωση είναι να την ξεκινήσουμε το βράδυ και βλέπουμε! Ο Γιωργάκος θα είναι η πρώτη φορά που θα χρειαστεί αντιβίωση και όσο να 'ναι ένα άγχος το έχω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αθηνά, το πιο καλό για himalaya και σε σωστές τιμές είναι το himalayadirect.com. Έχω πάρει απο εκεί, είναι μια χαρά, και πάνω απο κάποιο ποσό (νομίζω 50ευρώ) έχει δωρεάν μεταφορικά. Εγώ κάνω κάθε τόσο μια μαζική παραγγελία μαζί με μαμά και αδερφή και βολεύει πολύ. Το septilin είναι πολύ καλό, το παίρνω κι εγώ για τις ιγμορίτιδες, νομίζω το έχει γύρω στα 10 εκεί.

Δε θυμάμαι ποιά έγραψε για ωρλ στο χολαργό, αλλά αν μπορεί ας μου στείλει τα τηλέφωνα, μια που είναι κοντά μας να τα έχω, αχρείαστα να είναι...

Για τικεράκι κολώνω ακόμα, ίσως από βδομάδα που θα πάω στο γιατρό να νιώσω πιο σίγουρη. Πάντως είμαι στην 8η, δηλαδή μπήκα μόλις στον 3ο.

Εντωμεταξύ προχθές ήρθε ένας από τους κολλητούς εδώ και μας ανακοίνωσε (κρυφά ακόμα από τους υπόλοιπους) με την καλή του ότι είναι κι αυτή έγκυος!! Έχω ενθουσιαστεί, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν παντελώς μόνη, θα είναι πολύ ωραία να είμαστε παρεούλα, αφού κανονίζαμε διακοπές καλοκαιρινές με τα νεογέννητα και τέτοια. Αρκεί να πάνε όλα καλά...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Κοριτσια αυτα τα φαρμακα τα ομοιοπαθ. τα δινεται στα παιδακια σας ενω παιρνουν και φαρμ. της κλασικης ιατρικης ή μονον αποκλειστικα αυτα παιρνουν?Δηλ. μπορω να δωσω και γω στην μεγαλη μου καποες βιταμινες ?Υποψην δεν εχουμε ασχοληθει ποτε με ομοιοπαθ.

Αθηνά, το πιο καλό για himalaya και σε σωστές τιμές είναι το himalayadirect.com. Έχω πάρει απο εκεί, είναι μια χαρά, και πάνω απο κάποιο ποσό (νομίζω 50ευρώ) έχει δωρεάν μεταφορικά. Εγώ κάνω κάθε τόσο μια μαζική παραγγελία μαζί με μαμά και αδερφή και βολεύει πολύ. Το septilin είναι πολύ καλό, το παίρνω κι εγώ για τις ιγμορίτιδες, νομίζω το έχει γύρω στα 10 εκεί.

Δε θυμάμαι ποιά έγραψε για ωρλ στο χολαργό, αλλά αν μπορεί ας μου στείλει τα τηλέφωνα, μια που είναι κοντά μας να τα έχω, αχρείαστα να είναι...

Για τικεράκι κολώνω ακόμα, ίσως από βδομάδα που θα πάω στο γιατρό να νιώσω πιο σίγουρη. Πάντως είμαι στην 8η, δηλαδή μπήκα μόλις στον 3ο.

Εντωμεταξύ προχθές ήρθε ένας από τους κολλητούς εδώ και μας ανακοίνωσε (κρυφά ακόμα από τους υπόλοιπους) με την καλή του ότι είναι κι αυτή έγκυος!! Έχω ενθουσιαστεί, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν παντελώς μόνη, θα είναι πολύ ωραία να είμαστε παρεούλα, αφού κανονίζαμε διακοπές καλοκαιρινές με τα νεογέννητα και τέτοια. Αρκεί να πάνε όλα καλά...

Αχ Δαναη με βγαζεις απο κοπο! Σε ευχαριστω πολυ!!!

Οσο για το τικεράκι μην μασας! Βαλτο! Εδω μονο θετικη εεργεια θα παρει το σπορακι

Κοριτσια αυτα τα φαρμακα τα ομοιοπαθ. τα δινεται στα παιδακια σας ενω παιρνουν και φαρμ. της κλασικης ιατρικης ή μονον αποκλειστικα αυτα παιρνουν?Δηλ. μπορω να δωσω και γω στην μεγαλη μου καποες βιταμινες ?Υποψην δεν εχουμε ασχοληθει ποτε με ομοιοπαθ.

Οι βιταμινες δεν ειναι ομοιοπαθητικο, ανετα μπορεις να τα δωσεςι, απλα ο παιδιατρος μου που ειναι και κλασσικος αλλα και ομοιοπαθητικος τις προτεινε.

Πηρα και μερικα ομοιοπαθητικα για να υπαρχουν στο φαρμακειο δεν εχω ιδεα τι ειναι, αλλα ημερομηνια ληξης δεν εχουν κι ετσι θα οργανωθω σιγα σιγα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη ρε κορίτσια που σας ζαλίζω πάλι με το θέμα μου αλλά είστε οι μόνες που ξέρω κι ασχολούνται με ομοιοπαθητική, οπότε τα φώτα σας. Μόλις μίλησα με τον ομοιοπαθητικό, συμφωνεί κι αυτός να πάρει ο μικρός την αντιβίωση και είπε μόνο αφου περάσει του παιδιού η ωτίτιδα να μιλήσουμε. Σας έχει τύχει ποτέ να προτείνει ο ομοιοπαθητικός αντιβίωση?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα ναι φυσικά μας έχει τύχει. Η ομοιοπαθητική μπορεί να εφαρμοστεί παράλληλα και με τη συμβατική ιατρική αν το κρίνει ο γιατρός απαραίτητο. Και εμείς για μια ωτίτιδα είχαμε πάρει αντιβίωση που είχε πει οκ η παλιά μας ομοιοπαθητικός. Ο καινούργιος όμως ομοιοπαθητικός που έχουμε (που νομίζω είναι ο ίδιος με τον δικό σας) όταν του το είπα μας είπε ότι οι ωτίτιδες ξεπερνιούνται καλύτερα και μόνο με ομοιοπαθητικά. Υποθέτω όμως ότι επειδή εσείς είστε ακόμη νέοι στην ομοιοπαθητικοί ίσως να μην έπιανε. Εμείς αν μας ξανατύχει (φτου φτου) λέω να μην του δώσω αντιβίωση τώρα που κάνει πολύ καιρό ομοιοπαθητική και έχω τσεκάρει ότι το ανοσοποιητικό του είναι καλό.

Αθηνά τα ομοιοπαθητικά λήγουν οπότε μην κάνεις μεγάλο στοκ!

Με την έννοια ότι χάνουν τα δραστικότητα τους όταν περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (δεν ξέρω όμως ποιο είναι αυτό...περίπου 1 έτος νομίζω αλλά ρώτα και τον γιατρό μας!)

Αχ ρε Τζενάκι ευχαριστώ πολύ με ξεμπέρδεψες! Η σπινθηροβόλα νόμιζα ότι παίρνεις αναγκαστικά ή το ένα ή το άλλο! Τελικά όμως μάλλον είναι μπέρδεμα που έχουμε και τους δύο παιδιάτρους, πρέπει να καταλήξω σε έναν.

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα!

Γυρισαμε επιτελους στο σπιτακι μας !

ο μπεμπακος ειναι καλα , συνεχιζει την αντιβιωση εχει ακομα λιγο βηχα και ειναι ανησυχος αλλα τα δυσκολα περασαν,ταλαιπωρηθηκε πολυ και εμεις ανησυχησαμε γιατι ενω ολες οι εξετασεις εβγαιναν καλες η κλινικη του εικονα ηταν πολυ ασχημη και αυτο ανησυχουσε τους γιατρους και εμας, δεν ετρωγε δεν αντιδρουσε και βογγαγε, αλλα τελος καλο ολα καλα !

τωρα με εχει πιασει μια ψυχωση μην ξανακολλησει τιποτα

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και κυριως για την συμπαρασταση με τα τηλεφωνηματα σας, με συγκινησατε θκατουλες

εντωμεταξυ αυτη η ιωση μας εριξε ολους κατω ,εγω ειχα πυρετο την μερα που καναμε την εισαγωγη και μετα εκανε ο δημ και η μανα μου και η στεφανια ειναι ακομα μπουκωμενη

και το κερασακι στην τουρτα ,το βραδυ που εκανε τον πυρετο ο μπεμπης εσπασε το θερμομετρο και μες τον πανικο μας,ο δημ τα μαζεψε τα πολλα με χαρτι αλλα με γυμνα χερια και εγω εβαλα την ηλεκτρικη για τυχον μικρα κομματακια και μετα διαβασα οτι ειναι οτι χειροτερο και πρεπει να την πεταξω

αληθεια το χει ψαξει καμια ?πρεπει να την πεταξω ?

δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας ελπιζω να ειστε καλα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλα, πολύ χαίρομαι που διαβάζω νέα σου! Περάσατε δύσκολη κατάσταση, αλλά το αγοράκι σου είναι παληκαράκι και γρήγορα το ξεπέρασε όλο αυτό! Προσπάθησε να ξεκουραστείς τώρα όσο μπορείς κι εσύ κι από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλύτερα. Δυστυχώς τα 2α παιδάκια μας, είναι γεγονός ότι αρρωσταίνουν από πολύ μικρότερα και συχνότερα, αλλά όλο αυτό στην τελική θα τα κάνει πιο δυνατά! Φιλάκια, καλή ξεκούραση και ένα υπερφιλί στο γιόκα σου αλλά και στη Στεφανία που σίγουρα της έλειψες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...