Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ο μικρος πινει το γαλα του με μπιμπερο? Αν ναι ,πρεπει να το πινει σε σχεδον ορθια σταση και ποτε τελειως ξαπλωτος (για τα αυτακια του το λεω).Και εμενα μου το ειχε πει καταλαθος ενας γιατρος τοτε που τρεχαμε με τις ωτιτιδες.Αυτοι το θεωρουσαν δεδομενο οτι το ξερω.Περαστικα σας.

Ευχαριστώ πολύ Μαριπόζα! Ο Ιάσονας με το ζόρι πίνει γάλα κι αυτό το πρωί σε φλυτζάνι. μπιμπερό δεν έχει βάλει στο στόμα του ποτέ...

Μαριλένα τι σας δίνει ο ομοιοπαθητικός για την ωτίτιδα?

δε μας δίνει κάτι διαφορετικό, το ομοιοπαθητικό του μας δίνει, απλά σε πιο ισχυρή δυναμοποίηση. Περαστικά στον Κωστή!

Λες να την ρωτησω για τις βιταμινες?

Να τη ρωτήσεις βέβαια. Εγώ της είχα πει πως του δίνω το tonic πότε-πότε και μου είχε πει οκ. Πάντως τα ομοιοπαθητικά σε βάθος χρόνου εξισορροπούν τον σίδηρο. (έτσι έχω διαβάσει δηλαδή). Για τα εξανθήματα τι σου έχει πει η Κωσταντά;

Η Δαναίτσα εφαγε μια σουπιτσα στη σκάλα χτες και εσκισε το πανω χαλινο στα χειλακια της. Και τα χειλια της ειναι σαν της Αντζελίνας Τζολί!

ωχ μωρέ το μαναράκι μου! περαστικά της!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!αφροδιτη περαστικα πολλα στην κουκλιτσα σου.Elenicat μπραβο σας ,καλες βολτες λοιπον.Και η μπεμπα μου απο χθες ειναι λιγο μπουκωμενη αφου βεβαια καναμε εμβολιο την Δευτερα.Και σημερα το πρωι ξυπνησε με βηχα.Αυτο ηταν ολο τον χειμωνα μου φαινετε ετσι θα την βγαλουμε.Οποτε σημερα παλι παιδιατρο εχουμε.Αντε μωρε παλι θα παμε εξω βολτα!Δεν πρεπει κανονικα να εχω παραπονο!

Θέλω περπατόπιττα Ελενάκι, σιγά μη χάσω!

Για δώστε μου τα φώτα σας! Εδώ και πάνω από εβδομάδα ο Γιώργος παραπονιόταν ότι πονούσε το αυτί του και η μέση του (πού κολλάει, μπορεί από πύον στο αυτί να πονάνε τα κόκαλα?). Το Σάββατο που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με το αυτί μου έκανε και 38,3 ξεκινήσαμε κάτι σταγόντες, τις σταμάτησα χτες το πρωί και το βράδυ το παιδί έφτασε 39 πυρετό και βογγούσε, πονούσε πολύ. Μίλησα με παιδίατρο και μου είπε ότι μάλλον πρόκειται για οξεία ωτίτιδα και πρέπει να τον δει ωρυλά.Έχετε κανέναν υπόψη σας? Υπάρχουν εξειδικευμένη για παιδάκια? Ιδέα δεν έχω, θα τα μάθουμε κι αυτά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα,

από ωρυλά εγώ είχα πάει σε αυτήν που μου σύστησε η Ελίζα (ιδιώτης είναι) που είναι κοντά στο σπίτι μου στα Βριλήσσια και μετά σε έναν στο Παίδων. Πες ποιον θες να σου στείλω τα ντιτέιλς.

Δεν παίρνεις και τον ομοιοπαθητικό όμως???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΠΕΡ-ΠΑ-ΤΟΠΙΤΑ!! ΠΕΡ-ΠΑ-ΤΟΠΙΤΑ!!! Μπράβο στην Ιφιγένεια. Καλές βόλτες!:D

Μαρινάκι μίλα οπωσδήποτε με τον ομοιοπαθητικό! Και γενικά να μιλάς για ό,τι σας προκύπτει. Έτσι αποκτά κι εκείνος πιο πλήρη εικόνα και μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα και πιο συνολικά.

Ο παιδίατρος τον είδε από κοντά? ή από το τηλέφωνο? Κουλό μου φαίνεται να σας στέλνει σε ΩΡΛ για μια ωτίτιδα. :roll:

Επίσης, ο Κωστής με πόνο στο αυτί και πυρετό παραπονιέται κάθε τόσο και για την πλάτη του:confused:. Πάντως, ενώ περάσαμε δύσκολο βράδυ, σήμερα δείχνει καλύτερα. Φαίνεται πως η ομοιοπαθητική πιάνει τόπο. Θα πάμε και παιδίατρο το απόγευμα να δούμε που βρισκόμαστε.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!!

Μπράβο κατ' αρχήν στον μικρούλη που τα κατάφερε και πάει σπιτάκι του, στη Φίφη που γιόρτασε περπατώντας και περαστικά στη Δανάη-Αντζελίνα, αυτό πόνεσε και που το διάβασα!

Παρεμπιπτόντως, νιώθω λίγο άκαρδη μάνα όταν σας διαβάζω, εγώ πολύ-πολύ σπάνια πήγαινα τη Σεμέλη στο γιατρό από μικρή, τη 2η-3η μέρα πυρετού απλά έπαιρνα ένα τηλέφωνο το γιατρό να σιγουρευτώ ότι κάνω τα σωστά και δατς ιτ. Μήπως δεν ανησυχώ αρκετά;; :rolleyes:

Για το θέμα του παιδικού που λέγατε πάντως, δε νομίζω ότι κανείς μπορεί να γλιτώσει τη χρονιά της αρρώστιας, για μένα είναι απλά θέμα απόφασης της οικογένειας το πότε επιλέγει να το περάσει. Έχω φίλη που κράτησε και τα 2 της παιδιά στο σπίτι γι' αυτό το λόγο μέχρι το δημοτικό (πριν γίνει υποχρεωτικό το νήπιο) και απλά και τα 2 έχασαν σχεδόν όλη την 1η δημοτικού!! Ειδικά για τον Ιάσονα θα έλεγα καλύτερα να το περάσει τώρα που δεν έχει αδερφάκι παρά αν (λέμε τώρα, ΑΝ) κάποια άλλη στιγμή υπάρχει κι ένα μωρό στο σπίτι... Αλλά φυσικά το θέμα χρήμα παίζει ρόλο και μπορεί να πάρει αυτό την απόφαση για σας...

Αυτά. Ήταν και κάτι άλλο που ήθελα να πω αλλά το ξέχασα. Mommy brain??

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλές στράτες Φίφη!!!!Καλά κυνήγια Ελένη!!!!!Περαστικά στα τραυματισμένα/άρρωστα παιδάκια! Και ο Κων/νος μονίμως με μύξα κ βήχα είναι από το Σεπτέμβρη, αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί...

Το σκηνικό με την ωτίτιδα/πόνο στην πλάτη μου θύμισε το εξής :πριν κανά μήνα ο Κων/νος ξύπνησε από το μεσημεριανό ύπνο κουτσαίνοντας.Τον πήγα στο παίδων καλού κακού, μην έχει στραμπουλήξει/σπάσει τπτ, μιας κ είναι κ αγριοκάτσικο, βγάλαμε ακτινογραφίες (δυστυχώς), δεν έδειξαν τπτ(ευτυχώς), αλλά του πήραν κ αίμα για να δουν κ κάτι άλλο:υπάρχει λέει περίπτωση αν είχε περάσει κάποια ίωση/λοίμωξη πρόσφατα να έχει "πειράξει" μυικό σύστημα...είναι ο δείκτης CPK, αν δεν κάνω λάθος.Ευτυχώς δεν ήταν ανησυχητικά ανεβασμένος, μετά από 2 μέρες τον πήγα τον ξαναείδαν και μου είπαν οκ. Της κουμπάρας μου το παιδί σε κάποια φάση είχε τρομερούς πόνους στα πόδια, σε σημείο να μην μπορεί να περπατήσει, τον πήγε νοσοκομείο και τον κράτησαν 5 μέρες και του έπαιρναν αίμα τακτικά για να ελέγχουν αυτόν τον δείκτη, ο οποίος ήταν πολύ ανεβασμένος...Τί να πω ρε γμτ,δεν ξέρω, από πού να φυλαχτείς.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Συμφωνώ με Ελίζα για τον ομοιοπαθ. Μαρίνα... Πάρτονα! Εγώ τον πήρα χθες για το βήχα της Ιφιγένειας και μάλιστα έμπλεξα τα ζώα (σκυλάκια, γατάκια όλα τα είπα...) και τη νύχτα δεν έβηξε καθόλου... Βέβαια έβαλα και υγραντήρα... Αλλά έχω την απορία, μας θυμούνται όλους που παίρνουμε τηλέφωνο???

Δανάη κι εγώ έτσι με τους γιατρούς... Τώρα παίρνω τον ομοιοπαθητικό πιο εύκολα γιατί δεν φοβάμαι τί θα μου δώσει και επίσης θέλω να προλάβω και να μαθαίνω τί δίνει σε κάθε περίπτωση...

Με την καθυστέρηση την είχα πατήσει με την ωτίτιδα της Ιφιγένειας, την 5η μέρα πυρετού πηγα στη γιατρό... Ήμουν σίγουρη ότι είναι ίωση...

τεσπα...

Prego brain, βάλε τικεράκι να μετράμε τις βδομάδες σου.

Και οι άλλες 2 εγκυούλες παρακαλώ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Έχετε κανέναν υπόψη σας? Υπάρχουν εξειδικευμένη για παιδάκια? Ιδέα δεν έχω, θα τα μάθουμε κι αυτά.

εμείς πηγαίνουμε σε μια ωρυλά φοβερός άνθρωπος και γιατρός! (ομοιοπαθητικός) που μας έχει συστήσει η παιδίατρος. Το ιατρείο της είναι στο Χολαργό! Αν θες Μαρινάκι σου στέλνω τηλέφωνα με πμ

Παρεμπιπτόντως, νιώθω λίγο άκαρδη μάνα όταν σας διαβάζω, εγώ πολύ-πολύ σπάνια πήγαινα τη Σεμέλη στο γιατρό από μικρή, τη 2η-3η μέρα πυρετού απλά έπαιρνα ένα τηλέφωνο το γιατρό να σιγουρευτώ ότι κάνω τα σωστά και δατς ιτ. Μήπως δεν ανησυχώ αρκετά;; :rolleyes:

καλέ κι εγώ παίρνω τηλέφωνο την παιδίατρο και αν το κρίνει αναγκαίο μου λέει να τον δει ή να πάμε στην ωρυλά. Τώρα τους δύο προηγούμενους μήνες μας πέσανε πολλά γιατί ο Ιάσονας μια μέρα που γύρισε από το σχολείο έκλαιγε φοβερά και παραπονιόταν για πόνο στο αυτί και πως τον χτύπησε ένα παιδάκι με ένα αυτοκίνητο στο αυτί. Έτσι πήγαμε αλλά τελικά μας βγήκε ωτίτιδα. :roll: Μετά έναν μήνα πήγαμε να τον ξαναδεί και μας βγήκε νέα ωτίτιδα και αμυγδαλίτιδα....

Κανονικά κι εμείς πρώτα επικοινωνούμε στο τηλέφωνο με τη γιατρό κι αυτή μας δίνει μια αγωγή με ομοιοπαθητικά και that's all...

Γκαλάτ, μπράβο για τα αποτελέσματα. Με το γύψο τι γίνεται?

Τον βγαλαμε, μετα την ειχαν με ενα ελαστικο πραγμα με κλειστο το χερι σαν γαντι του μποξ, το εβγαλα μονη μου κι αυτο και τωρα ειανι ΟΚ

2-3 ωρες το φυλαγε, τωρα μια χαρα, ειανι λιγο πιο αδυναμο αλλα θα φτιαξει φανταζομαι

Μπραβο στο ειρηνακι! Τις εξετασεις για το στιγμα που τις κανατε? Εχει κανεις απο τους δυο σας ή λογω αναιμιας το κοιταξατε?

Η Δαναίτσα εφαγε μια σουπιτσα στη σκάλα χτες και εσκισε το πανω χαλινο στα χειλακια της. Και τα χειλια της ειναι σαν της Αντζελίνας Τζολί!

Περαστικα στη Δαναιτσα! Ο μπαμπας μας εχει στιγμα και για αυτο το κοιταξα, το κανεις γυρω στα 3 πιο πριν νομιζω δεν ειναι αξιοπιστο το αποτελεσμα

Ααα το πιο σημαντικό! Κερνάω περπατόπιτα! Με μεγάλη περηφάνεια έκανε 3 βηματάκια! Άντε πάει και αυτή!

Καλες στρατες φιφη!!!1 Θελω πιτα!!!!

Ελενη ο ομοιοπαθητικος δεν νομιζω να θυμαται ετσι απο το τηλ.... λοιπον χθες μου προτεινε 3 σκευασματα για ενθσχυση τον χειμωνα για τις ιωσεις...αν κι εμεις που δνε παμε παιδικο λεει δεν χρειαζεται

1)δταγονιτσες purity plus λεγοντια ειναι απο γκρειπφρουτ αν δεν κανω λαθος(δεν τα αγορασα ακομα) (5 σταγονες καθε πρωι)

2)σιροπι septlin της εταιρειας himalaya (εν ακουταλακι πρωι βραδυ)

3) παιδικες ταμπλετες εχινακιας στα πικ των ιωσεων

Ειναι σουπερ ψαγμενος, και πιστευω ουτε χρωστΙΚΕς, συντηρητικα, παραμπενσ κλπ θα εχουν... θα κοιταξω μονο μην τα βρω φθηνοτερα στο ιντερνετ πριν τα παρω απο το φαρμακειο, κανουν περιπου 13 ευρω το πρωτο και 20 το δευτερο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Έφτιαξα σε σόζω σουφλέ σοκολάτας και τα έχω λιανίσει! Ο θοδωρής έφαγε τρεις κουταλιές κι εγώ τρία σουφλέ!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωρά μας! Και εμένα έχουν τσιμπίσει από κάτι αλλά τίποτα φοβερό μόνο που τα βράδια κόβουμε βόλτες από δωμάτιο σε δωμάτιο... πλέον ο καθόλου ύπνος δεν νομίζω ότι εκπλήσει ή συγκινεί κανεναν.

Κατσαφά, το νου σου ρεμάλι να φτιάξεις περπατόπιτα! Καλές τρεχάλες πίσω απ'την Ίφι!!! Είδες βρε έρως; Μαζί με το γκομενάκι της κάνει τα πρώτα βήματα:mrgreen:

Πωπω κι εγώ πόνεσα με τη σαβούρα της Δανάης... φιλί στο μαγουλάκι.

Εμείς εδώ βάζουμε στοιχήματα πιο παιδί θα πάμε πρωτα στο κατ... εκτός απ'το νικόλα που σκαρφαλώνει και χώνεται στα πιο απίθανα σημεία (και συνήθως σβηνώνει καθότι είναι και ντολμάς) ο σόζω κάνει πράγματα που δεν τα έκανε ούτε μωρό... δηλαδή ανάβει το φούρνο, τραβάει καλωδια κλπ Επίσης περνάει λεκτική επιθετικότητα "να πάρουμε τη μαμά να τη σκοτώσουμε και να την πετάξουμε στα σκουπίδια" "θα σε βάλω φυλακή και θα σε σκοτώσω"... φαντάζομαι απ'τον παιδικό τα έχει ξεσηκώσει γιατί τηλεόραση δεν βλέπει, άντε καμια χάιντι στο τσακιρ κέφι... βέβαια η αλήθεια είναι ότι η χάιντι κι εμένα μου βγάζει έναν εκνευρισμό και θέλω να την μπουφλίσω αλλά να την σκοτώσω σε καμία περίπτωση...

Τις προάλλες πήγαμε πολυτεχνείο και ήταν λές και μπουκάρανε τσούρμο οννεδίτες:rolleyes: έσκιζε αφίσες, έπερνε τις καρέκλες τις έριχνε κάτω και τις έσουρνε και όλα αυτά κάτω απ'τις πολεμικές ιαχές του νικολάκη που είχε πορωθεί τρελά με τον αδελφό του. Δεν ήξερα που να κρυφτώ. Βέβαια πολύ τον παινεύανε και του λέγανε ότι θα κάνει εξαιρετικά μπάχαλα όταν μεγαλώσει αλλά αυτό δεν με παρηγορεί ιδιαιτέρως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...