Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

το πρωί μίλησα με τη Βασούλα μας, πήρανε εξιτήριο και οδεύουν για το σπίτι! Επιτέλους το μωράκι μωρέ και η Βασούλα περάσανε μεγάλη ταλαιπωρία! Περαστικά κι αγύριστα να είναι!

Ντιες δε νομίζω πως είναι καλή μέρα για βόλτες στην Αθήνα σήμερα, το μόνο μέρος που μπορώ να σκεφτώ που είναι κοντά στο Μετρό, Πλάκα (ωραία βόλτα, χωρίς αυτοκίνητα και άπειρα μέρη για να κάτσεις για καφέ και φαγητό) και επίσης Κεραμεικός και Θησείο.

Εμείς πάλι με μύξες και βήχα. Όλο το βράδυ ξυπνούσε ο Ιάσονας γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Δυο μέρες πήγε παιδικό και πάλι τα ίδια.... τα νεύρα μου.... συζητάμε με τον Μ μήπως είναι καλύτερα να σταματήσει και να ξαναπάει την Άνοιξη... δεν ξέρω... Σεπτ κι Οκτ πήγε τον μισό μήνα και το Νοέμβριο μέχρι τώρα έχει πάει 3 μέρες... Σκέφτομαι τσάμπα λεφτά δίνουμε , 330 στον παιδικό και 150 το μήνα για γιατρούς και φυσιολογικούς ορούς και ομοιοπαθητικά... κι εγώ δε δουλεύω, να πεις εντάξει δεν υπάρχει λύση...

Εσείς τι λέτε βρε κορίτσια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τι κανετε?

Μιλησα τωρα με Βασω κ ετοιμαζονται να πανε σπιτι. Τα αποτελεσματα απο καλιεργεια αιματοσ ειναι καλα δεν εδειξαν μικροβιο απλα ο μικρος θα συνεχισει αντιβιωση σστο σπιτι. Ειναι αγχωμενη ομως πολυ γιατι η μικρη εκανε εμετο το πρωι κ φοβαται μην εχει καμια ιωση κ κολλησει τπτ ο μπεμπης. Αυτα .

Αχ Αφροδιτη ποσο σε ζηλευω .... θελω κ εγω να βγω

Καλημέρα σας! Άντε με το καλό να πάνε σπιτάκι τους! Ελπίζω να ήταν τυχαίος ο εμετός ή έστω από ξεχασμένα φλεματάκια. Αυτά είναι τα πιο δύσκολα με το 2ο παιδί ρε γμτ!

Σούπερρρρ βόλτα Αφροδιτάκο, άντε και πιο συχνά!

Dsaki με τι θα μετακινηθείτε σήμερα στο κέντρο?

Ρόζα με τον καλό κι ο τρίτος γαμπρούλης! Κάτι ήξερες εσύ που έλεγες ότι και το τρίτο αγόρι θα είναι!

Μαριλένα γνώμη μου είναι να μη σταματήσει τον παιδικό, γιατί ετσι κι αλλιώς θα περάσει ένα διάστημα με ιώσεις όποτε κι αν πάει. Από την άλλη αν δε δουλεύεις κι εσύ και δίνεται ένα σωρό λεφτά στο σταθμό, θα το ξανασκεφτόμουν! Παραείναι πολλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

κι εγώ βρε μαρίνα πισωγυρίζω... Λέω καλύτερα να μην τον σταματήσω, αφού και την Άνοιξη έχει περισσότερες ιώσεις... μήπως όμως του χρόνου θα είναι πιο γερό το ανοσοποιητικό του; Από την άλλη νταξ τα παραλέω, τα 200Ε του παιδικού τα παίρνει ως επίδομα από την τράπεζα ο Μ, οπότε εμείς δίνουμε τα 130. Όμως αυτούς τους τρεις μήνες ξεπαραδιαστήκαμε στους γιατρούς, ωρυλά και παιδίατρο... μην πως για τους φυσιολ. ορούς που παίρνουμε κάθε βδομάδα δυο κουτιά...

Λέω να τον κρατήσω λίγο να γίνει τελείως καλά, χωρίς μύξα καθόλου και χωρίς βήχα και μετά να τον στείλω. Νομίζω πως εκεί την πατάω, τον στέλνω πάνω στην ανάρρωση που τον βλέπω καλά και αμέσως τσιμπάει κάτι...

Αχ μπραβο στο Βασσουλοπαιδι!!! Πολυ χαρηκα. Μακαρι να μην ξαναπαει ποτε εκει περα!

Αφροδιτη παιρνεις τπτ για τον πονοκεφαλο;Πολυ ενοχλητικο πραγμα...

Εγω ειχα ξεχασει να αλλαξω τους φακους μου,ειχαν παλιωσει και με επιανε συνεχεια,μεχρι να παρω μπρος και να καταλαβω οτι ηταν απο αυτο.

σπανια εχω πονοκεφαλο γιαυτο μου κανει και εντυπωση που παραπονιουνται ολοι. Αν δω και με ενοχλει παιρνω κανα ντεπον ή βαραω καμια γερη δοση καφε...

Κοριτσια για το ανοσοποιητικο, εγω εχω να πω οτι την πρωτη χρονια που ηταν 1 και κατι η Δαναη ειχε αρρωστησει αρκετες φορες, την δευτερη λιγες και φετος μεχρι στιγμης καθολου (φτου φτου σκορδα). Οποτε λιγο υπομονη, δυναμωνει το ανοσοποιητικο. βεβαια μπορει να ειναι στο παιδι κ στην κραση του, αλλα κ η δαναη ειναι τελειως αναιμικια. Κ μιας και λεμε για αναιμια αυτο το φυτικο σιδηρο φερογκλομπιν ή καπως ετσι το ξερετε? Αυτο το Minadex Tonic που λετε ειναι σκετες βιταμινες ή εχει κ σιδηρο? Τι δοση? Μαριλου ποια μαρκα σιδηρου εδινες στον Ιασονα? Γμτ η Δαναη βγαζει εξανθηματα με τα συμπληρωματα σιδηρου...

Διαφημίσεις

Αυτο το Minadex Tonic που λετε ειναι σκετες βιταμινες ή εχει κ σιδηρο? Τι δοση? Μαριλου ποια μαρκα σιδηρου εδινες στον Ιασονα? Γμτ η Δαναη βγαζει εξανθηματα με τα συμπληρωματα σιδηρου...[/left]

Αφροδιτούλι του Jason του δίνω Minadex tonic είναι με βιταμίνες A&D και σίδηρο (Αυτό μου το είχε προτείνει ομοιοπαθητικός) Το συμπλήρωμα που έπαιρνε δεν το θυμάμαι καθόλου τώρα... αν το θυμηθώ θα σου πω. Πάντως δεν ήταν κάτι εναλλακτικό. Απ'ότι θυμάμαι το είχε ψάξει πολύ η Χλόη το θέμα και είχε βρει ένα φυτικό σκεύασμα αλλά αρκετά ακριβό... αυτό είναι που λες;

Τη Δανάη δεν την παρακολουθεί η Κωσταντά; έχε υπόψη σου πως και τα ομοιοπαθητικά φέρνουν τελικά το σίδηρο σε μια ισορροπία.

κι εγώ βρε μαρίνα πισωγυρίζω... Λέω καλύτερα να μην τον σταματήσω, αφού και την Άνοιξη έχει περισσότερες ιώσεις... μήπως όμως του χρόνου θα είναι πιο γερό το ανοσοποιητικό του; Από την άλλη νταξ τα παραλέω, τα 200Ε του παιδικού τα παίρνει ως επίδομα από την τράπεζα ο Μ, οπότε εμείς δίνουμε τα 130. Όμως αυτούς τους τρεις μήνες ξεπαραδιαστήκαμε στους γιατρούς, ωρυλά και παιδίατρο... μην πως για τους φυσιολ. ορούς που παίρνουμε κάθε βδομάδα δυο κουτιά...

Λέω να τον κρατήσω λίγο να γίνει τελείως καλά, χωρίς μύξα καθόλου και χωρίς βήχα και μετά να τον στείλω. Νομίζω πως εκεί την πατάω, τον στέλνω πάνω στην ανάρρωση που τον βλέπω καλά και αμέσως τσιμπάει κάτι...

Καλα θα κανεις .Και η δικια μου τον πρωτο χρονο που την ειχα σπιτι δεν ειχε αρρωστησει ποτε.Οταν ηταν 2 χρ. την πηγα παιδικο και με το που παιρνουσε η μια ωτιτιδα ερχοταν αμεσως η αλλη.Απο τις πολλες αντιβιωσεις που ειχε παρει καποια στιγμη την ανοιξη αντεδρασε ο οργανισμος της εκδηλωνοντας φοβερα εξανθιματα.Ο γιατρος μετα απο αυτο μας απαγορευσε νατης δωσουμε αλλη αντιβιωση.Ειμασαταν ετοιμη για παρακεντηση και τελικα η μικρη εγινε τελειως καλα και την γλιτωσαμε.Απο τοτε μεχρι τωρα που παει νηπια δεν μου εχει αρρωστησει ξανα ποτε εκτος απο μια γαστρεντεριτιδα πριν 2 χρονια.Ογιατρος λοιπον μου ειπε οτι ο οργανισμος της εχει δυναμωσει.Τωρα βεβαια εχει σειρα η μπεμπα που εδω και 2 μηνες μου εχει αρρωστησει 2 φορες.Την μια κολλησε απο παιδακια στα νηπια που ειχαμε παει γιατι η μεγαλη μου ειχε γεννεθλια .Και την αλλη δεν ξερω απο που.Ηγιατρος μου ειπε οτι φετος η μπεμπα θα ειναι σαν να πηγαινει σχολειο.Μπορει η μεγαλη να κουβαλαει καποιον ιο χωρις να νοσει η να νοσει πολυ ελαφρια ωστε δεν το καταλαβενουμε και η μπεμπα να τον κολαει και να τον περναει φυσικα χειροτερα.Φιλακια

Στα γρηγορα, πηγαμε παιδιατρο οι εξετασεις της Ειρηνης ειναι μια χαρα, δεν υπαρχει θεμα αναιμιας απο σιδηρο ή διατροφη, ειναι λιγο οριακη αναιμια λογω στιγματος δεν κανουμε κατι!

Ο παιδιατρος μου προτεινε καποια ενισχυτικα τελεια για το χειμωνα θα σας τα γραψω οταν βρω χρονο

Φρυνη 1 φορα το χρονο κανουμε γενικες(συμφωνα μα τον παλιο παιδιατρο) αλλα και επειδη δεν πηρε υψος πολυ, το ψαξαμε λιγο παραπανω(εκανε δηλ και θυρεολειδη κλπ)

Ολα σουπερ οπως κι μικρος ουφ παει κι αυτο, τωρα θελω εναν παιδοδοντιατρο να την παω και ξεμπερδεψα

eNeap2.pngTSzHp3.png

maripoza καλά θα κάνω να τον σταματήσω εννοείς; μάλλον αυτό απ'ότι κατάλαβα...

δύσκολη φάση περάσατε με τη μικρή σου...

από την άλλη ο Ιάσονας έχει πάρει μια φορά αντιβίωση στη ζωή του κι αυτό πέρσι το καλοκαίρι για μια ωτίτιδα. Τώρα ό,τι παθαίνει (δύο φορές ωτίτιδα -και τώρα έχει ακόμη υγρό στα αυτάκι- και μια αμυγδαλίτιδα) το αντιμετωπίζουμε με ομοιοπαθητικά και μέχρι στιγμής όλα τα περνάει στο πόδι χωρίς πυρετούς. Μόνο πολύ μύξα και βήχα...

και αυτό είναι το θέμα μου... εγώ επειδή δεν δουλεύω όταν τον βλέπω πως είναι πολύ μπουκωμένος και το βράδυ δεν έχει κοιμηθεί καλά από το βήχα κλπ δεν τον στέλνω στο σπίτι και τον κρατάω να αναρρώσει κάπως... μόνο που από τότε που ξεκινήσαμε είναι συνέχεια με μύξες (καλά μην τα λέω πάλι και γίνομαι κουραστική...)

maripoza καλά θα κάνω να τον σταματήσω εννοείς; μάλλον αυτό απ'ότι κατάλαβα...

δύσκολη φάση περάσατε με τη μικρή σου...

από την άλλη ο Ιάσονας έχει πάρει μια φορά αντιβίωση στη ζωή του κι αυτό πέρσι το καλοκαίρι για μια ωτίτιδα. Τώρα ό,τι παθαίνει (δύο φορές ωτίτιδα -και τώρα έχει ακόμη υγρό στα αυτάκι- και μια αμυγδαλίτιδα) το αντιμετωπίζουμε με ομοιοπαθητικά και μέχρι στιγμής όλα τα περνάει στο πόδι χωρίς πυρετούς. Μόνο πολύ μύξα και βήχα...

και αυτό είναι το θέμα μου... εγώ επειδή δεν δουλεύω όταν τον βλέπω πως είναι πολύ μπουκωμένος και το βράδυ δεν έχει κοιμηθεί καλά από το βήχα κλπ δεν τον στέλνω στο σπίτι και τον κρατάω να αναρρώσει κάπως... μόνο που από τότε που ξεκινήσαμε είναι συνέχεια με μύξες (καλά μην τα λέω πάλι και γίνομαι κουραστική...)

Δεν γινεσαι καθολου κουραστικη.Οχι δεν καταλαβες ,εγω εννοω να τον συνεχησεις.Απλα να τον πηγαινεις οποτε ειναι τελειως καλα.Τα περισσοτερα παιδακια ειναι ετσι τον πρωτο χρονο που παν σχολειο.Δηλ. τι παν ,δεν παν στην ουσια καθολου.Και εγω ετσι την πατισα.Επειδη τοτε δουλευα την πηγαινα με το που καταλαβαινα οτι ειναι καλα.Αλλα στην ουσια ακομη σε αναρωση ηταν.Η αμυνα ηταν πεσμενη και ετσι κατρακηλουσε παλι.Οταν περνουν αντιβιωση ,οταν αυτη τελειωση μετα απο 5 μερες περιπου ειναι στην ουσια καλα.Γιαυτο και οι γιατροι λενε ¨φερε μου το παιδι να το δω 4 με 5 μερες μετα την αντιβιωση¨.Ο μικρος πινει το γαλα του με μπιμπερο? Αν ναι ,πρεπει να το πινει σε σχεδον ορθια σταση και ποτε τελειως ξαπλωτος (για τα αυτακια του το λεω).Και εμενα μου το ειχε πει καταλαθος ενας γιατρος τοτε που τρεχαμε με τις ωτιτιδες.Αυτοι το θεωρουσαν δεδομενο οτι το ξερω.Περαστικα σας.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ο Κωστής με πυρετό και πόνο στο αυτί....Από εχθές το βράδυ άρχισε να παραπονιέται για το αυτί και σήμερα το μεσημέρι ανέβασε ένα 38άρι...και η βλακεία είναι ότι τη Δευτέρα τον είχε δει η ΩΡΛ και ήταν μια χαρά..

Μαριλένα τι σας δίνει ο ομοιοπαθητικός για την ωτίτιδα?

Για το σταθμό, εγώ θα σου έλεγα να επιμείνεις. Όποτε και αν είναι η πρώτη χρονιά θα τα περάσει. Πάρε απόφαση ότι μύξες θα έχει μέχρι τον Αύγουστο και μην ασχολείσαι παραπάνω μαζί τους, αν δεν συνοδεύονται από άλλα.

Mariposa, όλα τα 2α αρρωσταίνουν πολύ νωρίτερα απο τα πρώτα. Δεν υπάρχει τρόπος να τα προφυλάξεις πραγματικά. Πάντως δεν σημαίνει τίποτα για το τι θα συμβαίνει αργότερα. Δες το λίγο σαν εμβολιασμό.

Γκαλάτ, μπράβο για τα αποτελέσματα. Με το γύψο τι γίνεται?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλησπέρα!

Ο Κωστής με πυρετό και πόνο στο αυτί....Από εχθές το βράδυ άρχισε να παραπονιέται για το αυτί και σήμερα το μεσημέρι ανέβασε ένα 38άρι...και η βλακεία είναι ότι τη Δευτέρα τον είχε δει η ΩΡΛ και ήταν μια χαρά..

Μαριλένα τι σας δίνει ο ομοιοπαθητικός για την ωτίτιδα?

Για το σταθμό, εγώ θα σου έλεγα να επιμείνεις. Όποτε και αν είναι η πρώτη χρονιά θα τα περάσει. Πάρε απόφαση ότι μύξες θα έχει μέχρι τον Αύγουστο και μην ασχολείσαι παραπάνω μαζί τους, αν δεν συνοδεύονται από άλλα.

Mariposa, όλα τα 2α αρρωσταίνουν πολύ νωρίτερα απο τα πρώτα. Δεν υπάρχει τρόπος να τα προφυλάξεις πραγματικά. Πάντως δεν σημαίνει τίποτα για το τι θα συμβαίνει αργότερα. Δες το λίγο σαν εμβολιασμό.

Γκαλάτ, μπράβο για τα αποτελέσματα. Με το γύψο τι γίνεται?

Ευχαριστω,μου τονονης πραγματικα το ηθικο,γιατι εχω απογοητευτει.Μεχρι που αρχισα να σκεφτομαι οτι φταιω εγω που δεν την θηλασα.Αλλα την να κανα αφου και το γαλα και η θηλη, ανυπαρκτα.

Καλημερα!

Ναι μωρε μαριλου, μυξες θα εχει ολο τον χειμωμα. Αλλωστε γιαυτο τα λενε μυξιαρικα. Δοκιμασε λιγο με πιο ψηλο μαξιλάρι ή και με υγραντυρα τις δυσκολες νυχτες, βαλε και κανεναν ορο πριν κοιμηθει, απλα για να κοιματε καλυτερα. Αφου δεν αρρωσταινει βαρια, ειναι αψογος. Και μενα κανει η Δαναη λαρυγγιτιδες πολλα βραδια αλλα δεν τα λεω αρρωστια αυτα....

Ναι η Κωνσταντα τη βλεπει, μας εδωσε και κλασσικο σιδηρο, αλλα τον σταματησαμε λογω εξανθηματων, της δωσαμε και ομοιοπαθητικο αλλα δεν φανηκε να κανει και πολλα. Γιαυτο λεω τωρα να δοκιμασουμε με το φυτικο μπας και παρει λιγο χρωματακι. Λες να την ρωτησω για τις βιταμινες? Λεγκουιν, ωραιο αβαταρ!!!

Μπραβο στο ειρηνακι! Τις εξετασεις για το στιγμα που τις κανατε? Εχει κανεις απο τους δυο σας ή λογω αναιμιας το κοιταξατε?

Η Δαναίτσα εφαγε μια σουπιτσα στη σκάλα χτες και εσκισε το πανω χαλινο στα χειλακια της. Και τα χειλια της ειναι σαν της Αντζελίνας Τζολί!

Ωχ περαστικά στη Δαναϊτσα!!!!!!!!

Βγάλε φωτός με τα σαρκώδη χείλη!

Κι εμείς μύξες, κυρίως η Φίφη...

Ααα το πιο σημαντικό! Κερνάω περπατόπιτα! Με μεγάλη περηφάνεια έκανε 3 βηματάκια! Άντε πάει και αυτή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...