Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλησπέρα!

Χρόνια πολλά στην επαναστάτρια Ιφιγένεια!

Η μικρή έχει πυρετό, αύριο θα μείνει με τον μπαμπά της! Εγώ τρέχω και δεν φτάνω πάλι, όλο και κάτι προκύπτει, έτσι, για να μην πλήτουμε!

Φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα αυτο sofuka ξανα πες το.Παντα κατι βγαινει και πως γινεται παντα αυτο το κατι να ειναι κατι κακο δεν μπορω να καταλαβω.Μολις τωρα βαλαμε τις μικρες για υπνο επιτελους.Καλα μιλαμε μας καναν τα νευρα κροσια.Αυτη η μεγαλη δεν παιζεται.Το τι ενεργεια εχει δεν μπορειτε να φανταστητε.Ξεκιναει να χοροπηδαει,να φωναζει και να πειραζει την μικρη εως σημειου που γινεται επικυνδηνη απο την ωρα που θα ξυπνηση το πρωι ως την ωρα που θα κοιμηθει το βραδυ.Απιστευτη ειναι.Εγω δεν εκανα κοριτσι ,αγορι εκανα.Καποιο λαθος ή μπερδεμα με τα σπερματοζωαρια και τα ωαρια στην στροφη πρεπει να εγινε.Ειμαι σιγουρη.

καλησπερα!

Διαβασα πολλα,για να δουμε τι θυμαμαι...

Χρονια Πολλα στην Ιφιγενουλα!Ελενη να την χαιρεσαι!Η πρωτη κολλητη μου φιλη ειχε αυτο το ονομα...μου ειναι πολυ οικειο...

Γκαλατουλα γιατι τοσες εξετασεις την μικρη;Δεν τρωει;

Κανονιστε για εκδρομουλα,σας περιμενουμε!!

Μαριποζα καλωσορισες!Πόσο ειναι τα κοριτσακια σου;

Σοφουκα περαστικα στην Ευτυχια..

Αναστασια ειδα κι εγω τις φωτος,ευχαριστω για το λινκ!Κουκλακια τα παιδακια σου,να τα χαιρεσαι!!!:D

Γκαλατουλα,τα μωρα δεν παθαινουν τπτ απο το κρυο!Μην μασας!Να πας να χαλαρωσεις!:D

dansem,ακριβως τα ιδια και διαφορα αλλα ειχα κι εγω στο 1ο τριμηνο.Δυσφορια και ταχυκαρδια και χαμηλη πιεση και αναγουλες και εμετους και εξαντληση και 1002 σκ@τουλ@κια...ευτυχως περασαν!!Με το καλο!:D(τωρα ειμαι στην 23 βδομαδα).

Aναστασία, αλήθεια και εγώ τώρα είδα τις φώτος!! Τα παιδάκια σου καταπληκτικά!! Βλέπω ο Στρατούλης είναι και αυτός Μακουινικός σαν τον Μάνο μου!! ;)

Και εσύ είσαι μια κούκλα!!! Φαίνεσαι πολύ μικρούλα και τα υπέροχα ματάκια σου τα πήραν και τα 3 παιδάκια σου, περισσότερο μάλλον οι διδυμούλες!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

geia sas κοριτσια...συγνωμη και εγω εχω χαθει μα τρεχουμε απιστευτα με το θεμα του σπιτου..... :-/

σας διαβασα πολυ πεταχτα ...περαστικα στη vassoοικογενεια και ελπιζω να πανε ολα καλα στη λεγκωοικογενεια.....

εχω ερωτηση παλι για εσας που γνωριζετε καλυτερα το κεντρο... θα παμε αυριο (ναι διαλεξαμε τελεια μερα για βολτα στο κεντρο με τη μικρη... :rolleyes::rolleyes:)... λογω της ημερας που ειναι καλυτερα να παμε και τι να αποφυγουμε??? επισης κατι φτηνο και καλο για φαι εχετε να προτεινετε??

thx ...παλι... ;):D:D

φιλια

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα!

Και εγώ σε αυτό τον πλανήτη θα ζω με την διαφορά ότι έχουμε ένα μπάνιο.......

Και τώρα που θα γίνουν και 4....... ποιος τις χάρες μου!!!!!!!!!!!;):D

Χα χα χα, κιαλλος γαμπρος μας ερχεται! Εχεις πετυχημενη συνταγη κ ειπες να βγαλεις κιαλλον κουκλο,ε? Φανταζομαι ειναι ολα καλα με τον υπερηχο,ε? Με το καλο να τον δεχτεις κοριτσαρα!

Λενιτο να την χαιρεσαι την φιφη, να ειναι παντα γελαστη και γλυκα οπως τωρα!

Ολιγον πονοκεφαλος σημερα, οπως και χτες.... Ολος ο κοσμος για πονοκεφαλους παραπονιεται.... η υγρασια?

Μαριποζα γουελκαμ!

Α, σας ειπα εγω την κυριακη βγηκα το βραδυ. Ποτακι στο γρηγορο μετα σινεμαδακι, ποτακι στο πιο χαλαρο μετα! Και ειχε κ ζεστη κ καθισαμε σε ενα μπαρακι με υ π ε ρ ο χ ο κηπο. Για κεντρο μιλαω!

Α και Λενιτο, σου χω νεο μαγαζακι στη γειτονια σου, που απο οτι μου ειπαν ειναι κ φιλικο προς τα παιδια για νωρις γιατι ειναι στη πλατεια!

καλησπερα!

Διαβασα πολλα,για να δουμε τι θυμαμαι...

Χρονια Πολλα στην Ιφιγενουλα!Ελενη να την χαιρεσαι!Η πρωτη κολλητη μου φιλη ειχε αυτο το ονομα...μου ειναι πολυ οικειο...

Γκαλατουλα γιατι τοσες εξετασεις την μικρη;Δεν τρωει;

Κανονιστε για εκδρομουλα,σας περιμενουμε!!

Μαριποζα καλωσορισες!Πόσο ειναι τα κοριτσακια σου;

Σοφουκα περαστικα στην Ευτυχια..

Αναστασια ειδα κι εγω τις φωτος,ευχαριστω για το λινκ!Κουκλακια τα παιδακια σου,να τα χαιρεσαι!!!:D

Γκαλατουλα,τα μωρα δεν παθαινουν τπτ απο το κρυο!Μην μασας!Να πας να χαλαρωσεις!:D

dansem,ακριβως τα ιδια και διαφορα αλλα ειχα κι εγω στο 1ο τριμηνο.Δυσφορια και ταχυκαρδια και χαμηλη πιεση και αναγουλες και εμετους και εξαντληση και 1002 σκ@τουλ@κια...ευτυχως περασαν!!Με το καλο!:D(τωρα ειμαι στην 23 βδομαδα).

Καλημερα κοριτσια.Ευχαριστω για το καλωσορισμα και σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου.Ειναι το πρωτο σου?Οι δικιες μου οι ζουζουνες ειναι η μια 5 χρονων και η αλλη 7 μηνων.

Καλημερα!!

Μαριποζα,εχω κι μια σουσου,3 χρονων σχεδον!(πρεπει να βαλω τικερακια...)

Αφροδιτη παιρνεις τπτ για τον πονοκεφαλο;Πολυ ενοχλητικο πραγμα...

Εγω ειχα ξεχασει να αλλαξω τους φακους μου,ειχαν παλιωσει και με επιανε συνεχεια,μεχρι να παρω μπρος και να καταλαβω οτι ηταν απο αυτο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας στα γρήγορα!!!!!

καλά Ροζαλίτα τέλεια!!!!!! Άντε με το καλό να έρθει και ο τρίτος ταλιμπάν! Πολύ παρέα με το Σοφούκα κάνεις πρόσεχε γιατί θα σου ρθει και το τέταρτο!

Μπράβο σας πάντως!

Κυρία Άφρο μου δεν βγήκαμε το Σάββατο και βγήκες την Κυριακή??? Μετά του συζύγου? Λοιπόν θα κανονίσουμε τίποτα μόνο γυναίκες??? Να μείνουν οι άντρες με τα μωρά???

Η φίφη έχει μυξες και κάνει σαν γατάκι όταν βήχει.. Θα πάρω τον ομοιοπαθητικό να δω τί θα μου πει για το βήχα...

Φιλάκια σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...