Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!

Ωραία περάσατε μπράβο κοριτσάκια! Ντουντούκι, πάντως εγώ πιστεύω ότι που και πού αν βγαίνουν και από το πρόγραμμά τους δεν πειράζει... Συνηθίζουν κιόλας και την επομένη θα είναι καλύτερα! Οτι γι αμας είναι πιο δύσκολο το ξέρω... Αλλά τι να κάνουμε!

Εμείς χωρίς πυρετό σήμερα, αλλά με πολύ μίξα!

Και να κάνω και μια ερώτηση για ύπνο. Η τσουλουφίτσα τα βράδια δεν κοιμάται μετά το μπάνιο και το φαί. Ενώ όλες τις άλλες στιγμές της μέρας κοιμάται εύκολα, εκείνη η ώρα είναι η καλύτερή της... Μέχρι τις 12 όμως... Αν τη βάλω στο ρηλάξ κοιμάται... Δεν πρέπει να τη βάζω το κρεβάτι της όμως? Να μάθει ότι τη νύχτα κοιμόμαστε εκεί?

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες. Έχω γυναικολόγο σήμερα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Φελίνι θα σε παρακολουθώ στενά!!!

Είσαι η ίδια περίπτωση με μένα (αν δν τον πάρω αγκαλιά δεν κοιμαται με τίποτα);;

Αλήθεια τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν γεννήσεις ;

Περαστικά στα ζουζουνάκια!!!

Τελικά είναι η χειρότερη περίοδος για εγκυμονούσες αυτή.

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

καλημερα και απο μας......πως ειστε????

αληθεια ποιοι γιορταζουν σημερα elenikat????

και εμεις κοιμομαστε αγκαλιτσα στη μαμα με ζβ:oops:, στη διαρκεια της ημερας μπορει να κοιμηθει και στο καροτσι αν ειμαστε βολτα, στο μαρσιππο και φυσικα στο αυτοκινητο.

και εγω θελω μια τετοια μαια evi και οχι σαν τη δικια μου που μου ελεγε να δωσω συμπληρωμα απο το μαιευτηριο......:evil::evil::evil::evil::evil:, αλλα τι να πεις, τι μαια θα ειχε ο γιατρος μου?????;)

peony και εγω νομιζω, φυσιολογικο ειναι. με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αχχχ ποσο σας ζηλευω εσας που τα παιδακια σας κοιμουνται κ ειδικα εσας που τα παιδακια σας κοιμουνται μονα τους! Για μας νομιζω δεν θα ερθει ποτε αυτη η στιγμη ! Αντε να κοιμηθει ενα 2ωρο σερι κ πολυ λεω! Κοντευει 2 χρονων κ καμια βελτιωση! Ισα ισα που χειτοτερευει θα ελεγα! Τουλαχιστον να εκανε ενα 4ωρο μεσα στην νυχτα να ελεγα κατι κανει! Κ μεσα σε ολα αυτα κοιμαται κ πολυ αργα το νωριτερο 11:30 με 12 παρα ενω ειναι ξυπνιος απο της 4! Αρα για μενα μενει για υπνο 12 στην καλυτερη με 7 που μεσολαβουν 824674 ξυπνηματα!

Τωρα προσπαθουμε να κοψουμε λιγο το βζζζ αλλα μετα απο ενα ποτηρι γαλα φρεσκο καθεται κ ποση ωρα στο βζζζ. Ενω ζηταει το γαλα του ποτηριου θελει κ μετα μαμα!

Βασω εσεις πως πατε με τον υπνο? Με τον αποθηλασμο? Εμενα το ΣΚ θηλαζει λες κ ειναι νεογεννητο ρε γμτ! Πως θα το κοψω δεν εχει καθολου προγραμμα να πω οτι τωρα κοβω πχ το απογευματινο, ολη την ωρα , ανα πασα στιγμη μπορει να θελει βζζ εστω κ για 2 δευτερολεπτα...

Διαφημίσεις

Τζεν,

και ο Αλέκος έτσι ήταν κάθε στγμή και κάθε ώρα και όταν πραγματικά αποφάσισα να σταματήσει του έκοψα πρώτα τους ημερήσιους... Με πολλή κουβέντα του εξήγησα και ήμουν αποφσισμένη. 3 μέρες έκλαψε, όταν έμπαινα από τη δουλειά, αλλά τον πήγαινα βόλτες και προσπαθούσα να τον κάνω να ξεχαστεί... Και να το ξεκινήσεις Δευτέρα έτσι ώστε να δουλεύεις και να είναι πιο λίγες οι ώρες που θα μπει στον πειρασμό!!!

Δεν είναι δύσκολο, πρέπει πρώτα εσύ να το πάρεις απόφαση!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημεραααααααααααααα!!!

Σεντονιού αρχη:P

Πρεπει να μου πεις τι φάρμακο παίρνει και σε ποια δόση αλλά αν φαντάζομαι από αυτά που κάνουν συνήθως θέλει 12 ώρες αν κάνει μία ένεση την ημέρα (σχεδόν πάντα) και 24 αν κάνει 2 ενέσεις... Πες μου και τα υπόλοιπα να σου δώσω μία έγκυρη απάντηση. Οι αναισθησιολόγοι Λητώ ή Αρεταίειο τα ίδια κάνουν γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που ακολουθούνται παγκοσμίως

Μέρες Φελίνιους!!!

Παιρνει ινοχέπ 0,45 μια φορά την ημέρα...

προφανως η γιατρος της είπε για 24ωρο για να τη σπρωξει στο ραντεβού....

Αν ξέρεις να μου προτεινεις και καμμια ψαγμενη μαια στο λητώ μπας κ τη βοηθησει την αδερφή μου...κ στη γεννα κ στο θηλασμο...μερσώ

Και επειδή διάβαζα κάτι μερικά ποστ πριν, YOUPI, εγώ έχω ένα pouch και ο άντρας μου ένα mei tai μαύρο (τιράντες κτλ), με κόκκινη "πλάτη" (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω :oops:.

Για το πρωτογαλα έχω ακουσει πως είναι φυσιολογικό,αν κ εγώ δεν ειχα κατι ή δεν το ειχα προσέξει...

Μερσι για την πρόταση, θα δω τι θα μου απαντησει κ η λεγκω για τα χαρακτηριστικα του άλλου μάρσιπου κ αν πάρω τελικα μει ται θα φροντισω να ειναι μην ειναι χαριτωμένος:P

...αν κ εγώ ζαχαρώνω τον:

http://www.babywearing.gr/Shopping/MeiTai/Shopping_MeiTai.htm

είναι στις φωτο κατω κατω ο πρώτος από την πρώτη σειρά..

νομιζώ οτι εγώ κ η ντουντου θα τον αναδειξουμε:mrgreen:

YIOUPI οι σύμβουλοι θηλασμού της LLL είναι εθελόντριες, δεν παίρνουν χρήματα για την τηλεφωνική βοήθεια

Ρε παιδακι μου τι γίνεται υπάρχουν οι εθελοντες κ υπάρχουν κ οι επαγγελματιες??

Εμένα με βοήθησε επαγγελματιας, που πληρώνεται δδηλαδη, η κα Μιχαηλίδου Κατερινα...

γιουπι, το λιγοτερο που μπορει να κανει η αδερφη σου με την γιατρο της, ειναι μια κουβεντα. να της πει ανοιχτα οτι δεν θελει να κανει καισαρικη κ οτι απο οτι καταλαβε οτι η γιατρος γιαυτο την προοριζει. μπας κ την πιασει στο φιλοτιμο...

Εχεις απόλυτο δικιο... αυτο είναι ευκολο να της το προτεινω γιατι να της προτεινω να αλλάξει γιατρο δεν μπορώ...

αν μου πει κ η φελίνι ή οποια άλλη ξέρει κ μια καλή μαια από το λητώ θα της κάνω ολοκληρωμένο πακέτο προτασεων;)

Θα τηνενημερώσω κ για το χρόνο που μεσολαβει από την ηπαρίνη κ από κει κ πέρα πιστευω οτι θα πάρει μπρος κ η ιδια...

Επίσης, το Σάββατο το πρωί ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ!!! Μια καλή μελανιά στο μάγουλο είναι ο απολογισμός της πτώσης, τίποτα σπουδαίο δηλαδή αλλά εγώ τα χρειάστηκα.

όταν ηταν 7 μηνών είχε πάει να μου πέσει κ εμενα αλλά την άρπαξα από τη γαμπα καθώς έπεφτε κ ήταν σαν εκκρεμες!!!

Ευτυχώς δεν προλαβε να ακουμπήσει το πάτωμα !!!

από τότε τα χρειάστηκα κ την αλλάζω στο κρεββατι μας:idea:

Σεντονιου ΤΕΛΟΣ!!!:tongue:

Α! ιατρικο ανακοινωθεν:

Ο γιουπιος είναι ακομα χάλια κ έχει κ πυρετο εμένα κ τη ντουντου ακόμα δεν μας έχει ρίξει, αν κ εγώ ειμαι ντεμί!!

Περαστικα κ στους υπόλοιπους άρρωστους του τοπικ!!

Αχχχ ποσο σας ζηλευω εσας που τα παιδακια σας κοιμουνται κ ειδικα εσας που τα παιδακια σας κοιμουνται μονα τους! Για μας νομιζω δεν θα ερθει ποτε αυτη η στιγμη ! Αντε να κοιμηθει ενα 2ωρο σερι κ πολυ λεω! Κοντευει 2 χρονων κ καμια βελτιωση! Ισα ισα που χειτοτερευει θα ελεγα! Τουλαχιστον να εκανε ενα 4ωρο μεσα στην νυχτα να ελεγα κατι κανει! Κ μεσα σε ολα αυτα κοιμαται κ πολυ αργα το νωριτερο 11:30 με 12 παρα ενω ειναι ξυπνιος απο της 4! Αρα για μενα μενει για υπνο 12 στην καλυτερη με 7 που μεσολαβουν 824674 ξυπνηματα!

πωπωπω αυτο θα πει κουραση και αυπνια...και παραπονιεμαι και εγω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελος παντων το mei tai μου θα ειναι ετοιμο την τεταρτη!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

eliza να ναι καλα το ζουζουνακι σου που εφαγε τουμπιτσα!!!!!:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

πωπωπω αυτο θα πει κουραση και αυπνια...και παραπονιεμαι και εγω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελος παντων το mei tai μου θα ειναι ετοιμο την τεταρτη!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

eliza να ναι καλα το ζουζουνακι σου που εφαγε τουμπιτσα!!!!!:(

Ποιο πήρες? ποιο πήρες?

Καταλαβες ποιο ζαχαρώνω εγω???

Δεν είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ??????

και εγω θελω μια τετοια μαια evi και οχι σαν τη δικια μου που μου ελεγε να δωσω συμπληρωμα απο το μαιευτηριο......:evil::evil::evil::evil::evil:, αλλα τι να πεις, τι μαια θα ειχε ο γιατρος μου?????;)

Η μαία δεν είναι του γιατρού μου!

Βρήκα μόνη μου.

Έχει ξανατύχει σε τοκετό μαζί του αλλά δεν είναι από αυτές που μου πρότεινε αυτός!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

επισης ηθελα να σας προτεινω εδω και καιρο ενα φοβερο site (για εσωρουχα κυριως[και θηλασμου]) (www.figleaves.com) , εχει καλες τιμες, παρα πολλη μεγαλη ποικιλια, ειναι τελειοι και γρηγοροι στην αποστολη τους, και στις αλλαγες τους(κατι που δεν το εχω βρει σε πολλα sites).

πηρα αυτο:http://www.figleaves.com/uk/product.asp?product=Naturana-Pinstripe-nursing-bra&product_id=NTR-5105&size=&colour=Black μετα απο 2-3 αλλαγες;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

αν μου πει κ η φελίνι ή οποια άλλη ξέρει κ μια καλή μαια από το λητώ θα της κάνω ολοκληρωμένο πακέτο προτασεων;)

Έχω μια απορία!

Η μαία πρέπει να είναι από το ΛΗΤΩ?

Γιατί δεν απευθύνεστε στην ΕΥΤΟΚΙΑ να βρείτε μια δική σας μαία?

Και εγώ σε ιδιωτική κλινική θα γεννήσω αλλά η μαία μου δεν έχει καμία σχέση με κανέναν άλλο εκτός από μένα.

Και είναι και στα μέτρα μου.

Έχει έρθει ήδη 2 φορές από το σπίτι και έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλω για τη μέρα εκείνη.

899667.png226174.png

Έχω μια απορία!

Η μαία πρέπει να είναι από το ΛΗΤΩ?

Γιατί δεν απευθύνεστε στην ΕΥΤΟΚΙΑ να βρείτε μια δική σας μαία?

Και εγώ σε ιδιωτική κλινική θα γεννήσω αλλά η μαία μου δεν έχει καμία σχέση με κανέναν άλλο εκτός από μένα.

Και είναι και στα μέτρα μου.

Έχει έρθει ήδη 2 φορές από το σπίτι και έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλω για τη μέρα εκείνη.

Δεν το ηξερα οτι μπορεις να πάρεις μαια ασχετη από το μαιευτηριο:o

Αν γινεται τότε τα πραγματα ειναι πιο απλά!!!

Ποιο πήρες? ποιο πήρες?

Καταλαβες ποιο ζαχαρώνω εγω???

Δεν είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ??????

πολυ ωραιο ειναι απλα λιγο πολυχρωμο για τα δικα μου γουστα, ομως ειμαι σιγουρη πως αν το δω σε καποιον θα μου αρεσει πολυ!!!:D:D

εγω πηρα το εσωτερικο, τις τιραντες και την τσεπη μαυρα και το εξωτερικο υφασμα αυτο το ριγε με τις λεπτες φουξια ριγες....καταλαβες ή σε μπερδεψα???:tongue::tongue:

Η μαία δεν είναι του γιατρού μου!

Βρήκα μόνη μου.

Έχει ξανατύχει σε τοκετό μαζί του αλλά δεν είναι από αυτές που μου πρότεινε αυτός!

καταλαβα,εγω γενικα ημουν πολυ "ψαρωμενη"και δεν το εψαξα οσο επρεπε , ουτε για το γιατρο ουτε για τη μαια, συν του οτι η μαια ειχε πολυ καλη φημη και οντως σε αλλα θεματα (πλην του θηλασμου)με βοηθησε αρκετα.....

στο επομενο σιγουρα θα το ψαξω πααααααααααααααααααααρα πολυ και για γιατρο που να αναλαμβανει VBAC, και για μαια καλυτερη!!;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...