Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Κούκλο οικογένεια!!!!!!!! Να τους χαίρεσαι όλους μικρό ανήλικο αναστασάκι!

Λεγκουλίνι φιλάκια! Θα δεις που όλα καλά θα πάνε!

Και ναι γιορτάζει η ιφιγένεια σήμερα! επαναστισσα που είναι γιορτάζει πριν το Πολυτεχνειο...

Μαζί με την Άφρο θα ρθούμε αν είναι Ανασταζί! Είπαμε να μην μπλέξουμε με τις γιορτές μια και δεν μας βολεύει από άποψη αργιών και να το κάνουμε πιο μετά!

Οπότε κατά το τέλος Ιανουαρίου μας βλέπω όλο το κομβόι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Μιλησα με Βασω χτες κ μου ειπε πως υπαρχει πιθανοτητα να βγουν κ να συνεχισουν αντιβιωση απο το στομα σπιτι για 10 μερες . Θα την ξαναπαρω μετα να μαθω νεοτερα. Ο μικρος ειναι καλυτερα απυρετος κ ευδιαθετος αλλα τα αποτελεσματα απο παρακεντιση δεν εχουν βγει ακομα. Θα σας πω οταν εχω νεα.

Αναστασια κουκλια ολα τα παιδακια σου να τα χαιρεσαι!κ εσυ ομως δεν πας πισω! Φτου φτου σκορδα! Ποσο τα χαρηκα που ηταν κ τα 3 μαζι ! Κ οι μικρουλες τρομερες για δαγκωμα ειναι!

Εμεις πηγαμε χτες παιδιατρο επανεξεταση στα αυτια κ την γλιτωσαμε την αντιβιωση ειναι καλυτερα απλα μας ειπε για αλλες 3 μερες ορους κ μια σταγονιτσα πρωι βραδυ!

Ερωτηση αυριο που ειναι 17 Νοεμβρη παιδικοι σταθμποι ειναι ανοιχτα?

Αν πάτε τέλη Ιανουαρίου στην Ξάνθη δεν θα μπορέσουμε εμείς :-(

Θα είμαστε Ρώμη!:)

Σας συμβουλεύω όμως να αποφύγετε το Καρναβάλι γιατί γίνεται τόσο χαμός που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα...εκτός και αν είστε στα Βουνά αλλά εκείνη την εποχή δεν υπάρχει ελεύθερο ξενοδοχείο σε απόσταση 300 χλμ...

Δηλαδή τις γιορτές δεν θα έρθει καμιά?:-(

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στην Ιφιγένεια!

Αντε να βγει ο μικρούλης της Βασούλας....και περαστικά κι αγυριστα!

Τζενάκι, ο δικός μας σταθμός -ιδιωτικός- λειτοργεί κανονικά.

Στα αυτάκια είχατε υγρό έτσι? Όχι οξεία ωτίτιδα? Γιατί η αντιβίωση για το υγρό είναι "ελληνική" αντιμετώπιση. Το βασικό είναι να απαλλαγείτε από τη μύξα. Με τον ορό καλό είναι να συνεχίσεις και μετά τις τρεις μέρες. Είναι η μόνη προφύλαξη που μπορείς να του προσφέρεις γαι τα αυτιά.

maripoza.gr καλωσήρθες!

DPYUp2.png EYukp3.png

maripoza καλως μας ηρθες! να χαιρεσε τα παιδακια σου! οταν λες βορεια απο που εννοεις?

ελενη ωραια! θα περιμενω νεοτερα για να κανονισω να βρεθουμε....

τζενη σευχαριστω! ο στρατος τον προηγουμενο μηνα 2 φορες επαθε ωτιτιδα... νομιζω οτι οι παιδικοι θα ειναι ανοιχτοι αυριο παντως...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλα μιλαμε τελικα με το να τρεχω ολη μερα σαν την τρελη δεν ξερω τι μου γινεται .Καλα που ειπατε για 17 Νοεμβρη.Το ειχα ξεχασει τελειως.Ειμουνα ικανη να παω το παιδι αυριο σχολειο.Ελπιζω στα νηπια να μην κανουν καμια γιορτη και μας κουβαλαν για μια ωρα.

Kalhemra ki apo mena! Αναστασία εισαι κουκλίτσα και δεν το συζητω για τα παιδάκια σου!!!! ΚΟΥΚΛΙΑ βλεφαρα και τσακιρικα ματακια ο γιος σου τι εχεις να τραβηξεις απο κοριτσια, κτεο θα τα παιρνας!!! χαχαχαχαχαχα

Τζεν, η Βασω ειναι ολη μερα μονη της και θελει να μιλαει στο τηλ, δεν θα ενοχλησεις μη φοβασαι, αν θες παρτην! Θα την παρω κι εγώ τωρα σε λίγο..

Αφρο κι εμενα χλωμη η Ειρηνημ της εκανα εξετασεις, ο αιματοκριτης ειναι 31, ο σιδηρος ομως πολυ καλος (στα φυσιολκογικα ομως του αιματοκριτη εγραφε 30-40)

Εχει στιγμα τελικα το επιβεβαιωσαμε, αυριο παω παιδιατρο στον ομοιοπαθητικο να ρωτησω τι μπορουμε να παρουμε ετσι για ενθσχυση...

Παντωε αναστασια κι εμενα παλια που ειχε ελλειψη σιδηρου, οταν πηρε ξαναβρηκε την ορεξη της,,,

Επισης εμεις παιρναμε και το Minadex multivitamin με γευση πορτοκαλι, ολο και κατι εχει απο προσθετα αλλα της εκανε πολυ καλο και δεν μου αρρωστησε ολο τον χειμωνα

Τωρα την πηγε ο Βαγγος στην παιδοενδοκρινολογο να δειξει τα αποτελεσματα των εξετασεων, ευτυχως καλες ειναι, και ειναι απλα γονιδιακο το ιλλιγγιώδες υψος της!

Ο μικρος ρε κοριτσια τι μου εχει παθει ξαφνικα κανει κακα καθε 5 μερες και ειναι πολυ ανησυχος, μεχρι 1 φορα την εβδομαδα ειναι ΟΚ μου λεει ο παιδιατρος αφου θηλαζει αλλα ζοριζεται ο ερμος... τωρα ακομα τιποτα και εχει να κανει απο την Πεμπτη...νομιζω οτι θα τους εχεζε την κυριακη οπως εμεις αλλα τιποτα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλώς τη Marypoza!

Μακάρι να πάνε γρήγορα σπιτάκι τους η Βασούλα και ο ζούζουνος!

Θέλω ταξιδάκιιιι εκεί που πήγα να σκεφτώ τα διαδικαστικά κάτι έκατσε χτες και τέλος! Next time! Υγρό στα αυτια? Ήταν το μόνο που δεν είχαμε πάθει, αλλά το δοκιμάσαμε κι αυτό! Ο Τζωρτζίνος αν και γενικά πάει αρκετά καλά φέτος από ιώσεις, παραπονιόταν έντονα το Σάββατο το βράδυ για το αυτί του, έκανε και ένα 38,3 αλλά η παιδίατρος μου είπε μόνο σταγόνες και μόνο στην περίπτωση που έκανε πυρετό συνεχόμενα θα μας έβλεπε και αν ήταν οξεία ωτίτιδα θα τσιμπούσε την αντιβίωση! Φαίνεται ότι τη γλιτώσαμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

γκαλατ κι εμεις το μιναντεξ παιρνουμε.... δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα αρχισε να γινεται αλλο παιδι στο φαγητο... μακαρι να φτασουμε να τρωει καλα και σωστα πραγματα γιατι προς το παρον βλεπω να της αρεσουν τα οχι και τοσο υγιεινα...χαχα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!!!

Αναστασάκι, να τον χαίρεσαι το Στρατούλη, να είναι πολύχρονο κ καλόχρονο το παιδάκι σου!!!Φωτό δεν είδα, δεν μπορώ από τη δουλειά και με τόσα εκθειαστικά σχόλια ανυπομονώ!!!!!

Και γω θέλω ταξιδάκι...................σαν την τρελή.......................ωραία θα είναι προς Βόρεια, δεν έχω ανηφορίσει τόσο ψηλά, μέχρι Σαλόνικα και μια φορά Σουφλί για ένα γάμο...σούπερ θα είναι Ξάνθη,μακάρι να ρχόμαστε κ μεις........

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...