Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα... πολύ ησυχία και σήμερα εεε; Έχει πέσει πολύ δουλεια βλέπω :)

Εμείς πηγαμε στο γιατρό και δεν μάθαμε κάτι παραπάνω... δεν μπορεί να δει ακόμα κάτι γιατί είναι τα ράματα άρα θα περιμένουμε μέχρι αρχες δεκέμβρη.

Η Κριστίνα μας που έχει εξαφανιστεί αλήθεια; Καιρό την σκέφτομαι και όλο ξεχνάω να ρωτήσω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Αναστασία, τι γλυκούλης με τσακίρικα μάτια είναι ο στρατούλης; Να τον χαίρεσαι! Και οι αδελφούλες έχουνε καθίσει φρουροί δεξιά κι αριστερά και έχουνε και ύφος χαχα!

Εσύ είσαι αυτή η κουκλάρα μελαχροινή; Μοντέλο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Εσύ είσαι αυτή η κουκλάρα μελαχροινή; Μοντέλο!

καλά.... θα συμφωνήσω!!! φτου σου Αναστασία μου είσαι κούκλα!

Να σου ζήσει ο Στρατούλης σου, να τον χαίρεσαι και να χαίρεσαι και τα κοριτσάκια σου (πόσο μεγάλωσαν!) Πολύ ωραίες φωτογραφίες!:D

Λέγκω μακάρι όλα να πάνε καλά, μπορεί τα ράμματα να δείχνουν πως υπάρχει πρόβλημα... οπότε αναμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο.... εύχομαι όλα να πάνε καλά!:)

Καλέ που κρυβόσουν εσύ ρε Αναστασία? Κούκλα! Τα παιδιά σου είναι πανέμορφα και τα τρία, στα όπα-όπα θα τον έχουν τον αδερφό οι διδυμούλες με τα κουκλίστικα φορέματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Λέγκω μου! Το σφίξιμο στο στομάχι το έχω μόνιμο και για τον δικό μου αλλά και για κάθε παιδάκι που ακούω ότι ταλαιπωρείται...κρίμα τόσο μικρά να είναι μπες βγες στα νοσοκομεία αλλά αν αυτό είναι για το καλύτερο και περαστικό τότε να λέμε και δόξα το θεό!

Την Βασούλα την σκέφτομαι πολύ αλλά δνε θελω να ενοχλήσω...να μας γράφετε τα νέα της!

Αναστασία είσαι μια θεά και εσύ και τα παιδάκια σου! Να τα εκατοστήσει ο Στρατούλης!

Δεν θυμάμαι άλλα...

καλημερα!

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!

οσο για τα σχολια για μενα το μονο που εχω να απαντησω ειναι οτι δεν με εχετε δει απο τη μεση και κατω γι αυτο τα λετε... :P

λεγκω σου στελνουμε θετικη σκεψη... ολα να εχουν παει καλα για να μην ξαναταλαιπωρηθειτε...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αχ βρε Βασσουλινι, τι ειναι αυτα? Μπλεξατε ρε γμτ! Ευτυχως παει καλυτερα το μωρο, την ταλαιπωρια θα την ξεχασετε!

Αναστασια να χαιρεσαι τον κουκλο σου, γιατι περι κουκλου μιλάμε!!! Βεβαια εχει μαμα να μοιασει! Τι κουκλαρα που εισαι!!!

Η αριστερη ειναι η κακόφαγη? Πως πατε τωρα με τις βιταμινες? Παμε και μεις παλι να κανουμε εξετασεις, παλι καταχλωμη ειναι η δαναη, αλλα δυστυχως το σιδηρο της κάνει εξανθηματα!

((((Λεγκουλάκι))))!

Ωραια ιδεα για τα βόρεια!!! Αλλα οχι χριστουγεννα μιας και δεν εχει αργίες! Τελος γενναρη ειναι ωραια,ε?

πηζω , σκαω!

Σας φιλώ!

η κακοφαγη ειναι αυτη που ειναι απο δεξια... με το φουξ μπλουζοφορεμα....δεν της φαινεται... ειδικα τωρα που αρχισε να στρωνει και το χρωματακι της... τις βιταμινες και τον σιδηρο τα παιρνουμε με το ζορι.... αλλα φαινεται να κανουν δουλεια... εχει αρχισει να της ανοιγει η ορεξη και ολο και κατι θα φαει....

tqj2p3.png vvtJp3.png

η τατη μαλλον εχει κολλησει στα παιχνιδια του φεις....

αφροδιτη αν σας βολεψει για τα βορεια για μετα τις γιορτες θα βολεψει και εμας καλυτερα... ελενη εσεις για ποτε λεγατε? τι θα λεγατε να ερχοσασταν κατα δω και να το συνδιαζαμε και με το καρναβαλι της ξανθης?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα κοριτσια.Μολις τωρα σας ανακαλυψα.Εγω μενω Χαλκιδα αν και ειμαι απο βορεια.Εχω 2 ζουζουνες.Η μια ειναι 5 χρονων και η αλλη 7 μηνων.Ελπιζω να με δεχτητε στην παρεα σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...